NAC was PEC te slim af: ‘Ik had er meteen een goed gevoel bij’

Vrijdag, 12 juni 2015 om 15:40Daniel Cabot Kerkdijk

Luis Pedro kon naar de Eredivisie, maar de 23-jarige verdediger koos ervoor om FC Emmen in te ruilen voor NAC Breda. De verdediger raakte overtuigd van het verhaal van Robert Maaskant en tekende voor twee seizoenen. PEC Zwolle had eveneens belangstelling.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede speler voor NAC Breda


Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door gunther076)

Ik ken toch echt een ander verhaal, in de sferen van: PEC was ook geinteresseerd, maar haakte af nadat er wat meer scouting op deze jongen was gezet...
Maar zo'n verhaaltje als dit doet het natuurlijk wel goed daar in Breda, waar ze zowiezo erg goedgelovig zijn de laatste tijd

12 juni 2015 om 15:44

Hoezo zijn we goedgelovig de laatste tijd? Verklaar je nader

12 juni 2015 om 15:48

Massaal in de drama-act van Maaskantje trappen en ook nog blij zijn dat deze grootheid ondanks zijn 'aftreden' (met aflopend contract (!) ) toch bereid is aan te blijven omdat hij ... nou ja, weet eigenlijk niet meer wat zijn drogreden was...

12 juni 2015 om 15:52

Tot de laatste minuut van de verlenging geloofden jullie ook nog in een goede afloop

12 juni 2015 om 15:54

Maaskant is allang blij dat hij in Nederland nog een baan heeft als trainer........................

12 juni 2015 om 15:55

Was wel degelijk aftreden, hij was namelijk al akkoord over een 3-jarig contract. Gaf aan dat de directie erover moest beslissen of ze nog met hem doorwilde. Doet hij niets verkeerds aan.

En goed dat jij kan zien dat zijn emoties niet oprecht zijn, wil je even uitleggen waaraan je dat ziet? Waren de tranen van Drost en Matic (ea) overigens wel echt? anders ga ik die ook met pek en veren de stad uitjachen omdat hun emoties volgens palesky niet echt zijn!

12 juni 2015 om 19:16

Geen idee of die terecht waren, heb ze niet in beeld gezien. Die van Maaskant wel en die herken ik heeeel goed. Heb paar jaartjes geleden nog tegen hem gebald, en genoeg pseudo-drama-mimiek in die bakkus van hem voorbij zien komen. En dat in 45 minuten, want hij liet zich wisselen omdat het niet ging hoe meneer wilde

12 juni 2015 om 19:27

Was hij toen ook aan het huilen, en was het toen ook nep? Of hoe kan je het vergelijken?

Je lult gewoon uit je nek man. Dat je hem een Blaaskaak of arrogante l*l vind is allemaal prima. Maar ik ken hem persoonlijk, en ik weet dat de emoties echt waren. Hij is er dagen kapot van geweest.

Maargoed, altijd lekker makkelijk om te oordelen over mensen.

12 juni 2015 om 20:41

Precies... We spreken elkaar na de winterstop nog wel een keer, eens kijken hoe jouw oordeel dan is (ik ken hem ook persoonlijk, stoer he?!)

15 juni 2015 om 09:52

Ik weet niet wat je probleem is? Waar ben je op uit? Als je deze mooie club belachelijk probeert te maken moet je lekker ergens anders heen. De supporters tonen Noad tot de laatste minuut van de wedstrijd. Geloof zal er altijd zijn en iedereen zal 100% achter de club staan in goede en slechte tijden.

Wat voor supporter ben je anders als je geen geloof meer toont en geen vertrouwen toont in je club.

Let maar op wij komen terug en sterker dan ooit

12 juni 2015 om 15:44

Slecht gescout dan van PEC want dit was toch el een van de beste verdedigers van de JL afgelopen seizoen. Misschien ook maar wat informeren bij fans van Emmen?

12 juni 2015 om 15:52

PEC heeft vandaag een talent vast gelegd als CV uit Tsjechie. Dat zal wel mee hebben gespeeld.

12 juni 2015 om 15:59

Informeren bij fans van een andere club? Tsja, dan is het misschien ook niet zo gek dat NAC Breda is gedegradeerd het afgelopen seizoen.

12 juni 2015 om 17:24

gaat zwolle ook nog wel gebeuren na een paar jaartjes eredivisie

12 juni 2015 om 19:11

Dank voor deze onderbouwde en nuttige reactie ramonfcu

13 juni 2015 om 08:03

Echt een top verdediger voor de JL inderdaad. Erg rustig achterin, je ziet een bepaalde rust in de defensie met hem... Wel is hij soms iets te laconiek, maar verder een prima versterking

13 juni 2015 om 09:35

Niet door de club zelf natuurlijk slimmerik.
Als fan van een club kan je echt wel afgaan op hoe de fans van de huidige club van een nieuwe speler erover denken. Als die allemaal zeggen dat het een van de beste spelers was dan zal daar wel een kern van waarheid inzitten. Die fans hebben zo'n gast toch een hoop wedstrijden zien spelen.

12 juni 2015 om 16:20

Geloven de mensen in Breda het mooie verhaal van NAC of geloven de mensen in Zwolle het mooie verhaal van PEC, wat eveneens de wereld in geholpen kan zijn om te verbergen dat de strijd verloren is? Of ligt de waarheid misschien in heel deze kwestie in het midden? Alleen de hoofdrolspelers weten precies hoe de vork in de steel zit!

12 juni 2015 om 18:06

PEC is al eerder afgehaakt, was al een tijdje bekend. Het feit dat hij nu pas bij NAC tekent zou voor een logisch redenerend iemand genoeg moeten zeggen...

13 juni 2015 om 09:36

Ja inderdaad heel logisch want NAC is pas begonnen met spelers benaderen nadat bekend werd of ze ere- of eerste divisie gaan spelen volgend seizoen.

Dat zegt hij toch zelf ook, hij zegt dat NAC concreter was. NAC was ook concreter dan Barca, of United (die wilde hem allebei niet )

En waarom zijn we de laatste tijd goedgelovig?

12 juni 2015 om 16:14

Kan me niet voorstellen dat een eredivisie ploeg geintresseerd was in deze pedro. Is vooral een wilde bras die niet kan voetballen.

12 juni 2015 om 16:17

NAC was al geïnteresseerd toen ze nog in de eredivisie speelde, en voor zo ver ik weet was er nog meer interesse (al weet je nooit hoe concreet). Ik ken hem zelf niet dus weet niet of ik er blij mee moet zijn, dat zal de tijd uitwijzen. Heb vooral positieve verhalen gehoord, jij bent een van de eerste die negatief over hem spreekt. Ik hoop dat je ongelijk hebt overigens.

12 juni 2015 om 16:56

Ik betrap je wel vaker op onzin -NEC- maar luis was een dragende kracht onder Gall. Dus sla ajb geen onzin uit met je wildebras. Prima speler voor de jl.

12 juni 2015 om 17:19

Mentalist, ik betrap jou waarschijnlijk net zo vaak op onzin als jij mij hoor verder vind ik het gewoon een wilde bras en vind hem geen goede voetballer en verkondig ik gewoon mijn mening. Als jij dit dus al onzin vindt betrap jij half vz op onzin.

12 juni 2015 om 17:21

Zijn mijn impressies ratje123, ik kijk geen volledige wedstrijden van Emmen op de wedstrijden van NEC na. Daar oogde hij nogal lomp en maakte domme overtredingen.

12 juni 2015 om 17:30

Kijk daar heb je het al. Ik heb nagenoeg iedere wedstrijd van Emmen gezien met een handvol in het stadion. Tegen NEC thuis was hij de eerste helft matig, maar dat was iedereen. Herpakte zich wel en verloren alsnog onverdiend eigenlijk. in Nijmegen werd Emmen weggespeeld. Niet echt referentiemateriaal vind je wel? Lekker stevige verdediger die zijn niveau tot in de playoffs heeft vastgehouden. Prima versterking.

12 juni 2015 om 19:10

@ -NEC-

Als je een mening verkondigt begin je de zin met 'ik vind...'. Aangezien jij je zin begint met 'is' dan kan je het andere niet kwalijk nemen dat je daarin geen mening onderscheiden.

Geloof wat je wil geloven, als PEC hem echt had gewild, had ie nu bij PEC gespeeld.

12 juni 2015 om 15:56

Lijkt me niet zo gek, en er is niemand die stelt dat het anders is.

12 juni 2015 om 16:13

Die gast kan er niet veel van, ik zou niet teleurgesteld zijn. Is maar een wilde bras.

Vreemd verhaal, PEC Zwolle is juist op zoek naar een linksbenige Cv.
Luis Pedro is rechtsbenig en daar heeft PEC Zwolle er al twee van : Sainsbury en Lam..............

12 juni 2015 om 16:23

Hebben vandaag een tjechisch talent binnen gehaald voor die positie.

Pedro is meerdere malen gescout door PEC die er uiteindelijk van af hebben gezien. Dus hoezo troeft NAC PEC nu af? Wat een suggestieve kop weer VZ

Pedro is een prima speler. Heeft zich afgelopen seizoen goed ontwikkeld. Vind het jammer dat hij vertrokken is naar NAC.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. El AllouchiMiddenvelder3613
T. HayeMiddenvelder330
D. MaloneMiddenvelder321
N. VenemaAanvaller305
L. ImmersMiddenvelder286
N. OlijKeeper330
S. van HooijdonkAanvaller2714
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NAC Breda.

Nederland
18 fans
Coach, 52 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren