Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bogarde voert gesprekken om weer aan de slag te gaan als assistent-trainer

Laatste update:

Winston Bogarde is in gesprek met Standard Luik over een rol als assistent-trainer. Dat meldt Johan Inan van het Algemeen Dagblad.

De 53-jarige oud-verdediger kan de rechterhand van Carl Hoefkens worden en Yaya Touré opvolgen. De Ivoriaan is sinds enkele weken assistent bij de nationale ploeg van Saudi-Arabië, waar hij gaat samenwerken met Roberto Mancini.

Bogarde vertrok in de zomer van 2022 na zeven jaar bij Ajax omdat er volgens toenmalig algemeen directeur Edwin van der Sar geen plek meer voor hem was in de Johan Cruijff ArenA.

Deze zomer tekende de Rotterdammer een contract als assistent van Patrick Kluivert bij Adana Demirspor, maar daar vertrok hij halverwege september alweer wegens een verschil van inzicht met de clubleiding.

Luik heeft deze maand de eerste gesprekken gevoerd met Bogarde, zo klinkt het. Bij de club uit België kan de oud-Ajacied gaan samenwerken met Jong Oranje-international Noah Ohio. De twintigjarige aanvalsleider speelt sinds vorig jaar zomer bij Luik.

Bogarde, die tijdens zijn spelerscarrière actief was bij onder meer Ajax, AC Milan en FC Barcelona, begon zijn trainersloopbaan in de jeugdopleiding van FC Volendam. In 2015 keerde hij terug bij Ajax.

In zijn eerste jaren bij de Amsterdammers fungeerde hij als rechterhand van Michael Reiziger en Mitchell van der Gaag bij Jong Ajax, alvorens hij in de zomer van 2020 de overstap maakte naar de hoofdmacht. Daar zou hij 99 wedstrijden naast Erik ten Hag op de bank plaatsnemen voordat hij medio 2022 dus afscheid nam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eeuwig zonde, ik had hem zo graag aan de bak gezien met onze verdedigers. Maar deze stap is hem gegund.

Gelukkig niet bij Ajax. Stel dat die wel eens een goede beslissing nemen;-)))

17 november 2023 om 21:03

Moet je toch niet aan denken? Weer eens goede keuzes en beleid? Waar zou de spanning dan weer zijn?

Ajax.... wat zijn we nou aan het doen?

Hier begrijp je toch niets van, toen hij bij Ajax de achterhoede onder zijn hoede had, liep het als een trein.
Hij maakt de verdediging sterker, harder en beter, slapen ze bij Ajax soms.

17 november 2023 om 21:31

Geen speld tussen te krijgen

18 november 2023 om 17:31

Ah het verhaal dat al het succes eigenlijk door de assistent trainer komt. Net als Schreuder.
Bogarde zal ongetwijfeld prima werk hebben verricht, maar het gaat mij te ver om het succes van de achterhoede volledig op zijn conto te schrijven. Dat zijn als eerst de verdedigers zelf die wel een van een iets ander niveau waren dan wat we nu hebben, dan de hoofdtrainer, en dan pas de assistent

18 november 2023 om 18:46

@mrguide volledig zeg ik niet en het ligt eerst aan de verdedigers zelf klopt maar Bogarde was wel iemand die je giga je op je klote kon geven, ook het perfect kunnen vertalen hoe je gepositioneerd moest staan en niet te vergeten, hardheid en felheid erin kreeg.
Die watjes die er nu in staan beheersen deze nog niet, ik zeg beheersen maar kan zeker nog geleerd worden en daar had Bogarde een belangrijke schakel in kunnen zijn.

Bernd Thijs is deze middag aangesteld als nieuwe assistent van Hoefkens. Lijkt me dus toch niet zo te zijn. Of ze zetten in op een dubbele vervanging.

Ga naar Ajax! Pak die verdedigers aan.

17 november 2023 om 23:13

Feyenoord zoekt ook nog een assistent…

Bogarde is de Bobby Haarms van deze generatie, onbegrijpelijk... Direct een contract voor onbepaalde tijd, die blijft tot ie oude en grjjs is.

Zat hij ook niet bij Chelsea?

17 november 2023 om 22:08

Jazeker dat vergeet de redactie ff. Daar had hij zijn meest besproken periode. Hij vliegt nu nog steeds op de airmiles die hij toen verzameld heeft

17 november 2023 om 22:23

Hij zat daar letterlijk haha … zijn stoel op de tribune schijnt nog steeds ingezakt te zijn.

17 november 2023 om 22:52

Hij speelde daar 7 jaar en grotendeels op de bank en verdiende meer dan menig vaste basisspelers

Haal deze man terug naar Ajax! Slapen ze daar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren