Update: Roda JC pakt door en presenteert derde versterking van de dag

Vrijdag, 27 januari 2017 om 22:44Gijs Freriks • Laatste update: 22:38

Roda JC Kerkrade gaat zich versterken met Ognjen Gnjatic. De 25-jarige verdedigende middenvelder komt over van Platanias en tekent in Limburg een contract voor twee en een half jaar. De transfer wordt mogelijk vrijdag nog afgerond.

/

Gnjatic is een voormalig jeugdinternational van Bosnië-Herzegovina die bij Kozara Gradiska zijn eerste stappen maakte in het betaald voetbal. Hij vertrok in de zomer van 2012 naar Rad Belgrado en drie jaar later ging hij aan de slag bij Platanias in Griekenland. Voor die club speelde hij 41 officiële wedstrijden en daarin scoorde hij niet.

Roda JC betaalt circa 120.000 euro voor Gnjatic, die ook in de belangstelling stond van APOEL Nicosia. Gnjatic wordt na Athanasios Papazoglou en Bryan Verboom de derde winteraanwinst voor het team van trainer Yannis Anastasiou.

Update 27 januari 2017 14.02 uur - Roda JC slaat toe en haalt twee versterkingen binnen
Roda JC Kerkrade heeft zich per direct versterkt met Beni Badibanga en Ognjen Gnjatic, zo meldt de Limburgse club op zijn website. De twintigjarige Badibanga wordt het komende half jaar gehuurd van Standard Luik. Bij de Belgische club doorliep de jonge aanvaller de jeugdopleiding en ontwikkelde zich tot Belgisch jeugdinternational. Gnjatic wordt door Roda overgenomen van het Griekse Platanias en tekent in Kerkrade een contract voor anderhalf jaar, mits hij de medische keuring doorstaat. Beide spelers zullen nog niet voor Roda in actie komen als de ploeg van trainer Yannis Anatasiou zaterdag in eigen huis aantreedt tegen Excelsior.

Update 27 januari 2017 22.44 uur - Roda JC pakt door en presenteert derde versterking van de dag
Roda JC Kerkrade heeft vrijdagavond de derde aanwinst van de dag gepresenteerd. Na de komst van Beni Badibanga en Ognjen Gnjatic is ook Stefan Savic overgenomen. De Oostenrijkse middenvelder, 23 jaar, komt over van het Kroatische Slaven Belupo en tekent voor 2,5 seizoen. "Stefan is een multifunctionele speler die op verschillende aanvallende posities uit de voeten kan", zegt technisch directeur Ton Caanen.


Poll

Een goede aanwinst voor Roda JC Kerkrade?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door last scout)

Ben eens benieuwd hoe die is. Een onbekende waarvan het afwachten is hoe die speelt.
Hij heeft tenminste wel een contract voor langere tijd, nu hopen dat het een speler is, waar Roda mee kan bouwen aan een team.

Weer zo een rare aankoop. Wil niet vooruit lopen op de zaken, maar al die buitenlanders die gehaald zijn door Caanen presteren voor geen meter. Met die gozer worden alle miljoenen toch weer verspild, in plaats van eens denken aan een goed beleid. Onze club gaat degraderen als het zo doorgaat.

27 januari 2017 om 10:39

Buitenlanders is relatief... het zijn landgenoten van de trainer....
Het is toch iets dat je vaker ziet... ze hebben de connecties in eigen land waardoor er sneller dergelijke spelers gehaald worden. Kijk bijv. naar Reading met Nederlanders...

28 januari 2017 om 00:00

@woezel het zijn geen Grieken, geen van de spelers is Grieks, Caanen haalt deze spelers die man heeft vage connecties in het buitenland.

27 januari 2017 om 23:59

@borderlands Dat is niet helemaal waar, Inceman, Zhukov, Gullon waren echt wel versterkingen.

Desondanks zou Roda het geld beter kunnen steken in jong talent dat ze later door zouden kunnen verkopen met winst, bij Roda zit er nog een oude mindset in die er maar niet uit te krijgen is.

28 januari 2017 om 00:33

Gullon is geen versterking, eerder een nuttige bankzitter die op meerdere positie ingezet kan worden.

28 januari 2017 om 01:12

Voor het Roda van dat moment was hij echt wel een versterking.

Ik snap echter niet dat Roda niet inzet op wat sterke spelers uit de jupiler league, Van Hyfte heeft bijvoorbeeld toch ook wel zijn waarde bewezen ondertussen?

Dan kun je nog wel jonger gaan ook.

Caenepeel, Boere van Den Buijs dergelijke spelers zouden toch betaalbaar moeten kunnen zijn met die paar miljoen die er geinvesteerd zijn, 1 van de 3 zou al heel wat zijn maar dat zijn het soort spelers waar Roda naar zou moeten kijken lijkt mij?

28 januari 2017 om 01:32

De scouting van Roda JC is sinds 1.5 jaar gebaseerd op luchtfietserij en op het vage netwerk van Caanen. De Jupiler League behoort niet tot zijn netwerk. Wel landen als Cyprus, Griekenland, Oekraã¯ne en Israã«l wellicht.

28 januari 2017 om 01:58

Ik snap dat echt niet, als je de juiste spelers aantrekt kun je echt wel stappen zetten, kijk maar naar Heracles bijvoorbeeld, zelfs zonder Weghorst en Bel Hassani (die van Emmen en Sparta kwamen trouwens...) draait het nog steeds beter dan Roda en die club heeft niet de halve mediteranee leeggekocht om op dat resultaat uit te komen.

Roda heeft behoefte aan scorende spelers, Dessers, Peters, Opoku er zijn zoveel spelers die je kan proberen te halen uit de Juup, ik snap er echt niks van dat Roda daar niks mee doet.

En dan kijk je naar de transfergeschiedenis en dan zie je dat een speler als Letschert voor nog geen 2 ton bij roda vertrokken is, het leven is toch raar, maar voetbal is een geval apart soms.

Ze blijven maar doorgaan daar. Vind het toch vreemd. Hoeveel van de aankopen in de vorige winterstop zijn eigenlijk een meerwaarde geweest?

27 januari 2017 om 13:14

Poepon, Ugur Inceman en Jordy Buys hadden zeker hun meerwaarde voor het team. Echter door omstandigheden (en ik weet niet de preciese reden) zijn ze afgelopen zomer vertrokken naar diverse clubs. Vooral Buys was ik gescharmeerd, omdat hij meer defensieve zekerheid gaf aan het team en gevaar kon stichten met zijn vrije trappen en hoekschoppen. Ugur Inceman gaf het middenveld een boost doordat hij overzicht hield in het spel, en Poepon was ook een redelijke aankoop ondanks dat hij niet zoveel scoorde.

27 januari 2017 om 14:12

Mogen Milec en Zhukov ook aan toegevoegd worden als het aan mij ligt. Milec is voor Roda-begrippen nog steeds een zeer degelijke back. Van Zhukov is het eeuwig zonde dat we hem niet langer vast konden leggen, was vorig jaar in de tweede seizoenshelft de uitblinker op het middenveld.

27 januari 2017 om 14:27

Ok, bedankt. Wel enige versterking dus. Maar wel sowieso erg korte termijn, want alleen Milec is er nog toch?

27 januari 2017 om 14:45

Klopt, is weer geleend van St. Liege en afhankelijk van het wel of niet degraderen verwacht ik dat hij na dit seizoen wordt vastgelegd. Hij is dan transfevrij

27 januari 2017 om 15:21

Ik vind milec gewoon een goede back. Ook zhukov was erg goed. Maarja er wordt geroepen dat er contact is met linssen en Slagveer. En dan krijg je Gnjatic. Heb hem even opgezocht, geen slechte speler met goed inzicht maar hij moet het wel op het niveau van de eredivisie laten zien. Al hoop ik nog wel dat Linssen en Malki komen. Linssen op links, badibanga op rechts en Malki rond Papazolglou. Veel aanvoer, iemand die kan kaatsen en scorend vermogen. Als Caanen iets goeds wil doen haalt hij echt Malki. Hij is transfervrij dus betaal je alleen salaris en is geliefd bij de fans!

28 januari 2017 om 14:30

Denk het niet Giovanni, heeft net bijgetekend bij standaard Luik.

Die Ton Caanen heeft een zeer interessant netwerk! Aparte transfer voor een elftal dat scorend vermogen zoekt. Zoveel nationaliteiten nu ook bij Roda, best wel zonde Ik voel geen affiniteit meer met het Roda van nu.

27 januari 2017 om 15:25

Nee het is jammer. Kijk eens naar het seizoen 2011-2012 veel belgen, Malki, mads Junker en kieszec. Hoe wij toen speelden was geniaal! Maargoed stel dat het nu gaat lopen, en het middenveld staat er en er wordt aardig gescoord dan pakt het goed uit. Toch altijd afwachten al is dit natuurlijk ook niet de eerste naam die in mij opkomt!

27 januari 2017 om 22:55

Kijk eens naar het seizoen 1994-1995. Toen werden ze tweede met allemaal Nederlanders, een Pool en een Nigeriaan in de basis.

De doelstelling Europees voetbal is in ieder geval nu al gehaald.

28 januari 2017 om 01:06

Veel Nederlanders, veel buitenlanders? Het maakt allemaal geen drol uit. Dat Ard van Peppen nog steeds basisklant is zegt genoeg over de algemene kwaliteit van onze Limburgse vrienden. Ze moeten met weinig tot geen geld creatief zijn en gokken, maar tot op heden hebben de miskopen fors de bovenhand.

28 januari 2017 om 00:02

Roda had altijd veel buitenlanders, was het niet Roda dat een aantal jaar geleden het presteerde om een wedstrijd te spelen met geen enkele Nederlander in de basiself?

28 januari 2017 om 00:24

Zeker niet altijd. Zie mijn reactie hierboven.

In de jaren zeventig, tachtig en negentig speelden er af en toe wat Denen bij Roda, waaronder enkele zeer goede (ziegler, Eriksen).

De herkenbaarheid is daarna inderdaad fors afgenomen, niet alleen doordat er minder Nederlanders voetbalden, maar ook doordat het aantal veranderingen in de selectie verschrikkelijk hoog is geworden. Zat je vroeger een aantal jaren naar hetzelfde elftal te kijken met af en toe een enkele versterking (en ook met veel voetballers uit de eigen streek), tegenwoordig zit je elk jaar naar een ander elftal te kijken, met af en toe een speler die er het jaar daarvoor ook al was. Zonder rugnummers weet je niet eens meer wie wie is.

In die tijd waren nieuwe aanwinsten vaak ook echte versterkingen.

Hopelijk gaat er binnenkort een andere wind waaien, met aandacht voor de (eigen) jeugd, continuã¯teit binnen de selectie en aantrekkelijk voetbal. Niet alleen omdat ik Roda een warm hart toedraag, maar ook voor het Nederlandse voetbal.

De overwinning in San Siro op AC Milan, de bekerwinsten in 1997 en 2000, de tweede plaats in 1995 blijven onvergetelijk voor Roda, maar waren door de open manier van voetballen ook een zegen voor het voetbal.

28 januari 2017 om 01:09

Altijd is inderdaad nogal een breed statement, ik doelde meer op het post-bosman tijdperk sowieso de afgelopen 20 jaren hebben er toch aardig wat buitenlanders gespeeld.

Soms was het ook goed, spelers als Kone, Cisse, Kah, Oper kwamen ook niet uit heel simpel verwachtte hoeken maar het waren wel en compleet ander kaliber spelers.

28 januari 2017 om 13:35

Zeker, en die waren lang niet allemaal goed. Na Milan-uit hebben ze sowieso niet veel opzienbarends meer gepresteerd en is er weinig meer gebeurd waar de fans trots op kunnen zijn. Jammer, want in het laatste kwart van de vorige eeuw was er geen ploeg die dacht even gemakkelijk twee of drie punten te gaan ophalen in Kerkrade.

Het elftal met Willem Jansen en Vormer, heuse Nederlanders, heeft het overigens ook best aardig gedaan.

Het gaat nu om handhaven en opbouwen voor de langere termijn, met als het kan eigen jeugd, attractief spel en een goede scouting die de TD kan overtuigen. Misschien, gezien je nickname, iets voor jou? Er is geld beschikbaar.

28 januari 2017 om 13:57

Ik zou je zo mijn scoutingslijsten kunnen overhandigen van de afgelopen jaren, jammer genoeg moet je in het voetbal in Nederland nadrukkelijk profvoetballer geweest zijn om bij zo'n functie binnen te komen.

Ik ben zelf een AZ fan maar ben wel deels opgegroeid in de buurt van Kerkrade, ik gun Roda al jaren het beste en we hebben wel connecties binnen het stadion maar die mensen zouden het nauwelijks serieus nemen.

Een speler die ik bijvoorbeeld al heel lang bij AZ wilde zien was Jorgensen die nu bij Feyenoord speelt dat is gewoon nog terug te lezen op de AZ fora ook.

28 januari 2017 om 14:05

Wat mij betreft ben je aangenomen!

Dan hebben we zo'n beetje dezelfde roots. Ik woon overigens al heel wat jaren in Alkmaar, maar ben Roda altijd blijven volgen.

28 januari 2017 om 16:01

Zoals ze vaker zeggen : "toeval bestaat niet"

Gut misschien ooit op een dag beland ik alsnog bij een club haha, tot dan blijf ik een hobbyscout.

Ik ben benieuwd met wat voor spelers Roda nog komt (mochten er nog spelers komen).

Volgende aankopen zullen alleen uit Cyprus, Malta, Griekenland, Spanje, Belgiã£â« en/of Duitsland zijn. Dit zijn namelijk de landen waar Caanen connecties heeft. Weer een rare aankoop, op een plek die nog niet eens de hoogste prioriteit heeft. De tijd begint toch echt te dringen. Zolang Caanen er zit als technische man, heb ik echter geen vertrouwen in het aan- en verkoopbeleid van de club.

Iemand als Ted van Leeuwen zou ideaal zijn als technische man voor Roda. Die heeft namelijk wã©l een netwerk waar vele (kleinere Nederlandse) clubs wat aan hebben.

Roda heeft behoefte aan een allround middenvelder of spelmaker, geen verdedigende middenvelder. Ook hebben ze dringend behoefte aan versterkingen op beide flanken. Rosheuvel kun je erbij hebben, maar die is ideaal als 12e man. Niet als belangrijkste middenvelder. Ook een scorende spits (boere?) is broodnodig. Verdediging is wel ok, zeker de keeper is voor Roda begrippen erg goed.

Roda versterkt zichzelf wel en dat is nodig ook maar als ik daar TD was zou ik liever op zoek gaan naar scorende

Weer een niet scorende speler erbij.wat een feest. (Niet dus)

120.000€ voor een verdediger van een nietszeggende club uit een nietszeggende competitie die in 180 wedstrijd nog nooit gescoord heeft. Nou dit klinkt als de volgende uit een netwerk van iemand binnen Roda, dje zoals zowat al zijn voorgangers niks wist klaar te spelen. Caanen kan maar 1 ding: geld weggooien wat in onze mooie club met goede bedoelingen is geïnvesteerd.. Ik hou m'n hart vast.

27 januari 2017 om 10:41

Een verdediger/verdedigende middenvelder die in 180 wedstrijden nog nooit gescoord heeft... is dat heel relevant? Als hij zijn verdedigende taken goed uitvoert hoeft hij toch ook niet te scoren? Vreemd om een verdediger (mede) af te rekenen op het aantal doelpunten...

27 januari 2017 om 11:01

De verdedigers mogen hun verdedigende taken uitvoeren, de bedoeling van deze man is meer dan dat. Hij hoort de bal naar voren te kunnen voeren. Het verteld meer over de aanvallende intenties van de beste man. Onze verdediging staat goed en is de enige positie die meer dan eredivisiewaardig is. We horen spelers te halen die voor doelpunten gaan zorgen... Niet dit soort!

Is roda nu bezig met versterken of de selectie gewoon breder maken? In juup zijn genoeg voetballers die mee zouden kunnen en spreken nog Nederlands ook

27 januari 2017 om 10:42

Hoe goed ken je deze speler? Misschien is het wel de perfecte missing link in het elftal... te vroeg om te oordelen lijkt me...

27 januari 2017 om 11:20

Het elftal mist creativiteit en kwaliteit in de aanval. Daar lijkt deze verdedigende middenvelder met 1 assist en 0 doelpunten in 180 wedstrijden geen verandering in te brengen. Of dit moet zo'n geweldenaar zijn dat Rosheuvel ondanks dat hij al bij 3 clubs in de Eredivisie mislukt is nu wel gaat renderen.

Inmiddels wordt het wel een erg groot vreemdelingen legioen bij Roda. In dit geval zal de kennis van annis waarschijnlijk mee hebben gespeeld bij het contracterenvan deze jongen. Vraag me toch wel af of het niet veel paniek aankopen zijn daar.

27 januari 2017 om 10:42

Als het paniekaankopen waren hadden ze wel voor een spit gegaan...

Zolang we ''vertserkingen'' krijgen uit datgeen wat Caanen zijn ''netwerk'' noemt gaan we degraderen. Vreselijk hoe bepaalde personen een club kapot kunnen maken.

Ze hadden beter aan het begin van het seizoen een schilder kunnen ophalen of geprobeerd een de zeeuw, je miet tovh wel echt geen verstand van de materie hebben als je ziet wat daar rond loopt, hoop dat van leer volgend seizoen bij een mooie club te recht komt.

Sjongejonge... Hoe lang mag die man nog de club kapot maken? Nog 4 dagen te gaan met de transfermarkt en nog steeds moeten de fans van Roda wachten op scorende spelers.

27 januari 2017 om 13:18

Inderdaad -NEC-, mijn vertrouwen in onze TD was al nul en laat nu zien weer totaal geen blik te hebben op Nederlandse spelers zoals Tom Boere (FC Oss) of Sven Braken (Almere City).

Wordt hiermee dan die Marcos Gullã³n officieel als miskoop bestempeld? Vorig jaar hadden ze ook al kort die Uäÿur Ä°nceman.

Nou zei die Benoit Wesly als voorzitter van MVV ooit bij Barend en Van Dorp (ja oud) dat hij geen geld in de club stak en dat hij het nog beter in de Maas kon flikkeren omdat je er dan nog even plezier van had omdat het even bleef drijven, maar hoe die Frits Schrouff bij Roda in hoog tempo z'n geld er doorheen gejaagd ziet worden met allerlei matige buitenlanders is wel weer een andere tegenpool.

27 januari 2017 om 12:25

Gullon is een speler die hard werkt en multifunctioneel is (kan als verdedigende middenvelder, centrale verdediger en in hoge nood als rechtsback), maar is geen geweldenaar. Prima speler om op erbij te hebben maar als basisspeler is hij niet bijzonder.

Inceman was gewoon een goede speler voor Roda en lag dit jaar eigenlijk ook nog vast, maar wilde afgelopen zomer graag terug naar turkije omdat hij hier moeilijk kon aarden. Een vervanger voor hem is nooit gehaald en dat is ook een van de problemen van het huidige elftal.

Ik snap het gezeik hier niet zo goed. Roda heeft echt wel meer nodig dan alleen scorend vermogen om zich te handhaven, want het middenveld is ook gewoon zwak. Dat hij niet gescoord heeft en 1 assist gaf zegt mij helemaal niets, want als verdedigende middenvelder is dat zijn taak niet. Ballen veroveren en aanvallen opzetten, dat moet hij doen. Ik snap dat mensen niet meteen staan te springen voor een onbekende speler uit Griekenland maar een speler afkraken die je nog nooit hebt zien spelen is gewoon kortzichtig. Dat werd vorig jaar ook door veel mensen bij Inceman gedaan en dat was gewoon een heel behoorlijke voetballer voor Roda.

Begrijp me niet verkeerd, ik neem Caanen niet in bescherming, maar je moet eerst zien, en daarna pas oordelen. Die aanvallende spelers gaan er echt nog wel komen, daar maak ik me geen zorgen over.

27 januari 2017 om 12:58

Ik ben het absoluut met je eens dat niemand mag/kan oordelen voordat we deze jongen aan het werk hebben gezien. Wie weet is het wel een tweede Zhukov en dat Apoel Nicosia interesse toont zegt op zich ook iets mocht dit bericht waar zijn. Toch is het frustrerend dat er weer een nietszeggende speler wordt aangetrokken nadat er geruchten rondgingen over Jozefzoon, Linssen, Malki, Vejinovic, Hendrix etc. Waarschijnlijk zitten wij straks met Gnjatic, Savic, Raykov en Badibanga. Allemaal spelers van wie ik het eerst nog maar eens moet zien of het wat gaat worden.

27 januari 2017 om 14:20

Klopt, maar je kunt je ook afvragen of die bekende namen haalbaar zijn. Vejinovic en Hendrix zijn absoluut onhaalbaar voor Roda. Die laten PSV en Feyenoord nooit vetrekken en het is ook nog maar de vraag of ze naar Roda willen komen. Jozefzoon is de afgelopen seizoenen bankzitter geweest en moest nog een half miljoen kosten. Linssen zou ook erg duur zijn en aan Malki moet je ook niet beginnen. Je kunt nog vijf spitsen aantrekken, maar met deze aanvoer gaat Malki ook niet scoren.

Het blijft afwachten hoe het verloopt. Ik vraag me af of Gnjatic en Badibanga al mogen spelen morgen. (laat maar zitten, net hierboven gelezen dat dat niet het geval is)

Wat een onzin lees ik hier. Er is niet slechts een probleem met een scorende spits. Het probleem begint al op het middenveld (de verdediging met van Leer, Kum, Werker/ananou, Verboom en Milec moet gewoon meekunnen op dit niveau) zijn positie is na het vertrek van Inceman nooit opgevangen en Auassar voldoet niet aan de verwachtingen.
Verder ken ik deze speler niet, maar dit is al weer bijna de 30e speler die door Caanen is aangetrokken en de meeste kunnen het niveau niet aan. Ik laat me verassen. Caanen is een leuke PR man met zijn gladde praatjes, maar ben niet gerust op zijn aankopen, jammer dat Roda heeft gekozen om deze man alle ruimte te geven met zijn rare netwerken om de selectie samen te stellen.

27 januari 2017 om 13:15

Dat is ook hetgeen ik erg vreemd vind. Hoe kan 1 man zo'n grote vinger in de pap hebben? Blijkbaar is hij dusdanig begaafd in het verkopen van gladde praatjes dat hij werkelijk iedereen om zijn vinger bindt. Niks mis mee, maar zet hem dan op de commerciele afdeling. Laats heb ik een artikel gelezen waarin stond dat Mark van der Maarel (FC Utrecht), Stefan Thesker (FC Twente), Cyriel Dessers (nac Breda) en Brian Hamalainen (zulte Waregem) allen door de scouts van Roda zijn aangedragen. Deze adviezen zijn door dhr. Caanen afgeslagen en hij komt vervolgens aanzetten met een Rosheuvel, Auassar en onze oostblok vrienden. Onbegrijpelijk..

27 januari 2017 om 14:03

Caanen heeft de hele identiteit en imago van onze club kapot gemaakt. We zijn een lachertje geworden die niemand meer serieus neemt en om Roda lacht. "Goede" spelers denken nu wel een paar keer na voordat ze naar een club komen waar de scouting mond dood is gemaakt en bezuinigd is. De scouting is gebasseerd op luchtfietserij van Caanen en iedereen laat zich bewust of onbewust indoctrineren door zijn mooie praatjes. De binding met de supporters gaat helemaal naar de klote. Het toppunt is nog het aantrekken van Boysen voor 300.000 en deze een half jaar later gratis de deur uit laat gaan. Het is nu realiteit geworden dat we allemaal rare spelers moet gaan aantrekken omdat "normale" spelers niet meer willen komen naar een club waar er 30 aankopen worden gedaan in 1.5 jaar.

28 januari 2017 om 00:08

@chanturia serieus Boysen is ook al transfervrij de deur uit?
Ik vond Inceman en Ngombo gratis laten gaan al een grap maar Boysen dat is wel weer een nieuw dieptepunt.

28 januari 2017 om 00:31

Dat ligt veel genuanceerder. Inceman kon naar eigen zeggen toch niet aarden 10 minuten van zijn geboortestad, en wilde zelf terug naar Turkije.
Ngombo had een aanbieding ontvangen maar hij of zijn zaakwaarnemer hadden het te hoog in de bol en eisten een exorbitante salaris voor een paar goals als invaller. Zit nu overigens ergens bij een middenmotor op de bank in de Duitse 2e divisie.
En inderdaad, Boysen hebben ze een paar dagen geleden gratis de deur uit gedaan, terwijl ze er een half seizoen geleden 3 ton voor hebben betaald..

Alles beter dan dat blind paard Rosheuvel. Persoonlijk heb ik hem 1x in het stadion van Luik in actief zien komen. Dit was in de Europa League tegen een club uit Bosnië en Herzegovina. Maakte wel een dreigende indruk, snel en heeft een actie. Zijn rendement is wel waardeloos. 1 assist in 15 wedstrijden als buitenspeler. Maarja, hij is nog jong en Luik verlengt niet voor niks zijn contract. De meeste huurlingen van Luik waren echter wel een toegevoegde waarde (Zhukov, Milec).

Zoooo,hadden ze weer een paar knaken te besteden? Koop er maar weer op los als een kip zonder kop.
Totaal geen beleid bij die club. Als er een paar centen binnen zijn dan gelijk uitgeven. Het liefst iets meer dan je ontvangen hebt. Investeer eens in hersenen. Daar heb je meer aan.

Moet eens hartig woordje spreken met de technische staf in Kerkrade, met het geld dat ze nu hebben kun je veel betere spelers met veel beter rendement halen.

Ik begrijp niet waarom Roda bijvoorbeeld niet voor een Tom Boeren of een Caenepeel gaat, spelers die het bijzonder goed doen in de Jupiler League, 2e klasse in Belgie of een Scandinavische verassing heb je veel meer aan als Roda zijnde, dan ook jonge spelers waar je later nog wat aan kan verdienen.

Er moet beter beleid gevoerd worden bij Roda,de club heeft gewoon de mogelijkheden om meer waarde aan de eredivisie toe te voegen maar komt echt met de vaagste spelers aanzetten vaak.

Hebben wat meer geld en halen meteen veel nieuwe spelers waar ik nog nooit van heb gehoord. Krijg nou niet het gevoel dat dit een versterking is en meer een verbreding van de selectie. De spelers die Roda nodig heeft moeten er meteen staan en niet eerst nog op warmen.

Zijn er in Nederland geen spelers te vinden die goed genoeg zijn voor Roda?

28 januari 2017 om 09:31

Nee die hebben geen zin om in de kleedkamer Swahili te moeten leren om met iedereen te moeten kunnen communiceren.......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.NEC6623
9.Excelsior48-1
10.TOP Oss47-17
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. KlaasenMiddenvelder372
T. GoppelAanvaller344
P. PflückeMiddenvelder3313
F. SerrarensAanvaller326
N. VossebeltMiddenvelder312
J. HoekstraKeeper250
D. VenteAanvaller154
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

0 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Erzgebirge Aue 23 0 5 0
2019/2020 Korona Kielce 26 0 11 1
2018/2019 Roda JC Kerkrade 14 0 2 0
2018/2019 Korona Kielce 13 0 2 0
2017/2018 Roda JC Kerkrade 21 0 3 0

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren