Update: Marseille versterkt zich definitief met broertje van vertrokken ster

Zaterdag, 23 juli 2016 om
/

Olympique Marseille heeft niet ver hoeven te zoeken voor de opvolger van de naar Chelsea vertrokken Michy Batshuayi. Volgens L’Equipe staat de Franse topclub op het punt om zich te versterken met Aaron Leya Iseka, het jongere broertje van Batshuayi.

De achttienjarige aanvaller komt over van Anderlecht, waar hij er ondanks een aantal optredens in de hoofdmacht nog niet in is geslaagd om een basisplaats te veroveren. Het voorbije seizoen had Iseka bovendien te kampen met een knieblessure, waardoor hij een tijdlang niet in actie kon komen.

De jongeling zal een dezer dagen zijn overgang naar het zuiden van Frankrijk afronden. Daar treedt hij dus in de voetsporen van zijn oudere broer, die tijdens het EK overstapte naar Chelsea. The Blues betaalden bijna veertig miljoen euro voor de goalgetter.

Update 23 juli 14.21 uur - Marseille versterkt zich definitief met broertje van vertrokken ster
Aaron Leya Iseka treedt definitief in de voetsporen van zijn oudere broer. De achttienjarige aanvaller stapt over van Anderlecht naar Olympique Marseille, waar hij een meerjarig contract ondertekende. Welk bedrag de Belgen incasseren voor het jongere broertje van Michy Batshuayi, is vooralsnog niet bekend.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door kidoncoke)

Snapt iemand waarom de achternamen anders zijn?

21 juli 2016 om 13:39

andere vader? maar wel zelfde moeder?

21 juli 2016 om 13:41

Iseka heeft de naam van zijn moeder, michy van zijn vader. Waarom dat zo is blijft voor mij ook een raadsel

23 juli 2016 om 15:08

Bij afrikaanse cultuur is behoud van familie naam heel belangrijk. Maw om onze familie te eren krijgen de kinderen niet altijd soms familie naam van vader, moeder, etc

21 juli 2016 om 14:02

Wellicht andere vader, kan zijn dat moeder een keer met de postbode is gegaan.

Laten we kijken of hij het kan maken daar en of hij van het zelfde niveau is als broer.

21 juli 2016 om 14:28

Is niet ongebruikelijk in de Congolese traditie. Ze hebben gewoon dezelfde ouders maar Michy heeft de achternaam van zijn vader en Aaron van zijn moeder.

21 juli 2016 om 19:03

Er zijn heel vaak spelers die expres de naam van hun moeder pakken omdat ze niet willen teren op de familie naam van andere bekende voetballers. Volgens mij heeft een van de zonen van Zidane ook een andere achternaam om dezelfde reden.

21 juli 2016 om 19:23

Ow dan heeft hij een andere naam dan bats gekozen bij de geboorte? Zijn broer was dan 3j en voorbestemd om wereldberoemd te worden?

Misschien kan er ook worden vermeld dat Marseille doelman Leca van Bastia heeft overgenomen voor 3 ton. Ik vind hem een prima vervanger van Mandanda. Hij heeft er vorig seizoen voor gezorgd dat Bastia niet in de gevarenzone is beland en hij wordt zeer onderschat.

Staat al jaren te boek als een groot talent, maar om een of andere reden blijken de trainers hem nooit kansen te geven. De keren dat hij mee deed bij ons waren altijd vrij korte invalbeurten, dus daar kan je hem moeilijk op beoordelen. Ben benieuwd, komt terug van een hele zware blessure (scheur in kruisbanden) dus moet het nog zien. Gun hem natuurlijk al het beste!

Hij wordt slechts gehuurd van RSC Anderlecht hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Olympique Marseille

Stand
Actuele wedstrijden

13 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Zondag 15 september
Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren