Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez

Laatste update:

Jarrad Branthwaite en Edmond Tapsoba staan bovenaan de shortlist van Manchester United, zo weet het doorgaans betrouwbare Manchester Evening News te melden.

Manchester United maakt zich klaar voor een flinke renovatie van de selectie. De club gaat afscheid nemen van Jonny Evans en Raphaël Varane: hun contracten lopen komende zomer af.

Ook bestaat de kans nog dat Victor Lindelöf vertrekt uit Old Trafford. De Zweed heeft een contract tot medio 2025 en staat in de belangstelling van Galatasaray.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Manchester United gaat Harry Maguire daarentegen wel behouden. Afgelopen zomer leek de Engelsman nog op weg naar de uitgang, maar hij heeft zich herpakt dit seizoen.

Toch is de club op zoek naar een betrouwbare partner voor naast Lisandro Martínez. De club heeft daarvoor Branthwaite en Tapsoba op het oog. Eerstgenoemde staat bij Everton onder contract en Tapsoba is een belangrijke spil in het succeselftal van Bayer Leverkusen.

Manchester United speelde dit seizoen met maar liefst 28 verschillende verdedigingduo's en is op zoek naar iemand die elk duel naast de Argentijn kan staan. Tapsoba is volgens Transfermarkt veertig miljoen euro waard.

Branthwaite is 21 en 4 jaar jonger dan Tapsoba, maar is dan ook een stuk duurder. Naar verluidt vraagt Everton maar liefst 95 miljoen euro voor de voormalig PSV’er. MEN schrijft dat Manchester United beide verdedigers wil contracteren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Man Utd. kennende zal het dan wel Branthwaite voor 95 miljoen worden. Van de zotte.

29 april 2024 om 16:59

Haha, idd. Maar vind het ook grappig dat ze een 'betrouwbare partner voor naast Martinez' zoeken. Martinez is nog niet zo heel 'betrouwbaar' bij ManU, aangezien hij heel veel blessures heeft gekend.

30 april 2024 om 01:55

Er staat dat ze ze beiden willen hebben en dat zie ik best zitten. Tapsoba voor 40 miljoen geen twijfel. Brantwaite voor 95 is natuurlijk krankzinning, maar qua profiel snap ik de interesse wel. Vraag me ook af of Everton in de positie is hier standvastig 95 miljoen voor te vragen, maar zijn home grown telt gewoon zeer zwaar.

United zit ook aardig vast. De echte toppers gaan er niet naartoe en aangezien ze bekend staan als rijk vraagt elke club de hoofdprijs voor spelers die je niet direct kampioen maken. Tapsoba en Brantwaite zijn er wel 2 waar rek in zit en die United iig sterker maken dan Evans, Lindelof en Varane. Als je ze samen voor 115 kunt kopen heb je iig een solide defensie komend seizoen.

Branthwaite heeft zich in ieder geval al in de PL bewezen, maar het is wel een absurd bedrag om te betalen. United kennende zullen ze dus dat wel gaan betalen en dan is er weer te weinig geld voor andere posities.

29 april 2024 om 14:31

Mwa dat PL-proven wordt ook groter gemaakt dan het is, in sommige gevallen zou men liever een spits van een Everton of Watford nemen dan van een subtopper uit een andere top 5-competitie, wat natuurlijk nergens op slaat.

29 april 2024 om 14:51

Het gaat er meer om dat het risico gewoon kleiner is dat de speler totaal niet past. Bij een grote investering wil je het risico natuurlijk zo laag mogelijk hebben.

29 april 2024 om 16:17

maquire en bisaka en nog vele namen waren prem proven maar dat zegt ook allemaal niet zo veel.

Brantwaithe ja. Ideale oplossing man! Lekker met twee linkspoten achterin gaan spelen die dat niet gewend zijn om op rechts te spelen...

Daarnaast is hij waarschijnlijk ontzettend duur.

Ik zou dan nog eerder ze allebei halen en Martinez misschien wel doorschuiven naar 6 of Lb... Want op Martinez kan je ook niet echt rekenen qua fitheid tot nu toe bij Utd.

29 april 2024 om 14:02

Brantwaithe is wel met beide benen vrij goed dus ik denk dat dit wel zou moeten kunnen. Van Dijk speelt ook LCV als rechtspoot, net als Ramos jaren deed bij Real.

29 april 2024 om 14:27

Tsja. Maar Brantwaithe heeft nu 2 jaar goed gespeeld en dan voornamelijk als LCV (Bij Everton sowieso alleen maar).

Waarom zou je dan zo'n speler voor 70+ miljoen kopen en hem dan op RCV zetten?

Ik zou het veel logischer vinden om naast Martinez een speler als Tapsoba te kopen inderdaad.

In Bundesliga lopen sowieso voldoende talentvolle Cv's

29 april 2024 om 14:52

Maar tapsoba speelt ook altijd linker centrale verdediger.

Varane voor rond de 40m gekomen ongeveer 3 jaar geleden. Gaat de 100 wedstrijden niet aantikken voor United en niet eens 70 PL potjes meegedaan.. wat een miskoop is dat uiteindelijk gebleken

29 april 2024 om 14:28

Was een betere aankoop dan White toch???

29 april 2024 om 14:56

Als we zo gaan redeneren kunnen we een hele hoop mensen op dit forum al niet meer serieus nemen

29 april 2024 om 15:22

Dat deden we toch al niet, Toch?

29 april 2024 om 18:53

De cult is weer samen. Ik heb de vergelijking met White nooit gezien trouwens

29 april 2024 om 22:00

Real8madrid maakte de vergelijking met White drie jaar terug.

29 april 2024 om 23:04

Dan heb je behoorlijk wat gemist. Hier op VZ en heel social media stond er vol mee. Vooral bij de Man u aanhang.

29 april 2024 om 14:30

Is ook veel te blessuregevoelig. Bij Real had hij daar al last van. En in de PL met al die wedstrijden al helemaal. Varane heeft alleen in 22-23 nog een aardige periode goed gespeeld met Martinez. Maar over het algemeen is het niet goed genoeg bij hem. Zeker zonder een leider naast hem keldert het niveau bij hem.

29 april 2024 om 15:13

Tilburg013 ik vind dat te kort door de bocht.
Ik zou het eerder een miskoop noemen doordat hij eigenlijk maar kort daarvan echt goed gespeeld heeft. Maar samen met martinez was het wel voor het eerst in lange tijd dat ik een blok daar zag staan dat echt goed was. Helaas konden ze beide niet fit blijven.

29 april 2024 om 15:24

Nou ja, ik bedoel het meer dat het verwachtingspatroon natuurlijk hoog was. Varane is/was een klasse speler en was toch wel een soort coup van United net als Casemiro. Eindelijk een top CV in het rode deel van Manchester na al die matige spelers achterin. Maar door blessures eigenlijk maar enorm weinig gespeeld. Dus teleurstellend is misschien een beter woord dan miskoop..

29 april 2024 om 15:34

Als je een drievoudig CL winnaar als Varane binnen haalt (op zijn 30e pas) voor een topbedrag en een topsalaris, en hij is de slechtste van de 5 centrumverdedigers, dan is dat zeker een miskoop.

Totaal zinloze aankoop. United heeft Maguire, Martinez en Lindelof, waarom daar nog een peperdure Brantwaithe aan toe voegen, die vervolgens moet gaan knokken voor een basisplaats? Dat is exact dezelfde fout als met Varane.

Als ze een 4e centrumverdediger nodig hebben, haal gewoon een goedkope routinier zoals met Evans vorig jaar, dan heb je een prima backup voor blessuregevallen bij de drie roulerende basisspelers. United heeft al een jong talent met Kambwala, dan heb je 5 centrumverdedigers, ruim zat.

Casemiro, Amrabat en Eriksen vervangen op het middenveld en Greenwood, Antony, Sancho en Martial voorin, dat lijkt me een stuk grotere prioriteit. Linksback ook, want Shaw en Malacia zijn allebei continu geblesseerd.

De club is op zoek naar een betrouwbare speler voor naast Martinez? Alsof hij zo betrouwbaar is heeft 10 potjes gespeeld dit jaar, ligt alleen maar in de lappenmand net als de andere verdedigers.

Echt veel te duur voor branthwaite maar veel potentie maar zie liever 2 centrale verdedigers die samen 100 miljoen waard zijn dat je die probeert te ontwikkelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren