Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten: ‘Het zijn regels, misschien moeten ze professioneler leven’

Laatste update:
/

Marco van Basten baalt van het feit dat sc Heerenveen voorin behoorlijk gehavend is. Zaterdagavond spelen de Friezen thuis tegen Go Ahead Eagles, maar de trainer moet flink improviseren nu zowel Alfred Finnbogason als Samir Fazli én Uche Nwofor niet beschikbaar is. Van Basten noemt de afwezigheid van het trio ‘jammer en apart’. Hij vraagt zich af of het drietal niet iets had kunnen doen om een blessure te voorkomen.

De coach erkent dat geblesseerd raken een kwestie van pech is, maar: “Die pech moet je je niet laten overkomen. Dat is iets wat makkelijk gezegd is en minder makkelijk te realiseren, maar toch. Het zijn wel de regels die gelden. Wat ze er aan kunnen doen? Misschien moeten ze nog professioneler leven. Zowel op het veld als daarbuiten, zodat wanneer die kansen komen je er klaar voor bent”, geeft Van Basten aan in gesprek met Omrop Fryslân.

SC Heerenveen staat momenteel negende in de Eredivisie, met negentien punten uit dertien wedstrijden. Vorige week speelde de club gelijk tegen PSV (1-1) en daarvoor werd gewonnen van RKC Waalwijk (5-2) en verloren bij FC Utrecht (1-0). Verdediger Arnold Kruiswijk zegt op de clubwebsite dat de verdediging zaterdag goed zal letten op goaltjesdief Marnix Kolder bij Go Ahead. Wie er bij zijn eigen team moet gaan scoren bij afwezigheid van veel aanvallers, weet Kruiswijk niet. “Ik ben er om doelpunten te voorkomen, als dat lukt ben ik tevreden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is inmiddels bekend dat Slagveer weer in de spits plaats zal nemen. "ik heb in de jeugd ook veel in de spits gespeeld, dus hij (marco van Basten, red.) weet zelf ook hoe ik dat in moet vullen. Ik heb geen extra instructies gekregen."

29 november 2013 om 20:15

oh ik heb gehoord dat hij Bilal bascikoglu in de spits zou zetten

Volgens mij hebben blessures bij hem juist ervoor gezorgd dat hij zo snel moest stoppen, beetje rare uitspraak dit.

29 november 2013 om 19:28

Totaal niet te vergelijken, verdedigers waren er op uit om deze beste man te blesseren, waar het bij de spitsen van Heerenveen niet door een vieze overtreding of iets dergelijks komt.

29 november 2013 om 19:38

ben je serieus? ter herinnering, 1 van de grote blessures die van basten op heeft gelopen in zijn carriere heeft hij zelf veroorzaakt met een rare tackle.

dus ik vind het ook een rare uitspraak van hem.

29 november 2013 om 22:42

@ oreely

Klopt, maar de zo goed als genadetrap kreeg ie van groothoofdje Deschamps, smerig frans zwijn...

Weet misschien iemand wat Marco nou bedoelt met blessures voorkomen door nog professioneler te leven? Zulke sneren zijn naar mijn idee ook niet nodig in de media richting je spelers.

Wat ik me dan wel afvraag of hij nu achteraf vind dat hij zijn eigen blessure had kunnen voorkomen.
Maar gezien de hele gemene keiharde tackel die ik me herinner lijkt mij dat niet.

Dat bied perspectief voor morgen!! Wij zijn ook weer aan een uitoverwinning toe.

29 november 2013 om 21:07

Laatste uitwedstrijd gewonnen....

Onzinnige opmerking van deze matige trainer , alsof een Finnbogason voor zijn lol in de lappenmand zit ! Soms vallen dit soort blessures wel eens samen , op een ongunstig tijdstip voor een trainer , maar het is niet zo dat ze van een barkruk zijn gevallen in de plaatselijke discotheek natuurlijk.

29 november 2013 om 23:49

Nou, er zijn wel eens Heerenveen spelers van een kruk gevallen, maar dat gebeurde, na een avondje uit in, jawel Groningen

Komoptan Eagles! De koldernator gaat hopelijk weer scoren vanavond!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren