Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: ‘Hij is een Ten Hag in vermomming’

Laatste update:

Arne Slot krijgt van de Britse analisten bepaald niet de rode loper uitgerold voor zijn komst naar Liverpool. Nederlandse coaches lieten in het recente verleden weinig indruk achter in de Premier League en dat kleeft nu al aan de huidige trainer van Feyenoord. "Slot is een Erik ten Hag in vermomming", stelt presentator Richard Keys bij beIN Sports.

Ten Hag kwam in 2022 met gigantische verwachtingen over van Ajax naar Manchester United, maar de geboren Haaksberger wist the Red Devils niet terug te leiden naar de absolute top. "Over Ten Hag kregen we dezelfde dingen te horen als dat we nu over Slot horen", stelt oud-aanvaller Andy Gray, eveneens presentator bij beIN Sports. "Ten Hag heeft het niet kunnen waarmaken."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook oud-keeper Peter Schmeichel is kritisch over de komst van Slot naar Liverpool. "Feyenoord staat nu negen punten achter op PSV, is dat nou zo geweldig?"

Presentator Keys is zeer verrast door de keuze van Liverpool voor Slot. "Maar niet onder de indruk. Er is geen Nederlandse trainer die is geslaagd in de Premier League." Guus Hiddink en Louis van Gaal wonnen wel een FA Cup met respectievelijk Chelsea en Manchester United. "Maar zij hadden ook geen langdurig succes bij een club."

Lange tijd leek Liverpool te gaan voor Sporting Portugal-coach Rúben Amorim, maar de panelen verschoven afgelopen week onverwachts. "Ik begrijp niets van de keuze voor Slot", zegt Gray. "Als je me twee weken geleden dertig keer had laten raden wie Jürgen Klopp zou opvolgen, had ik hem nog niet genoemd."

John Obi Mikel is juist wél enthousiast


De enige in de studio die het voor Slot opneemt is oud-middenvelder John Obi Mikel, die meer dan een decennium voor Chelsea speelde. "Hij is een fantastische trainer die het geweldig heeft gedaan bij Feyenoord. Hij laat het team het soort voetbal spelen dat Liverpool-fans ook graag willen zien: aanvallend, druk vooruit, veel goals", aldus Mikel.

De Nigeriaans oud-international denkt dat Slot bij Liverpool beter terechtkomt dan Ten Hag op Old Trafford. "Het verschil met Ten Hag is dat Liverpool ook de spelers heeft om het voetbal dat de coach voor ogen heeft te spelen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze vergeten Gullit! Ook FA cup als manager!!!

28 april 2024 om 12:15

Die gaat het echt niet redden daar!

28 april 2024 om 12:27

Gullit, Die is al gestopt joh 😉

Typisch om niet verder te kijken en dan oordelen. Dat zegt wel veel over de analisten. We staan 9 punten achter PSV.

Misschien moeten kijken waar Feyenoord stond voordat Slot kwam. Sportief als financieel. Natuurlijk heeft Slot niet alles zelf gedaan.

Een heel apart gevoel, ben super trots maar andere kant ook teleurgesteld.

28 april 2024 om 09:49

Waarom zouden ze dat doen? Ze worden toch niet betaald om zelf uitzoekwerk te doen? Zij moeten vooral hard roepen en controversieel zijn. Stel je voor dat iemand op gaat zoeken wat deze mannen zeiden toen Ten Hag kwam…

Die Keys is sws niet serieus te nemen, dat is Valentijn in het kwadraat.

Ik denk dat Slot meer kans heeft op succes vanwege de organisatie die op orde is bij Liverpool.

28 april 2024 om 09:56

Gewoon typische reacties en zegt veel hoe slecht ten Hag is en weinig over Slot. Slot is gewoon een veel betere coach, de organisatie bij Liverpool is ook niet perfect ook al slaat die bij United alles. Maar dat is lekker makkelijk verschuilen langzamerhand. Slot gaat t denk ik gewoon heel goed doen, is een veel betere coach op communicatie, heeft een oog voor talent en transfers en is niet zo extreem koppig als ten Hag. Dus dat heeft ie al mee, vind Slot ook tactisch sterker maar daar zou je over kunnen discussiëren.

28 april 2024 om 10:00

We gaan nu pas zien hoe goed Slot daadwerkelijk is. Ten Hag deed het met Ajax ook goed in de Eredivisie en liet het regelmatig in de CL zien. Het is een beetje gelul om een betoog te gaan houden dat Slot zoveel beter is dan Ten Hag.

28 april 2024 om 10:05

Hahaha. Slot beter dan Ten Hag. Jongens, Jongens. Ten Hag versloeg Real Madrid, Juventus, Benfica. 2x gelijk gespeeld waarvan je er 1 had moeten winnen tegen 1 van de beste Bayern teams van de afgelopen jaren. Maar nee hoor, Slot is beter, want die wordt 2e met het grote Feyenoord. Slot kon niet eens door de poulefase van de CL komen, en vervolgens roemloos uitgeschakeld tegen Roma, x2.

Nee, vooralsnog heeft Ten Hag zoveel meer bewezen dan Slot.

28 april 2024 om 10:14

En daarom is Ten Hag beter dan Slot? Co Adriaanse heeft hier een woord voor bedacht: scorebordjournalistiek. De selectie van Ajax was ook wel wat beter toen dan Feyenoord nu he?

28 april 2024 om 10:27

De prestaties in Europa waren veel indrukwekkender van Ten Hag, maar kampioen worden met Feyenoord is echt een veel grotere prestatie dan kampioen worden met dat Ajax. Vooralsnog is gebleken dat Ten Hag niet geschikt is voor de top. Slot mag het nu proberen. Over een jaar kan je er een zinniger woord over zeggen.

28 april 2024 om 10:28

@samcro,

Klopt helemaal. Men is nu appels en peren aan het vergelijken. Ten Hag heeft gewoon geweldig werk afgeleverd bij Ajax. Alleen united is een grote naam en daar zeg je ook geen nee tegen. Ten Hag moest veel doen, zijn eerste obstakel was Ronaldo. Selectie is gewoon middelmatig van United.

Beide moeten geen inspraak hebben op transferbeleid. Dan kunnen ze wat bereiken. Slot is ook veel van oude spelers halen (Til, Jahanbaks, Stengs en etc).

28 april 2024 om 10:55

Als je geen uitzoekwerk doet moet je ook niet oordelen lijkt mij....

28 april 2024 om 11:45

Ten Hag nu al afschrijven voor de top is ook zoiets onzinnigs. Het team van United is gewoon matig, en het transferbeleid slaat gewoon nergens op.
Een Onana die hoogstpersoonlijk dit seizoen alleen al een wedstrijdje of 5 je punten kost, als het er niet meer zijn, terwijl ze de Gea hadden.

Tientallen blessures e.d.

28 april 2024 om 11:48

Ten Hag is zeker een goede trainer, maar Slot is tactisch echt veel beter en heeft veel meer het vermogen om een wedstrijd naar zijn hand te zetten als het niet loopt. Wanneer Ten Hag niet het voetballende vermogen in zijn ploeg heeft om de tegenstander kapot te spelen blijft er bar weinig over.

28 april 2024 om 12:34

Maar is dat wel een kwaliteit van Slot dan? Volgens mij zou Slot nog precies hetzelfde moeten bewijzen als Ten Hag, als ie een team zou hebben wat voetballend onderdoet voor veel andere teams. Volgens mij is dat de standaard kritiek hier van veel feyenoorders, dat als er voetballende geen oplossing wordt gevonden, Slot zijn wissels en tactiek op einde wedstrijd nou ook niet heel denderend zijn. Ik zie hier af en toe mensen spreken over Slot alszijnde de nieuwe Nederlandse kroonprins, maar precies hetzelfde werd gezegd over Ten Hag toen ie naar United ging. We zullen komend seizoen moeten afwachten

28 april 2024 om 14:41

Mag jij vinden heh dus ik ook. Slot was al beter dan ten Hag tien hij nog bij Ajax zat. Toen hij vrij kwam en naar Feyenoord ging vond ik al dat we hem hadden moeten halen ook al deed TH het best goed.

28 april 2024 om 09:49

Mening van 2 analisten en de kop is dat gelijk heel Engeland geen vertrouwen in hem heeft? Zucht. Dit zijn eigenlijk de enige negatieve geluiden die ik heb gehoord. Engelse analisten zijn over het algemeen wel verrast maar hebben vertrouwen in de keuze voor Slot.

Hij is voornamelijk op basis van data gehaald. Daarnaast zijn communicatie-skills en goede beheersing van de Engelse taal.

28 april 2024 om 10:02

Lang niet de enige negatieve geluiden. Lees anders even Souness zijn column, letterlijke quote: “mijn grootste zorg is niet zozeer dat hij weinig ervaring heeft, maar dat hij uit de Nederlandse competitie vandaan komt.” Daarna trommelt hij de hele reutemeteut aan namen op van spelers en coaches die zijn gefaald in Engeland nadat ze de overstap vanuit de Eredivisie maakten. Best pijnlijk.

Als ik dan nu ook weer lees dat Summerville op de radar staat en Geertruida met z’n zaakwaarnemer bij Liverpool is gespot dan zou dat allemaal niet meehelpen qua beeldvorming. Je hebt dan een enclave van vijf Nederlanders daar waarvan er maar één echt onomstreden is dusverre.

28 april 2024 om 10:21

Ik zou niet teveel waarde hechten aan die transfergeruchten of dat Slot zogenaamd zelf spelers haalt. Hij is aangesteld als Head Coach en niet als Manager. Michael Edwards houd zich bezich met het aankoopbeleid, juist om de trainer niet teveel macht/zeggenschap hierin te geven maar aankopen te doen op basis van een methode die hen ook heeft geleid naar Slot. Hierin speelt data een belangrijke rol.

28 april 2024 om 10:50

Ik zeg nergens dat Slot die spelers zelf haalt, dat doet er namelijk ook niet toe. Als er straks een enclave van vijf Nederlanders zit met Slot als coach, hoe denk je dat de Engelse pers dit gaat framen?

28 april 2024 om 10:07

Er is toch amper verschil tussen ten hag en slot? Ten Hag heeft ook hier gewoon waanzinnig werk verricht en kwam van een kleinere club dan AZ. Ten Hag heeft gewoon een hele onhandige vervolg stap uitgekozen, we gaan nu zien uit welk hout Slot echt gesneden is. Zou het heel tof vinden als hij kan slagen maar het zal niet heel gemakkelijk zijn om bij Liverpool in te stappen.

28 april 2024 om 11:41

Verder is dit PSV ook gewoon een heel sterke ploeg. Had met een beetje geluk en ervaring gewoon in de halve finale kunnen staan van de CL. 9 punten achter staan is helemaal zo raar niet. Vind het eerder knap dat het niet meer is.

Bij de bookmakers stond Slot bovenaan het lijstje. Hoe komen zij aan hun informatie?

28 april 2024 om 11:33

Informatie is te vinden via Bet Leaks...

28 april 2024 om 23:20

Gadsie, dat is een wereld die ik niet zo goed ken…thanks ;p

Alleen maar goed voor Slot. Hoe minder de verwachtingen des te beter hij het zal doen bij het minste succes(je).

28 april 2024 om 10:15

Wat bedoel je met minste succesje?

28 april 2024 om 11:34

Community shield?

28 april 2024 om 21:02

Daar zouden mensen echt van ondersteboven kunnen raken?

Tjah net als United toen, neemt nu ook Liverpool een aardig risico!

Waarbij het risico van Slot zelfs groter is misschien, gezien zijn voorganger Klopp alles heeft gewonnen (ondanks dat het later wat minder ging).

Hopelijk voor Slot krijgt hij de tijd.
Maarja straks eerste wedstrijd gewonnen en hij is fantastisch, wint hij de eerste wedstrijd niet, bakt hij er meteen niets van.

28 april 2024 om 09:58

Maar Klopp heeft er wel 9 jaar de tijd voor gehad. In het begin was het ook strijden voor hem, uiteindelijk ging het lopen.

28 april 2024 om 10:11

@Janna
Maar toen stond Liverpool niet waar het nu staat. Volgens mij toen Klopp kwam speelden ze top 6, deden ze niet mee om het kampioenschap. Nu Liverpool dat gewend is, weet ik niet of ze zo geduldig zijn als toen met Klopp. Veel minder kon het toen eigenlijk niet gaan, nu wel.

28 april 2024 om 10:54

Mwa, het is altijd een risico als een succescoach vertrekt. In Engeland hebben ze sowieso een afkeer tegen alles wat vreemd is. Buitenlandse coaches worden zeer kritisch benaderd en krijgen vaak maar 1 kans, terwijl al die zeer matige coaches in Engeland van ontslag naar ontslag gaan en jarenlang aan de bak blijven.

28 april 2024 om 11:43

Ten Hag heeft echter ook te kampen met een Manchester United wie bol staat van middelmaat. Ja, daar heeft hij zelf ook aan meegeholpen met zijn Ajax-clan.

Verder wordt Klopp op handen gedragen, maar zoveel prijzen heeft hij nou ook weer niet gewonnen in wat? 10 jaar tijd?

Ach ja, die Engelsen en hun voorspellingen. Arme drommels stemden voor brexit en stortte het hele eiland de ellende in. Ze zijn niet bepaald behept met het beste voorspellend vermogen.

28 april 2024 om 10:13

Je argumenten baseren op afkomst is sowieso matig. Alle Duitse trainers zijn dan wel goed omdat Klopp het goed deed of zo? En dan de Engelse trainers zelf. Wanneer was de laatste Engelse manager als landskampioen?

"Engeland heeft bar weinig vertrouwen in slot". En dan met een paar namen komen. Vz, blaas de boel eens niet zo op. Ja, Nederlandse coaches zijn geen gemiddeld succes in Engeland, maar alsnog. Had beter een artikel geplaatst dat "Engeland" er wèl op zit te wachten. Zoals JOM



Heel vreemd toch allemaal... Even naar Nederland bellen en ik denk dat de meesten zullen aangeven dat Slot heel anders is dan Ten Hag. Slot is welbespraakt, charismatisch, heeft de pers onder controle en gaat op een hele verstandige en fijne manier met spelers en collega's om. Hij weet er bij Feyenoord echt een hechte eenheid van te maken door die eigenschappen, ondanks de vele wisselingen ieder jaar in de selectie. Dat heb ik bij Ten Hag nooit op die manier gezien. Ten Hag komt heel anders over, maar dat merk je vooral wanneer je hem Nederlands hoort praten, denk ik. Engelsen zijn eraan gewend dat buitenlandse coaches niet heel sterk overkomen in het Engels.

En dan hebben we het nog niet eens over voetbalkennis gehad. Slot is zeer vooruitstrevend en laat dat ook vaak merken. 'slotbal' zoals sommigen het noemen is echt een kenmerkende speelstijl. Ten Hag liet Ajax een paar seizoenen mooi voetbal spelen, maar was dat ook zo karakteristiek dat het 'ten Hagbal' werd genoemd? Zeker niet.

En dan moeten we ook nog kijken naar spelers die Slot aantoonbaar beter heeft gemaakt. Dat is inmiddels een lange lijst.

28 april 2024 om 09:58

Ja maar hij is ook kaal! En Nederlander!

28 april 2024 om 10:01

En dan nog "in vermomming" er aan toevoegen terwijl overduidelijk is dat het om nationaliteit en kapsel gaat. En we weten natuurlijk allemaal dat dat de beste voorspellers van succes zijn.

28 april 2024 om 10:02

Zo simpel zijn sommigen wel helaas.

28 april 2024 om 10:05

Ik lees vaker dat hij welbespraakt is. Maar werkt dat ook in het Engels?

28 april 2024 om 10:30

Slot spreekt wel goed Engels ja.

28 april 2024 om 11:09

Thanks man. Dan weet ik dat.

28 april 2024 om 10:09

De enige mensen die de voetbalstijl van Slot "Slotbal" noemen, zijn Feyenoorders. Net zoals de enige mensen die de voetbalstijl van Bosz "Boszball" noemen, PSV'ers zijn. Bijzonder cringe.

28 april 2024 om 10:15

Komt waarschijnlijk omdat ze bij Feyenoord bijna alleen maar vechtvoetbal gewend zijn. Nu er mooi voetbal gespeeld wordt , is dat ineens Slotbal. Bij PSV idem, van countervoetbal naar dominant spel. Is het voetbal wat Slot en Bosz spelen niet grotendeels gewoon Hollandse school?

28 april 2024 om 10:58

Tja, zo werkt het bij Ajax ook. Da's ook 'gewoon' Hollandse school. We hebben er sowieso wel een handje van om de boel te over-romantiseren wat dat betreft. Onderaan de streep is het geen Hogeschool-wiskunde, maar omdat het gemiddelde IQ vaak niet bijster hoog ligt in de voetballerij, doen ze alsof ze het wiel opnieuw uitvinden.

28 april 2024 om 11:36

Ajax speelt dit seizoen zelf dan weer 'cringeball' haha..

Slot heeft een nieuwe manier van spelen geïntroduceerd die geweldig bij de club past. Laat ons dat lekker Slotbal noemen.

28 april 2024 om 11:53

Hagbal bekt ook niet zo lekker

Maar Ten Hag had weldegelijk een duidelijke speelstijl bij Ajax. De voorste linie wisselde constant van positie met de 10 (en met elkaar) waardoor je letterlijk de verdediging van de tegenstander uit elkaar speelt. Hij forceerde daarmee de verdedigers om ofwel de man te volgen of in positie te blijven en de man los te laten. Dat is ook waarom hij het met Ajax op zeer hoog niveau zeer ervaren verdedigers zo moeilijk kon maken. Moet je wel ook de spelers voor hebben, die had hij zeker.

Slot heeft dan weer een geweldige opvatting bij het druk zetten. Het is ontzettend moeilijk spelen tegen een team dat overal eerder bij de bal lijkt te zijn. Soms leek Feyenoord wel drie keer sneller en feller te zijn dan de tegenstander, maar dat had alles te maken ook met slim positioneren en collectief druk zetten.

'hagbal' past goed bij Ajax want daar houden we van een beetje frivoliteit voorin, onder Ten Hag was het wel af en toe defensief wat kwetsbaar nadat we het betonblok De Ligt / Blind kwijt waren. Slotbal is minder frivool maar past weer goed bij Feyenoord want straalt een enorme dominantie in felheid op het veld uit. Achterin ook een stuk stabieler, alleen mist hij voorin soms een beetje dynamiek in de aanval (vind ik persoonlijk).

Beide coaches lijken goed te zijn in het individueel beter maken van spelers.

Dus eens met Feye, Slotbal past goed in Rotterdam. En het is niet allemaal 'hollandse school' op een hoopje gegooid.

Ajax speelt dit seizoen 'kleuterbal'.

28 april 2024 om 15:38

@Sirius

Zeker is dat bij Ajax ook gewoon Hollandse school. Alleen ben ik van mening als ajax supporter dat de Hollandse school daar is ontstaan

Het is inderdaad geen hogere wiskunde, mooi aanvallend voetbal daar staan we in NL voor, Slot legt andere accenten dan een Bosz of ETH, maar uiteindelijk willen alle drie het spel dominant met hoge druk op de tegenstander spelen.

Bij Slotbal denk ik aan een nieuwe speelstijl, zoals Mourinho toen introduceerde met z'n park the bus en altijd ruzie zoeken met de tegenstander/scheids.
Slot heeft geen nieuwe speelstijl ontwikkeld, dus vind ik Slotbal tamelijk overdreven. Maar van mij mag een ieder het voetbal bij Feyenoord noemen zoals hij wil hoor. Zo vind ik dat Feyenoord nu Ajax voetbal speelt. Maar dat zal ook weer met m'n clubvoorkeur te maken hebben

28 april 2024 om 15:52

Jij denkt dat dat alleen maar Feyenoorders zijn, omdat jij alleen met Ajacieden omgaat waarschijnlijk. Geloof me, iedereen buiten jouw bubbel noemt dat zo. Dat komt door het hoge druk zetten en door het midden opbouwen dat Slot heeft geïntroduceerd.

Bosz heeft al zo'n tien jaar een heel onderscheidende speelstijl overal waar hij werkt. Dat is niks nieuws. Alleen de term Boszbal is nieuw, maar dat hebben ze van Slotbal overgenomen toen men het spel van Feyenoord onder Slot zo ging noemen.

28 april 2024 om 10:51

Dus het spel is pas karakteristiek, als het een schattig bijnaampje krijgt? Overigens durf ik te stellen dat het Ajax onder Ten Hag ook een prima eenheid was, terwijl er daar ook regelmatig belangrijke spelers vertrokken in zijn periode. En ook Ten Hag heeft een hele lange lijst van spelers die beter zijn geworden onder zijn hoede.

Komt nu een beetje over alsof Slot een halfgod is, en Ten Hag een kneus. Terwijl beiden tot dusverre alleen in Nederland succesvol zijn geweest. Waar Ten Hag met de resultaten in de CL nog de grootste prestatie heeft geleverd.

28 april 2024 om 12:12

Je moet ook een beetje geluk hebben als coach. Ik denk eigenlijk dat er maar heel erg weinig coaches zijn die wat van dit Manchester hadden gemaakt. Er lopen wel een aantal prima spelers rond, maar er is gewoon geen balans in de ploeg en er is totaal geen technisch fundament.

Daarom snap ik de vergelijking met Postecoglou en Tottenham ook niet. Die kochten in de afgelopen jaren een karrevracht aan spelers en hadden veel verschillende smaken in de ploeg aangekocht. Die hadden alleen een coach nodig die er een geheel van maakte. Bij Manchester United is de situatie totaal anders.

Nou heeft Ten Hag het met name dit jaar niet goed gedaan, maar er zijn wel verzachtende omstandigheden. En tja, dat die Engelsen hem dan affikken; die fikken alles af dat van buiten de landsgrenzen komt, terwijl het daar bolstaat van de slechte coaches die van ontslag naar ontslag hoppen.

28 april 2024 om 15:56

Whahahha jij draait het lekker om zeg... Nee tuurlijk niet, iets unieks krijgt een naam, zo gaat het, niet andersom. Eerst ging Feyenoord anders voetballen dan anderen en daarna kreeg het die naam. Wat een domme opmerking van je, sorry hoor.

Vergelijk Slot en Ten Hag is in de pers en in hoe zij met spelers omgaan... Groot verschil. Zet je bril af. Feyenoord zat ook diep in de modder toen Slot kwam. We werden vijfde en haalden net aan Conference League. Ajax zit nu in een soortgelijke situatie. En hoe snel zij jij hun nog kampioen worden? Whahahaha

28 april 2024 om 23:15

Niet ieder unieke gebeurtenis krijgt een naam, maar dat weet je natuurlijk zelf al. En omdat je dat zelf ook wel kunt bedenken, snap je zelf ook wel waarom het hilarisch is dat jij iets een domme opmerking vindt.

En je vergelijking gaat helemaal niet alleen om de pers, want je haalt er allemaal voorbeelden bij die totaal niets te maken hebben met persomgang. En Ten Hag stapte in na Keizer. Wil je zeggen dat dat op het hoogtepunt van de club was?

Nogmaals, erg ironisch dat jij iets een domme opmerking vindt. Terwijl je zelf werkelijk waar niets anders uitkraamt.

28 april 2024 om 13:38

Laat ik beginnen met dat ik een grafhekel heb aan alles wat met ajax te maken heeft. Maar ik moet wel toegeven dat ik ajax onder Ten Hag fantastisch voetbal heb zien spelen. Echt wel een niveautje hoger dan wat Slot met Feyenoord heeft gedaan. Dus ik snap al die mensen hier niet die nu beweren dat Slot een betere coach is dan Ten Hag. Ik vind van niet. Ook qua spel niet. Dat ajax onder Ten Hag was echt goed (helaas voor mij als PSV fan).

Die Engelsen zijn zo ongelooflijk kortzichtig.

28 april 2024 om 09:58

Ach, in Nederland lopen de analisten ook niet warm voor de coach van Bodo Glimt. Het is niet meer dan logisch dat er zo wordt gereageerd wanneer er een relatief onbekende naam opeens coach mag worden van Liverpool

Ach als ze een Gary Bean van het 7de niveau hadden aangesteld vonden ze het wel logisch. Zolang het geen Engelsman is of geen hele grote naam ala Mourinho, Van Gaal zullen ze in Engeland sceptisch zijn. Niet te veel waarde aanhechten.

28 april 2024 om 10:01

Zouden we het nog meemaken dat een Engelsman de Premier league wint?

Met alleen ervaring in de Eredivisie en relatief weinig ervaring met Europees voetbal is het logisch dat er vraagtekens worden gezet. Aan de andere kant zijn er ook weinig geschikte kandidaten. Het blijft wel een behoorlijke stap en Klopp heeft de lat hoog gelegd

28 april 2024 om 12:14

Het slagen van Slot hangt af van het transferbeleid. Salah vertrekt zeer waarschijnlijk en de ploeg heeft wel wat zwakheden. Als die deze zomer niet juist worden ingevuld, heeft Slot wel een probleem.

Amorim heeft namelijk al 4x de CL gewonnen, 2 WK’s met Zambia en Turkmenistan en zelf 6 keer de Ballon d’Or. Dus ik snap wel dat ze hem liever wilden hebben.

Tja, kaal en Nederlands, hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

Richard Keys is dan wat mij betreft een Tommy Cooper in vermomming.
Altijd zo goedkoop om iemand, in dit geval Arne Slot, af te schieten voordat men weet wat Slot kan laten zien!

Die gasten hebben nog nooit een interview van Slot gezien of zijn enigszins op de hoogte, maar hebben allemaal een dikke mening klaar. Daarmee vergeleken zijn Derksen en co nog genuanceerd. Die opmerking van Smeichel ook... Heeft die ook de puntenaantallen bekeken? En waar Feyenoord stond voor de komst van Slot? En die achterlijke vergelijking met Ten Hag elke keer. Ten Hag heeft het goed gedaan bij een club die er al redelijk goed op stond en veel mogelijkheden had, en waar net een aantal hele grote talenten doorbraken. Bovendien zit die nu bij een onmogelijke club waar zelfs Guardiola niks van zou kunnen maken.

28 april 2024 om 12:16

Ach ja, da's nou eenmaal Engeland. Dat voetbal leeft op buitenlandse invloed, zowel in de bestuurskamers, langs de lijn als in het veld, maar toch schieten ze alles af wat vreemd is daar waar ze het kunnen doen. De arrogantie daar is stuitend.

En dit analisten-gelul begint weer; je moet je programma vullen en zevert er dan maar op los om mensen te bewieroken of te beschadigen...

De wedstrijden onder Ten Hag zijn verschrikkelijk en kijk ik niet meer naar tenzij het tegen City of Liverpool is, maat die maakt de overduidelijke fout om allerlei Eredivisie-spelers in de PL te halen die niet het niveau hebben. Als Arne gewoon eens vertrouwt op de spelers die hij krijgt (en dat moet hij in die nieuwe structuur), dan wordt het al minder het drama dat Ten Hag nu heeft omdat je niet verantwoordelijk bent voor de spelers die je haalt.

De enige crew die ik vanuit de UK tof vindt zijn de dame en heer van CBS Golazzo omdat ze meer banter dan voetbalwijsheden brengen (en toch weet Thierry Henry master classes te geven). Voetbal is niet puur wetenschappelijk dus behandel het dan niet zo.

Ten Hag is geen verkeerde trainer. Het probleem van Ten Hag is dat hij teveel invloed had op het aankoopbeleid. Hij kijkt teveel naar Nederlandse spelers en spelers die hij heeft getraind. De meeste van die spelers zijn niet goed genoeg.
Laten we hopen dat Slot niet dezelfde fout gaat maken.

Ten Hag heeft bij ajax gepresenteerd met de duurste selectie, slot heeft gepresteerd met een goedkope selectie en is met deze spelers echt beter gaan spelen.

28 april 2024 om 13:43

Ten Hag had de duurste selectie in de ED, maar niet in de CL. En daar heeft hij met een niet zo dure selectie andere selecties verslagen die een veelvoud van de waarde hadden van zijn eigen selectie.

29 april 2024 om 16:26

Dat zeker. Terwijl hij tactisch wel heel simpel door Mourinho te kijk werd gezet. Maar hoeveel jaar heeft Ten Hag het goed gedaan in de CL ?

Je kan ze de tendens niet kwalijk nemen met de steeds verder ontwikkelende treinramp van Ten Hag bij United, maar je kan de analisten in Engeland natuurlijk ook niet betichten van veel meer inzicht dan de Neerlandse collega's. "hij staat 9 punten achter op Psv". Ja klopt, zou ook alleen daar naar kijken bij het zoeken van een nieuwe manager.

Maar goed, beginnen met hele lage verwachtingen is niet per se een nadeel. Ik denk overigens wel dat Klopp op een strategisch moment uit stapt. "zijn" topploeg loopt op de laatste benen. Een deel is al weg, Salah en Van Dijk worden oud. Als je verwacht dat Slot volgend seizoen kampioen wordt of de CL wint kom je lijkt me bedrogen uit.

Ach ja Engeland. Ik denk dat hij een verbeterde versie van Ten Hag is. Hij is communicatief veel beter dan Ten Hag en ben als Ajax supporter niet rouwig dat hij vertrekt. Of hij wel of niet gaat slagen is ook afhankelijk van de organisatie, wat dat betreft is Man united ook een wespennest, waar belachelijk veel geld is uitgegeven aan de verkeerde spelers.

28 april 2024 om 10:31

Het is wel afwachten hoe Slot met de pers is als ie 4 keer op rij niet wint met Liverpoool. Hij is natuurlijk al zijn hele carrière alleen maar succesvol. Dan is je gedragen heel makkelijk. Dat zagen we ook bijvoorbeeld met Berghuis, waarbij iedereen dacht dat ie opeens volwassen geworden was na dat eerste uitstekende seizoen bij Ajax.

28 april 2024 om 13:44

Wat bedoelt iedereen met 'hij is communicatief beter'? Is dat hoe goed hij kan communiceren met zijn spelers? Of hoe goed hij kan communiceren met de pers? Dat laatste interesseert mij persoonlijk dus echt helemaal niks. En ik heb nog nooit iets van een spelers gehoord die zei dat hij Ten Hag niet kon verstaan.

28 april 2024 om 21:54

Met de pers ja. Ook gewoon onderdeel van je vak. Dat zegt over het algemeen toch dat hij communicatief beter is?

29 april 2024 om 09:51

Naja, als je ziet wat het niveau is van de pers tegenwoordig... knappe kop die van die onzin vragen nog wat weet te maken. Kijk zelf nooit naar interviews voor of na wedstrijden. Dus persoonlijk interesseert het mij echt niks hoe een trainer met de pers omgaat. Is vooral makkelijk voor de trainer zelf als hij de pers goed kan managen.

Snap het wel als je kijkt naar wat de Nederlandse coaches de laatste jaren hebben gepresenteerd. Vaak mooi en positief voetbal maar ook zo naïef. Wel cruciaal hoor, als Slot er niets van bakt bij Liverpool dan zie ik de toekomst voor de Nederlandse coaches internationaal somber in.

De grooste kwaliteit die ik Slot toedicht is dat hij elke speler belangrijk kan laten zijn. Kijk eens hoe spelers als Jahanbachs, Dilrosun en Danilo nog meerwaarde voor Feyenoord hebben gehad. En wat te denken van Wellenreuther en Stengs die echt compleet boven zichzelf uitstijgen onder Slot. Dit is echt gewoon een kwaliteit van Slot. Ik snap wel dat ze daar in Engeland minder zicht op hebben, maar kijk voor de grap eens naar zijn eerste seizoen bij Feyenoord. Zelfs spelers als Linssen en Marciano (kennen we die nog?) waren belangrijk voor het team.

Eens, de Nederlandse trainer staat er internationaal niet goed voor. Weinigen zijn de laatste tijd in de top echt geslaagd. Maar allee, laat Slot het tegendeel maar eens bewijzen. Ik denk dat hij het kan!

Dat die analisten nog steeds denken dat het probleem bij united bij de managers ligt zegt toch al genoeg!!

Wat gek dat ze kale managers met elkaar vergeleken, alsof elke kale manager hetzelfde is.

Zag op een website dat ze hem Ned Flanders noemen.
En over zijn naam hoe ze die moeten uitspreken.

Maar Slot gaat alles wel managen daar denk ik. Liverpool fans moeten even geduld hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren