Sulejmanii
Algemeen
Activiteiten
Vrienden (58)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 4 december 2008
 • Sulejmanii
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Waarschuwing
 • 4813
 • 26 jaar (23-6-1989)
 • Amsterdam
 • ICT
 • Student
 • 58
Persoonlijke berichten
31 januari 2015 om 21:58
#81

Half Deen, half-Surinamer, geboren te Curaçao. Mijn meoder is Surinaamse, maar zij is dan ook nog Javaans/joods/creool aan vaders (surinaamse) zijde, haar Moeder kwam uit Frans Sint-Maarten, dus zij is ook half Frans/zweeds/arawak. Hahahahaha teveel gemixt
Leuk om een mede Surinamer te zien

16 februari 2015 om 10:33
#82

Beetje late reactie van mijn kant, maar bij deze:

'haha, meen je dat echt? Op grond van wat had jij dan veel vertrouwen, dat alles goed zou gaan komen? En weet jij waarom LvG nog steeds zo beroerd spel tentoonstelt? '

Ik zal niet ontkennen dat ik gewoon altijd veel vertrouwen heb en blijf hebben wanneer het om Man Utd gaat. Vaker dan niet komt het namelijk wel degelijk goed op het eind. Tenminste, dat was toch het geval onder Ferguson. Er zijn zoveel transfers geweest die initieel werden bekritiseerd en in vraag gesteld werden, maar op het eind bleek dat dan onterecht te zijn. De meest frappante zijn die van Evra en Vidic. Die werden in hun eerste jaar ook helemaal kapotgemaakt in de media maar vonden na een aanpassingsjaar ook hun goeie vorm. Bij De Gea specifiek kon je zelfs in zijn mindere eerste jaar al zien dat hij bakken talent had. En hij had natuurlijk ook al twee jaar geschitterd bij Atletico. Ik heb nooit begrepen waarom dat plots door zoveel mensen werd genegeerd of vergeten. De fouten die hij maakte in het begin hadden ook bijna allemaal te maken met zaken waar je je als keeper moet aan moet aanpassen als je van Spanje naar de Premier League komt.

Wat Van Gaal betreft, ik vind hem nogal koppig momenteel. Hij wil een bepaald systeem spelen waarvoor hij nu nog de spelers niet heeft en waardoor een aantal goeie spelers die United wel heeft vaak op verkeerde posities moeten gebruikt worden of op de bank terecht komen.
Daarnaast helpt het ook niet dat de ploeg nog zo jong is en dat de spitsen op dit moment voor geen meter lijken te draaien.
Maar ik ben er wel van overtuigd dat het allemaal goed komt.

18 februari 2015 om 14:10
#83

Ik snap die koppigheid van hem trouwens wel. Misschien is dat inderdaad wel de snelste weg naar zijn ideale elftal, ook al weet je dat je daarvoor een jaar lang zwarte sneeuw moet zien. Maar als supporter is het gewoon irritant om te zien dat een aantal (in mijn/onze ogen) vrij voor de hand liggende oplossingen niet gebruikt worden, enkel omwille van dat systeem of die filosofie. Ik zou er geen probleem mee hebben dat het allemaal wat soepeler verloopt, met een overgangsperiode. Dit jaar gewoon CL halen, desnoods met een ander systeem, en dan volgend jaar echt doorwerken naar zijn systeem toe. Met de spelers die hij daarvoor nodig heeft en met een goeie zomervoorbereiding om het systeem erin te krijgen.

Wat mijn interesse voor Man Utd betreft, die heb ik van mijn grootvader en mijn oom. Die eerste was al sinds de jaren 50 geïnteresseerd in het Engels voetbal en meer specifiek Man Utd. Hij heeft ook die hele periode van de Busby Babes meegemaakt, wat me zelf ook enorm interesseert. Hij heeft het Engelse voetbal altijd blijven volgen. In de jaren 90 was dat dan enkel in het weekend, via Match of the Day natuurlijk (live wedstrijden werden niet of nauwelijks uitgezonden, internet was er nog niet). Hij nam die altijd op en daar keken we dan vaak naar. En wat mijn oom betreft, die werkte in de jaren '90 een tijdje in Manchester en die kreeg dan via de bank waarvoor hij werkte af en toe tickets om Man Utd te gaan bekijken. Dat heeft de interesse alleen maar verder aangewakkerd uiteraard.

Uiteindelijk is de geschiedenis misschien wel de grootste aantrekking van die club geweest voor mij. Dat heeft het van een meer dan gewone sympathie naar een halve obsessie gebracht. En Eric Cantona uiteraard. De held

23 februari 2015 om 10:53
#84

Hé man!

Ja met mij prima en met jouw?

Ja die titel komt dichtbij maar aankomende zondag kan zomaar alles anders zijn, als Ajax wint zijn ze zeker nog niet kansloos naar mijn mening, maar ik verwacht niet dat PSV in de overige negen wedstrijden nog elf punten laat liggen, maar je weet maar nooit :)

Wat is trouwens jouw mening over Frank de Boer en zijn beslissingen?

23 februari 2015 om 16:45
#85

Mja, ik weet niet of het echt enkel een zaak is om goeie verdedigers te kopen. Ik vind Smalling, Jones en Rojo zelfs niet zo talentloos als velen. Wel te jong/onervaren nog en vooral veel te vaak geblesseerd (in het geval van Smalling en Jones toch). Hetzelfde geldt eigenlijk voor Rafael. Als je om de 2-3 weken weer een blessure oploopt kan je natuurlijk nooit een stabiele verdediging opzetten die op elkaar is ingespeeld. Op dit moment zou een goeie, maar vooral ervaren, leider in de verdediging echt wel helpen.

Maar evenzeer moet er iets gedaan worden aan het middenveld dat elke keer compleet overlopen wordt. Volgens mij krijgt gelijk welke verdediging het moeilijk in zo'n situaties. Ook hier komt het wel deels omdat je met Blind en Herrera met spelers zit die de PL nog niet gewoon zijn. Dat wordt sowieso wel beter op termijn hoop ik. Je ziet bijvoorbeeld dat dat een stuk beter loopt wanneer Carrick voor de verdediging speelt dan Blind.

En daarnaast loopt het ook in de spits voor geen meter op dit moment. Van Persie zwaar uit vorm, Falcao die eigenlijk nooit echt goed bediend wordt, Rooney die nooit in de spits wordt opgesteld en Wilson die nog niet sterk genoeg is.

Om nog even terug te komen op je vorige bericht, ik vond het inderdaad enorm jammer dat Welbeck vertrokken is. Ik val in herhaling, maar ook bij hem was ik hier één van de weinige die het nog in hem zag zitten
Maar uiteindelijk was hij het die weg wou omdat hij met al die grote namen zijn kans op spelen sterk zag verminderen. En die beslissing begrijp ik dan wel. Op dat moment leek dat voor zowel club als speler misschien gewoon de beste optie. Nu wel jammer misschien aangezien RVP over the hill is en Falcao ook niet de verlosser blijkt te zijn.

25 februari 2015 om 17:32
#86

Oh haha, je hebt mijn bericht in jouw bericht gezet, ik begreep er echt effetjes niks van

De reden voor de voorzichtigheid is eigenlijk best simpel, de afgelopen jaren zijn we al vaak teleurgesteld. Zoals seizoen 2012/2013, dat je Strootman, Mertens, Lens, Wijnaldum etc. in je selectie hebt, moet je gewoon kampioen worden(eigenlijk).

Ik vond het toen (15 mei) ook wel mooi om te zien dat Ajax weer een keer kampioen werd, we moeten eerlijk zijn, we hebben elkaar allemaal nodig in het Nederlandse voetbal, en een club met een status als Ajax, maar ook Feyenoord en PSV horen gewoon zeven/acht keer kampioen te worden. Dan heb je nog altijd kans op uitschieters zoals AZ en Twente een paar jaar geleden (Ik dacht 09 en 10?) .

Het enthousiasme bij El Ghazi spat er vaak vanaf, ik zie het echt in hem zitten, maar Kishna, vind ik een beetje overschat. Ik vind hem niet zo'n bijzondere speler als vele in hem zien. Tuurlijk, zijn wedstrijden tegen Heerenveen en Twente was hij fenomenaal, maar op dit moment heb ik nog geen hoge pet van hem op. Waar Schöne trouwens last van heeft vraag ik me ook af, raakt geen bal meer goed lijkt het wel.

Boilessen en Moisander was ik vroeger van beide wel fan van (moisander bij Az/pec dan, vind hem tot nu toe nog helemaal niks bij Ajax). Maar bij Boilessen komt het vooral door al zijn blessures denk ik, anders snap ik het ook niet. Die jongen speelde vroeger zo goed..

Ergens vraag ik me ook af waarom er zo moeilijk wordt gedaan om geld uit te geven, Ajax is financieel kerngezond dus kunnen makkelijk in elke linie een sterke impuls geven. Vul dat aan met talenten als Riedewald/bazoer/el Ghazi en je krijgt volgend seizoen denk ik wel een geoliede machine. Frank is dan ook wel de juiste man op de juiste plaats.

Verder nog een dingetje, ik lees steeds meer dat Ajax Rafael VDV wil terug halen, maar ik denk dat dat een verkeerde aankoop zou zijn. Ik ben een groot Bundesliga fan, maar hij maakt al het hele seizoen een slechte indruk. Ik denk niet dat hij het type speler is wat Ajax dan wel nodig heeft. Maar goed, dat gaan we natuurlijk allemaal zien, wie weet komt ie wel en doet hij het hartstikke goed

2 maart 2015 om 19:55
#87

Ik gebruik de app zelf niet zo vaak, maar ik heb het doorgeven aan de technische dienst dat er problemen mee zijn. Verder zijn wij als mods vooral een communicatie-middel voor leden naar hun door, verder hebben wij er weinig tot geen invloed op (helaas).

Het komen van Toon Gerbrands is denk ik een verrijking geweest voor iedereen binnen de club, die man die heeft het goed op de rit en is duidelijk en goed in zijn werk. Ben een beetje fan van Toon geworden, zo iemand hadden we nodig.. Ach, binnen iedere club vinden wel wat incidentjes plaats, maar nu wordt het gelukkig niet meer naar de media gelekt, behalve inzake Zakaria Bakkali.

Ik vind El Ghazi en Depay wel een beetje vergelijkbaar, al denk ik dat Depay in potentie beter is dan El Ghazi. Beide zijn in niet goede doen vaak nog altijd belangrijk voor hun team, en dat is ook een kwaliteit die je moet hebben. Wellicht dat ik daarom ook niet zo'n fan van hem ben, hou niet van dat soort arrogantie.

Moisander kan niet omgaan met de druk denk ik, maakt van die rare beslissingen op compleet verkeerde en onnodige momenten, vooral dit seizoen sinds hij aanvoerder is geworden. Denswil moet je dan inderdaad beter kwijt dan rijk zijn als hij zich zo gedraagt, ik denk dat Overmars/de Boer dat ook inzagen.

Dat van die punten, dat heeft gewoon te maken met de afgelopen seizoenen dat er vaak zat kansen zijn geweest om beter te prresteren maar dat dat steeds niet gebeurde of op het laatste moment werd verspeeld. Daarom zit het vooral daar..

Hahahaha ja echt he, maar dat verwacht ik dan weer niet, maar goed we gaan zien wat hij gaat doen.

4 maart 2015 om 19:57
#88

dat bericht van sjoerd is inderdaad een goed geschreven bericht. mooi dat mensne nu zien dat die waarheid niet alleen door feyenoorders verspreid wordt.

5 maart 2015 om 21:35
#89

Ja bedankt man, we gaan het zien.

Van Ginkel had naar Ajax moeten gaan ben ik van mening, maja, wie ben ik :)

Jij ook het beste!

Groetjes Jeffrey

23 maart 2015 om 14:26
#90

Jammer dat je het meestal niet met me eens bent haha, desondanks bedankt voor je compliment

24 maart 2015 om 07:41
#91

Dat is eigenlijk ook niet helemaal waar, soms wel en soms niet maar dat hebben leden ook met mij natuurlijk. Af en toe vind ik je onrealistisch in Ajax topics of erg anti Ajax overkomen, maar dat kan ook een mis interpretatie zijn en bovendien is een ieder een klein beetje gekleurd. En dat is juist goed, het zou een vreselijk saaie boel zijn als een ieder het maar over alles eens zou zijn met elkaar. Ik heb een tijdje geleden, ergens gelezen dat jij in Singapore woont? Hoe is dat zo gekomen, en zo een streng land als westerling ik had het niet gekund. Zou overigens ook kunnen, dat ik in de war kom met een andere Psv-er in dat geval mijn excuses.fijne dag.

Inderdaad, ik denk dat 9 van de 10 voetbalzone bezoekers altijd een beetje gekleurd reageren. Waaronder ik zelf af entoe. Echter probeer ik altijd alles zo objectief mogelijk te beoordelen en heb ik absoluut geen haat jegens Ajax, Feyenoord of welke andere club dan ook.

Ik woon inderdaad in Singapore. Ik werk voor een groot Nederlands industrieel bedrijf en ben hier in eerste instantie op projectbasis heen gezonden maar ben een beetje blijven hangen zal maar zeggen haha.

Singapore kent enorm veel regels die voor de buitenwereld streng lijken en misschien ook wel zijn vergeleken met Nederland bijvoorbeeld maar ik kan je vertellen dat het allemaal wel mee valt. Ik voel me hier geen moment door de regels in mijn vrijheid beperkt en ik moet er bij zeggen dat het eerder een veilig gevoel geeft dan een onderdrukt / ongemakkelijk gevoel.

Daarnaast worden alle regels over het algemeen nageleeft en er wordt dus ook nauwelijks gecontroleerd of a patrouleerd toor de wet handhavers. Ik woon hier al meer dan 3 jaar en heb nog maar een enkele keer politie gezien bijvoorbeeld.

Ik vind het een geweldige stad om (tijdelijk) in te wonen. Uiteraard is het in Nederland allemaal wat relaxter en voornamelijk goedkoper plus ik vind het weer niet zo geweldig (elke dag 35 graden met een luchtvochtigheids percentage van +- 85 procent) wat het verschrikkelijk benauwd maakt.

Ben van plan om mijn contract uit te dienen (tot januari 2017) en dan terug naar Nederland te komen. Dan ben ik 5 jaar hier geweest en is het wat mij betreft mooi geweest. Kan ik eindelijk weer naar PSV een vol seizoen, dat is misschien nog wel wat ik het meeste mis naast mijn familie en vrienden haha.

25 maart 2015 om 10:37
#92

Bedankt voor je compliment

27 maart 2015 om 10:10
#93

Late reactie, ik had niet gezien dat je nog op mij gereageerd had.

Cambiasso.

Marc heeft hem niet benaderd. Ik denk dat hij niet eens aan hem gedacht heeft. Ik vond Eto'o een prima versterking voor dit team, dus dan zou Cambiasso dat ook moeten zijn. Ik denk dat je hem best had kunnen overhalen. We speelde in de CL (tegen mooie clubs) en we zijn nog steeds een bekende naam in Europa. Je kan mij niet wijs maken dat Leicester City meer te bieden heeft dan Ajax. Ja, de Premier League, maar dan wel vechtend tegen degradatie. Zowat elke wedstrijd verliezend afsluiten..je moet er maar zin in hebben.

Hij was transfervrij, dus had Marc hem moeten overhalen met een salaris van 2 á 2,5 miljoen euro. Dit was echt een gemiste kans. Terugkijkend denk ik dat Marc en zijn staf te gefocust waren op een evt. komst van Eto'o. Het nieuws dat hij niet naar Ajax zou gaan, kwam vrij laat. Ajax verkocht Blind aan Manchester United en we zaten weer eens in hetzelfde schuitje als de jaren daarvoor.
In paniek wordt Zimling gehuurd en zitten we nu met een te jong en onervaren elftal die helemaal niets aan de 'ervaring' van Zimling heeft.

Cambiasso was dé man die deze rol perfect op zich had kunnen nemen....

29 maart 2015 om 13:43
#94

Ey gozer, hoe is ut.

Ik was me account kwijt MFR1908-Che.

Ik heb ff een nieuwe account aangemaakt,
Tijdje niet op voetbalzone geweest

1 april 2015 om 17:32
#95

Yoo,

Gaat goed man met jou.
Hahaha, aghjoh dat valt wel mee toch.
Een seizoen 2de worden kan geen kwaad.
Ik wacht tenslotte al 16 jaar.
Herinner me de laatste kampioenschap nog als de dag van gisteren.
Jong klein maar oh zo blij Hahaha.
Helaas zou je volgend seizoen toch ook weer aan je voorbij moeten laten gaan Hahaha.

Ja ik had speciaal een mail gemaakt voor Vz.
Maar was me gegevens kwijt.
ik had meteen een nieuwe aangemaakt toen ik tijd had

Ik werk als airhostess had een tijdje drukke vluchten.
Nu heb ik een 1,5week vrij waarvan de laatste halve week als standby.
Zal voor nu wel wat meer aanwezig zijn ff xd.

Aantal mooie wedstrijden deze weekend.

13 april 2015 om 11:13
#96

Plagerig net als mijn reactie op die gozer. Je was in ieder geval geprikkeld door mijn reactie. Dat is wel duidelijk.

13 april 2015 om 21:49
#97

Elkaar dollen moet altijd kunnen. Daarom heb ik ook Zimling genoemd, omdat hij de slechtste speler van ajax is. lol
Ik weet natuurlijk dat hij niet meer speelt.

19 april 2015 om 00:49
#98

K las net je reactie, thanks man!!!!

19 april 2015 om 09:37
#99

Nogmaals bedankt Jessey, wordt gewaardeerd

Groetjes Jeffrey

19 april 2015 om 21:10
#100

Eey, thanks man. Kan ik waarderen. Feestjes waren mooi in Eindhoven en omgeving

20 april 2015 om 02:12
#101

Thanks kerel. Sportief van je!

2 mei 2015 om 00:08
#102

Ja natuurlijk, ik respecteer ook de jouwe, je hebt gelijk dat er veel aanvallender moet gevoetbald worden door hen, maar ik gaf enkel en alleen maar aan dat ik sommigen wel kan begrijpen.
Ik ben zeker geen voorstander hoor :)

3 mei 2015 om 19:44
#103

Oh oke ik was in de veronderstelling dat je een psv fan was, ik ben trouwens ook ten allen tijden voor het Nederlandse voetbal zeker in Europa.

Ze hebben inderdaad allebei zware blessures gehad, maar sommige spelers zijn ook niet geschikt om in Spanje te spelen maar wel bijvoorbeeld in Engeland. Bij Falcao is dat net andersom vermoed ik, en wat betreft Afellay is het moeilijk in te schatten. Ik denk echt dat het beste is om terug te keren naar Psv, maar ik ben er zeker van dat hij die stap niet zal gaan nemen. Wat ik overigens wel jammer vind voor de eredivisie, dat soort spelers zijn altijd een aanwinst in onze pauper competitie.

Ik kan er naast zitten maar van wat ik mij kan herinneren, was hij na iets langer dan een halfjaar weer fit. Dan heb je nog sowieso een maand gehad om je te laten zien, en als je dan iemand hebt die je geen kansen geeft . Wordt het een moeilijk verhaal daar moet ik je gelijk in geven, maar als het bij twee clubs gebeurd en niet helemaal optimaal bij een derde club. Ja dan ga ik twijfelen aan zo een jongen, veel zal afhankelijk zijn aan de beslissing van hem na dit seizoen.

Laten we hopen dat hij een goede keuze maakt dan, en over het middenveld zijn we het inderdaad eens maar dat ben ik uiteindelijk nu ook. Begrijp je beter dan eerste instantie..

Groetjes Sulejmanii

.......

Hey,

Thanks voor je sympathieke bericht.
Denk dat we het over hel algemeen eens zijn. Ik denk wel dat een Afellay een goede speler is voor een Villarreal, Sevilla, Malaga etc.. In Duitsland deed hij het gewoon goed, dus ik zou niet weten waarom hij daar bij de subtop niet zou kunnen slagen. Maar zelfs BPL acht ik mogelijk, afellay is niet minder dan een Chadli. Die doet het niet slecht bij de Spurs. Ik denk dat hij bij alle competities het wel zou redden. Hij is technisch een goede voetballer. Zijn probleem is echter psychologisch. In zijn tijd bij PSV was hij al heel bang voor blessures en lag hij er vaak met kleine pijntjes aan de kant. Sommige spelers hebben dat. Ik denk wel dat hij sterker is geworden in de loop der jaren en dat hij nu wel meer tegen pijn kan, maar ik denk dat de angst voor nog zo een blessure groot is.

PSV lijkt mij dus de beste volgende stap voor zijn carrière.

Maar je hebt wel gelijk over dat bepaalde spelers niet zo goed bij een bepaalde competitie passen. Ik vraag me af of dit bij falcao ook geldt of dat dit ook een probleem met het systeem van Van Gaal is of de invulling van het elftal. Falcao is uiteraard een echte counterspits. Een elftal moet in zijn dienst spelen en hem steeds lanceren. Dat is nu bij Utd niet het geval. Falcao zou bij Chelsea een hit zijn denk ik. Maar wie weet heb ik het mis en is zijn blessure gewoon fataal geweest.

Hoop idd dat Afellay een slimme keuze maakt.

Groetjes,
Diegopeladona

5 mei 2015 om 20:26
#104

Bedankt voor je compliment voor mijn reactie. Het is alweer even geleden dat wij elkaar gesproken hebben, moet eerlijk zeggen dat ik deze site vele weken ook links laat liggen. Of althans het reageren op de site. Druk met studie, kloten wedstrijden van Ajax etc. Allemaal redenen voor mij om iets minder actief op deze site te zijn. Eigenlijk reageer ik vooral veel als ik moet leren voor tentamens, ter ontspanning en omdat ik dan toch al op m'n laptop zit.

Ik ben ook al wel heel wat weken helemaal klaar met ons belabberde seizoen. Zoals ik in het topic ook al zei: prijzen boeien me momenteel helemaal niks, ik wil gewoon weer zien dat de spelers spelvreugde hebben en er 100% voor willen gaan. Dat is echt alles wat ik vraag voor volgend seizoen en dan zien we wel waar het schip strand.

Serero heeft inderdaad een wat sterkere periode gekend en toen leek het of we op onze goed onderbouwde mening terug moesten komen. Echter lijkt het er inderdaad op dat Serero vooral goed genoeg is voor Ajax, omdat Ajax niet meer zo goed is. Kan er prima bij voor in de breedte, maar uiteindelijk zal er wel doorgeselecteerd moeten worden. Bazoer is hem al voorbij, Klaassen en Sinkgraven staan er beter op en met Gudelj er hoogstwaarschijnlijk bij, dan blijft er weinig ruimte over. Als ik Thulani was zou ik dan ook eieren voor mijn geld kiezen en kijken of ik aan de slag kan in de middenmoot in Duitsland of iets dergelijks. Van mij en van Ajax hoeft ie niet weg, alleen zijn rol is gewoon niet groot genoeg om van hem te vragen om te blijven. Hij heeft nu een mooie leeftijd en moet gewoon veel spelen. Sympathiek ventje, dus ik gun hem ook alles, zelfs als het opnieuw betekent dat Ajax iemand aan Feyenoord verkoopt :)

Duarte, Viergever, Moisander, van der Hoorn en zo zijn er nog wel wat van die halve aankopen. Het zijn geen slechte spelers, maar als je spelers van buitenaf haalt moeten ze iets toevoegen. Dat heeft alleen Moisander 1 seizoen gedaan van dat rijtje. Viergever speelt leuk mee, maar is nooit spelbepalend ofzo, dan vraag ik mij af hoeveel slechter Riedewald het doet. Zal in de duels misschien sporadisch een foutje meer maken, maar Riedewald is wel het type verdediger dat inschuift in het middenveld en dat doet Viergever stukken minder. Ik zou dus kiezen voor Riedewald, of Ajax moet nog een nieuwe Chivu uit de hoge hoed toveren. Het enige nadeel aan de optie Riedewald, vind ik dat Veltman echt stukken beter speelt met een ervaren verdediger naast zich. Veltman is een sterke verdediger, maar dan alleen wanneer niet heel de verdediging alleen op hem leunt. Daarom sowieso zorgen dat er een ervaren back-up staat die het over kan nemen als Riedewald een tijdelijke dip heeft. Voor die rol mag Viergever er van mij best bijblijven, maar dan moet ie zich wel realiseren dat ie minder dan de helft van de wedstrijden gaat spelen.

Ben je overigens blij met de waarschijnlijke aankoop van Gudelj? Ik weet het eigenlijk nog niet zo goed, ik snap niet waarom wij altijd maar de spelers van AZ moeten pakken die net boven het maaiveld uitkomen. Ik vind Gudelj wel een goede speler en hij heeft ook de body en mentaliteit die Ajax mist, maar hij wordt ook wel aardig gehypt hoor. Speelt net zo vaak een kleurloze of slechte wedstrijd als dat ie een goede wedstrijd speelt. Mijn ideale man is nog steeds Nigel de Jong, onbegrijpelijk dat hij liever wegrot met dat zooitje in Milaan dan spelen bij z'n oude liefde.

Dan mijn laatste vraag: Raffie terug of niet?
Ik zeg volmondig ja en ik kan ook niet begrijpen dat er zoveel Ajacieden zijn die hem niet terug willen. Dit komt volgens mij alleen omdat de Snor nogal vaak roept dat van der Vaart opgebrand is, maar als je 90 minuten kan spelen vechtend tegen degradatie in Hamburg, dan kan je heus ook wel 2/3 van de wedstrijden mee in het slakkentempo van de Eredivisie. Van der Vaart zou stilstaand op de middenstip nog de beste voetballer in de Eredivisie zijn en geeft vanuit daar uit stand zo 30 assist over een heel seizoen. Je begrijpt dat ik aan het overdrijven ben, maar iemand die zo'n pure stylist is loopt er gewoon niet meer in Nederland. Conditie of niet, Rafael gaat met gemak bij de beste spelers van de Eredivisie horen.

Groet

12 mei 2015 om 12:18
#105

Sorry voor de late reactie,

maar hij ging huilen omdat zijn vader dit jaar ook was overleden en dat trok hij zich natuurlijk heel erg aan. Staat misschien wel ergens op RTV Noord archief.

13 mei 2015 om 17:02
#106

Ik had je bericht pas laat door, maar hierbij alsnog:

http://www.oogartsen.nl/oogartsen/overige_oogziekt...
Dit is wel het meest uitgebreide maar tevens duidelijkste stuk vind ik. Ik heb een collega op werk die last heeft van glaucoom (groene staar). Het eerste wat hij vroeg aan de oogarts toen hij de diagnose hoorde was: Moet ik nu in alle situaties een bril blijven dragen á la Davids? De reactie van de oogarts was dat het na een operatie wel aan te raden is voor een x periode (afhankelijk van de soort aandoening en de ernst), maar dat je op den duur de bril af kunt doen. Hij draagt nu geen bril meer, maar heeft wel al 3 operaties gehad. Een operatie is namelijk geen permanente oplossing maar een tijdelijke. Zijn verhaal komt overigens wel overeen met wat op de site staat. Davids (en Bono) heeft er handig gebruik van gemaakt

Overigens ben ik geen oogarts haha.

Groet,

Juicher

14 mei 2015 om 01:11
#107

Graag gedaan man, was inderdaad erg mooi! Sterkte man btw

16 mei 2015 om 17:00
#108

Oh ik kijk ook zeker elke dag wel op voetbalzone, gelijk wanneer ik wakker word en voor ik ga slapen in ieder geval wel. Ik neem alleen lang niet altijd meer de moeite om te reageren, dat doe ik voornamelijk als ik op m'n laptop aan school werk :P

Ik zou Serero er nog steeds wel bijhouden als ie zelf genoegen neemt met een rol als bankzitter. Hij is toch aardig multifunctioneel en zakt zelden door de ondergrens. Dan kan je hem misschien makkelijker een paar keer inbrengen in het geval van blessures of zo. Wel moet Ajax zo spelen dat Serero nooit bepalend hoeft te zijn, want dat kan ie namelijk niet. Als je hem kan verkopen voor een leuk bedrag, bijvoorbeeld de 6 miljoen die je voor Gudelj hebt neergetikt, dan zou ik het wel doen, maar als er niks interessant voor club en speler langskomt dan gewoon lekker houden.

Ik zag gisteren nog in een topic iemand die je afkraakte omdat jij ooit had gedacht dat van der Hoorn een topper zou worden, weet niet meer wie het zei. Met van der Hoorn zijn wij het, misschien wel voor het eerst, niet echt eens. Qua lijf en potentie schat ik van der Hoorn vrij hoog in, maar ik vind hem mentaal erg zwak en onzeker overkomen. Gaat het denk ik nooit redden in de top van Nederland, puur omdat ie niet met de druk om kan gaan. Veltman is ook veel rustiger en gewoon een pak beter, dat houdt in dat Mikey op de bank blijft. Zal hem ook niet bepaald veel vertrouwen geven. Jammer dat Mike of Joel geen linkspoot is, ik had hen graag samen zien spelen. Of je nou de matige Viergever opstelt, of van der Hoorn, dat scheelt ook niet heel veel. En dan zie ik wel meer in van der Hoorn dan Viergever. Mijn ideale centrum is toch met Riedewald, zoals jij zelf ook aangeeft. Ik denk dat ze hem rustig willen brengen en dat lijkt me ook niet verkeerd. Zeker in de verdediging, wat toch vaker een ervaringsvak is. Daarbij kon de Boer het ook niet maken om zowel Viergever als Moisander te laten banken. Ze hadden Viergever inderdaad gewoon niet hoeven halen en Denswil moeten behouden, dan had je Denswil en Riedewald lekker kunnen laten rouleren. Nu had je met Viergever een aankoop die qua status toch redelijk zeker was van een basisplaats, terwijl ie duidelijk kwaliteit tekort komt.

Gudelj is misschien de beste aankoop van AZ gehaald, maar ik weet het nog zo net niet eigenlijk. Ik vind hem teveel hetzelfde type als Klaassen en Bazoer qua voetbal, mentaliteit verschilt ie wel in. Als je met Klaassen, Bazoer en Gudelj speelt, dan speel je met 3 lopers die allen redelijk creatief zijn, maar ik zie toch het liefst een speler met een assist en echte steekpass. Klaassen heeft veel assists gegeven, maar is daar normaal toch niet echt de speler voor. Dan zou ik Sinkgraven er toch graag bij zetten, maar dat gaat dan ten koste van Bazoer, wat betekent dat Gudelj of Klaassen niet op zijn favoriete plek gaat spelen. Klaassen moet gewoon terug naar Ram, dat is Frank aan ons en Davy zelf verplicht vind ik. Ik hoop zelf dat Klaassen als echte '10' gaat spelen en dat achter hem Gudelj en Bazoer spelen. Tegen de wat mindere clubs kan je Sinkgraven voor Bazoer brengen en Sinkgraven kan rouleren met Fischer op linksbuiten. Kishna mag wat mij betreft inrukken, krijg steeds meer een naar gevoel bij dat mannetje. Voetballen kan ie wel.

Wat betreft van der Vaart: niet het spel van Ajax, maar de reacties van onze medeajacieden is dat wat mij dit seizoen het meest tot schaamte heeft gebracht. Kijk hoe lyrisch men in Rotterdam is met een oude knar van 35 die nog nooit dat met een bal heeft gekund wat van der Vaart kan. Van mij mag Raffie geblinddoekt hinkelend op een been iedere wedstrijd 90 minuten meedoen.

Haha je bent toch niet stiekem mijn verloren tweelingbroer die mn ouders hebben afgestaan? Ik ken in real life geloof ik niemand waarmee ik zo op een lijn lig wat voetbal betreft

20 mei 2015 om 22:29
#109

Ik weet het betreffende artikel niet meer, maar dat kan ook aan mijn huidige staat liggen
Het ging in ieder geval over aankopen van Ajax, als het me te binnen schiet hoor je het.

Van der Hoorn heeft qua uiterlijk alles wat ik van een verdediger zou willen: lang, sterk, mooie(no homo) goede kop erop. Voetballend is het voorlopig te min en mentaal ook, wat mij betreft blijft ie nog 1 jaar als back-up voor Veltman zolang er niets beters voorbij komt, maar daarna mag ie echt weg als ie geen stappen maakt.

Van de laatste jaren bij Ajax heb ik alleen bij Bazoer, Fischer en Eriksen echt het gevoel gehad van wauw wat een enorm talent. Fischer debuteerde enorm sterk en leek mentaal al zo ontzettend volwassen, datzelfde had ik dit seizoen met Bazoer. Echt een geweldige speler die zo ontzettend slim kan spelen. Het meest imposant vind ik hoe weinig balverlies hij speelt en altijd de juiste keuzes maakt. Dat hoort niet te kunnen op 18 jarige leeftijd :P Hij gaat inderdaad nog niet alles kunnen spelen ben ik met je eens. Ik hoop wel dat Ajax gewoon altijd minimaal met 1 speler speelt die echt bekend staat om z'n goede steekpass of afstandsschot ofzo. Een type Sneijder of Eriksen dus. Wat dat betreft zou Sinkgraven er dus gewoon 9 van de 10 keer moeten staan, aangezien ik Andersen echt te licht vind. Van der Vaart zou een extra optie kunnen zijn, maar dat moeten we ook maar afwachten. Ik hou er altijd wel van als er niet alleen maar lopers of afmakers of balafpakkers op het middenveld staan. Klaassen geeft wel assists, maar staat ook niet echt bekend als degene met de verfijnde steekpass. Al moet ik zeggen dat ik zijn openingen vanaf cvm vaak ook erg goed vond. Toch zie ik Klaassen liever in de rol van schaduwspits, zoals de Jong dat ook jaren heeft ingevuld. Daar is Klaassen op zijn best. Wat mij betreft heb je dus Bazoer, Klaassen en Gudelj voor 2 posities en momenteel Andersen en Sinkgraven voor de andere, waarbij ik Andersen liever geen heel seizoen meer deel van Ajax 1 uit zie maken. Die is er gewoon fysiek totaal niet klaar voor.

Wat talent betreft: ik denk zeker te weten dat van der Vaart de meest talentvolle van zijn generatie is, won ook niet voor niets de golden boy award. Ik bedoel dan de generatie Nederlanders. Robben is nu de absolute ster, maar op puur talent is van der Vaart beter denk ik. Hij heeft de verfijndheid die niemand heeft in Nederland. Sneijder heeft dat op een andere manier en verder komt misschien alleen van Persie in de buurt. Robben is meer een zeer functionele speler, zoals Ronaldo ook in extremis is. Uiteraard hebben ze wel techniek, maar die verfijndheid is puur voor het oog en dat hebben zij minder. Misschien door gebrek aan ambitie of discipline is ie toch wat achtergebleven bij de andere 3 van de grote 4. Van der Vaart is ook best wel een volkse jongen, vond het ook gewoon lekker om bij HSV en Tottenham geadoreerd te worden, hoefde daarom misschien niet zo nodig naar de echte top. Af en toe wat lui en laks, maar ik kan echt ontzettend van hem genieten als hij met een bal bezig is.

Hmm als jij een Surinamer bent, dan is het wellicht vrij lastig om van een tweeling afkomstig te zijn, of ik moet net die ene cel zijn geweest met een albinomutatie :P Leeftijd komt inderdaad ook niet overeen, maar goed onze smaak wat betreft voetbal kon niet meer overeenkomen. Ben je zelf ook in Suriname geboren, of wel in Nederland. Lijkt me wel een prachtig land om eens heen te gaan, Suriname. Eerst maar eens geld gaan verdienen voor ik al mijn droombestemmingen langs kan gaan. Eentje staat met stip bovenaan, met name omdat dit hoge spoed heeft: Los Angeles, Staples Centre. Ik wil Kobe Bryant in levende lijve live zien spelen, mijn enige absolute idool. Helaas ga ik dat hoogstwaarschijnlijk niet meer redden.

25 mei 2015 om 17:48
#110

haha ben een tijdje niet online geweest, maar die keepster op mijn profielpagina is Hope Solo, van de Usa. wereldkeepster :)

28 mei 2015 om 18:26
#111

Het is me nog niet weer te binnen geschoten, helaas. Jij had zelf al op iemand gereageerd, waardoor je er dus geen melding van krijgt als er dan nog iets onder jou komt te staan. Dit vind ik ook jammer aan voetbalzone, zo houd je niet echt makkelijk alle discussies bij.

Ik hoop zo dat ze het definitief door gaan drukken, met een '10' spelen. Klaassen lekker in de rug van Milik laten lopen en dan Gudelj en Sinkgraven erachter die voor de openingen moeten zorgen samen. Dat je dan verdedigend wat minder sterk staat op het middenveld moet je gewoon voor lief nemen, wij zijn Ajax en dan moet je zeker in de Nederlandse competitie gewoon van eigen kracht uitgaan. Eventueel tegen PSV etc kan je voor wat meer power zorgen door Sinkgraven te wisselen met Bazoer.

Ik snap wel dat Ajax snel duidelijkheid wilt van Raffie en ik vind het ook netjes dat ie Ajax niet in de wacht zet, maar als Raffie begin augustus nog niets heeft, dan moet Ajax hem gewoon alsnog oppikken hoor. Althans dat is mijn mening, maar dat is gewoon ook omdat ik echt een fan ben van hem als persoon.

Hoezo zou ik in Den Bosch geboren zijn? Ik woon er niet eens. Ik woon momenteel in Nijmegen, maar ik ben geboren in Hengelo Overijssel. Ik kan helaas niet zo'n mooi reclamepraatje houden over Twente als dat jij dat doet over Suriname :P
Ja er zijn voor mij ook nog heel veel landen die ik wil bezoeken, waaronder zeker ook Nieuw-Zeeland (erg mooie natuur en vele klimaten) en Zuid-Afrika. Ook Japan lijkt me cultureel gezien een hele mooie reis en ik wil eigenlijk ook nog wel een keer de Amazone in. Het liefst met een paar leuke Shakira's natuurlijk! Wellicht eerst maar een paar jaartjes als dokter werken en m'n status opkrikken, anders loop ik mogelijk alleen maar blauwtjes.

Kobe is inderdaad een fenomeen en ik ben met name fan van hem vanwege zijn onoverwinnelijkeheid. Als de wedstrijd gelijk staat met nog 2 seconden op de klok, dan is er maar 1 man die elk team aan de bal zou willen hebben: Kobe Bryant. Het aantal clutchshots dat hij heeft gemaakt in zijn carriere en op welke wijze, dat is gewoon bizar. Buiten alle titels en persoonlijke titels plus records die hij op zijn naam heeft staan. Wist je dat Kobe Bryant in Italie geboren is en zelf een AC Milan fan is? Hij komt er volgens mij nog regelmatig, in Italie dan. Mogelijk gaat ie hier dan wel eens een exhibition match spelen, dan hoef ik niet zo ver :) Is natuurlijk toch anders dan wanneer het om het echie gaat, maar goed er zijn genoeg andere NBA-sterren waar ik ook van zou kunnen genieten. Naar de NBA kijk ik ook heel anders, ik ben wel fan van de Lakers, maar voornamelijk vanwege Kobe Bryant. Dat houdt in dat ik elke wedstrijd eigenlijk wel vrij objectief kan kijken en vooral geinteresseerd ben in welke spelers nou echt goed zijn en welk team goede tactieken hanteert. Ook wel eens leuk om een sport waarvan je houdt op die manier te bekijken, zonder al te veel sentimenten. Ik heb afgelopen nacht nog naar Golden State Warriors tegen de Houston Rockets gekeken in de Western Conference finale. Golden State is echt een geweldig team, kan ik echt heel erg van genieten. Probleem is wel dat je dan om half 6 in bed ligt, omdat de wedstrijd om 3 uur begint.

28 mei 2015 om 18:28
#112

Oh trouwens natuurlijk ken ik Varane! Hij had inderdaad ook al gelijk een bepaalde volwassenheid in zijn spel bij zijn debuut. Misschien bij hem nog wel indrukwekkender omdat Real toch wel een niveautje hoger is en de algemene opvatting is dat verdediging een ervaringsvak is.

28 mei 2015 om 18:34
#113

Verdomme nu heb ik nog niet op alles gereageerd haha, jij wilde Sinkgraven als 10? Ja op zich zou dat ook een prima optie zijn, het maakt me verder niet uit vanwaar Klaassen moet komen, als ie maar richting de spitspositie blijft gaan. De rollen die wij voor beide spelers hebben zijn denk ik hetzelfde, alleen op papier staat het iets anders. Sinkgraven als facilitator, met Klaassen of aanvallers als afmakers.

28 mei 2015 om 20:16
#114

Ik heb geen idee waarom Iedereen komt geband is. Ik weet wel dat sommige mods maar al te graag bannen. Ze hoeven maar een vermoeden van iets te hebben en je hebt een defban.
Wel grappig dat ze denken dat een defban helpt. Als je voor de grap eens kijkt naar de top 25 van leden met de meeste reacties. De nummer 1 is denk ik al helemaal uit het systeem verwijderd en daarnaast hebben drie leden een defban en 5 mensen een waarschuwing.
Mocht Blatter onverwacht niet herkozen worden, dan kan hij altijd nog hoofdmoderator worden hier. Van de corruptie zal hij niet schrikken.

3 juli 2015 om 15:08
#115

Ach ja, zoveel mensen die ook riepen dat we al blij mochten zijn als hij gratis zou vertrekken. Als een speler niet in het systeem past bij Ajax, wordt hij vaak gebombardeerd tot een amateur-voetballer terwijl er zat voorbeelden zijn van voetballers die het na Ajax nog wel gered hebben.

Ik ben zeker een reggae fanaat! Jij ook?!

23 augustus 2015 om 23:26
#116

Wow sorry man ik zie dat ik al heel lang een reactie van je open heb staan om op te reageren, maar het is er op een of andere manier niet van gekomen. Ben ook een tijdje helemaal klaar geweest met alle kleuters hier op voetbalzone, waardoor ik een tijd lang alleen maar artikelen heb gelezen zonder nog door de reacties te scrollen of op mn persoonlijke pagina te komen.

In de voorbereiding dacht ik wel meer aanvallende intenties te zien dan vorig seizoen, maar langzaamaan vallen we weer terug in oude patronen. Hopelijk zijn ze bij Ajax nu wel scherp genoeg om vroeg in te grijpen en voor verbetering te zorgen! De Boer moet zo langzamerhand wel eens een keer gaan laten zien waarom we dachten dat hij zo'n goede trainer is, want afgelopen seizoen en nu tot dusver is het gewoon slappe hap wat ie ons voorschotelt. Vandaag ook weer allerlei excuses en dan heel flauw zeggen 'we hebben geen Messi'. Nee juist als je geen Messi hebt moet je als team beter spelen en het baltempo omhoog gooien, maar niks van dat alles zien we terug.

Haha dat van status opbouwen was maar een grapje hoor, ik geef echt niks om status. Kan me juist dood irriteren aan medestudenten die doen alsof status alles is en dat zijn er bij geneeskunde helaas een hoop.

Een clutchshot is een score die bijvoorbeeld in de laatste seconde wordt gemaakt, waardoor ze de wedstrijd winnen of een wonderschot tussen meerdere verdedigers. Kobe Bryant is bij uitstek de man die wedstrijden in de dying seconds kan beslissen, zo ontzettend koel en zo'n ongelooflijke technische bagage. Ik denk dat ie redelijk vloeiend is in het Italiaans, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Weet eigenlijk ook niet precies meer hoe lang ie in Italie gewoond heeft, maar duidelijk is wel dat ie er een speciale band mee heeft. Met voetbal word je in vele landen gewoon mee doodgegooid en het is daardoor heel makkelijk om enthousiast te raken en het te volgen. Basketbal is mede door de tijden waarop ze spelen, en het gebrek aan aandacht van zenders als de Nos, veel lastiger om te volgen. Ik ken ook amper niet-basketballers die basketbal volgen. Maar dat geldt voor heel veel sporten, het is maar net waar de nadruk op komt te liggen in de media van het betreffende land. Gelukkig wordt de sport in Nederland steeds breder naar mijn idee, zo heb ik deze zomer kunnen genieten van waterpolo succes, medailles bij paardrijden, hockeysuccessen, atletiek etc. In principe vind ik haast elke sport wel leuk om te kijken en het is al helemaal aantrekkelijk als er personen uit je eigen land succesvol meedoen.

Sinkgraven moet inderdaad naar het middenveld, daar missen we echt de nodige creativiteit. Klaassen lijkt helaas een beetje in een dip te zitten, al moet ik zeggen dat zijn ondergrens wat dat betreft ook nog aardig hoog ligt. Doet niet veel verkeerd, maar voegt momenteel ook iets te weinig toe. Gudelj valt tot dusver gewoon erg tegen en zoals ik vanmiddag al opmerkte ben ik erg verbaasd door Dijks. Is momenteel een van de meest constante en beste Ajacieden. Samen met Riedewald, Tete en Bazoer geeft hij voor mij nog het meeste kleur aan dit team. Zegt ook zat dat daar 3 verdedigers tussen zitten.. Ajax scoort in ieder geval wel weer wat makkelijker, ook al is het soms niet al te mooi. Ik hoop dat we snel verbetering zien in het spel en dat we een leuk seizoen tegemoet kunnen zien!

Ik zal proberen de leuke contacten op VZ wat beter te onderhouden haha, maar ik heb gewoon geen zin in dat gezeik elke keer en dat iedereen elkaar het bloed onder de nagels vandaan probeert te halen. Ajax is daar niet alleen het slachtoffer van, ook bij topics van Psv, Feyenoord, Chelsea, City, Real en Barca staat het iedere keer bol van de kinderachtige ventjes die lopen te provoceren.

1 oktober 2015 om 23:20
#117

thanx voor je compliment. Er word heel veel gezeken op de arbitrage (binnen en buitenland) ,maar het is natuurlijk geen makkelijk beroep. De mensen moeten vaak (altijd) een beslissing nemem in luttele seconden. En als ze het goed doen (zoals vanavond) dan maf dat imo best gezegd worden.

4 maart 2016 om 15:09
#118

Hi Sulejmanni! Leuk je gegeven compliment. Thanks! Ik kan me net als jij de bekrompen kortzichtigheid van sommigen maar moeilijk hebben. Mensen hebben vaak zonder inzage van de problematiek bij sporters al heel snel hun oordeel klaar liggen om degene in kwestie hard onderuit te halen. Dat blijft jammer. Groet buitenspelval

23 maart 2016 om 16:32
#119

Bedankt, het was leuk zolang het duurde =, blijkbaar mocht een grapje niet

19 april 2016 om 23:16
#120

Hi Sulejmanii,

Ik kom niet veel post meer van je tegen en dacht ik kijk eens op je profielpagina. Tot mijn verbazing zag ik dat je op een waarschuwing staat... Hoe is dat zo gekomen? Ik vind je in je reacties altijd erg beschaafd en begripvol naar anderen toe...

Groet buitenspelval

21 april 2016 om 07:03
#121

Moguh man ,

Tuurlijk scheelt het wel. Alleen word er erg veel de nadruk opgelegd en is de soep nit zo heet als hij gegeten word zeg maar.
Nee hij mag niemand beetpakken alleen de reacties zijn of hij iemand vermoord heeft.

Hij zal zich echt moeten leren beheersen en zeker in zulke sitiuaties. Het lijkt wel een instinct in hem te zijn om zich zelf te verdedigen. Misscihien komt dat door den haag en jeugd en straat maar ja dat weet ik natuurlijk niet.

Kramer missen moet wel lukken hij is wel op te vangen gelukkig.

En ik wil jou alvast feliciteren met het kampioenschap die ajax nu niet meer kan ontgaan

23 april 2016 om 10:29
#122

Hi Sulejmanii,

Sorry voor mijn late reactie! Goed om te lezen dat you're still alive and kicking bent, ook hier op de site! Lullig die reden van je waarschuwing, zeker omdat jij je altijd zo positief opstelt in je posts, het valt me idd ook steeds meer op dat ludieke of humoristische uitingen op VZ minder getolereerd worden de laatste tijd.

Het lijkt het op de site een tendens te worden bij leden onderling om elkaar het leven zuur te maken, te kleineren en belachelijk te maken. De tolerantiegrens en respectvolle omgangsvormen verminderen tot een soms bedenkelijk niveau. Moet haast wel een afspiegeling van de huidige maatschappij vrees ik.

Dat maakt het hier actief aanwezig zijn de laatste tijd ook voor mij minder aantrekkelijk. Een inhoudelijk discussie aangaan, wordt als snel gezien als betweterigheid en zelfkick. Jammer.

Wat onze Belgische vriend 'iedereen komt' betreft: daar lag ik zelf geregeld mee in de clinch. Zijn inbreng was inhoudelijk prima, welbespraakt, zeer frequent: zo'n 6000 posts in één jaar , en behoorlijk uitgesproken. Hij had overal een mening over en was zelden te overtuigen van andermans gelijk. Daarnaast was Google was zijn beste vriend om je mee om de oren te slaan :)

Ik had tamelijk veel verhitte discussies met hem, had wat 'problemen' met de vaak onderhuidse en provocerende steekjes die hij liet vallen. Aan de ene kant voelde ik een tamelijk sterke afkeer, aan de ander kan kon ik ook een bepaalde mate van bewondering opbrengen voor zijn inhoudelijke inbreng. Een soort haat/liefde zeg maar.

Doordat hij soms over het randje ging, kon ik ergens wel begrip opbrengen voor zijn ban, hij ging soms (verhuld) te ver, was vrij uitgesproken over de minder intelligenten en laaggeschoolden onder ons en viel daardoor in zijn eigen valkuil. Maar tegelijkertijd merkte ik ook dat ik zijn posts ook al snel missen. Er zijn er hier niet zoveel die een inhoudelijk discussie kunnen aangaan, jouw rijtje leden die daartoe behoren zitten overwegend ook in de mijne. En uiteraard behoor jij daar ook toe.

Ach, we laten ons niet uit het veld slaan en gaan vrolijk verder. 't Is weer een veel te lang verhaal geworden... Nogmaals goed om te horen dat alles goed met je gaat en hier nog volop aanwezig bent!

De kampioen-spanning loopt inderdaad flink op, met nog twee wedstrijden moet het lukken, hopelijk laat PSV nog wat puntjes liggen, dan is dat gepiep uit Eindhoven om de penalty's gelijk verstomd. Op vierde ster!

Greetz buitenspelval

11 mei 2016 om 09:22
#123

Vreselijk inderdaad om op de slotdag het kampioenschap uit handen te geven. Je leeft er een week naartoe, je bent in de feeststemming en gaat gezellig met vrienden naar het stadion of het marktplein op... en dan zo'n klap zoals jullie dit jaar of 2007, of wij tegen jullie in 2011...
Het hoort er helaas bij, en jullie hebben er weer een rivaal voor het leven bij want De Graafschap zal nu waarschijnlijk altijd in het geheugen gegrift staan.

Of het bij ons goed komt: we zullen zien. De bond mag en kan niet een oordeel geven op basis van emoties of een gun-factor (die gunfactor heeft het vorige bestuur sowieso verpest). Er zijn duidelijke voorwaarden gesteld. Kunnen we ons eraan houden, dan zien we jullie volgend jaar weer. Houden we ons er niet aan, dan is het einde verhaal.
Ik heb zeer goede hoop. Ik was ontzettend sceptisch over Jacobs als interim na zijn slechte prestaties bij Feyenoord, maar hij heeft (zover wij als supporter kunnen zien) de koe ontzettend goed bij de horen gevat.

12 mei 2016 om 10:33
#124

Hi Sulejmanni! Zo, dat was even een flinke kater, die ik de afgelopen week met me meedroeg na het missen van de 34ste titel... Die deed even pijn, de manier waarop we het uit handen gaven. Ik had ook even een paar dagen nodig om het een plaatsje te geven en had en passant even geen zin om het laatste voetbaniwuws te volgen of op tv iets mee te krijgen van het kampioensfeestje van Psv. Waarscijnlijk zal het jou niet veel anders zijn vergaan toch?

Ik zag het al snel in de wedstrijd aankomen dat het een zware dobber zou worden, zeker toe het te lang 0-1 bleef voelde ik de bui al hangen. De spanning bij de spelers nam zienderogen toe. Dat is toch een nadeel met al die relatief jonge en onervaren jongens op het veld. Wat we miste was op dat moment en type Rijkaard, iemand die het klappen van de zweep kent en het elftal rust had kunnen geven. Toch jammer dat tegenwoordig ex-Ajacieden als Sneijder liever voor t geld gaan in plaats voor hun jeugdliefde.

Ik kijk toch alweer uit naar het komende seizoen; deze selectie zal hopelijk redelijk intact blijven met weer een jaartje ervaring en revanchegevoelens om de afgelopen deceptie. Met een frisse coach voor de groep en een waarschijnlijk verzwakte concurrent PSV heb ik alle vertrouwen in een mooi komend seizoen. Gelukkig is er elk jaar ook weer een nieuwe schaal om voor te strijden al blijf deze zondag j.l. waarschijnlijk altijd hangen en zal ik het 't liefst willen wissen uit mijn gedachten.

Hopelijk heb jij alles ook een beetje van je af kunnen zetten en kijk jij eveneens met vertrouwen uit naar het seizoen 2016/2017 en de jacht op wederom de 34ste titel die er ongetwijfeld ooit gaat komen. Is het niet komend seizoen, dan wel één der seizoenen erna!

Greezz

19 mei 2016 om 13:25
#125

Helaas mocht het harde werken toch niet baten en voorzie ik geen nieuwe editie meer van Ajax - Twente. Met deze beslissing verwacht ik niet dat de garantstellingen nog doorgaan omdat feitelijk de bestaande licentie wordt ingetrokken (voorwaarde was dat deze aanbleef). Financieel moeten we nu Houdini, Klok én een wonder (dik Wessels?) erbij hebben om niet failliet te gaan.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 26 mei
Samuel Armenteros keert mogelijk terug in Nederland. Lees verder
Voetbalzone is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. De cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen. Klik op accepteren als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies. Meer weten over cookies en hoe je deze uit kunt schakelen?
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren