Update: PSV laat ‘opvolger van Narsingh’ definitief naar Grêmio gaan

Vrijdag, 20 januari 2017 om 22:26Gijs Freriks • Laatste update: 22:28

PSV en Grêmio hebben volgens Globo Esporte een akkoord bereikt over een transfersom van vier ton voor Beto da Silva, maar het Eindhovens Dagblad stelt dat de onderhandelingen minder ver gevorderd zijn. De krant schrijft dat de Brazilianen ‘nog geen acceptabele prijs’ hebben geboden.

/

Phillip Cocu is bereid om de twintigjarige linksbuiten bij de groep te houden, maar laat het ook afhangen van de wens van Beto: “Je hebt ook te maken met wat die jongen zelf wil. We hebben niks aan een speler als die met zijn hoofd ergens anders zit”, laat hij optekenen. Naast Beto zou ook Florian Jozefzoon deze maand uit het Philips Stadion kunnen vertrekken.

PSV vraagt een half miljoen euro voor de aanvaller, maar zal verder niet moeilijk doen. “Florian heeft zich bij ons altijd als een voorbeeldige prof ingezet en gedragen. Dat speelt zeker mee in onze besluitvorming”, aldus technisch manager Marcel Brands. Als Beto én Jozefzoon vertrekken, dan wil Cocu de markt op om een vervanger te halen.

Update woensdag 18 januari 13.45 uur - PSV in afwachting van bankgarantie na akkoord over buitenspel
Luiz da Silva is zo goed als zeker op weg naar het Braziliaanse Grêmio. Technisch manager Marcel Brands heeft tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigd PSV en de Braziliaanse club een akkoord hebben gesloten over een transfer van de buitenspeler. De Eindhovenaren willen de deal echter nog niet afronden totdat er een bankgarantie op tafel is gekomen.

Update vrijdag 20 januari 11.50 uur – 'PSV verkoopt Beto en bedingt ‘stevig’ doorverkooppercentage'
De twintigjarige Luiz ‘Beto’ da Silva heeft zijn laatste training bij PSV afgelopen woensdag afgewerkt. De club uit Eindhoven heeft hem toestemming gegeven om zijn transfer naar Gremio af te ronden. Hij ondergaat in Brazilië een medische keuring en tekent daarna zijn contract, meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft volgens de krant een ‘stevig’ doorverkooppercentage bedongen op de Peruaan.

Update vrijdag 20 januari 22.26 uur – PSV laat 'opvolger van Narsingh' definitief naar Grêmio gaan
Luiz ‘Beto’ da Silva heeft voor vier jaar getekend bij Grêmio. De twintigjarige linksbuiten komt over van PSV, waar zijn contract doorliep tot de zomer van 2018. Grêmio doet geen uitspraken over de transfersom, al lieten Braziliaanse media eerder weten dat het om een bedrag van vier ton gaat. PSV wilde pas meewerken als de bankgarantie was overlegd; mogelijk is dat nu het geval gebleken. Het Eindhovens Dagblad liet reeds weten dat er een 'stevig' doorverkooppercentage is bedongen. Die krant schreef eerder deze maand nog dat Beto werd gezien als opvolger van Luciano Narsingh, die naar Swansea City is gegaan.


Poll

Denk jij dat Florian Jozefzoon het seizoen afmaakt bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door narsingh)
18 januari 2017 om 08:19

Denk dat het vooral een taktiek is geweest van Brands om meer geld te kunnen vragen

18 januari 2017 om 08:27

Nouja, zoals ik het lees deden ze dat vooral om hem tevreden te houden. Hij blijkt hier niet echt lekker te kunnen aarden blijkbaar. Ik vind hem er bij Jong PSV niet zo uitspringen, dus zou niet weten waarom hij vast bij het eerste zou moet zitten. Als ie terug wil lekker verkopen.

18 januari 2017 om 08:31

Inderdaad, niet echt een toptalent en als hij met zijn hoofd al in het zonnige Brazilië zit lekker laten gaan. Wel benieuwd wat brands, dan uit de hoge hoed gaat toveren.

18 januari 2017 om 08:31

Het hak-op-de-tak-beleid van Brands is hier debet aan...

Overigens is die Beto mij nooit opgevallen bij jong-PSv. Daarom zal hij als flop wel mogen vertrekken !

Kan toch niet waar zijn dat er pas een nieuwe buitenspeler gehaald wordt als er drie vertrokken zijn.

18 januari 2017 om 08:46

Ik denk dat het geld in Eindhoven een beetje aan het opraken is, wat denk je dat Moren, Guardado en de Jong alleen al verdienen, zou mij niks verbazen als dag veruit de beste betaalde spelers in de competitie zijn en Psv heeft natuurlijk een redelijk grote kans geen kampioen te worden en ze hebben van Ginkel weer gehuurd (kost ook geld) dus ze moeten opletten op de centen

18 januari 2017 om 08:55

Klopt er is helemaal geen geld binnen PSV de herdgang wordt alleen wel verbouwd voor 9 miljoen. Deze selectie hoort gewoon kampioen te worden anders heb je gefaald als trainer al helemaal als je de KNVB beker ook nog is kan vergeten nu heeft Cocu nog wel mijn voorkeur omdat hij de afgelopen seizoenen goed presteerde als we dit seizoen geen kampioen worden en volgend seizoen ook niet kan je gerust stellen dat Cocu hem niet gaat worden.

18 januari 2017 om 09:23

Hoezo geld op? De Herdgang wordt verder opnieuw gemoderniseerd en dat kost de nodige miljoenen, terwijl PSV met twee jaar geleden Depay en vorig jaar Wijnaldum maar liefst vijftig miljoen binnenharkte! Slechts van een deel van dat bedrag is Moreno, Pereiro, Ramselaar vastgelegd. Bovendien streek PSV naast het eigen deel ook het geldbedrag binnen dat Ajax aan Champions League deelname had verdiend als het geplaatst was. De Jong, Guardado en Moreno zijn zonder meer de best verdienende spelers van de Eredivisie, maar geen twijfel mogelijk dat PSV hierdoor op zwak zaad komt te zitten.

De huur van Van Ginkel, die gewoon door Chelsea betaald blijft worden, kost natuurlijk geen drol. Als je de kans hebt om een speler van dat kaliber te huren, ben je gek als je het niet doet.

18 januari 2017 om 10:16

Eens met je eerste alinea.

Wel een vraag over je tweede. Hoe kom je erbij dat de huur van van Ginkel geen drol kost? PSV zal toch tenminste een deel van het salaris overnemen en wellicht een vast bedrag betalen voor de diensten van van Ginkel. Of weet jij hier meer van?

18 januari 2017 om 11:26

Natuurlijk kost v.Ginkel wel wat maar in vergelijking met een speler die je koopt ipv huurt kost het wel een drol.

Vreemd dat Da Silva zomaar mag vertrekken. Werd aangekondigd als een groot talent en is bovendien international van Peru. Volgens mij deed hij het ook goed in de beloften en mocht ie in de beker al eens opdraven voor het Eerste. In dat licht en met het oog op het vertrek van Narsingh, kan ik niet plaatsen waarom PSV zo bereidwillig is hem te laten gaan. Alle investering voor niks!

Denk dat er geen nieuwe buitenspeler nodig is met de huidige selectie en het overschot aan goede middenvelders lijkt mij dat Cocu er voor kiest om 1442 te gaan spelen.
Net als ze afgelopen weekend hebben gedaan, zo kunnen de beste spelers spelen.

18 januari 2017 om 10:55

Dat denk ik ook. De voorzetten van de spelers die aan de buitenkant stonden waren toch miniem dit seizoen. Dus gewoon 4-4-2 spelen en dan moeten Willems en Arias maar voor voorzetten zorgen. Dan heb je ook genoeg spelers voorin, want met 4-4-2 kun je ook met Siem er voorin bij spelen. Dus dan heb je Luuk, Siem, Pereiro, Bergwijn en Locadia voor 2 plekken.

18 januari 2017 om 14:00

Ik las laatst dat Cocu tgn Dortmund ge-experimenteerd had met 4-4-2 maar gingen er toen hard af. Dortmund is natuurlijk ook wel een ander kaliber dan bv NEC. Wellicht werkt de tactiek in Nederland wel. Maar ik weet niet of het het risico waard is. Stel het werkt niet en je laat meteen punten liggen is de titel niet meer haalbaal. Ben benieuwd.

Kan ik hieruit opmaken dat PSV nu zonder buitenspelers gaat spelen? Er zijn geen buitenspelers meer bij PSV op Jozefszoon na. Ben benieuwd of dit wel goed uitpakt. De Jong kan niks zonder buitenspelers en kan niet eens 1 op 1 spelen tegen een verdediger aangezien hij vaak balverlies lijdt. Of Brands moet een veel beweeglijker spits uit de hoed toveren.

20 januari 2017 om 22:48

PSV heeft ook nog Zichenko en Bergwijn voor de flanken. Zelfs Pereiro kan op de flank spelen. Ik denk overigens dat Cocu in een 4-4-2 variant gaat speler met bewegende middenvelders.

18 januari 2017 om 16:59

Mwah, het is wel een goede voetballer hoor, maar ook een beetje een momenten-voetballer. Het blijft een gok of hij bij PSV wel gaat slagen. Ik zie hem nu ook weer niet als een exceptioneel talent. Ook vind ik het ook niet een echte buitenspeler. Hij komt toch vaak vanaf het middenveld. Buiten dat vragen de NL-clubs vaak absurd veel geld. Kortom, van mij hoeft het niet.

Ik ben erg happy dat PSV is overgeschakeld op een vorm van 442. Dat mogen ze van mij wel even zo houden. De echt goede buitenspelers zijn te duur voor Nederlandse clubs. Of je moet ze zelf opleiden natuurlijk. Vervolgens kom je dan uit bij de C-categorie buitenspelers. Daar heb je niets aan als je Europees nog iets wilt bereiken.

18 januari 2017 om 22:16

Lestienne en Narsingh, hadden wat mij betreft beide mogen blijven. In geval van sterke tegenstanders kan je altijd het gevaarlijke counter spelletje spelen zoals we dat deden vorig CL seizoen.
Met de spelers van nu erbij kan je ook kiezen voor een verzorgd 4-4-2 systeem. Het enige wat nog faalt is dan wat hierboven wordt gezegd een beweeglijke spits of een spits die de ballen vast kan houden. (lukt de Jong ook niet meer goed). De handelingssnelheid van de Jong is ook te langzaam om de andere spits of valse spits snel vrij te spelen.

Nou Brands, ik wacht geduldig af op die nieuwe buitenspeler. Spoeling is wel erg dun zo.

Nu Jozefzoon nog slijten en je moet Brenet omturnen tot rechtsbuiten

Afbreuk aan je sterke bezetting. Dit draagt niet bij aan een goede visie als je met blessureleed te maken krijgt.

Nu zal er echt een buitenspeler bij moeten komen als we mee willen doen voor de titel, desnoods lenen.

Deze jongen wilde gewoon weg. Aangezien hij nog een jeugdspeler was mocht hij geen langdurig contract tekenen. Gevolg een contract dat in 2018 afloopt. Hij wilde niet meer bijtekenen, dus laat PSV hem gaan om toch nog een transfersom voor hem te krijgen. Anders was hij in 2018 transfervrij de deur uitgelopen. Gewoon niets aan te doen.

Nu kan Jozefzoon op de plek van Narsingh spelen en kunnen we eindelijk zien of hij beter is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

1 fan
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren