Update: ‘Ajax rondt papierwerk af en verhuurt Muric met optie tot koop’

Woensdag, 17 augustus 2016 om

Robert Muric kon als toptalent van Dinamo Zagreb alle kanten op en koos voor Ajax, omdat hij dacht dat de kans op een doorbraak in het eerste elftal daar het grootst zou zijn. De aanvaller heeft het Amsterdamse vlaggenschip ook gehaald, maar van een echte doorbraak is nog geen sprake. De vraag is nu of dat nog wel gaat gebeuren voor de ongeduldige Kroaat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ajax maakt een fout als het Robert Muric laat gaan


Gerelateerd

80 reacties (laatste reactie door scepticus)

Dit zou echt zonde zijn. Nog niet goed genoeg voor een basisplek maar zeker de potentie om dat te krijgen.

Heb nou een beetje geduld jongen.

12 augustus 2016 om 11:55

tja ik vind Muric moeilijk te beoordelen. Wisselvallig en nooit echt onomstreden. Wel een talentvolle jongen maar ik ben niet echt overtuigd.

12 augustus 2016 om 11:57

Precies. Als je echt goed bent dan is bosz de eerste die je serieus neemt. Dus lekker laten vertrekken. Je speelt graag voor een club als Ajax of helemaal niet.

12 augustus 2016 om 12:17

Jij brengt het wel heel erg makkelijk. Deze jongen is gewoon goed dat heb ik meerdere keren kunnen zien. Maar 3 seizoenen jong Ajax is gewoon teveel van het goede. Ik begrijp Ajax in deze kwestie ook helemaal niet talenten als Menig en Becker krijgen een kans met een verhuur naar goede eredivisie clubs terwijl zij nooit het niveau van Ajax krijgen. Deze jongen heeft de potentie had die dan verhuurd aan pec Zwolle en laat Menig in jong zijn minuten maken. Die jong elftallen zijn zeer voordelig alleen clubs als PSV en Ajax snijden zichzelf in de vingers om te grote talenten te lang daar te laten spelen en ze daardoor de kans ontnemen om eredivisie ervaring op te doen.

12 augustus 2016 om 12:42

Drie seizoenen is inderdaad veel. Maar fdb en bosz weten echt wel talent in te schatten. Als hij besluit te vertrekken is hij gewoon te licht bevonden om te laten debuteren. Anders had hij net als cerny allang een kans in het eerste gehad.

12 augustus 2016 om 12:54

Hij heeft vorig jaar gewoon zijn debuut gemaakt. Bosz en de Boer kunnen er ook naast zitten he! Ik vind El Ghazi helemaal niets en ben zeker meer onder de indruk van Cerny en misschien zelfs wel deze Muric. Qua techniek en dribbelen is hij zeker verder dan El Ghazi!

12 augustus 2016 om 13:12

Dat is wat te makkelijk gezegd dat ze talent in weten te schatten, kijk naar Dijks die ze lieten gaan en een jaar later terug moesten kopen.
Gewoon uitlenen deze gast zodat ie aan spelen toe kan komen, er zijn al teveel spelers die op hun beurt voor het eerste aan het wachten zijn.

12 augustus 2016 om 13:33

Daar zeg je wat! El Ghazi heeft heel weinig functionele techniek! Slechte aannames, zwakke passeer bewegingen in de kleine ruimte. Als hij de ruimte krijgt kan hij wel gevaarlijk zijn. Ik moet zeggen dat hij tegen Sparta wel prima speelde. Kon vaak redelijke voorzetten geven vanaf de achterlijn.

17 augustus 2016 om 23:40

Bedoel je El Ghazi die gisteren minimaal 3 assists op zijn naam zou moeten hebben, die kan er inderdaad niets van! Jammer dat Muric niet wordt verhuurd aan een Eredivisie club, had m graag zijn kunsten zien vertonen bij een Pec of Excelsior.

18 augustus 2016 om 00:30

Wedstrijd tegen Rostov vergeten!?

18 augustus 2016 om 08:59

Dat het bij hem langer duurt, heeft alles te maken met het feit dat hij na al die jaren nog amper de taal spreekt. Hij spreekt of sprak ook geen Engels en er was dus nauwelijks met hem te communiceren. En dat is extreem belangrijk in het moderne voetbal. Dat er een koopoptie in het contract is opgenomen, kan er echter op duiden dat men het vertrouwen in hem heeft opgezegd en dat hij de zoveelste speler is die het etiket van "supertalent" dat hem is opgeplakt, (vooralsnog) niet waar weet te maken. Hij beschikt ontegenzeggelijk over veel talent, hetgeen aangeeft hoe moeilijk het is om dat talent in kwaliteit om te zetten. Aan de andere kant is hij nog maar 20 jaar en heeft hij nog ruimschoots de tijd om zijn belofte alsnog waar te maken. Bovendien kan het feit dat Ajax heeft toegestaan dat er een koopoptie in het contract is opgenomen, natuurlijk ook te maken hebben met zijn contract, dat nog maar doorloopt tot 2018 en de weigering om het te verlengen.

12 augustus 2016 om 14:03

Voor dit soort speler is Ajax hetzelfde als een Chelsea voor de jonge Ajax talenten.

Je bent 1 van de velen en het is maar de vraag of je er door komt. Ook bij Ajax komen er jaarlijks tig nieuwe jeugdvoetballers bij.

De kans op een doorbraak is dus klein net zoals het bij talenten klein is als je bij Chelsea zit.

Maar volgens velen is het verstandiger om voor Ajax te kiezen dan bv voor een Chelsea want je krijgt bij Ajax eerder een kans..

Ligt allemaal gewoon aan het niveau. Een top talent zou het bij Ajax makkelijker hebben dan bij Chelsea omdat ie minder goede concurrentie heeft. Dat is het enige verschil. Voor de rest is het voor elk talent hetzelfde. Je moet niet te hoog inzetten anders verkloot je het voor jezelf.

Deze speler had bv beter naar een club kunnen gaan als bv Heerenveen, had ie een groter kans gehad dat hij nu in het eerste zou spelen. Daar was zijn concurrentie makkelijker geweest etc, maar dat wil niet zeggen dat het daarom beter is om bij Heerenveen te beginnen, nee dat ligt aan het niveau van de talent zelf.

Nu dit gezegd te hebben, kunnen we dan ook eens zeuren met het gehuil dat talenten bij Ajax eerder een kans krijgen dan bij Chelsea? Want zo kan ik wel weer zeggen dat je als talent in de Jupiler nog Eerder een kans krijgt omdat het niveau Lager is.

12 augustus 2016 om 17:09

Waarom in godsnaam een optie tot koop van 3 miljoen accepteren? Je voelt gewoon alweer aankomen hoe dit gaat. Deze knul kan absoluut goed voetballen alleen moet een coach hem wel het volledige vertrouwen geven. Ik begrijp dat 'ie nu nog tekort komt, maar waarom een optie tot koop accepteren? Verkoopt Pescara hem een jaar later voor 15 miljoen door ipv dat je hem gewoon weer terug krijgt na een goed seizoen in de Serie A. Ajax moet meer als de grote clubs worden. Niet zo lief zijn.

17 augustus 2016 om 22:38

Ik vind dit ook echt zonde zeg. Muric is gewoon een goede buitenspeler. Ik denk dat Ajax hier nog spijt van gaat krijgen. Ik zie wel potentie in die jongen.

Met optie tot koop, dat is toch erg teleurstellend. Altijd een van de betere bij Jong Ajax en vind hem eigenlijk technischer en gevaarlijker dan El Ghazi, die altijd erg grillig presteert. Hoop toch eigenlijk dat dit niet door gaat.

12 augustus 2016 om 12:10

Ik vind hem niet 1 van de beteren bij Jong Ajax. Hij probeert veel maar ik mis bij hem een goede passeeraktie. Handiger voetballer maar zal nooit basisspeler bij ajax 1 worden.

12 augustus 2016 om 12:25

Inderdaad, Cerny is al veel verder en bovendien jonger dan Muric en kan op beide flanken spelen.

12 augustus 2016 om 13:51

Cerny presteert redelijk dramatisch, einde vorig seizoen, en ook begin dit seizoen houdt het niet over. Tegen Emmen was het bijvoorbeeld gewoon slecht. Dit moet echt nog wel stapjes zetten. Muric heeft veel meer efficientie in zijn acties, kan absoluut een mannetje presteren en scoort makkelijk met dat linkerbeen.

12 augustus 2016 om 12:20

Drie miljoen zijn beste pieken voor zo'n speler vind ik. Nog niks laten zien. Als hij Pescara bevalt kopen ze hem en is Ajax ook blij. Want blijkbaar gaat hij het bij Ajax gewoon niet maken.

12 augustus 2016 om 13:24

Of hij speelt bij Pescara de sterren van de hemel en blijkt een koopje voor ze. Bayer Leverkusen heeft nog steeds een kater van die optie tot koop van Milik. Als ze zo jong zijn, kunnen ze zich enorm snel ontwikkelen.

12 augustus 2016 om 13:36

Zou kunnen ja, maar voor Ajax is hij niet goed genoeg. Dan kun je hem 4 jaar stallen in Jong Ajax of verhuren aan Willem 2 en Excelsior en hopen dat hij zich ontwikkelt maar heb je daar dan wat aan? In al die jaren haalt Ajax tig andere grote talenten dus die drie miljoen is een prima deal lijkt me. Wie weet haalt hij het via een omweg, maar de kans is ook aanwezig dat hij de Italiaanse middenmoot nooit zal ontstijgen. Die kans lijkt mij eerlijk gezegd groot.
Voor Ajax is hij in ieder geval niet goed genoeg en Ajax zit ook niet stil en haalt continue nieuwe spelers voor zijn positie. Prima keuze.

Ajax heeft ook niets aan een selectie van 50 man waarvan er 30 zijn verhuurd omdat ze niet goed genoeg zijn. Doorselecteren is het devies.

Lekker laten vertrekken dan. Je speelt graag voor een club als ajax of helemaal niet.

12 augustus 2016 om 12:29

Als je ajax1 bedoelt geef ik je gelijk, maar 3 seizoenen bij jong Ajax is niks voor die jongen, dat begrijp ik wel.

12 augustus 2016 om 13:38

Jarenlang in Jong Ajax blijven hangen en bidden voor die ene minuut in dat Goddelijke eerste. Als je dat niet wilt heb je een mentaliteitsprobleem. Haha!

12 augustus 2016 om 12:45

Dat wil toch niemand . 3 jaar in jong ajax. In een elftal spelen waar de resultaten er niet toe doen. In een troosteloze ambiance bij de thuiswedstrijden. Die jongen is 20 en wil echt aan de bak.

12 augustus 2016 om 13:26

Ook een fijne conclusie die nergens op slaat. Die jongen is te goed voor de Jupiler League en het liefst blijft ie bij Ajax, maar dan wel op het hoogste niveau. Hij speelt heel graag voor Ajax, dat weet ik wel, maar niet ten koste van zijn carrière. en ontwikkeling.

Scoorde wel een lekkere goal afgelopen maandag tegen Oud Emmen.

Dat zou toch wel heel zonde zijn, aangezien het gewoon een aardig talent is. Ik hoop dan ook dat hij blijft en dan mogen ze van mij wel Schone vervangen. Die kan toch niet veel op de vleugel en op het middenveld is hij ook door iedereen voorbijgestreefd.

Muric is gewoon een speler die wat extra's kan brengen en mag van mij ook best wel een kansje krijgen zolang El Ghazi niet presteert zoals hij ook daadwerkelijk kan.

12 augustus 2016 om 12:30

Helemaal mee eens! Wat vond ik het teleurstellend dat Sinkgraven afgelopen weekend op LB begon. Had daar dan El Ghazi neer gezet en Muric eens de kans gegeven.

Wat betreft Schone ben ik het ook met je eens. Mist de snelheid om op de flank te spelen. Maar ik denk dat ze Muric weg doen omdat ze met nog een buitenspeler bezig zijn. Maar dat is puur mijn gevoel

12 augustus 2016 om 13:00

Ja, maar dat zou ik persoonlijk heel stom vinden. Want je moet gewoon 5 man hebben voor de vleugels. Dan heb je 2 basis, 2 wissels en nog eentje extra voor als het echt een keertje mis gaat met blessures o.i.d.
Nu heb je dan Youness, Anwar, Cerny en dan houdt het op als ze Muric wegdoen. Dus ik hoop gewoon dat Muric blijft en ze alsnog een buitenspeler erbij halen (januzaj ofzo)

12 augustus 2016 om 13:21

Precies daarom hoopte ik dat ze Muric kansen zouden geven en hem er iig bij te houden. Nu moeten ze echt wel de markt op. Sinkgraven en Schone zijn geen vleugelspelers. Dat kan als nood een keer maar niet meerdere wedstrijden.

Sisto is inmiddels ook al weg.. voor 5,5 miljoen weggegaan schijnt. Hebben ze dus ook lopen te slapen. Nu maar hopen op een goede vervanger

Aan de ene kant is het voor hem wel te begrijpen als hij gewoon in een eerste elftal wil spelen. Hij ziet zelf ook wel dat er op dit moment meer spelers in aanmerking komen op de vleugel. Ik denk dat El Ghazi en Cerny allebei nog een streepje voor hebben. Dat betekend dat hij nummer 3 is op zijn positie. Dan kan hij wel weer een jaar wachten en in jong Ajax spelen maar voor hem is het misschien wel mooier om naar de serie A te gaan en daar ervaring op te doen. Stel El Ghazi en Cerny doen het dit jaar heel goed en blijven volgend jaar ook. Dan zal hij weer moeten wachten.

Zonde zonde.. waar is het geduld bij de spelers tegenwoordig.. vanochtend sierhuis ook al.. 20 jaar en al vaste waarde in t eerste willen zijn Had hem graag gezien samen met cerny als ghazi wordt verkocht dit of volgend jaar. 3mln is wel weinig als er geen doorverkoop% is bedongen.. verhuren was beter geweest..

Wel sneu dat muric geen kans krijgt bij ajax. Terwijl hij dacht dat ajax de juiste club was en heeft voor zijn doorbraak gekozen. Misschien had hij naar Engeland moesten gaan, dan kon je veel geld verdienen en dan hadden clubs als ajax alsnog interesse.

12 augustus 2016 om 12:19

Waarom zou Ajax interesse hebben in Muric, de bankzitter van de beloften van City? Dat soort gasten zijn eerder rijp voor NAC of Cambuur.

Jammer dat hij weggaat er is ook een optie tot koop.

Tjonge zeg, het ligt aan zijn mentaliteit. Hij is njet bereid zich in de basis te vechten? Prima. Vertrek dan maar. Bij Ajax hoort niks vanzelfsprekend te zijn, je moet het afdwingen. Hij gaat dit seizoen sowieso zijn speelminuten krijgen en de concurrentie die hij heeft is te pakken. El Ghazi, Schone, Younes, Cerny, Cassierra, Dolberg en Zivkovic. Hiervan is alleen El Ghazi een pure rechtsbuiten.

12 augustus 2016 om 12:18

Waarom is het altijd een mentaliteitskwestie en kan het nooit een kwestie zijn van gevalletje niet goed genoeg? Ajax haalt tientallen talenten binnen, die gasten kunnen allemaal wel ballen. Al zouden ze allemaal een absolute topmentaliteit hebben, dan halen er alsnog maar een paar het eerste...

12 augustus 2016 om 12:59

Die jongen heeft het talent om goed genoeg te worden, dat is t m dus net. Hij kan het blijkbaar niet opbrengen te wachten tot het zover is. Dat is n mentaal probleem.

12 augustus 2016 om 13:32

Als je stelt dat hij het geduld niet heeft, dan geldt dat alleen voor nu bij Ajax. Hij krijgt geen kansen in het eerste en hij wil niet meer bij de beloften spelen, wat mij betreft begrijpelijk. Ik zou dat niet direct wegzetten als mentaliteitsprobleem. Ajax heeft tig spelers voor de aanval, die jongen verwacht niet meer te spelen en wil dus weg. Ik vind dat er sprake is van een natuurlijk selectieproces. Je stelt dat hij het talent heeft om goed genoeg te worden, dan kan dat dus ook prima bij Pescara. Of heb ik dat mis? Bij Ajax komt hij niet aan de bak, dat is duidelijk. Niet nu, en waarschijnlijk ook niet volgend jaar. Ajax geeft zelfs een verkoopclausule weg, dat is natuurlijk een teken dat ze hem niet goed genoeg vinden.

Ik vind dat te vaak de mentaliteitskaart getrokken wordt terwijl de concurrentie ook gewoon te fors kan zijn. Waarom moet Muric nog een of misschien wel twee jaar spelen bij Jong Ajax en gaan bidden op een minuutje in het eerste van Ajax als hij ook elders aan spelen toe kan komen op een niveau dat nu goed bij hem past.

Muric meerdere keren gezien. Voor mij iemand, die nooit de top zal halen. Gewoon niet goed genoeg. Hij kan zich niet onderscheiden bij Jong Ajax en het feit dat Cerney de voorkeur krijgt zegt genoeg. De boer was iemand, die jonge spelers een kans geeft evansl Bosz. Gewoon niet goed genoeg. Zit in de categorie Becker en Mening; ideaal voor een subtopper maar komen tekort voor de top

Ieder jaar komen er busladingen met talenten naar Ajax, allen met het predikaat potentiele nieuwe topper. Natuurlijk kan niet iedereen die ster worden en dus zullen er iedere jaar ook een aantal afvloeien. Lijkt me een natuurlijke gang van zaken en ik denk dat niemand rouwig hoeft te zijn om het vertrek van een speler die Ajax 1 gewoon niet zal halen. In ieder geval niet de komende jaren.

Jammer maar zat eraan te komen.. jongen vind zichzelf te goed

Zou jammer zijn, opzich is een verhuur wel goed voor hem, hij moet denk ik toch wat geduldiger zijn. De verkoop van 3 miljoen zou alleen acceptabel zijn met een doorverkooppercentage en een terugkoopclausule naar mijn mening. Ik denk dat hij kan slagen bij Ajax.

Prima, ik denk niet dat deze speler ooit echt wat zou worden. Hij is vrij voorspelbaar.

Jongens hebben tegenwoordig ook totaal geen geduld. Hij is nog maar net 20 geworden... Wellicht doet een andere omgeving wonderen. Waarom leent ajax hem niet uit aan een clubje als Heracles of Zwolle? Kun je na een jaar ook direct zien of hij daar wel aanhaakt.

12 augustus 2016 om 13:02

Clubje? Wat een ontzettend arrogante opmerking zeg...

12 augustus 2016 om 14:08

Het woord clubje deed je tenen krommen? Come on it's an addult world. Niks arrogants aan.

Er was toch interesse voor El Ghazi? Daar zou 15 miljoen voor betaald worden? Ik zou daar voor kiezen en Muric en Cerny hun wedstrijdjes laten pakken in de Eredivisie.

Hij heeft vorig jaar gewoon zijn debuut gemaakt. Bosz en de Boer kunnen er ook naast zitten he! Ik vind El Ghazi helemaal niets en ben zeker meer onder de indruk van Cerny en misschien zelfs wel deze Muric. Qua techniek en dribbelen is hij zeker verder dan El Ghazi!

Weer wanbeleid van Overmars! Deze speler is een betere rechtsbuiten dan El Ghazi en Schone ! Hij kan zijn directe tegenstander links en rechtsom passeren, kan goed dribbelen, heeft een prima traptechniek, heeft een goede voorzet in huis, heeft scorend vermogen, enz. Allemaal kwaliteiten die El Ghazi en Schone minder/niet bezitten.

12 augustus 2016 om 13:14

Enige onderbouwing is wenselijk.

12 augustus 2016 om 13:16

Overmars zelf is een betere rechtsbuiten dan el Ghazi dus dat zegt niet zoveel.

12 augustus 2016 om 13:20

Verkoop dan El Ghazi voor die 15 miljoen aan Lazio en geef Muric meer kansen.

Kom maar lekker naar ons jongen! Mooie club om te spelen, vind dit ook een zeer goeie speler en zonde dat die bij Ajax niet speelt. Hoop dat die bij ons komt schitteren!

Tja krijg je er van als je hem niet laat spelen inplaats van een el ghazi. Zonde

Net als Cerny redelijk talentvol, maar even gemakzuchtig.
Verhuren aan een andere Eredivisieclib? Zie traject Meleg,
ooit een begenadigd talent, maar nu weer in eigen land aan
de slag. Misschien dat deze spelers later tot bloei komen,
maar net als met Sinkgraven, heb ik het gevoel dat het
mentaal en fysiek niet goed genoeg is voor een topclub,
maar voor deze jongens hoop ik dat ik het bij het
verkeerde eind heb....

Nu mag Overmars wel een nieuwe rechtsbuiten halen, El Ghazi is uit vorm en Schone is niet geschikt als rechtsbuiten. Hopelijk investeerd hij een groot gedeelte van de transfersom van Milik alsnog aan Ziyech en Bailey. Spelers die daadwerkelijk wat toevoegen aan het basiselftal en passen bij de speelstijl van Bosz. Klaassen of Gudelj moeten in een verdedigende/controlerende rol spelen op het middenveld aangezien Ziyech zijn verdedigende taken vaak verwaarloosd. En ook Bazoer zal meer verdedigend/controlerend moeten spelen ipv box to box. Eventueel kan er geswitched worden met posities en spelers, om de meest geschikte samenstelling te kunnen vinden.
Dus ga voor deze selectie Overmars:

Cillessen
Tete Veltman Sanchez Riedewald
Bazoer Ziyech Klaassen
Bailey Traore Younes

Reserves:

Boer
Sanniez Westermann Viergever Dijks
Vd. Beek Nouri Gudelj
El Ghazi Cassierra Cerny

Extra opties:

Onana, Zeefuik, De Ligt, Frenkie De Jong, Sinkgraven, Schone, Dolberg, enzovoorts.

12 augustus 2016 om 17:07

Ajax kan zeker geen 25 miljoen aan uitgaven verantwoorden, zowel, graag je onderbouwingen, tip, kijk ook naar het effect op afschrijvingen voor 2017/2018.

12 augustus 2016 om 19:12

Vd beek gewisseld worden met schone

17 augustus 2016 om 22:55

@GaanvoorGoud, Jij herhaalt jezelf wel erg vaak zeg. Er komt nog een buitenspeler maar zo simpel als jij denkt zijn er maar weinig van. Haal maar even speler A en speler B alsof je een showroom in loopt en geen rekening met iets hoeft te houden.


weer een zogenaamd '' toptalent '' wat de verwachtingen niet waar kan maken..

Ajax lijkt wederom een groot talent binnen te halen. De Kroaat Robert Muric (18) tekent een contract voor vier seizoenen, mits hij de medische keuring doorstaat en het nodige papierwerk in orde komt.

Muric, een vleugelaanvaller van Dinamo Zagreb, werd begeerd door een groot aantal Europese topclubs. Zo zou ook Real Madrid verregaande interesse hebben in Muric, die op zijn beurt Ajax ziet als de ideale volgende stap in zijn loopbaan. Overigens zitten er nog wel wat haken en ogen aan de overgang.

17 augustus 2016 om 22:53

Ja? Dus? Daarom worden ze ook vaak talenten genoemd, deze jongens moeten zich vaak nog ontwikkelen. Had ook niet weg hoeven gaan maar heeft geen geduld. Hij is trouwens nog steeds een talent dus snap jou bedoeling niet echt.

Zonde zonde Een veel betere speler en veel groter talent dan een Donny van de Beek die alle hulp krijgt. Tja, dan zou ik het ook weten hoor.

12 augustus 2016 om 17:25

Het verschil is dat Donny van de Beek veel minder slechte wedstrijden speelt.

12 augustus 2016 om 19:13

Holland 8 heeft gelijk vd beek. Nouri moet spelen die is veel beter echt veel beter.

12 augustus 2016 om 20:00

Mee eens. Het verschil is dat Nouri ook wel wedstrijdjes heeft waar helemaal niks lukt. Dat heeft VdB niet. Die is redelijk constant.

Zonde van deze jongen, had hier toch nog wel aardig wat verwachtingen van. 3 miljoen is naar mijn idee dan toch ook echt een schijntje...

Manman, Lukoki, De Sa, Meleg, Menig, Becker, Muric.. Voor wie wordt er eigenlijk opgeleid? Subtop hoogstens.. Toch wel tegenvallend

Als die natte dweil El Ghazi zo veel kansen krijgt mag deze Muric die ook wel krijgen lijkt me..?

Goeie aankoop voor Pescara. Is nog erg jong en is een talent, Jammer dat die bij Ajax niet geslaagd is, Weet niet of die echt de kans daar heeft gehad ?

Volgens geruchten is Ajax bezig met Bailey, wil Baley zelf ook graag via Ajax naar de top en zou Ajax bereid zijn om rond de 10 miljoen te betalen. (bron Mike Verweij)
Dus dan mag Muric idd wel weg. Gekke is dat hij soms leuke dingen laat zien, maar soms ook beetje gemakzuchtig oogt. Blijft jammer dat jongens als Meleg en Muric waar toch moeite voor gedaan is het niet helemaal waar hebben kunnen maken, maar ja, niet iedereen kan bingo zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Pescara


9 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Pescara.

12 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 maart
Lionel Messi heeft Barcelona naar verluidt verteld een streep door de komst van Nicolás Tagliafico te zetten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren