Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Wegen sc Heerenveen en El-Akchaoui scheiden alsnog per direct

Laatste update:

De wegen van Youssef El-Akchaoui en sc Heerenveen scheiden vanaf volgende maand. De 31-jarige linkerverdediger is met de clubleiding van de noorderlingen overeen gekomen om zijn doorlopende contract per 1 januari te ontbinden.

/

El-Akchaoui, die aan zijn derde seizoen in Friesland bezig is, komt dit seizoen amper in de plannen van trainer Marco van Basten voor. "Youssef was al langere tijd niet gelukkig bij ons, dus zijn we op zoek gegaan naar een passende oplossing", laat technisch directeur Johan Hansma in een reactie weten.

"Beide partijen kunnen leven met deze constructie", benadrukt Hansma aan Voetbal International. De ex-speler van Excelsior, Union Berlin, ADO Den Haag, NEC en FC Augsburg kwam deze jaargang tot zes competitieduels.

Update 11 december 20:55 uur - Wegen sc Heerenveen en El-Akchaoui scheiden alsnog per direct
Youssef El-Akchaoui vertrekt per direct bij sc Heerenveen. Zijn contract zou per 1 januari worden ontbonden, maar de club heeft besloten om de verdediger nu al te laten gaan. Het is nog onduidelijk of de 31-jarige back al een nieuwe werkgever heeft gevonden. De tweevoudig Marokkaans international kende geen gelukkige periode in Friesland: in bijna tweeënhalf jaar tijd kwam hij slechts tot 25 optredens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde hij ook niet kort voor Vvv? ;-)

10 december 2012 om 20:47

Typisch voorbeeld van een speler die (bijna) nergens kan aarden. Via de jeugd van Feyenoord bij ADO gekomen, bij NEC goed gespeeld, maar uitgekotst. Via Augsburg naar sc Heerenveen gekomen. Bij deze laatste twee clubs heeft hij absoluut niets gepresteerd. Uitgeleend aan VVV en Nac, waar hij ook geen toegevoegde waarde had... Jammer, hij had veel meer uit zijn carriere kunnen halen

10 december 2012 om 23:06

Dat uitgekotst viel wel mee hoor, was toch heel erg lang belangrijk voor Nec. Het is alleen op het laatst mis gegaan door onderlinge ruzies binnen de selectie. Verder was het volgens mij altijd een geliefd persoon binnen de club Nec.

11 december 2012 om 09:18

Hij is voor nec in die periode erg belangrijk geweest. Jammer dat hij is "weggepest"bij Nec!! Van mij mag ie terug komen naar Venlo.

11 december 2012 om 21:15

Hij is niet weggepest hij heeft zichzelf onmogelijk gemaakt. Maar voor vele Nec-supporters blijft El-aksa een gewaardeerde oud-speler!

Ik vond hem vroeger een goede verdediger , weet niet meer waar maar volgens mij bij Nec of Ado

10 december 2012 om 20:35

Bij Nec onder Been deed hij het idd uitstekend..toch geen schim meer sinds hij vertrokken is.
Blijft opmerkelijk hoe sommige spelers bij de ene club erg goed presteren en bij andere clubs er soms niks van bakken.

Ik denk dat dit voor beide partijen een goede oplossing is. El Akchaoui heeft nu de ruimte om een nieuwe club te zoeken, iets wat hij ongetwijfeld wel zal vinden. Heerenveen heeft wat meer salarisruimte en kan misschien een betere verdediger betalen met het geld wat wordt bespaard.

Zonde.. In zijn periode bij NEC vond ik hem een zeer verdienstelijke linksback.

Van basten loopt te kloten op de linksback positie, hij heeft al veel verschillende spelers gebruikt zoals, Kums, Raitala, Yussef, en nu Kruiswijk, terwijl ze in de beloften een uitstekende jonge linksback hebben, uit eigen jeugd zijn naam is Aktaou. Hij speelt wekelijks uitstekend, Bij de beloftes voor mij is het een raadsel waarom ze hem geen kans geven.

10 december 2012 om 23:09

Kum, niet Kums (dat is een middenvelder)

12 december 2012 om 13:59

ja kruiswijk is wel de latste die je wil zien op links , hij heeft de wendbaarheid van een dc 9 en de snelheid van een tros bananen

@ snelste,

Het beloften team draait ook lekker, dus om mij mogen ze wel meer spelers uit de beloften door laten stromen naar het eerste! Minder dan dit kan het toch niet zou je denken

Hij zal wel transfervrij door NAC worden overgenomen, speelde hij vorig seizoen ook.

Iets voor Willem II,NAC,Cambuur, de graafschap,sparta,mvv

Lijkt me een goed moment om de zandbak op te zoeken.

Toch ongelofelijk
Onder Been bij Nec een goede back
Na dat seizoen eigenlijk geen schim van zichzelf
even een tip aan v Basten
neem ze mee paintballen (youssef heeft ervaring) en voor je t weet loopt t als een tiet en is Youssef weer een modale Back

Van mij, maar ik heb helaas niets te zeggen, mag hij terugkomen bij Vvv-venlo.

Een terugkeer naar Nec zou toch ook niet verkeerd zijn?

11 december 2012 om 21:31

1. We hebben al twee linksbacks die veel beter zijn.
2. Als je er niet aan te pas komt bij Heerenveen, ben je eigenlijk al meteen ook van weinig toegevoegde waarde voor clubs die hoger staan zoals Utrecht, Heracles, NEC enz.

11 december 2012 om 21:59

Deze clubs staan normaal gesproken altijd lager als Heerenveen. Aan het einde van dit seizoen zal dit waarschijnlijk ook zo zijn. Alleen Utrecht zal waarschijnlijk hoger eindigen.
Deze speler zal dus zeker wel een toegevoegde waarde zijn, helemaal voor een club als Nec.

11 december 2012 om 22:05

1. Heerenveen gaat echt niet boven Heracles en NEC eindigen. Gewoon puur een minder elftal. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.
2. Er was een reden dat NEC El-akchoaui begin 2010 wegdeed, een uitstekende zet. Hij was toen al in een neerwaarste spiraal en is nu 1 a 2 klassen minder dan de 2 linksbacks die nu bij NEC spelen. Daarbij heb je nog altijd Breuer.
3. De enige toegevoegde waarde voor El-akchaoui bij NEC is misschien parkeeragent of zoiets.

12 december 2012 om 00:09

Dat El-ak niks zal toevoegen aan Utrecht, Heracles of NEC is 1 ding wat zeker is. Ik denk dat hij bij geen 1 eredivisieclub enige waarde kan hebben.

Als je kijkt naar het spelersmateriaal van Heerenveen zouden ze zeker wel boven NEC en Heracles kunnen eindigen. En zou zeker ook voor plaats 7/8 mee moeten doen.
Maar helaas lukt het onze trainer nog niet echt om de boel aan het draaien te krijgen. Hoop voor hem dat het gauw lukt, anders kan hij zijn trainerscarrière wel vast beëindigen.

12 december 2012 om 18:14

Op papier zou dat zeker kunnen, helemaal mee eens. Zomer en Gouweleeuw speelden vorig seizoen bij Heerenveen, en deden dat redelijk, Kums was ook goed, Djuricic en Finbogasonn zijn zelfs zeer goed. Zitten best een paar aardige spelers tussen, en op papier is het een heel aardig elftal.

Maar er is een, best belangrijk, punt, het staat eigenlijk voor geen meter bij Heerenveen, en dan vooral achterin. Dat hebben clubs als Utrecht, NEC en Heracles wel. Daar staat een team dat redelijk tot goed op mekaar ingespeeld is en , er staan een team dat daarnaast ook nog beter kan voetballen. Bij Heerenveen lijkt het me gewoon een groot mentaliteitsprobleem, en daarbij is hun selectie natuurlijk makkelijk 1 a 2 klassen minder dan vorig jaar.

Hopelijk komt hij naar Rvvh. Zijn boer is er trainer!

Groningen?
Burnet ligt in de problemen met Groningen en Johansson is niet goed genoeg

11 december 2012 om 21:40

Johansson is nog niet zo ver als Burnet, maar tegen Heracles liet hij wel zien het niveau aan te kunnen. Met Burnet zijn er niet echt problemen. Hij is ook niet meer uit de selectie gezet.

Groningen kan zich beter voorin richten.

11 december 2012 om 23:19

Bij Groningen zal hij echt niets toevoegen. Dan kan je beter Burnet weer de kans geven, ook al klikt het even niet. El A. is echt een hele matige speler op dit moment, te slecht voor de eredivisie.

zelf amateurs zouden zo´n speler niet moeten willen

Moet altijd lachen als ik dat filmpje weer zie waarbij die een interview aflegt ' schandalig'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren