Update: Trabzon neemt Douglas voor anderhalf miljoen over van Dynamo

Zaterdag, 29 augustus 2015 om

Douglas Franco Teixeira, kortweg Douglas, gaat zijn carrière waarschijnlijk vervolgen in Turkije. De centrale verdediger heeft zich donderdagavond bij Trabzonspor gemeld, vermoedelijk om vrijdag de medische keuring te ondergaan en vervolgens zijn transfer af te ronden.

/

Douglas heeft bij Dynamo Moskou nog maar een contract voor één seizoen en mag door de limiet op legionairs (buitenlanders) en de roebelcrisis vertrekken. De transfersom zal naar verluidt één miljoen euro bedragen. In dienst van Dynamo kwam Douglas tot drie doelpunten en één assist in 56 officiële wedstrijden.

De ex-speler van FC Twente werd in juni ook al in verband gebracht met Trabzonspor en werd later ook gelinkt aan onder meer Sporting Portugal, FC Köln en VfB Stuttgart. Hij lijkt nu dus alsnog naar Trabzon te verhuizen. Dynamo heeft zich donderdag overigens zelf versterkt met spits Pavel Pogrebnyak van Reading, die voor drie jaar heeft getekend.

Update 29 augustus 10.55 uur - Trabzon neemt Douglas voor anderhalf miljoen euro over van Dynamo
Trabzonspor heeft Douglas overgenomen van Dynamo Moskou, zo maakt de club uit de Süper Lig zaterdagochtend bekend. Er wordt anderhalf miljoen euro betaald en dat is ook het bedrag dat de centrale verdediger per jaar gaat verdienen in Trabzon.

Hé, wie hebben we daar? Voormalig Twentenaar Douglas is in Turkije om zijn transfer naar Trabzonspor af te ronden! #dynamo #transfer #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) opPoll

Een geschikte club voor Douglas?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door efsane61)

Ik begin Trabzon steeds meer als een kampioenskandidaat te zien. Kijken of het ze lukt want dit is de langgezochte verdediger die ze goed kunnen gebruiken in Turkije.

27 augustus 2015 om 21:37

Inderdaad, leuke aankopen doen ze.
Ga ze zeker volgen dit seizoen.

27 augustus 2015 om 21:40

Ik ben blij dat mensen dit ook erkennen. Andere zijde van de medaillon: dit betekend des te meer dat het voor ons een grote test gaat worden.

Normaal worden we altijd gezien als een kandidaat voor de plekken drie of vier. Zelfs in het seizoen '10-11. Nu zijn er (eindelijk) stemmen dat we wellicht een gooi kunnen doen naar de titel.
Uiteraard, blessures, vorm van de spelers, het acclimatiseren van aankopen. Al dat soort zaken gaan meespelen. Niet alleen bij ons maar ook bij de concurrenten. Maar de verwachtingen zijn groot. Kijken of we het ook kunnen waarmaken.

27 augustus 2015 om 23:10

Om heel eerlijk te zijn... ik zie trabzon vaak als een potentiele nummer 3 of 4 omdat de fans een negatieve invloed op het team hebben. Niet eens vanwege het elftal. Bijna jaarlijks is er een intern probleem daar in het Zwarte Zee gebied. Dit jaar was de coach bijna weg maar dat lijkt gelukkig op tijd opgelost.

27 augustus 2015 om 23:37

Klopt, er is altijd wel wat gaande. Hopelijk is nu de rust weder gekeerd en kunnen we aan voetbal denken.

27 augustus 2015 om 23:59

Ik vind dit zeker de verdiensten van Suleyman Hurma, doet gerichte aankopen die direct kunnen inpassen in het team. Ik verwacht veel van Trabzon dit jaar.

29 augustus 2015 om 12:39

Sorry ik wil je droom niet verstoren maar jullie zullen absoluut geen kampioen kandidaat zijn dit seizoen, zeker niet met douglas achterin. Galatasaray en zeker Fenerbahçe hebben veel meer kwaliteit in huis

29 augustus 2015 om 14:19

Van Galatasaray hoeven we dit seizoen niet veel te verwachten, maar ze tot nu toe inspiratieloos spelen. Natuurlijk hoop ik het tegendeel. Fenerbache, Besiktas en Trabzonspor acht ik op het moment beter in vorm, maar het is nog te vroeg om iets daarover te zeggen.

27 augustus 2015 om 22:06

Sowieso man, Trabzon is goed bezig op de transfermarkt. Telkens wanneer ik een turkse topic zie gaat het de laatste tijd over spelers die naar Trabzon gaan. Mooi om te zien..

28 augustus 2015 om 08:13

Had eerlijk gezegd niet zo een positieve invloed verwacht van Hurma.

29 augustus 2015 om 14:45

Kampioen is wel een beetje teveel van het goede. Ze hebben leuk ingekocht, maar geen kampioensselectie. Dan vraag ik me daarnaast af waarom Ajax en Feyenoord niet zo'n speler halen. 1,5 miljoen is toch niks? Zal wel met het salaris te maken hebben.

1 Miljoen pff wat een koopje zeg...

28 augustus 2015 om 12:29

Idd, perfecte ajaxaankoop. Maar die zitten zoals altijd te slapen. 10x beter dan Veltman.

Eindelijk, top verdediger ook (bijna) binnen. Nu of Papy ruilen voor Medjani of alles zo laten. Maar het weekeinde kan voor mij nu niet snel genoeg komen. Een elftal om naar uit te kijken!

Kijken of we ook volhardend genoeg kunnen zijn, om de goed gaande reeks vast te houden.

Edit: Kan er overigens niet bij dat we eerst Samba hebben geprobeerd te halen. Ik bedoel Douglas had er ook al twee/drie weken eerder kunnen zijn.

Tevens ben ik ook nog bang dat de aankomende verkiezingen in de winter ook nog best wel wat roet in het eten kunnen gaan. Verkiezingen in Turkije, of dat nou politieke of sportieve verkiezingen zijn, gaan namelijk altijd gepaard met chaos. Kijken of we daar heelhuids doorheen kunnen komen.

27 augustus 2015 om 22:56

Een elftal om naar uit te kijken! Dat zeer zeker na een lange periode. Alleen deel ik niet je mening dat we een gooi kunnen doen naar de titel.

De eerste twee wedstrijden van het seizoen gewonnen van Bursa (die hun sterkste speler van vorig seizoen verkocht hebben en dus bezig zijn met het opbouwen van een nieuw team) en van Besiktas (een team dat vorig seizoen goed meedraaide bovenin en ook tegen ons niet verkeerd voetbalde).

Ik denk nog steeds dat we enorm veel geluk hebben gehad. Geluk moeten we natuurlijk ook hebben maar die zullen we de komende 32 weken niet wekelijks hebben. Traditioneel gezien verspelen wij punten na een leuke reeks wedstrijden. Ik ben dus bang dat we na de overwinningen op Bursa en Besiktas opeens weer punten laten liggen tegen Akhisar.

De transfers van Hurma lijken in eerste instantie geweldig maar onze ervaring leert ons dat de meeste buitenlandse speler bij Trabzon 15 tot 20 weken goed meedraaien en daarna geen zin meer hebben om te voetballen en om te leven in Trabzon. Begrijp me niet verkeerd, in het diepste van mijn hart hoop ik dat we kampioen worden maar ik blijf bij mijn mening dat dit zeer zeker niet gaat lukken met IHO en ook niet met Shota.

27 augustus 2015 om 23:37

Al die dingen besef ik maar al te goed, toch bedankt dat je ze puntsgewijs hebt uitgelegd.
Vooral het feit dat Bursa een gelukstreffer was, ben ik me van bewust. Team leeg gekocht, missen nog essentiële transfers, laat staan de spelers die al binnen zijn maar nog moeten wennen aan hun nieuwe team.

Mijn mening baseer ik dan ook niet op de wedstrijden van Trabzonspor, alhoewel de wedstrijd tegen BJK wel een serieuze graadmeter was.

Ik baseer me op het feit dat Trabzonspor vorig seizoen al een kwalitatief goed elftal had. Dat elftal is alleen maar meer ingespeeld. Er zijn enkele kwalitatief goede spelers bij gekomen. De combinatie van die twee doen mij hopen.

Daarbij verwacht ik onder de nieuwe transfers niet veel probleem gevallen. Vooral als ik kijk naar hun verleden en carrières. Wellicht dat N'doye nog problemen kan veroorzaken, zoals je aangeeft met een verval na 15 à 20 weken. Of misschien Constant.
Maar daar houd het voor mij op. De rest van de spelers hebben zichzelf namelijk bij al hun clubs (sommige zelfs al bij Trabzonspor) als waardige prof bewezen.
Ik bedoel Medjani, Bosingwa, Cardozo of Borceaunu hebben bij Trabzon bewezen een heel seizoen constant te kunnen zijn. De nieuwkomers Cavanda, M'bia hebben bij voorgaande clubs bewezen wat voor top mentaliteit ze hebben. Marin kan daar ook aan toegevoegd worden, in de zin dat hij geen problemen heeft veroorzaakt bij zijn voorgaande clubs, ook niet tijdens een verhuurperiode. Blijven dus over Constant en N'doye.
Dat durf ik voor lief te nemen.

In tegenstelling tot wat jij beweerd, denk ik juist dat Shota de juiste man voor ons is. IHO kun je over discussiëren. Het enige wat ik op dit moment positief aan hem vind, is het feit dat die zelfverzekerd is en daarmee ook gedurfde doelstellingen durft te stellen. Ik denk dat we dat altijd hebben gemist bij onze voorzitters. Verder is het echt een Trabzon onwaardige voorzitter. Maar Shota, hij heeft rust gebracht bij de club. Kijk alleen maar hoe de crisis rondom heeft uitgepakt en hoe de mensen nu over Hurma spreken. Ik weet ook dat het de waan van de dag is, maar als zelfs de grootste criticasters nu achter Hurma kunnen staan, betekend het in mijn ogen dat Shota echt een people's manager is. Hij creëert rust en weet wat de supporters verlangen. Heeft ook enorm veel krediet in Trabzon. Al weet je het bij ons natuurlijk nooit, de enige dag de held, volgende dag de schlemiel..

Kort gezegd, verwacht ik veel van Trabzon dit jaar. Natuurlijk moet uitwijzen hoe we uit de verkiezingen gaan komen, hoe de spelers het gaan doen (vooral onder druk), wat er gaat gebeuren met blessure's, of spelers kunnen wennen aan het team en de stad, hoe de supporters zich zullen gedragen, hoe de scheidsrechters gaan fluiten en zelfs tot in de kleinste: hoe het veld zal zijn. Dat zijn allemaal zaken die mee wegen, maar vooralsnog blijf ik hopen. Meer kan ik ook niet!

28 augustus 2015 om 08:15

We hebben een beetje de wind mee.. Geen Europa is voor ons positied, alleen maar focussen op de compm. Beker is nirt belangrijk.

MBia is de best mogelijke transfer ooit voor Trabzon. Positief, jaagt aan, voetbalt en laat voetballen.

Daarnaast is er betekkelijk weinig geld uitgegeven. Tel daarbij op dat we (wel of niet met geluk) goed zijn gestart. Zo kunnen we met een sinds jaren weer met goede moet en energie aan het seizoen beginnen.

28 augustus 2015 om 11:57

Ik deel je mening inzake de transfers; Cavanda, M'bia en N'doye zijn in mijn ogen geweldige transfers voor Trabzon, Marin is altijd een talent geweest in Duitsland en staat al sinds jaren stil in zijn ontwikkeling (en erg veel blessures), Douglas heeft in zijn Twente jaren de Nederlandse voetballeer onder de knie gekregen wellicht is hij net de schakel die we missen en nodig hebben bij ons achterin in roulatie met onze andere kanjers Mustafa en Aykut.

Ik vrees alleen dat ze dus die terugval gaan krijgen; voorbeeld M'bia doet zijn uiterste best in het veld maar tegen Besiktas heeft hij wel een hele grote fout begaan, dit werd niet bestraft maar als het wel bestraft zou worden door de aanvalslinie van Besiktas dan zou hij enorm veel shit over zich heen krijgen. Als dit probleem zich een aantal keer herhaald dan zie ik de bui alweer hangen; 'ik kan mij niet aarden in Trabzon'.

Ik zag in je opstelling van hieronder dat je Medjani centraal achterin hebt staan, ik heb toch mijn twijfels bij zijn defending skills. Hier hoef je niet mee eens te zijn. Voorts vind ik overigens dat Constant het verrassend goed doet als back vooral aanvallend en opbouwend gezien, verdedigend twijfel ik nog. Cavanda is in mijn ogen de Roberto Carlos aan de rechterkant; (niet technisch gezien maar qua snelheid en verdediger zijnde) je komt deze speler maar 1x langs in de wedstrijd en dan nog haalt hij je weer in en pakt hij de bal weer af, onze lang verwachte rechtsback in jaren (na jaren te kijken naar Tayfun en Serkan types). M'bia is zoals mijn oudere broer het overbrengt; dit is een speler die in zijn eentje al een team is (maar nu wel 2 a 3 jaar constant presteren). N'doye in roulatie met Cardozo en Deniz Yilmaz ook de spits die we nodig hadden, ik hoop alleen dat hij niet na een aantal weken gaat zeiken dat er niets te doen is in Trabzon en zijn weekend wilt doorbrengen in Batum (a la Constant).

IHO vind ik net als jij geen Trabzon waardige president en persoonlijk vind ik Shota niet een manager die een team als Trabzon kampioen kan of gaat maken (hopelijk vind hij een lek in mijn theses en kan hij mij doen schamen om mijn mening hehe). Hurma lijkt het goed te doen, ik vrees alleen dat zijn historie hem blijft volgen. Het is een loyale persoonlijkheid alleen hoop ik dat hij financieel niet in de knoei raakt en dat weer een rede geeft om spelers niet (op tijd) hun salarissen te betalen en wij op sportief aspect geraakt worden zie voorheen Erzurumspor (degradatie en bijna failliet verklaard onder zijn bewind) en Kayserispor (degradatie en na jaren struggelen weer terug op het hoogste niveau ook weer onder zijn bewind).

Je laatste alinea is kortweg krachtig uitgelegd en ik kan mij daar alleen maar bij aansluiten, wat ik gisteren probeerde uit te leggen was dat we als Trabzon supporters wel nuchtiger moeten blijven, want na een aantal mindere weken zitten we weer aan de zonnebloempitten. We kunnen niet veel doen nee wat je al zelf aangaf, enige wat we kunnen doen is blijven hopen en misschien een shirt aanschaffen van het nieuwe seizoen (shirt van Ofspor van vorig seizoen) als je een bezoek hebt gebracht aan onze Memleket.

29 augustus 2015 om 12:12

@ Baris10

Inderdaad, kijken hoe het gaat uitpakken. Haha die avatar: Colman, wat een speler was dat. Zo veel potentie, maar gewoonweg te lui om het te laten zien.

@ Adem61

Ik denk dat we behoorlijk op een lijn zitten.
Het enige is dat ik Constant vind tegen vallen en jij Medjani. Ik vind Constant nog niet goed, omdat we op rechts Cavanda hebben en dat dus echt een beest is. Dan vergelijk je automatisch de andere back met hem. Tevens hebben we hem ook gezien centraal op het middenveld. Dat was voor mij echt een verademing, hoe hij het spel las, hoe hij speelde. Ik vind dat hij dat vaker mag laten zien, hij staat aanvallend nog te weinig zijn mannetje in mijn ogen.

Maar goed, we gaan zien hoe dit seizoen uit gaat pakken. Ik ben trouwens van origine Ordu'lu. Ben ook niet naar Trabzon kunnen gaan dit jaar, wou naar de wedstrijd, maar ik was Trabzon even compleet zijn na de zoveelste bullshit interne strijd die gaande was (toen was het Onur - Hurma - Shota en verloren we ook de wedstrijd). Wou eigenlijk wel een wit shirt kopen, maar goed. Volgend jaar weer een jaar.

1miljoen is een koopje. Blijft een goeie verdediger die Douglas alleen kan die niet voetballen.. zet er iemand naast hem die wel kan ballen dan heb je met Douglas een goeie verdediger, die pakt de bal af en is in de lucht ook sterk. Snap niet waarom hij nooit voor Oranje heeft gespeeld, die Veltman en wie dan ook zijn 5 klasse minder

27 augustus 2015 om 21:50

Absoluut jaren van mogen genieten, bikkelhard. Snap ook niet dat ie niet geselecteerd word voor oranje

29 augustus 2015 om 12:28

Ten eerste kwam ie voor anderhalf miljoen en niet voor 1 miljoen.
* edit
Oeps sorry... dat is de update van 29 aug. die er doorheen kwam. Dat kan je toen nog niet weten
Ten tweede is Douglas nogal Braziliaans temperamentvol, inhoudende dat hij kampioen is in het pakken van rode kaarten. Ten derde word je als verdediger vaak afgerekend op het aantal fouten wat je maakt en daar blinkt Douglas ook in uit. Hij heeft dan misschien wel de Nederlandse nationaliteit, maar is toch meer een Braziliaan die in Rusland of Turkije speelt, hetgeen niet bevorderlijk is voor de Nederlandse teamgeest, oftewel hij past sociaal gezien ook niet in de groep.

29 augustus 2015 om 12:47

Wow, hij heeft in 8 jaar 35 gele en 5 rode kaarten gepakt, ja dat is echt een kaarten pakker.
En hij past sociaal gezien niet in de groep? Echt, heb je dat helemaal zelf bedacht?

Trabzonspor dit seizoen.
Met als eerste zeven wissels: Esteban (keeper), Bosingwa (back), Aykut Demir (cv), Bourceano (cdm), Özer (aanvallende middenvelder), Yusuf (winger) en Cardozo (spits).

En dan houdt je dus gewoon nog jongens aan de kant die best nuttig kunnen zijn als back-up. Je hebt:
Deniz Yilmaz (spits), Sefa Yilmaz (winger), Alper Uludag (back), Mustafa Yumlu (cv) en Musa Nizam (back).
Waarvan drie van de vijf spelers gewoon vorig jaar in de basis stonden. Wat een vooruitgang (op papier)!

Onur
Cavanda
Douglas
Medjani
Constant
M''Bia
Okay
Marin
Ekici
Erkan
N''Doye
28 augustus 2015 om 01:12

Ja het werd ook wel tijd dat we vaarwel zeggen tegen mustafa yumlu en aykut. Ze zijn gewoon te 'onhandig'. Maken snel overtredingen die tot een kaart leid en willen wel eens blunders maken achterin.

29 augustus 2015 om 12:06

Klopt, maar als back-up vind ik ze beide nog wel nuttig. Spelen de laatste tijd ook wat constanter gelukkig.

Voor 1 miljoen had je hem terug moeten halen naar Nederland!
Hij kon zijn cariere nieuw leven in blazen met grote kans op het Nederlands 11tal

Toch weer een kleine financiële meevaller voor Twente. Alle kleine beetjes helpen

Toch jammer dat Douglas zich niet heeft ontwikkeld zoals men verwachtte. Ik had hem persoonlijk in deze fase van zijn carriere eerder bij een subtopper in een van de grote competities verwacht.

27 augustus 2015 om 23:08

Heeft toch een aantal jaar in de subtop van Rusland meegedraaid en toch de nodige roebels binnengeharkt. Niet slecht als je het mij vraagt.

28 augustus 2015 om 00:01

Niet slecht nee, maar ik had Douglas toch een grotere toekomst toegedicht.

lijkt me toch een goede aankoop. Ookal had hij nog maar een eenjarig contract 1 miljoen lijkt me toch een zeer gering bedrag voor deze kerel. Voor hemzelf had ik toch een mooiere carriere gezien, ben bang dat oranje nu al helemaal uit zicht gaat raken

Volgens andere media is de transfersom 1,6 miljoen. Krijgt Twente een beetje meer als dat klopt.

Douglas heeft het aardig gedaan bij Dinamo maar hij heeft zich daarna niet meer verder ontwikkeld dus is het logisch dat hij met oog op zijn salaris en ffp weg moet bij Dinamo. Ze hebben immers Dyakov al.

29 augustus 2015 om 12:05

Ok, dat is dus niet wat ik altijd heb mee gekregen via de media. Wat denk je, is het geen versterking voor ons?

29 augustus 2015 om 13:04

Laten we het zo zeggen: als jullie gewoon door waren gegaan tegen Rabotnicki hadden jullie met Samba een geweldenaar binnengehaald. Douglas kon heel goed spelen doordat hij een beer als Samba naast zich had staan. Zo'n speler moeten jullie nu proberen zien te halen want anders heb je vrij weinig aan Douglas.

30 augustus 2015 om 02:07

Wait what? Ik weet dat de Russische media aangaf dat Samba niet tekende, omdat wij niet door gingen in Europa. Maar persoonlijk geloof ik daar geen snars van. Als dat zo was, was zo'n speler in zijn prime niet naar QPR gegaan. In plaats van nu op zijn 31e te vragen in de EL te spelen, alsof dat zijn droom was.

Uiteraard wil ik niet beweren dat ik alles weet over Samba, maar ik vertrouw het niet. En van wat ik in de Turkse media heb gelezen (en ik heb dus ook over het gerucht in de overige media gelezen), heeft een Shota Arveladze aangegeven een voetballer te willen, geen zwaargewicht boksen (you know what he means) en twee, omdat hij niet door de medische test zou zijn gekomen.

Die twee redenen lijken me veel betrouwbaarder dan die andere geruchten, maar wellicht ben ik wel te bevooroordeeld inzake die transfer. In ieder geval, ik denk dat er genoeg fysieke kracht staat naast Douglas, met Medjani. Het is geen beer, maar hij staat zijn mannetje. En anders hebben we Aykut Demir (ex-Nac). Die gast staat in Turkije bekend onder zijn bijnaam: "komando". Die hoef ik ook niet voor je te vertalen. In ieder geval, ik verwacht dat het wel goed komt qua partners voor Douglas, ik wou enkel weten of hij een toevoeging voor ons was en klaarblijkelijk is hij dat.

Thanks voor je antwoord trouwens, het geheel van mijn verhaal komt misschien een tikkeltje agressief over, maar zo was het in ieder geval niet bedoeld. Laat ik dat wel duidelijk stellen.

Trabzonspor heeft bovengemiddeld ingekocht. Losstaand zijn het allemaal degelijke namen met een bepaalde portefeuille. Echter, namen op zich zegt niks. Er moet een team neergezet worden en dat is de taak van Shota. De eerste twee wedstrijden zijn binnen. Nu heeft hij lekker de rust en vertrouwen om aan zijn ideaal 11-tal te werken. Maar als Trabzonspor echt in de race wil blijven voor de titel moeten meerdere aspecten kloppen (en elkaar completeren), namelijk: Het veld - 11-tal De zijlijn - trainer De bank - reservespelers Tribune - positief invloed fans Eretribune - het runnen van de kampioenschap door het bestuur Dikke portie geluk Alleen spelers zeggen niks. Het totaalplaatje moet kloppen. In Turkije zijn de laatste 3 punten belangrijker dan de eerste 3. Raar maar waar.

29 augustus 2015 om 12:06

Amen, to that.
Welcome back brother!

Trabzonspor heeft eindelijk na jaren weer selectie vol alternatieven die mee kan doen voor de titel. Als we gewoon deze lijn blijven doorzetten is het kampioenschap echt geen droom maar kunnen we met z'n allen ons welverdiende en langverwachte kampioenschapsfeest starten !

Onur
Cavanda
Douglas
Yumlu
Constant
M''Bia
Okay
Marin
Ekici
E. Zengin
Cardozo

Valt me op dat die Shota altijd goede aankopen doet bij zijn teams. Bij Kayseri toen Amrabat. Bij Kasimpasa Babel Scarione En Ryan Donk. En nu Marko Marin, Mbia en Douglas.

In tegenstelling tot vele Turkse coaches, kan hij goede spelers voor lage transfersommen binnenhalen. Fener heeft destijds 32 jarige Alves voor 6.5 miljoen binnengehaald! Dikke miskoop is dat. en Nu ook die lompe Ba huren terwijl je Douglas voor een miljoen kon vastleggen.

Trabzonspor heeft hele goeie tranfers gedaan. Voor de kampioenschap is het nog te vroeg, maar Trabzonspor is wel een van de belangrijkste kandidaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Trabzonspor

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig

50 fans
Verdediger, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 november
Arsenal is bereid om Granit Xhaka in januari naar Borussia Mönchengladbach terug te laten keren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren