Vitesse bevestigt komst basisspeler PEC Zwolle

Donderdag, 19 februari 2015 om

Maikel van der Werff maakt na dit seizoen de overstap van PEC Zwolle naar Vitesse. De verdediger beschikt over een aflopend contract bij de bekerwinnaar en maakt van zijn transfervrije status gebruik, door in de zomer naar Arnhem te verhuizen. Vitesse maakt op de officiële website van de club bekend dat Van der Werff donderdagmiddag tot medio 2019 zal gaan tekenen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Maikel van der Werff is een aanwinst voor Vitesse


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door nummer1gld)

Leuk voor hem! Toch een stap omhoog en misschien wel een betere verdediger dan Ter Heijden.

19 februari 2015 om 10:52

Ik neem aan dat je van der Heijden bedoeld....maar ik vind dit vooral een aanwinst voor de breedte. Niet een aankoop waarmee je naar de top van Nederland gaat.

19 februari 2015 om 11:02

Niet een speler waarmee je de top gaat bestormen inderdaad, maar dat hoeft ook niet.

Ik denk dat Vitesse nu vooral in een proces van kostenbeheersing zit. Dure krachten die gedurende de piek van de ambitie aan zijn getrokken verdwijnen langzaamaan uit het salarishuis. Daarvoor in de plek halen ze transfervrije spelers waar nog wat rek in kan zitten en die hoogstwaarschijnlijk een stuk minder verdienen.

Als ze Veldhuizen, vd Heijden en Kashia weten te lozen dan scheelt dat denk ik toch behoorlijk wat salaris op spelers die, op Kashia na, weinig toevoegen. Bij de inbreng van Kashia kan je ook je twijfels zetten. In een goede periode is hij heel sterk maar vaak heeft hij toch ook vaak mindere periodes.

Als Vitesse nou ook nog een leuke som weet te vangen voor Propper en/of Vejinovic dan ligt er een mooie taak klaar voor de scouting. Op zoek naar die goedkope pareltjes en ondertussen verder werken aan de wederopstanding van de jeugdopleiding.

Ik zou het persoonlijk ook wel mooi vinden als ze Kalas aan zouden kunnen trekken.

19 februari 2015 om 12:13

Lekker typische reactie.. een speler waarmee je niet de top van nl gaat bestormen kan me nog herinneren toen vejinovic van heracles kwam deed vrijwel iedereen lacherig over en kijk waar die jongen nu staat een van de dragende krachten in arnhem..

en Kalas aantrekken als de mogelijkheid er is gelijk doen absolute top verdediger voor de eredivisie.

K hoop dat hij zich net zo sterk kan ontwikkelen als vejinovic buiten dat vind ik het mooi om te zien dat vitesse zich ook weer op nederlandse markt richt.

al met al denk ik dat er ook uit de jeugd nog een aantal leuke talenten aankomen bij vitesse zeker nu het tweede team het ook zo goed doet.

19 februari 2015 om 12:19

Vd heijden is transfervrij dus daar zijn we straks als het goed is van verlost !

Vd Werff is idd geen topper, maar zeker een bruikbare verdediger met enige ervaring. Een Kalas naast hem zou echt ideaal zijn. Heeft bij ons een toptijd meegemaakt, onbegrijpelijk dat het elders niet wil lukken met hem.

Nu Vd Werff er is, kun je Kashia ook met een gerust hart verkopen. Daarnaast zullen Veldhuizen, Dauda en grootverdiener Ibarra ook wel in de verkoop gaan.
Ik hoop niet dat onze 2 sterkhouders, Pröpper en Vejinovic allebei verkocht zullen worden. Daarom alleen Pröpper voor een meer dan goed bedrag verkopen. En vejinovic sowieso nog een jaar in Arnhem laten.

Verder moet Vitesse vol inzetten om nog 1 jaar Traoré te huren.

En van de transferopbrengsten 2 jonge talentvolle spelers halen met daarbij Mike van Duinen van Ado.

19 februari 2015 om 12:38

Vitesse krijgt deze zomer een zware make over te verduren propper zal gaan evenals van der heijden, Ibarra zal men ook proberen te slijten.

Vejinovic zal ook lastig worden als er een goed bod komt word hij verkocht.. Labyad zal ook niet blijven al ben ik daar niet heel rouwig om.. Traore zal als hij een werkvergunning krijgt in engeland blijven..

meevaller is de transfer van Bony.. waar vitesse nog een leuke som geld aan overhoudt..

Ik zou absoluut niet voor van duinen gaan.. ik zou djurdjevic de kans geven.

mijn voorkeur gaat uit naar jonge jongens door laten stromen dan maar een jaartje 13de ofzo eindigen maar wel volledig op eigen kracht.
voor het middenrif zou chelsea nathaniel chaloba wel een jaartje hier kunnen stallen

19 februari 2015 om 13:29

Waarom Kashia verkopen? Laatste tijd gewoon weer rots in de branding achterin, vdheijden hoeft van mij ook niet zo nodig weg maar met dat aflopende contract zit er dik in. Propper zal waarschijnlijk onhoudbaar zijn helaas, pietje wil ook weg en labyad hoef ik zeker niet te houden maar voor de rest proberen zoveel mogelijk kern bij elkaar te houden als dat kan, 13e op eigen kracht worden is niet echt een droomscenario...

19 februari 2015 om 13:34

Kashia zal nog wel een contract hebben uit de Jordania-tijd, kortom, die krijgt gewoon nog teveel geld. Als hij wilt inleveren mag hij van mij best blijven.

19 februari 2015 om 14:23

Als saneren ten koste gaat van sportief resultaat zal dat uiteindelijk alleen maar geld kosten dus hoop dat het niet zo rigoureus gaat gebeuren als sommige mensen hierboven willen

19 februari 2015 om 14:33

Zal best typisch zijn maar hij heeft wel gelijk. Toen Vejinovic overkwam was dat nog een groot talent, van der werff kan je inmiddels geen talent meer noemen. Daarnaast gaat die jongen echt niet heel veel beter meer worden. Prima speler maar zoals in eerdere "typische" reacties is aangegeven, niet een jongen waarmee je de top van NL gaat bestormen.

19 februari 2015 om 22:54

Maar voor de breedte een prima speler Vitesse moet nu eenmaal rekening houden met de Ffp.

19 februari 2015 om 12:17

Ik vraag me oprecht af of het een stap omhoog is. PEC is toch een club waar op het moment alles mee zit en waar het leuk draait. Vitesse is de laatste jaren een subtopper geworden, maar heeft zijn grootste vorm nog niet laten zien en heeft natuurlijk een hoop media aandacht met het hele Chelsea verhaal. Financieel zal het een stap vooruit zijn, sportief betwijfel ik het.

19 februari 2015 om 12:25

Je weet dat PEC financieel zelf in behoorlijk zwaar weer zit? Die zullen ook het salarishuis fors moeten afbouwen en dus hun ambities moeten bijstellen...

19 februari 2015 om 15:35

Salarishuis niet, er zijn bijna geen topverdieners bij Pec, de meeste spelers verdienen tussen de 75 duizend en 180000 modaal eredivisie loon. Bij Pec moeten ze op de commerciële kant grote stappen maken en extra inkomsten creëeren daar is de voorgaande jaren goed mis gegaan.

Prima voor de breedte. Zal niet slechter zijn dan van der Heijden. Omdat ie transfervrij is, vind ik dit een prima aanwinst.

Deze speler is veel beter dan Janneke van der Heijden.
Ik ben blij met zijn komst. Jammer dat het pas na dit seizoen is.

19 februari 2015 om 11:13

Verdedigend beter, opbouwend alleen niet. Prima aankoop verder.

19 februari 2015 om 12:20

van der heijden is opbouwend prima.. maar zal na dit seizoen ook vertrekken waarschijnlijk naar duitsland.. dus in dit geval is regeren vooruitzien.. ik denk dat er ook 2 a 3 jongen van het tweede team zullen instromen ik denk dat nu de eerste vruchten van het jeugdbeleid al aan de oppervlakte komen. zo doen louis ben Jagt en Wellington Verloo het Prima bij de jeugd..gino Bosz komt er aan.. dus ook daar zit het wel goed en dat is dan weer goed voor de kosten huishouding. spelers die buiten de EU vandaan komen moeten ook linea recta een versterking zijn.. anders zul je zien dat ze steeds meer jeugd door zulle schuiven.

Verdedigend gelijk de beste verdediger. Vind hem goed, en zit nog rek in. Duo met kashia zou al goed kunnen denk ik. Verder is hij sowieso beter dan heijden verdedigend en scoort deze werff ook nog weleens. Ik vind het een uitstekende aankoop

Hier ben ik erg blij mee, Vitesse zit al dun in de centrumverdedigers en Jan-Arie gaat waarschijnlijk weg. Zwolle is een goed voetballende ploeg, dus van der Werff heeft al ervaring met verdediger zijn in een offensieve ploeg.

19 februari 2015 om 17:18

Dun in centrale verdedigers? Kashia, Van der Heijden, Kruiswijk, Mori. Dat is niet echt dun.
Vitesse zit vooral dun in linksbacks. Achenteh (die niet echt geweldig presteert) is de enige die ze hebben.

Een goede versterking,als je naar de huidige defensie kijkt kun je Jan-Arie doorschuiven naar het middenveld en Van der Werff in de CV met Kashia

Prima aanwinst. Maar ik zit toch meer te wachten op een fatsoenlijke linksback

19 februari 2015 om 11:47

Mischien wachten ze wel hoe kuiper terugkomt uit zijn blessure. Ook ontwikkeld gosens zich goed bij dordrecht dus dat kan ook een optie zijn. En zo slecht doet achenteh het niet,hij heeft grote moeite met snelle rechtsbuitens als slagveer, narsingh maar speelt ook hele goede wedstrijden. Tegen ajax was hij laatst ijzersterk tegen el ghazi. Een goede concurrent js daarom wel welkom,dat ben ik met je eens.

19 februari 2015 om 12:24

Ik vermoed ook dat Nicky kuiper weer aansluit en dan gaat hij ook niet meer weg.. voor zijn blessures een grote beloften.

Robin gosens vind ik een sterke ontwikkeling door maken bij dordrecht en een beetje een alles kunner op links.. dat is voor de trainer een fijne maar voor hem minder om dat hij dus geen vaste plaats heeft..

Van der Werff is opzich een prima en sterke verdediger. Toch heeft hij al meerdere malen laten zien enorme fouten te kunnen maken.

Ik ben er niet rouwig om dat hij vertrekt maar wens hem veel succes bij Vitesse

19 februari 2015 om 12:03

Ja klopt ma dat doet elke verdediger wel! Ik hoop voor hen dat hij basis wordt.

19 februari 2015 om 12:09

Denk dat hij niet heel veel zou verdienen hoor. Vitesse is juist bezig te snijden in de salarissen. Vd heijden en mori out, werff in. Tuurlijk,hij zou iets meer gaan verdienen dan bij zwolle, maar daa toch wel normaal. Vitesse (ook al doet de stand anders vermoeden) is toch een stap omhoog qua club. Hij wordt zeker weten basisspeler.

19 februari 2015 om 12:26

qua club vind ik het geen stop hogerop. hier heeft hij een garantie op een basisplaats. hij weet z'n plek, en pec staat boven vitesse. en niet voor een paar speelrondes, eigenlijk al heel het seizoen. dus de enige reden die ik momenteel kan bedenken is een stap hogerop qua salaris. maar dat kan aan mij liggen natuurlijk.

19 februari 2015 om 12:33

Als je naar de ranglijst kijkt staat zou zwolle inderdaad een stap omhoog zijn, maar dat is dan ook de eerste keer in heel veel jaren. Bovendien zal het me niet verbazen als we jullie inhalen in onze thuiswedstrijd vs zwolle

19 februari 2015 om 12:35

Dus eigenlijk zeg je dat als hij bijv. naar Ajax was gegaan en die had 7e gestaan, het ook geen stap hogerop is... Beetje krom natuurlijk. Vitesse is in alles minimaal één of meer stapjes hogerop als PEC met alle respect. Mooi voor Maikel in ieder geval die ik wel tot basisklant zie uitgroeien.

19 februari 2015 om 12:36

Qua salaris zal het ongetwijfeld een stap omhoog zijn en daarnaast is Vitesse gewoon nog steeds een grotere club als Pec. Alleen lijkt PEC me een leukere club om te spelen. Zul je straks zien, stuurt Chelsea voor aankomend seizoen een Rechter centrale verdediger naar Vitesse, dan hang je, want die moeten spelen en ben je verwezen naar de bank. Ik zou het een te groot risico vinden om hierheen te gaan zolang het nog een satellietclub van Chelsea is.

19 februari 2015 om 12:45

Wat zanik je nou? Noem dan één voorbeeld waar een chelseaspeler een talent in de weg staat? Zelfs de zeer jonge onervaren diks krijgt tegenwoordig de voorkeur boven wallace. De andere chelseaspeler (traore) is duidelijk een meerwaarde voor het team. En je hebt tevens overal concurrentie ongeacht waar ze vandaan komen. Maar ik snap dat je het vervelend vind als jullie spelers vitesse boven zwolle verkiezen. Kan me er toch wel in vinden als zwolle momenteel leuker is om bij te voetballen, al begint het bij ons ook te draaien.

19 februari 2015 om 12:46

Beetje Jammer dit biggy7 beetje goedkoop scoren.. Ja pec doet het dit seizoen beter.. dat is zeker waar.. Maar vitesse speelt gewoon prima voetbal zeker als je kijkt naar de eerste seizoenshelft heeft vitesse vooral pech gehad.. de voorgaanden jaren stonden ze steeds in de top halverwege en zakte de ploeg daarna weg.. we zullen zien hoe zich het verder ontwikkeld mijn verwachting is dat vitesse er weer aan komt

19 februari 2015 om 13:24

@fczwollerclens Spelers van Chelsea hoeven hier niet te spelen, dat weet je best. Traore speelt wekelijks, Wallace valt enkel nog in, Mceachran speelt zelden.

In het verleden hebben we zat Chelsea spelers gehad die nauwelijks speelden, als Delac, Davila, Cuevas, Hutchinson. Noem ze maar op.

19 februari 2015 om 14:51

@sil445 en @vitessa1

Heren, ik begrijp jullie reactie. Toch ben ik nog steeds van mening dat Chelsea geen spelers naar Vitesse stuurt om ze te laten banken. Ik neem aan dat hier toch afspraken over zijn, zoals minimaal een x aantal wedstrijden per seizoen spelen. Dat kan bijna niet anders. Voor een speler zoals Mceachran (die op het laatste moment gekomen is) snap ik dat die afspraken er niet zijn, maar bij spelers als Wallace (die flink heeft lopen klungellen, maar alsnog zijn plaats behield in het begin) waar welke zulke afspraken gemaakt moeten zijn, dat kan bijna niet anders

On topic: Maikel, veel succes gewenst! Ik hoop dat je het aankan, gezien wij dit namelijk van Lachman verwacht hadden, maar die is redelijk uit de toon gevallen bij FC Twente!

19 februari 2015 om 18:30

Ja daar zou je natuurlijk gelijk in kunnen hebben. Maar ik denk eerlijk gezegd niet dat deze jongen als dragende basiskracht word gehaald, dus plaatsmaken moet hij zou nu en dan sowieso ;p

Eerste seizoenshelft absoluut zijn niveau niet gehaald, maar na de winterstop vaak soeverein. Ik weet alleen niet helemaal zeker of dit de verdediger is die Vitesse zoekt die het team direct beter maakt. Het is wel op te vangen, maar ik denk dat we toch nog naar een CB moeten zoeken in de zomer.

19 februari 2015 om 12:33

Helemaal mee eens Sempros. Deze speler moet makkelijk op te vangen zijn door een nieuwe goede CB aan te trekken. Het zal in ieder geval geen groot gemis zijn voor Zwolle

19 februari 2015 om 12:51

Ahh een sportieve reactie zonder rancune ook wel is fijn om te lezen.. Hulde !

ik vind van der werff eigenlijk wel solide tis geen technische hoogstaande voetballer maar wel iemand die kan verdedigen en een bal de tribune in rost wanneer dat moet.. van der heijden heeft het team al meerdere malen in de problemen gebracht met het goedbedoelde voetballende oplossingen..

Jammer voor hem dat hij een stapje terug moet doen.

19 februari 2015 om 13:24

Haha

ik vind dat clubs geen spelers meer mogen kopen

Vanochtend had ik een wat kortzichtige reactie over het team van volgend jaar. Zette leerdam op de linksback omdat verder mijn huiswerk niet had gedaan.

Ben nu wat verder weze kijken en ik denk dat je volgend jaar een klein stapje terug moet doen. We verkopen veijnlvic en propper voor in totaal 15 miljoen euro denk ik.
Kijken of je kalas kan halen en dan verkoop je mori en kashia (veel te dure spelers). Dan hou je kruiswijk op de achterhand, die ik het persoonlijk niet minder vond doen dan kashia toen hij speelde.
linksback hebben we acente die te vaak door het ijs zakt. Daar komt (hoop ik ) onze eigen kuiper voor in de plek, en op de achterhand goossens die het prima doet bij dordrecht.
labyad gaat ook weg ( ook te duur) maar we hebben olynick op zijn plek.
ibarra zal ook verkocht moeten worden ivm zijn hoge salaris. Daar zal je iemand voor terug moeten halen.
velthuizen kan je wel ergens slijten.
Mocht je dus ibarra (2 miljoen) velthuizen ( 2 miljoen)kashia en mori ( bij elkaar 3 miljoen) verkopen plus de 15 van propper en veijnovic dan zit je op 22 miljoen inkomsten met de verkoop.
Dan haal je:
Vd werf, gratis
kalas, 3 miljoen of huur
el makrini als vervanger veijnovic , 3 miljoen.
Duplan voor ibarra, 2 a 3 miljoen
Tommy oar bij utrecht, transfervrij. Voor de breedte.
vako kan plek van propper overnemen.
dan heb je alleen een spits nodig, djuruvic eerste spits.
en chelsea zal er nog wel 2 neerstallen ( middenvelders en verdedigers aub).

Geef je direct 8 miljoen uit plus 2 voor de breedte. Je bespaart miljoenen aan salaris. En je houd 12 miljoen over om de kast te spekken.
Dan is dit de opstelling.

room
diks
kalas
vd werf
kuiper
vako
el makrini
leerdam/oar
duplan
djuruvic
olynick
19 februari 2015 om 14:02

Met alle respect hoor,maar duplan voor 2a3 miljoen en oar voor de breedte? Wat mij betreft gaan we lekker over op de jeugd. Tuurlijk moeten er spelers gehaald worden, want er gaan een hoop weg. Maar jongens als linthorst,klein holte,verloo, gouw,osman,houwen,lieftink bosz, metalsi mogen wat mij betreft aansluiten. San eindig je maar een keer 15e,maar op den duur ga je daar de vruchten van plukken. Ik zou graag de volgende spelers zien volgend jaar, vincent janssen,de zeeuw, brian linssen, saymak, turuc, bijker,el makrini, , en 3 huurlingen chelsea en he bent klaar. Ja ik weet dat we hiermee niet in de top5 komen,maar dat hoeft ook niet. We moeten gezond worden en deze spelers zullen bij elkaar nog geen 8 miljoen bij elkaar kosten. Ik zie een middenveld met de zeeuw,leerdam en vako echt wel zitten. Of leerdam -saymak-vako. Propper en vejinovic zijn goed, maar deze spelers kunnen zeker net zo goed worden. Een aanval met linssen-djurdjevic- aankoop(type antonia) zou veel beter zijn dan dat we nu hebben.

19 februari 2015 om 14:16

Tja arnhemmer, denk dat het puur persoonlijke smaak is wie we willen zien. Want we zeggen het zelfde alleen zien persoonlijk graag andere spelers.
symak is een dure jongen om te halen. vandaar oar die transfervrij is.
duplan is een echte rechtsbuiten, en ook transfervrij.

Dus zitten we op het zelfde bedrag van uitgave.

Een kalas is wel nodig vind ik. Op zijn leeftijd al ervaren en heeft laten zien een meerwaarde te zijn.
el makrini is transfervrij, en kan net zo goed worden ( als t al niet zo is) als veijnovic.

Op de transferlijst staan ook nog jongens als:

Tim breukers, twente
job vd linde, eagles
thomas bruns, heracles
slagveer, heerenveen
wuytens, willem 2
botaka, exelcior

19 februari 2015 om 14:52

Op breukers na zijn het allemaal bruikbare spelers. Bruns, botaka,slagveer zit allemaal nog rek in. Liever slagveer inplaats van botaka. Bruns kent bosz natuurlijk goed, maar iwder geval worden het spannende maanden en gaat er veel gebeuren. Heb er zin in, sommige zitten er hier nu te lang, wel een beetje op uigekeken. Een ibarra bv, aardige speler met een rendement van 0, kashia zit er al 5 jaar,mooi geweest.

19 februari 2015 om 15:13

Ik ben t met je eens. De dure spelers weg en haal maar nederlandse spelers die mis op papier iets minder zijn, maar wel snot voor de ogen werken.
Er moet een ander klimaat komen.
er zitten nu spelers lekker zakken te vullen en het wel best vinden.

Hoop op een vruchtbare zomer!

19 februari 2015 om 15:56

Wat jij doet is leuk, gino bosz osman en linthorst zijn nieteens goed genoeg voor de eredivisie. Alleen gouw nakamba en djurdjevic zijn op dit moment toe aan een basisplaats in het eerste. Jij zeg ga alleen met eigen jeugd voetballen maar dan heb je het risico dat je niet in de eredivisie blijft, want dan hb je een team gelijkwaardig aan dordrecht. Tuurlijk moet er eigen jeugd doorgestroomt worden begrijp me niet verkeerd, maar alleen de betere van jong vitesse.

19 februari 2015 om 16:12

Nee ook zeker geen basisspelers,maar mogen wat mij betreft wel aansluiten bij de selectie. Je ziet ook vaak dat van de spelers waar je het niet van verwacht zich heel goed ontwikkelen. Nakamba noemde ik niet omdat hij eigenlijk al in de selectie zit.

19 februari 2015 om 14:03

Corr. Hier boven. El makrini en duplan zijn beide transfervrij na dit seizoen.dus 5 miljoen in de zak!!

19 februari 2015 om 14:42

Ik keek je opstelling en ben het er totaal niet mee eens maar goed wat ik wilde aangeven is oar geen linksbuiten?

Als Oar inderdaad linksbuiten is zou ik Olynik op rechtsbuiten zetten aangezien Olynik rechtsbenig is zul je dan ook veel meer aanvoer hebben van de zijkant met olynik en Oar op de flanken.

ook al zal Bosz die neem ik aan blijft 4-3-3 wilen spelen zie ik toch liver een andere opstelling.

Room
Diks
Kashia
v/d werf
Aankoop
leerdam
Nkamba
Olynik
Vako
Oar
Djurdjevic
19 februari 2015 om 15:09

Ja je kan er niet mee eens zijn idd. Ieder zijn smaak. Ik zie oar als diepgaande middenvelder. Olynick gaat naar binnen en oar eroverheen.
en ja, ik zie ook liever een ander systeem, alleen bosz zou er nooit over nadenken, laat staan het ook doen.

Ze moeten nu slim zijn zoals met vd werf. Ook gelijk el makrini halen! Dat wordt een hele goede.

19 februari 2015 om 15:48

Ik heb nog een veel beter én goedkoper lijstje voor je.

Verkopen of weg:
Propper 8 mln euro
Vejinovic 7 mln euro
Ibarra ? euro
Velthuizen(contract wederzijds ontbinden scheelt veel salaris)
Vdheijden
Labyad(scheelt veel salaris, 1,6 mln euro per jaar)
Mori
Wallace
Mceachran
Traore

Aankopen:
Bizot of andere NL keeper ipv dure velthuizen?
Vdwerf(transfervrij)
Nemanja nikolic(transfervrij)
Darko lazovic(transfervrij)
Kalas(3 mln euro)
Iasmin latovlevici(1,2 mln euro)
Huren: Pasalic(chelsea)
Met deze aankopen plus jeugd doorschuiven kan je de top 5 bestormen en ben je minder geld kwijt, duplan is alweer 28 jaar oud daar ga je niet meer de hoofdprijs voor betalen!

Room
Diks
Vdwerf
Kalas
Latov
Lazovic
Pasalic
Nakamba
Oliinyk
Nikolic
Djurdjevic
19 februari 2015 om 16:14

Mulder bv, transfervrij en een betere keeper dan piet en room. Hahn vind ik ook goed. Verder een mooi lijstje, vind het mooi dat er wat gaat gebeuren. Speelt pasalic niet in spanje?

19 februari 2015 om 16:21

Klopt boskamp. Ben het met je eens. Alleen ik kijk naar de nederlandse competitie omdat die nog te betalen zijn met salaris. Een lazovic zou wel een top salaris willen en anders nog chashen in een gek land.

Verder natuurlijk als t kan zeker op papier een top 4 selectie.

19 februari 2015 om 16:56

Zitten bij jullie ook heel aardige namen bij hoor, maar in het buitenland lopen die er ook. Vitesse moet een goede mix vinden tussen nederlandse en buitenlandse spelers. Poulsen van az is trouwens ook transfervrij. Lazovic is de opvolger van ibarra, is niet danko lazovic maar darko lazovic van rode ster, aanvoerder van rode ster en rechtsbuiten! Nikolic is een goalgetter puur sang, scoort een hatrick tegen psg en scoort ook tegen rusland dan moet hij toch ook in de eredivisie kunnen scoren denk ik. Wat er ook gebeurt: de LB positie moet versterkt worden, achenteh is namelijk middelmaat.

Vd werf een goede aanvulling in de defensie van Vitesse. Een goede linksback is nu prioriteit.
Vd Heijden, zal wel vertrekken in de zomer evenals velthuizen.
Misschien dat vanuit jong Vitesse wat spelers kunnen doorschuiven. Verloo, nkamba, linthorst, Bosz.,gouw en Lieftink. Verder als tweede keeper houwen. Room laten bijtekenen .
Labyad, wallace, mceahran, terug naar Portugal of Chelsea. Misschien traore nog een jaartje houden. Dauda kan ook verkassen djurdjevic lijkt klaar voor het grote werk.

19 februari 2015 om 16:32

We zijn het allemaal eens dat de grootverdieners mogen vertrekken. Alleen moeten we niet doorslaan met de jeugd omdat het 2e het zo goed doet.

we krijgen een leegloop deze zomer waarvan propper, veijnovic en ik denk kashia toch wel belangrijk zijn in het team en daar buiten.
Verder gaat labyad weg, vd heijde en ibarra die vaak tot altijd basis waren. Dat zijn dus 6 basis krachten die opgevuld moeten worden. Dat red je niet met onervaren spelers.
Dauda gaat en daar moet een spits voor terug komen, want met 1 spits kom je er niet.
kashia moeten ze kalas voor halen. Kosten wat t kost zou ik bijna zeggen.
vd heijde hebben we nu vd werf voor.
dan dus 2 middenvelders voor propper en veijnovic. Ik denk zelf dat dl makrini (transfervrij) de plek van veijnovic goed kan opvangen.
propper wordt lastig, vako kan het maar ik heb nog mijn twijfels.

Het blijft leuk om te kijken wie er gehaald kan worden. Maar zolang allach lekker zijn koffie drinkt en blijft zitten dan ben ik er bang voor.

Ik hoop een goede transferperiode en dat er volgend jaar een prachtig elftal mag komen te staan

Hopelijk komen er nog 2 toppers van chelsea bij

Room
Diks
VD Werff
Kalas
Kuiper
nieuw
El Makrini
Vako
Linssen
Janssen
nieuw

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.PSV3519
6.Vitesse3310
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper190
D. DoekhiVerdediger190
A. ObispoVerdediger190
B. LinssenAanvaller1911
T. MatavžAanvaller199
O. TannaneAanvaller112
C. MusondaAanvaller30
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

Nederland
4 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 24 januari
Keisuke Honda gaat mogelijk in Brazilië aan de slag. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren