26-04-2024 SÜP Adana Demirspor 0 - 1 Galatasaray 2

Nieuwe fans
  •
    Bkorkmaz3 - Het aantoonbare Europese successen - UEFA CUP en SUPER CUP.
  •
    yunuscelik23 - champions leauge kwart finale!!!!!!!!!!! en eufa kampioen en super cup enige in turkije zo goed beeeuuyt
  •
    ultrAslaan - De eerste Turkse team in Europa met een Uefa cup
  •
    GsAli - Galatasaray won in 2000 de Uefa Cup
  •
    MMT66___ - Elk wedstrijd van Galatasaray is het mooiste herinnering voor mij!
  •
  •
    YalnizKurt - De redding van Taffarel op de kopbal van Thierry Henry in de 108e minuut, in de finale van de UEFA Cup 2000 tussen Galatasaray & Arsenal in Kopenhagen. Galatasaray wint na de strafschoppenreeks met 4-1 en Taffarel wordt verkozen tot ''''Man of the Match''''! http://www.youtube.com/watch?v=,_GvRIGAYcDQ
  •
    AppieYildirim - Super lig kampioenschaps beker optillen in sukru saracoglu vorig jaar GALATASARAY
  •
    adanc - Dat Galatasaray achtermekaar kampioen werd.En toen ze de UEFA Cup wonnen in 2000 en de super cup met als coach:fatih terim bijnaam:imparator
  •
    76kangal76 - Galatasaray de uefa cup en de super cup zien winnen
  •
    GSSK040 - Er zijn vele mooie herinneringen aan Galatasaray, mijn liefde. Ik kan de wedstrijd tegen man utd noemen, de supecup finale tegen Real Madrid,2-1 gewonnen, de 3-2 overwinning op Real Madid terwijl we 2-0 achterstonden, tegen Arsenal en nog veel meer. Maar er is ook een hele mooie andere herinnering die bij mij een speciale plek in mijn hart heeft: de laatste wedstrijd in Ali Sami Yen, de oude stadion van Galatasaray, zo geliefde heksenketel. Er waren speciale shirts gemaakt voor deze wedstrijd en er was allemaal vuurwerk voor de wedstrijd. Deze wedstrijd werd 3-0 gwonnen, natuurlijk door Galatasaray, tegen sekerspor, een 2 leaugue team. Wat nog het meest speciale was aan die wedstrijd was dat de bijna 2 meter lange blok Servet (verdediger) die nooit scoort en techniek 0 heeft, een omhaal scoort in die wedstrijd. De laatste goal wordt ook nog eens gescoord door Kazim Kazim, die pas was overgehaald van Fenerbahce en heel veelwas besproken in Turkije, dus hij mocht de eer nemen om de laatste goal te scoren in ALi Sami Yen. Na de wedstrijd was er een hele organisatie van oud-spelers en voorzitters die hun woordje deden en alle belangrijke wedstrijden ooit gespeeld werden herinnerd. Op het einde las een oud-speler van Galatasaray, 68 jaar, een lange gedicht voor, maar voordat hij hem afmaakte begon iedreen al te huilen en ik kon mijn tranen ook niet meer inhouden. Ik en mijn vader zaten daar op de bank omhelst te huilen kijkend naar de live uitzending. Dat is een van de mooiste herinneringen van Galatasaray voor mij.
  •
    SelmanGS - Dat ze van fenerbache met 7-0 gewonnnen hebben en de super cup en UEFa cup gewonnen hebben
  •
    keremovic - vier keer op rij kampioen van turkije en uefa cup en super cup
  •
    9GAG - Het winnen van de UEFA cup in 2000 en het winnen van de UEFA Super Cup in 2001.
  •
    Ardalinh0 - het winnen van Arsenal(finale uefa cup) en Real Madrid (Supercup)
  •
    gangstarr - Dat we spelers hadden die streden voor de kleuren van de club....
  •
    KeremKaraaslan - SUPER CUP 2000 EN UEFA CUP , 7-0 TEGEN FENEV , CL 2012-2013
  •
    GS4EVER42 - Winnen van de uefacup en supercup in 2000, En belangrijk het erna toe leven.
  •
    UltrAslan13 - DE 7-0 TEGEN FENEV EN DE UEFA EN DE SUPERCUP WINNEN
  •
    UltrAslanNL - Toen ik als kleine jonge een oefenwedstrijd van Galatasaray mocht bijwonen! Ohh de tijd gaat zo snel..
  •
    KaptanCimbom - Galatasaray is een traditie! Galatasaray is passie! Galatasaray is club van het volk! Galatasaray is het mooiste en beste van Turkije! Galatasaray heeft de beste supporters in de wereld! Galatasaray heeft de mooiste kleuren!
  •
    GS_MIkail - ufea cup en super cup
  •
    Ua_ebk - Ali Samiyen 2007, raki flessen op de hoofd van 7enevliler.
  •
    Burakyilmaz17- - dat ik naar de arena was geweest en naar gs store
  •
    UltraGala - Uefa Cup & Super Cup 2000
  •
    osman026 - toen galatasary 5-1 won tegen fenerbahce in de fortis turkiye kupasi FINALE.
  •
    Marlos - ''Class of 2012'' , toen we nog een perfect 442-systeem hadden en spelers die streden voor de kleuren vd club!
  •
    fatiih03 - UEFA cup gewonnen & Super Cup gewonnen
  •
    Larende_ - Dat Fenerbahce dacht dat ze kampioen waren, maar uiteindelijk Bursaspor kampioen werd.
  •
    OlumuneCB - Gheorge Hagi=,Jardel-tijden 013-sneijder-drogba transfer
  •
    mourinho23 - 4 keer op rij kampioen en in laatste jaar uefa cup en super cup gewonnen
  •
    Galatasaray7 - Winnaar van de UEFA Cup in 2000 en van de UEFA Super Cup in 2001 !
  •
    HELLBOYS - 33e week in Ali samiyen brak de hell uit alle Galatasaray hooligans kwamen in actie en er stond dikke rellen Fenerbahce supporters gingen vluchten!!! ze waren gewoon BANG!!!
  •
    Yakup65 - Het winnen van de Ufea Cup & Het winnen van de Ufea Super Cup!
  •
    Kebab01 - Zonder twijfel: het kampioenschap van 05/06! Week 34 was aangebroken, één dag voor voor de alles beslissende ronde stonden Fenerbahce en Galatasaray op evenaantal punten. Echter een slechter onderling resultaat stond Galatasaray in de weg van het behalen van de landstitel. Om het vuurtje voor de wedstrijd nog enigzins aan te wakkeren maakte de directeur van Galatasaray, Adnan Polat, nog gewaagde uitspraken in de pers. Zijn bekendste was vrij vertaald: ''Morgen op 20:45 zijn wij, Galatasaray kampioen van Turkije!''. Galatasaray kreeg thuis Kayserispor op bezoek en Fenerbahce moest reizen naar Denizli voor een confrontatie met Denizlispor. De wedstrijden in de laatste ronde van de competitie begonnen, net als hier in Nederland, op hetzelfde tijdstip. Echter door ongeregeldheden en speculaties van omkopingen eindigde de wedstrijd van Fenerbahce exact 16 minuten later. Deze 16 minuten waren voor mij de langste 16 minuten ooit in mijn leven! in de 89ste minuut tijdens de wedstrijd van Galatasaray, niets wetende van de ongeregeldheden in Denizli komt er een inmens gejuich af van de tribunes....... Galatasaray had niet gescoort??? Het was Denizlispor! Ze scooreden de 1-0 tegen Fenerbahce! Iedereen was aan het juichen! Zelfs de spelers op het veld waren gestopt met voetballen om te juichen. De wedstrijd was afgelopen. Galatasaray won met een nette 3-0 van Kayserispor. En alle oren gingen naar Denizli..... 16 minuten......... 16minuten duurde het, totdat de nieuwe kampioen van Turkije bekend zou worden gemaakt. Net als de suporters werden de spelers op het veld helemaal gek van het wachten! Hoe kon het dat de wedstrijd van Fenerbahce zo lang nog aan het spelen was?? Was de wedstrijd omgekocht?? Het laatste fluitsignaal ging en Galatasaray was kampioen! Voor mij nog een persoonlijk hoogtepunt was, dat mijn vader een fanatieke Fenerbahce fan is! Dus ik had echt de dag van mijn leven toen! Adnan Polat bij de huldiging van zijn ploeg: ''Saat kac?(Hoe laat is het?); De supporters: 20:45!!!!!!!!
  •
    Basavilbaso - Manchester United 3 -3 Galatasaray Uefa cup Winst Super cup winst. Aankoop Jardel Kampioenschap 2006 Kampioenselftal 2000 Champions league wedstrijden tegen Ac milan, Monaco, Real Madrid.
  •
    toprak1990 - in het jaar 2005-2006 was ik in Turkije voor 1 jaar om naar school te gaan en wanneer er een voetbal wedstrijd was van Galatasaray thuis dan ging ik er heen dit keer was het tegen Besiktas ik was er heen gegaan met een andere vriend van mij, wat het een mooie herinnering maakte is dat in de 2e minuut 0-1 acter stonden door Ibrahim Toraman maar snel kwamen we terug 6e minuut scoorde Necati Ates, maar in de 15e minuut scoorde Ibrahim Toraman weer de eerste helft werd beëindigd Galatasaray speelde veel beter ondanks het achter stond de supporters bleven maar zingen fantastische sfeer was het, de 2e helft begon weer en in de 54 en 55 minuut werd er gescoord voor Galatasaray door de Servische aanvallende middenvelder Sasa Ilic, 2 doelpunten in 2 minuuten zie je niet vaak in je leven gebeuren in een stads derby.
  •
    xxturkijexx - Eufa cup & Super cup natuurlijk
  •
    corumluu - Mooiste herinnering is natuurlijk dat Galatasaray de Uefa Cup en Super Cup heeft meegenomen als eerste en tot nog de enigste Turkse club.