Nijland blaast carrière nieuw leven in bij PEC Zwolle

Maandag, 13 mei 2013 om

Stef Nijland gaat zijn loopbaan proberen uit het slop te halen bij PEC Zwolle. De aanvaller zit al tijden op een dood spoor bij PSV en vertrekt na dit seizoen definitief uit Eindhoven. Een verblijf in het buitenland is op niets uitgelopen en nu strijkt Nijland neer bij PEC Zwolle. Hij gaat daar werken met trainer Ron Jans, die hem bij FC Groningen liet debuteren in het betaald voetbal.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

55 reacties (laatste reactie door blikker)

PEC is lekker bezig. Je krijgt met de wedstrijd meer respect voor hun.

13 mei 2013 om 15:05

Ik vind dit juist een rare transfer... Nijland heeft bij Willem2 en bij Nec bewezen gewoon niet goed genoeg te zijn. Plus Zwolle heeft al 2 spitsen lopen. Ze kunnen beter proberen spelers als kirch, Pluim en Mohktar te behouden. Nu hebben ze Mokotjo er ook bij, dat lijkt me wel een aanwinst, maar Nijland lijkt mij geen speler die zwolle hogerop gaat helpen

13 mei 2013 om 15:13

Bij Willem 2 was hij toen juist een van de betere spelers, maar bij NEC ging het weer heel slecht met hem.
Echter lijkt hij met wel een leuke speler voor Pec, hij is net als Mohktar een speler die goed past bij de speelstijl van Pec.

13 mei 2013 om 15:14

Talent heb je, dat gaat niet zomaar weg. En toen hij Groningen speelde had hij ook vorm en speelde hij goed en scoorde. Als hij in vorm is kan hij zeker van waarde zijn voor Zwolle. Hogerop weet ik niet, ik vindt dat ze nu al boven verwachting spelen dus...

13 mei 2013 om 15:15

Bij Willem II heeft hij wel degelijk bewezen dat hij goed kon voetballen, bij NEC is hij inderdaad niet geslaagd. Onder Ron Jans bij FC Groningen vond ik hem echt heel goed, niet de 4 miljoen waard die PSV voor hem betaalde, maar zeker goed genoeg voor de eerste 11. Ik denk dat die een hele goede transfer is voor hemzelf, en ook voor Zwolle.

13 mei 2013 om 15:18

@hernandes, bedoel je niet klich of ben ik nou in de war

13 mei 2013 om 15:22

Je hebt ergens wel gelijk, maar ergens verhuurd spelen omdat de topclub waar je onder contract staat je niet ziet zitten, is iets anders als frank en vrij kunnen spelen bij een lager geklasseerde club waar je gewoon een contract hebt. Natuurlijk zegt dat iets over zijn mentale kracht (die ik erg laag inschat) maar voetballen kan hij wel degelijk.

13 mei 2013 om 15:40

Dit is juist een goede transfer van Zwolle, want deze jongen heeft bewezen bij Groningen wel degelijk aankan. Anders zou PSV hem toen die tijd ook niet gehaald hebben. De 3 spelers die jij op noemt worden knap lastig voor Pec Zwolle te behouden. Pluim staat onder contract bij Roda misschien is dat nog wel een gelukje als Roda bijvoorbeeld degradeerd.

13 mei 2013 om 15:43

ik bedoel uiteraard Klich, sorry. Dat is echt samen met Pluim één van de belangrijke spelers bij Zwolle geworden. Nijland was in zijn periode bij Groningen ook erg vaak invaller, en ook daar scoorde hij weinig.. In 82 wedstrijden 10 goals. Ik vind dit echt een slechte en matige transfer.

13 mei 2013 om 16:01

Probleem is dat ze beide linksbuitens zijn. En zie toch eerder Mohktar linksbuiten spelen dan Nijland. Misschien kan hij zich aanpassen en op rechts spelen? Of wellicht als nummer 10.

13 mei 2013 om 16:05

Avdic, Pluim en Mohktar zijn gehuurd dus of die allemaal kunnen blijven ligt niet alleen aan Pec. Hij heeft bij Groningen bewezen talent te hebben en kan weer gaan trainen onder de trainer die het in hem zag zitten.. Best een goede speler dus voor PEC

13 mei 2013 om 16:38

@onelovechris

Mokhtar is niet gehuurd, maar afgelopen zomer gekocht van Psv.

13 mei 2013 om 17:32

Gewoon een prima speler hoor voor PEC, gaat zeker zijn goaltjes meepikken

13 mei 2013 om 16:30

Inderdaad, PEC voert een uitstekend beleid met zoveel beperkte middelen. Ze hebben Mokotjo al binnen en nu Nijland. Dat zijn twee uitstekende versterkingen voor het kaliber PEC Zwolle.

Deze twee jongens (mokotjo en Nijland) waren ook uitstekende aankopen geweest voor Heracles.

Succes ermee Pec, denk dat Zwolle er wel wat uit kan halen.

Heracles moet dan maar kijken naar Van Weert, Tuyp, Bel Hassani, Labylle en Anco Jansen.

13 mei 2013 om 15:02

Mesqueunclub,

Ik denk dat Bel Hassani en Labylle 2 wereldtalenten zijn voor Heracles en dat die zeker Bel Hassani van sparta het zelfde traject als Duarte door kan lopen.

2 hele goede spelers,

Anco Jansen kan idd ook lekker voetballen bij vlagen en Tuyp denk ik dat er zeker 15 maakt in de eredivisie ook, doelpuntenmaker pur sang, Tom van Weert zou ook geen verkeerde zijn idd.

Verder is Annas Achahbar geen leuke speler om volgend jaar te huren voor Heracles? Geweldige techniek, ik zie hem toch liever dan Verhoek hoor en niet zomaar een beetje, interressante speler.

13 mei 2013 om 15:08

Tja Achahbar is echt een heel groot talent, maar heeft een mentaliteit van lik me vessie. Zonde dat jongens al hij niet snappen dat ze een kans hebben op iemand dat slechts voor weinigen weggelegd is. Menig jong jochie in Nederland wilt profvoetballer worden en tot op de dag vandaag ik stiekem ook natuurlijk nog.

En een jongen als Achahbar, die zeker tot de Europese top kan uitgroeien heeft niet zo veel zin in een training of een wedstrijd. Koeman heeft hopelijk een goed plan voor hem in petto want het zou zonde zijn als we die moeten laten gaan en dan vervolgens mij een club als Heracles uit groeit tot een topper.

13 mei 2013 om 16:05

Klopt wel wat je zegt Maher 4 ever

Ik support Heracles en iedereen ziet wel dat Achahbar een heel handige speler is, echter zie ik dat huren toch niet zo zitten. Bel Hassani is denk ik nu al beter dan Duarte.

Verder lopen er nog meer goede, talentvolle/meerwaarde spelers voor Heracles rond.

Josimar Lima
Sonny Stevens
Xander Houtkoop
Jarchinio Antonia
Adnane Tighadouini
Emrullah Guvenç
Erik Quekel
Malcolm Esajas
Ludcinio Marengo
Michiel Kramer

Om nog wat namen te noemen

13 mei 2013 om 16:39

Ja klopt @mesqueunclub, Ik kan wel zien dat je het wel allemaal volgt!

Sonny Stevens gaat denk ik naar FC Twente toe, maar zou voor heracles een groeibriljantje zijn. Maar twente is al ongeveer rond.

Jarchinio Antonia had ik vorig seizoen heel erg hoge verwachtigen van, echt een flitser op de rechtervleugel en aangezien er daar weinig van zijn in nederland (goeie rechtsbuitens) en zeker niet met de nederlandse nationaliteit, want na Schaken, Narsingh en Lens (wat geen rb is) kom je al snel uit bij Lukoki als je naar nederlandse gasten kijkt en dat is toch wel triest. Dus ik zag het al zitten met die Antonia, ik zag hem vooral in samenvattingen, nou ik dacht, zoiezo een eredivisiespeler, maar het is mij intussen toch wel duidelijk geworden dat het allemaal wel tegen valt met die antonia, is ook niet voor niets weggestuurd bij ado den haag, maar ik denk als hij zich doorontwikkeld dat het voor heracles op den duur een goede koop kan worden, maar hij is niet echt constant, wel hele leuke acties, is niet veel minder dan bijvoorbeeld een luis pedro in potentie.

Guvenç weet ik niet of op eredivisieniveau hetzelfde presteert als in de jl, is natuurlijk wel heel klein eh hahah maar goed dat wil niet altijd wat zeggen.

Marengo is een heel groot talent!

En als je nou toch 2 van de 3 grootste talenten van volendam opnoemt mag je ook de andere winger Brandley Kuwas niet vergeten, hele leuke buitenspeler, samen met Stevens en Marengo absoluut eredivisie materiaal.

Tighadouini was een groot talent bij vitesse, idd leuke speler kan dat worden.

Misschien dat ex ajacied Warner Hahn iets ziet in heracles, ging weg bij ajax, kon naar een kwart van de eredivisie, maar koos dordrecht voor minuten, goede keeper, zit ook bij voorselectie jong oranje, niet bij de uiteindelijke want dat wordt (en terecht) Zoet, Bizot & Padt.

Talenten in de eerste divisie, dan kom je snel uit bij Quincy Promes, wat een speler is dat zeg! Twente schijnt zijn kwaliteiten niet volledig in te zien aangezien hij 22 wordt en nog geen minuut? in het 1e gespeeld heeft, wellicht dat twente weer een ruil ofzo wil doen en geld bij wilt betalen.

Ik neem aan dan jij de vorige ruildeal ook wel een aardige vond die waarbij Plet naar twente ging en jij als heraclied een smak geld + de talenten Gouriye en Belterman naar heracles zag komen, zijn jullie niet zwakker op geworden hahah en niet slechter van geworden met ook nog wat geld drbij, weet niet hoeveel precies maar goed.

Maar goed om het scoutingsapparaat van heracles maak ik me niet zoveel zorgen, maar denk wel dat er heel veel gaan vertrekken, waar er al velen zijn vertrokken met overtoom, armenteros, enz. vejinovic, everton zoiezo en nog velen, duarte, bruns. enz.

13 mei 2013 om 16:52

@maher 4 ever

Klopt ook helemaal!

Ja Kuwas was zelfs nog op proef bij Heracles vorig jaar, samen met nog wat andere spelers van de amateurclub KFC (niet te verwarren met het heerlijke restaurant haha)

Quincy Promes is een van de beste spelers van de Jupiler League uiteraard, maar omdat hij absoluut niet haalbaar is noemde ik hem niet. Wat een wedstrijd speelde hij overigens tegen FC Dordrecht!

Promes zal sowieso volgend seizoen in de selectie zitten van Twente, ik vind hem echt de nieuwe Overtoom (hoewel ik fan ben van laatstgenoemde en natuurlijk op dit moment nog wel wat beter is), hopelijk gaat Overtoom een goed seizoen draaien bij AZ komend jaar, als vervanger van Adam.

Antonia heeft wel eens iets doms geplaatst op instagram, wat door de supporters niet in dank af is genomen, echter heeft hij een heel leuke actie zoals jij al zegt. Ondanks dat hij vorig seizoen niet echt in vorm was.

Ja de ruil met Plet was echt fantastisch, hoewel ik Gouriye ook weer niet zo heel geweldig vind spelen en verkeerd ook in een forse vormdip. Hij heeft er wel negen in liggen maar is echt een spits terwijl hij bij Heracles rechtsbuiten staat. Bosz gebruikt sowieso elke speler verkeerd bij Heracles, van mij mag hij weg. Maakt spelers ook niet beter (van Mieghem is een schoolvoorbeeld)

Misschien dat ze Gyasi kunnen halen, dan legt Twente nog een miljoen neer en dan Duarte richting Enschede.

Bruns en Duarte moeten samen toch wel 4 miljoen kunnen opleveren denk ik?

13 mei 2013 om 15:10

Het zou me niets verbazen als ook Anco Jansen voor P.e.c. gaat tekenen.
Hij heeft er al gespeeld , is een Zwollenaar en lijkt me ondertussen ook wel rijp voor de eredivisie.

13 mei 2013 om 15:16

'als' de Graafschap promoveert dan zal hij denk ik wel blijven maar als ze degraderen lijkt het me een prima speler voor een club onderin. Hij moet wel zijn rare trekjes afleren.

13 mei 2013 om 15:19

Ik hoop het! Nog meer reden om in het stadion te zitten. Leuke voetballer die Jansen.

13 mei 2013 om 16:57

Lijkt me vrij stug dat de Graafschap degradeert.

Dit is in mijn ogen een twijfelgevalletje. Kan helemaal gaan opleven bij Zwolle, maar kan net zo goed een regelrechte flop worden. Talent heeft hij zeker, maar dan moet hij wel meer meedogenlozer worden, want dat staat bij hem echt op 0. Eigenlijk een veel te lieve jongen voor het profvoetbal.

13 mei 2013 om 15:52

Deze jongen heeft inderdaad talent, maar door de manier waarop hij steeds niet aan de bak kwam zou je zeggen dat het eerder door zijn instelling/houding komt ofzo. Hopelijk weet jans hem op de juiste manier te motiveren, want het blijft zonde dat zon groot talent het nooit echt heeft kunnen laten zien

13 mei 2013 om 15:55

Klopt dat bedoel ik ook met meedogenlozer worden. Dat hij er meer voor moet gaan, tot het gaatje. Maar ik ben bang dat het gewoon niet in zijn karakter zit, iets wat je met wel meer voetballers hebt.

Pfoe! Er werden nog dingen gezegd als pec in europa door fairplay net als FC Twente vorig seizoen, nou heeft een land voor de coefficenten daar nooit baat bij volgens mij, maar zo zachtjes aan vind ik toch dat pec wel een lekker teampje heeft!

Nijland, Mokotjo, Mokhtar, Klich (vind ik een héle goede, als hij blijft), Avdic (blijft hij?) Benson, Achenteh, boer goede keeper, Lachman, Jesper Drost talentje, Saymak, Reniers, Narsingh, Van Hintum, Van Polen enz.

Ik vind het toch geen slecht team aan het worden hoor!

Zou zomaar is een gooi naar europees voetbal kunnen doen volgend seizoen!

P.s/toevoeging:

Ben Wiljan Pluim ook nog vergeten, kan die gozer lekker voetballen! en ik vond het raar dat heerenveen die Valpoort verhuurde, is echt een goede speler, goed lichaam en transfervrij, zou als je het mij vraagt minstens bij 12 eredivisie clubs iets toevoegen (in de basis)

13 mei 2013 om 15:11

PEC voor europees voetbal dit seizoen zit er niet meer in via de fair play, maar dat had ik echt een stunt gevonden als dat zou zijn gebeurt.

Volgend seizoen wordt een goed seizoen als Ron Jans het goed op weet te zetten met als die talentvolle spelers.

En zelf weet ik het niet echt of het iets gaat worden met die Nijland. Leek me een goede speler, maar heeft het bij NEC niet laten zien en PSV ook niet. Misschien een beetje gehypt door de achternaam, maar dat zullen we zien volgend seizoen.

13 mei 2013 om 15:12

PEC Zwolle is goed bezig op de transfermarkt. ik hoop dat Nijland zijn talent eindelijk kan ontwikkelen. Belangrijk is ook dat hij wordt herenigd met Ron Jans, die Nijland nog goed kent van zijn tijdperk bij FC Groningen.

Om even terug te komen op de huurlingen ; Niets is nog zeker. PEC zal eerst om de tafel moeten met de clubs (roda voor Pluim, Wolfsburg voor Klich, en Werder Bremen voor Avdic). Het enige wat ik weet is dat PEC tevreden is over het 3-tal en dat PEC ze het liefst ziet blijven. Naar verluidt willen ze alle 3 blijven maar dan moet het financieel wel mogelijk zijn uiteraard.

Daarnaast hoop ik dat spelers als Narsingh vertrekken. Voegt bijzonder weinig toe, vaak en veel geblesseerd en loopt in mijn ogen de ontwikkeling van Saymak in de weg. Het elftal begint steeds meer vorm te krijgen en dat is alleen maar goed. Ik hoop dat er nog een verdediger met ervaring bij komt, en dat Valpoort blijft (transfervrij in de zomer). Valpoort werd gister wel genoemd bij het rijtje spelers dat vertrekt maar zoals ik al zei ; transfervrij, gesprekken kunnen nog plaats vinden en wie weet .... ik vind hem in ieder geval een versterking voor PEC en beter dan Gravenbeek

13 mei 2013 om 15:24

Uiteindelijk zal Gravenbeek, doordat hij ook op meerdere posities uit de voeten kan komen, toch een verstandige keuze zijn boven Valpoort. Gravenbeek zie ik nog wel uitgroeien tot een eventuele basisspeler, mocht hij niet vies zijn van een potje hard werken. Over Narsingh geef ik je wel 100% gelijk, hij staat Saymak in de weg en in mijn ogen is Saymak een briljantje, dat kan nog wel eens een goede stabiele eredivisie speler worden.

In mijn ogen moet Pluim echt blijven, nog een keer huren, of overnemen van Roda. Pluim is ontzettend belangrijk en er zit een duidelijke stijgende lijn bij hem in. Hij lijkt zo'n slungel, maar zijn techniek op de vierkante meter is geweldig, kan een verbeterde versie worden van Arne Slot, iemand die wel mee-verdedigd

13 mei 2013 om 15:33

Sterker nog ; Gravenbeek was dit seizoen grotendeels basisspeler. Ik vind hem op de 1 of andere manier niet sterk overkomen. Maakt veel slordige fouten en qua afwerking is het belabberd. Heeft zo nu en dan wel sterke acties zowel aanvallend en verdedigend maar het kan en moet veel beter vind ik. Pluim is een goede controleur en ik hoop echt dat hij blijft. Pluim is de man die de boel organiseert op het middenveld. Het leuke van Pluim is ; Het is inderdaad een lange slungel, maar in de kleine ruimtes is hij een meester.

13 mei 2013 om 15:37

Slordige fouten inderdaad, maar als speler moet je ergens beginnen en volgens mij begint iedereen altijd bij het begin, dat gaat gepaard met fouten. Aan Gravenbeek de vraag of hij er van leert en er beter van wordt, ik denk van wel. Bij het begin van het seizoen vond ik het maar niks dat hij er in kwam, maar richting eind van het seizoen, maak ik me niet eens zorgen meer over die jongen, lijkt me dus dat hij al stappen heeft gemaakt.

Goeie zet van Zwolle. Een speler die weet wat hij aan z'n trainer zal hebben en andersom.
Bij PSV heeft hij waarschijnlijk z'n zakken goed gevuld maar veel heeft hij zich daar iig niet ontwikkelt. Hopelijk kan hij het in de spits bij Zwolle waar gaan maken.

Ik neem aan dat Zwolle ook nog een middenvelder wil gaan aantrekken? Want Klich zal weer vertrekken en Slot is gestopt. Overigens vond ik die Klich een geweldige middenvelder technisch zeer vaardig; zou bij een club als Utrecht, Heerenveen, Groningen of AZ niet misstaan.

13 mei 2013 om 15:35

Geruchten gaan al een poosje rond dat PEC Anco Jansen van de Graafschap wil overnemen. Het hangt nu dus van de play-offs af. Als de Graafschap het niet redt dan wil Jansen weg bij de Graafschap en dan is PEC een optie samen met Ado geloof ik.

Die heeft dus de garantie gekregen om op zijn favoriete positie te spelen, aanvallende middenvelder. Jammer dat het er de laatste jaren niet uit is gekomen bij Psv, maar veel succes bij Pec. Wordt een leuke ploeg zo!

Lijkt me een perfecte stap voor Nijland. Hoop dat zijn talent er dan eindelijk uit gaat komen. PEC is een club waar veel rust heerst, en is een prima plek om te laten zien wat je in huis hebt. Hoop dat ze net zo blijven voetballen als ze onder Art Langeler gepresteerd hebben.

Jammer dat hij niet geworden is wat er van hem verwacht werd bij Psv. Hij kreeg ook niet echt de kans, maar liet het ook niet zien. Ik hoop voor hem dat hij zich bij PEC weer in de kijker speelt en zijn carrière nog op de rails krijgt! Succes Stef.

Ik zal niet weten hoe hij zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren maar het blijft dood en dood zonde dat hij als toenmalige publiekslieveling en kind van de stad, Groningen verliet voor Psv. Zijn pa had hem even wat Groningse nuchterheid moeten bijbrengen na die paar wedstrijdjes in het eerste. Denk daarentegen wel dat PEC met Ron Jans een hele goede zet kan zijn voor hem.

Het is gewoon een te lieve jongen binnen en buiten het veld en daardoor is hij bijna overal mislukt.
Met wat meer vechtlust zou hij makkelijk mee kunnen met een subtopper in de Eredivisie, zoals bijv. AZ

Daarom neem ik Willem van Hanegem niet meer serieus: Van Hanegem: "mokotjo kan één van de beste van Europa worden". Vond die uitspraak een paar jaar geleden al opmerkelijk. Hopelijk kunnen ze het beiden op een lager niveau wel laten zien.

Ik als Zwolle supporter kan al niet wachten op volgend seizoen. Maar de transferperiode komt eraan en daar ben ik zeer bang voor als Zwollenaar. Avdic lijkt mij sws al weg te gaan. Dan hebben we onze pool nog die zo heerlijk kan ballen, ik hoop dat hij blijf bij Pec. Dan hebben Pluim nog, ik hoop dat Roda degradeert met alle respect voor Roda en dat Pluim bij ons zo kan blijven. Dan hebben we Mokthar en Achenteh die genieten van belangstelling van andere eredivise clubs. Er gaat veel veranderen bij Pec maar ik hoop dat ze er sterker uitkomen. Met Mokotjo en Nijland heb je kwaliteit binnen gehaald.

Hij is gewoon te vroeg naar PSV gegaan. Daar had hij veel te veel concurrentie, terwijl hij bij Groningen wekelijks uitblonk. Wel jammer, want hij is nu 25 of 26 jaar.

Ongelooflijk dat er nog steeds veel mensen zijn die deze jongen overschatten. Ik vond hem bij Groningen ook niet overtuigend. Speelde daar achter de spitsen maar praktisch ook veel in de spits, was in de tijd dat Nevland net vertrokken was meende ik. (of Berg?) Destijds al ongelooflijk dat PSV er 4 miljoen voor betaalde.

Vervolgens bij een hele hoop clubs geflopt. PEC neemt een gok met deze transfer, maar hij is natuurlijk wel gratis dus wie weet pakt het nog goed uit...

Hij is zwaar overschat maar voor pec goed genoeg

Nijland bakt er niks van.. laatst zien spelen en leek helemaal nergens op. Heel slordig met de bal en niks toevoegend aan de eredivisie

Goed voor Pec, goed voor Psv. Al de derde speler waar PSV na de zomer vanaf is, na Hutchinson en Engelaar. Nu ook nog Manolev, Marcelo en Derijck ergens zien te dumpen en je bent al een heel end op weg.

PEC gaat een leuke selectie krijgen. Ze trekken de juiste spelers aan, en de juiste trainers. Misschien zouden ze wel mee kunnen doen voor de Playoffs volgend jaar.

Nu nog het stadion aanpakken, dat ding is oerlelijk. ipv tribunes is er een muur achter het goal..

13 mei 2013 om 18:38

Wordt naar het veld toegebouwd met een dug out tussen het publiek naar het engelse model te beginnen l.,deze zomer met de hoofdtribune van 12.500 naar uiteindelijk. 14.500

alle partijen blij. PEC dat de Nijland binnen hebben, PSV dat ze Nijland kwijt zijn en Nijland dat hij weer lekker aan het voetballen kan komen. Kan toch niet beter?

Ze zeggen weleens: talent heb je en raak je niet kwijt, maar bij hem heb ik toch mijn twijfels. Waar is die talentvolle speler van Groningen in vredesnaam gebleven? Ik zie het als een gok voor Pec: of hij schiet er volgend jaar minimaal tien in, of hij schiet nog geen deuk in een pakje boter.

Begint al een heel aardig teampje te krijgen dat Pec. Spelers als Mokotjo en Nijland zijn een prima toevoeging aan PEC en met de goede spelers die er nu al staan moet degradatie volgend jaar niet eens in de buurt komen.

PEC heeft een leuke team staan dat goed voetbalt.ik ben alleen niet kapot van Nijland was altijd een groot talent voorgeschreven maar maakte (naar mijn mening) te vroeg die overstap naar PSV daarna is het bij NEC is het niet beter gegaan. Met Benson en Avdic(als hij blijft) heb je Nijland eigenlijk niet nodig. Ik hoop voor Nijland dat hij onder Jans zichzelf weer wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.Willem II16-10
13.Excelsior16-19
14.PEC Zwolle15-11
16.FC Emmen14-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dirk MarcellisVerdediger11
Philippe SandlerVerdediger10
Bram van PolenVerdediger11
Tijani ReijndersMiddenvelder10
Mustafa SaymakMiddenvelder11
Erik IsraelssonMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

3 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 15 december
Fran Sol kan Willem II inruilen voor Celtic of Rangers FC. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren