Sulejmanii
Algemeen
Vrienden (64)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 4 december 2008
 • Sulejmanii
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 8.524
 • 27 jaar (23-6-1989)
 • Amsterdam
 • ICT
 • Student
 • 64
Persoonlijke berichten
13 april 2015 om 21:49
#97

Elkaar dollen moet altijd kunnen. Daarom heb ik ook Zimling genoemd, omdat hij de slechtste speler van ajax is. lol
Ik weet natuurlijk dat hij niet meer speelt.

19 april 2015 om 00:49
#98

K las net je reactie, thanks man!!!!

19 april 2015 om 09:37
#99

Nogmaals bedankt Jessey, wordt gewaardeerd

Groetjes Jeffrey

19 april 2015 om 21:10
#100

Eey, thanks man. Kan ik waarderen. Feestjes waren mooi in Eindhoven en omgeving

20 april 2015 om 02:12
#101

Thanks kerel. Sportief van je!

2 mei 2015 om 00:08
#102

Ja natuurlijk, ik respecteer ook de jouwe, je hebt gelijk dat er veel aanvallender moet gevoetbald worden door hen, maar ik gaf enkel en alleen maar aan dat ik sommigen wel kan begrijpen.
Ik ben zeker geen voorstander hoor :)

3 mei 2015 om 19:44
#103

Oh oke ik was in de veronderstelling dat je een psv fan was, ik ben trouwens ook ten allen tijden voor het Nederlandse voetbal zeker in Europa.

Ze hebben inderdaad allebei zware blessures gehad, maar sommige spelers zijn ook niet geschikt om in Spanje te spelen maar wel bijvoorbeeld in Engeland. Bij Falcao is dat net andersom vermoed ik, en wat betreft Afellay is het moeilijk in te schatten. Ik denk echt dat het beste is om terug te keren naar Psv, maar ik ben er zeker van dat hij die stap niet zal gaan nemen. Wat ik overigens wel jammer vind voor de eredivisie, dat soort spelers zijn altijd een aanwinst in onze pauper competitie.

Ik kan er naast zitten maar van wat ik mij kan herinneren, was hij na iets langer dan een halfjaar weer fit. Dan heb je nog sowieso een maand gehad om je te laten zien, en als je dan iemand hebt die je geen kansen geeft . Wordt het een moeilijk verhaal daar moet ik je gelijk in geven, maar als het bij twee clubs gebeurd en niet helemaal optimaal bij een derde club. Ja dan ga ik twijfelen aan zo een jongen, veel zal afhankelijk zijn aan de beslissing van hem na dit seizoen.

Laten we hopen dat hij een goede keuze maakt dan, en over het middenveld zijn we het inderdaad eens maar dat ben ik uiteindelijk nu ook. Begrijp je beter dan eerste instantie..

Groetjes Sulejmanii

.......

Hey,

Thanks voor je sympathieke bericht.
Denk dat we het over hel algemeen eens zijn. Ik denk wel dat een Afellay een goede speler is voor een Villarreal, Sevilla, Malaga etc.. In Duitsland deed hij het gewoon goed, dus ik zou niet weten waarom hij daar bij de subtop niet zou kunnen slagen. Maar zelfs BPL acht ik mogelijk, afellay is niet minder dan een Chadli. Die doet het niet slecht bij de Spurs. Ik denk dat hij bij alle competities het wel zou redden. Hij is technisch een goede voetballer. Zijn probleem is echter psychologisch. In zijn tijd bij PSV was hij al heel bang voor blessures en lag hij er vaak met kleine pijntjes aan de kant. Sommige spelers hebben dat. Ik denk wel dat hij sterker is geworden in de loop der jaren en dat hij nu wel meer tegen pijn kan, maar ik denk dat de angst voor nog zo een blessure groot is.

PSV lijkt mij dus de beste volgende stap voor zijn carrière.

Maar je hebt wel gelijk over dat bepaalde spelers niet zo goed bij een bepaalde competitie passen. Ik vraag me af of dit bij falcao ook geldt of dat dit ook een probleem met het systeem van Van Gaal is of de invulling van het elftal. Falcao is uiteraard een echte counterspits. Een elftal moet in zijn dienst spelen en hem steeds lanceren. Dat is nu bij Utd niet het geval. Falcao zou bij Chelsea een hit zijn denk ik. Maar wie weet heb ik het mis en is zijn blessure gewoon fataal geweest.

Hoop idd dat Afellay een slimme keuze maakt.

Groetjes,
Diegopeladona

5 mei 2015 om 20:26
#104

Bedankt voor je compliment voor mijn reactie. Het is alweer even geleden dat wij elkaar gesproken hebben, moet eerlijk zeggen dat ik deze site vele weken ook links laat liggen. Of althans het reageren op de site. Druk met studie, kloten wedstrijden van Ajax etc. Allemaal redenen voor mij om iets minder actief op deze site te zijn. Eigenlijk reageer ik vooral veel als ik moet leren voor tentamens, ter ontspanning en omdat ik dan toch al op m'n laptop zit.

Ik ben ook al wel heel wat weken helemaal klaar met ons belabberde seizoen. Zoals ik in het topic ook al zei: prijzen boeien me momenteel helemaal niks, ik wil gewoon weer zien dat de spelers spelvreugde hebben en er 100% voor willen gaan. Dat is echt alles wat ik vraag voor volgend seizoen en dan zien we wel waar het schip strand.

Serero heeft inderdaad een wat sterkere periode gekend en toen leek het of we op onze goed onderbouwde mening terug moesten komen. Echter lijkt het er inderdaad op dat Serero vooral goed genoeg is voor Ajax, omdat Ajax niet meer zo goed is. Kan er prima bij voor in de breedte, maar uiteindelijk zal er wel doorgeselecteerd moeten worden. Bazoer is hem al voorbij, Klaassen en Sinkgraven staan er beter op en met Gudelj er hoogstwaarschijnlijk bij, dan blijft er weinig ruimte over. Als ik Thulani was zou ik dan ook eieren voor mijn geld kiezen en kijken of ik aan de slag kan in de middenmoot in Duitsland of iets dergelijks. Van mij en van Ajax hoeft ie niet weg, alleen zijn rol is gewoon niet groot genoeg om van hem te vragen om te blijven. Hij heeft nu een mooie leeftijd en moet gewoon veel spelen. Sympathiek ventje, dus ik gun hem ook alles, zelfs als het opnieuw betekent dat Ajax iemand aan Feyenoord verkoopt :)

Duarte, Viergever, Moisander, van der Hoorn en zo zijn er nog wel wat van die halve aankopen. Het zijn geen slechte spelers, maar als je spelers van buitenaf haalt moeten ze iets toevoegen. Dat heeft alleen Moisander 1 seizoen gedaan van dat rijtje. Viergever speelt leuk mee, maar is nooit spelbepalend ofzo, dan vraag ik mij af hoeveel slechter Riedewald het doet. Zal in de duels misschien sporadisch een foutje meer maken, maar Riedewald is wel het type verdediger dat inschuift in het middenveld en dat doet Viergever stukken minder. Ik zou dus kiezen voor Riedewald, of Ajax moet nog een nieuwe Chivu uit de hoge hoed toveren. Het enige nadeel aan de optie Riedewald, vind ik dat Veltman echt stukken beter speelt met een ervaren verdediger naast zich. Veltman is een sterke verdediger, maar dan alleen wanneer niet heel de verdediging alleen op hem leunt. Daarom sowieso zorgen dat er een ervaren back-up staat die het over kan nemen als Riedewald een tijdelijke dip heeft. Voor die rol mag Viergever er van mij best bijblijven, maar dan moet ie zich wel realiseren dat ie minder dan de helft van de wedstrijden gaat spelen.

Ben je overigens blij met de waarschijnlijke aankoop van Gudelj? Ik weet het eigenlijk nog niet zo goed, ik snap niet waarom wij altijd maar de spelers van AZ moeten pakken die net boven het maaiveld uitkomen. Ik vind Gudelj wel een goede speler en hij heeft ook de body en mentaliteit die Ajax mist, maar hij wordt ook wel aardig gehypt hoor. Speelt net zo vaak een kleurloze of slechte wedstrijd als dat ie een goede wedstrijd speelt. Mijn ideale man is nog steeds Nigel de Jong, onbegrijpelijk dat hij liever wegrot met dat zooitje in Milaan dan spelen bij z'n oude liefde.

Dan mijn laatste vraag: Raffie terug of niet?
Ik zeg volmondig ja en ik kan ook niet begrijpen dat er zoveel Ajacieden zijn die hem niet terug willen. Dit komt volgens mij alleen omdat de Snor nogal vaak roept dat van der Vaart opgebrand is, maar als je 90 minuten kan spelen vechtend tegen degradatie in Hamburg, dan kan je heus ook wel 2/3 van de wedstrijden mee in het slakkentempo van de Eredivisie. Van der Vaart zou stilstaand op de middenstip nog de beste voetballer in de Eredivisie zijn en geeft vanuit daar uit stand zo 30 assist over een heel seizoen. Je begrijpt dat ik aan het overdrijven ben, maar iemand die zo'n pure stylist is loopt er gewoon niet meer in Nederland. Conditie of niet, Rafael gaat met gemak bij de beste spelers van de Eredivisie horen.

Groet

12 mei 2015 om 12:18
#105

Sorry voor de late reactie,

maar hij ging huilen omdat zijn vader dit jaar ook was overleden en dat trok hij zich natuurlijk heel erg aan. Staat misschien wel ergens op RTV Noord archief.

13 mei 2015 om 17:02
#106

Ik had je bericht pas laat door, maar hierbij alsnog:

http://www.oogartsen.nl/oogartsen/overige_oogziekt...
Dit is wel het meest uitgebreide maar tevens duidelijkste stuk vind ik. Ik heb een collega op werk die last heeft van glaucoom (groene staar). Het eerste wat hij vroeg aan de oogarts toen hij de diagnose hoorde was: Moet ik nu in alle situaties een bril blijven dragen á la Davids? De reactie van de oogarts was dat het na een operatie wel aan te raden is voor een x periode (afhankelijk van de soort aandoening en de ernst), maar dat je op den duur de bril af kunt doen. Hij draagt nu geen bril meer, maar heeft wel al 3 operaties gehad. Een operatie is namelijk geen permanente oplossing maar een tijdelijke. Zijn verhaal komt overigens wel overeen met wat op de site staat. Davids (en Bono) heeft er handig gebruik van gemaakt

Overigens ben ik geen oogarts haha.

Groet,

Juicher

14 mei 2015 om 01:11
#107

Graag gedaan man, was inderdaad erg mooi! Sterkte man btw

16 mei 2015 om 17:00
#108

Oh ik kijk ook zeker elke dag wel op voetbalzone, gelijk wanneer ik wakker word en voor ik ga slapen in ieder geval wel. Ik neem alleen lang niet altijd meer de moeite om te reageren, dat doe ik voornamelijk als ik op m'n laptop aan school werk :P

Ik zou Serero er nog steeds wel bijhouden als ie zelf genoegen neemt met een rol als bankzitter. Hij is toch aardig multifunctioneel en zakt zelden door de ondergrens. Dan kan je hem misschien makkelijker een paar keer inbrengen in het geval van blessures of zo. Wel moet Ajax zo spelen dat Serero nooit bepalend hoeft te zijn, want dat kan ie namelijk niet. Als je hem kan verkopen voor een leuk bedrag, bijvoorbeeld de 6 miljoen die je voor Gudelj hebt neergetikt, dan zou ik het wel doen, maar als er niks interessant voor club en speler langskomt dan gewoon lekker houden.

Ik zag gisteren nog in een topic iemand die je afkraakte omdat jij ooit had gedacht dat van der Hoorn een topper zou worden, weet niet meer wie het zei. Met van der Hoorn zijn wij het, misschien wel voor het eerst, niet echt eens. Qua lijf en potentie schat ik van der Hoorn vrij hoog in, maar ik vind hem mentaal erg zwak en onzeker overkomen. Gaat het denk ik nooit redden in de top van Nederland, puur omdat ie niet met de druk om kan gaan. Veltman is ook veel rustiger en gewoon een pak beter, dat houdt in dat Mikey op de bank blijft. Zal hem ook niet bepaald veel vertrouwen geven. Jammer dat Mike of Joel geen linkspoot is, ik had hen graag samen zien spelen. Of je nou de matige Viergever opstelt, of van der Hoorn, dat scheelt ook niet heel veel. En dan zie ik wel meer in van der Hoorn dan Viergever. Mijn ideale centrum is toch met Riedewald, zoals jij zelf ook aangeeft. Ik denk dat ze hem rustig willen brengen en dat lijkt me ook niet verkeerd. Zeker in de verdediging, wat toch vaker een ervaringsvak is. Daarbij kon de Boer het ook niet maken om zowel Viergever als Moisander te laten banken. Ze hadden Viergever inderdaad gewoon niet hoeven halen en Denswil moeten behouden, dan had je Denswil en Riedewald lekker kunnen laten rouleren. Nu had je met Viergever een aankoop die qua status toch redelijk zeker was van een basisplaats, terwijl ie duidelijk kwaliteit tekort komt.

Gudelj is misschien de beste aankoop van AZ gehaald, maar ik weet het nog zo net niet eigenlijk. Ik vind hem teveel hetzelfde type als Klaassen en Bazoer qua voetbal, mentaliteit verschilt ie wel in. Als je met Klaassen, Bazoer en Gudelj speelt, dan speel je met 3 lopers die allen redelijk creatief zijn, maar ik zie toch het liefst een speler met een assist en echte steekpass. Klaassen heeft veel assists gegeven, maar is daar normaal toch niet echt de speler voor. Dan zou ik Sinkgraven er toch graag bij zetten, maar dat gaat dan ten koste van Bazoer, wat betekent dat Gudelj of Klaassen niet op zijn favoriete plek gaat spelen. Klaassen moet gewoon terug naar Ram, dat is Frank aan ons en Davy zelf verplicht vind ik. Ik hoop zelf dat Klaassen als echte '10' gaat spelen en dat achter hem Gudelj en Bazoer spelen. Tegen de wat mindere clubs kan je Sinkgraven voor Bazoer brengen en Sinkgraven kan rouleren met Fischer op linksbuiten. Kishna mag wat mij betreft inrukken, krijg steeds meer een naar gevoel bij dat mannetje. Voetballen kan ie wel.

Wat betreft van der Vaart: niet het spel van Ajax, maar de reacties van onze medeajacieden is dat wat mij dit seizoen het meest tot schaamte heeft gebracht. Kijk hoe lyrisch men in Rotterdam is met een oude knar van 35 die nog nooit dat met een bal heeft gekund wat van der Vaart kan. Van mij mag Raffie geblinddoekt hinkelend op een been iedere wedstrijd 90 minuten meedoen.

Haha je bent toch niet stiekem mijn verloren tweelingbroer die mn ouders hebben afgestaan? Ik ken in real life geloof ik niemand waarmee ik zo op een lijn lig wat voetbal betreft

20 mei 2015 om 22:29
#109

Ik weet het betreffende artikel niet meer, maar dat kan ook aan mijn huidige staat liggen
Het ging in ieder geval over aankopen van Ajax, als het me te binnen schiet hoor je het.

Van der Hoorn heeft qua uiterlijk alles wat ik van een verdediger zou willen: lang, sterk, mooie(no homo) goede kop erop. Voetballend is het voorlopig te min en mentaal ook, wat mij betreft blijft ie nog 1 jaar als back-up voor Veltman zolang er niets beters voorbij komt, maar daarna mag ie echt weg als ie geen stappen maakt.

Van de laatste jaren bij Ajax heb ik alleen bij Bazoer, Fischer en Eriksen echt het gevoel gehad van wauw wat een enorm talent. Fischer debuteerde enorm sterk en leek mentaal al zo ontzettend volwassen, datzelfde had ik dit seizoen met Bazoer. Echt een geweldige speler die zo ontzettend slim kan spelen. Het meest imposant vind ik hoe weinig balverlies hij speelt en altijd de juiste keuzes maakt. Dat hoort niet te kunnen op 18 jarige leeftijd :P Hij gaat inderdaad nog niet alles kunnen spelen ben ik met je eens. Ik hoop wel dat Ajax gewoon altijd minimaal met 1 speler speelt die echt bekend staat om z'n goede steekpass of afstandsschot ofzo. Een type Sneijder of Eriksen dus. Wat dat betreft zou Sinkgraven er dus gewoon 9 van de 10 keer moeten staan, aangezien ik Andersen echt te licht vind. Van der Vaart zou een extra optie kunnen zijn, maar dat moeten we ook maar afwachten. Ik hou er altijd wel van als er niet alleen maar lopers of afmakers of balafpakkers op het middenveld staan. Klaassen geeft wel assists, maar staat ook niet echt bekend als degene met de verfijnde steekpass. Al moet ik zeggen dat ik zijn openingen vanaf cvm vaak ook erg goed vond. Toch zie ik Klaassen liever in de rol van schaduwspits, zoals de Jong dat ook jaren heeft ingevuld. Daar is Klaassen op zijn best. Wat mij betreft heb je dus Bazoer, Klaassen en Gudelj voor 2 posities en momenteel Andersen en Sinkgraven voor de andere, waarbij ik Andersen liever geen heel seizoen meer deel van Ajax 1 uit zie maken. Die is er gewoon fysiek totaal niet klaar voor.

Wat talent betreft: ik denk zeker te weten dat van der Vaart de meest talentvolle van zijn generatie is, won ook niet voor niets de golden boy award. Ik bedoel dan de generatie Nederlanders. Robben is nu de absolute ster, maar op puur talent is van der Vaart beter denk ik. Hij heeft de verfijndheid die niemand heeft in Nederland. Sneijder heeft dat op een andere manier en verder komt misschien alleen van Persie in de buurt. Robben is meer een zeer functionele speler, zoals Ronaldo ook in extremis is. Uiteraard hebben ze wel techniek, maar die verfijndheid is puur voor het oog en dat hebben zij minder. Misschien door gebrek aan ambitie of discipline is ie toch wat achtergebleven bij de andere 3 van de grote 4. Van der Vaart is ook best wel een volkse jongen, vond het ook gewoon lekker om bij HSV en Tottenham geadoreerd te worden, hoefde daarom misschien niet zo nodig naar de echte top. Af en toe wat lui en laks, maar ik kan echt ontzettend van hem genieten als hij met een bal bezig is.

Hmm als jij een Surinamer bent, dan is het wellicht vrij lastig om van een tweeling afkomstig te zijn, of ik moet net die ene cel zijn geweest met een albinomutatie :P Leeftijd komt inderdaad ook niet overeen, maar goed onze smaak wat betreft voetbal kon niet meer overeenkomen. Ben je zelf ook in Suriname geboren, of wel in Nederland. Lijkt me wel een prachtig land om eens heen te gaan, Suriname. Eerst maar eens geld gaan verdienen voor ik al mijn droombestemmingen langs kan gaan. Eentje staat met stip bovenaan, met name omdat dit hoge spoed heeft: Los Angeles, Staples Centre. Ik wil Kobe Bryant in levende lijve live zien spelen, mijn enige absolute idool. Helaas ga ik dat hoogstwaarschijnlijk niet meer redden.

25 mei 2015 om 17:48
#110

haha ben een tijdje niet online geweest, maar die keepster op mijn profielpagina is Hope Solo, van de Usa. wereldkeepster :)

28 mei 2015 om 18:26
#111

Het is me nog niet weer te binnen geschoten, helaas. Jij had zelf al op iemand gereageerd, waardoor je er dus geen melding van krijgt als er dan nog iets onder jou komt te staan. Dit vind ik ook jammer aan voetbalzone, zo houd je niet echt makkelijk alle discussies bij.

Ik hoop zo dat ze het definitief door gaan drukken, met een '10' spelen. Klaassen lekker in de rug van Milik laten lopen en dan Gudelj en Sinkgraven erachter die voor de openingen moeten zorgen samen. Dat je dan verdedigend wat minder sterk staat op het middenveld moet je gewoon voor lief nemen, wij zijn Ajax en dan moet je zeker in de Nederlandse competitie gewoon van eigen kracht uitgaan. Eventueel tegen PSV etc kan je voor wat meer power zorgen door Sinkgraven te wisselen met Bazoer.

Ik snap wel dat Ajax snel duidelijkheid wilt van Raffie en ik vind het ook netjes dat ie Ajax niet in de wacht zet, maar als Raffie begin augustus nog niets heeft, dan moet Ajax hem gewoon alsnog oppikken hoor. Althans dat is mijn mening, maar dat is gewoon ook omdat ik echt een fan ben van hem als persoon.

Hoezo zou ik in Den Bosch geboren zijn? Ik woon er niet eens. Ik woon momenteel in Nijmegen, maar ik ben geboren in Hengelo Overijssel. Ik kan helaas niet zo'n mooi reclamepraatje houden over Twente als dat jij dat doet over Suriname :P
Ja er zijn voor mij ook nog heel veel landen die ik wil bezoeken, waaronder zeker ook Nieuw-Zeeland (erg mooie natuur en vele klimaten) en Zuid-Afrika. Ook Japan lijkt me cultureel gezien een hele mooie reis en ik wil eigenlijk ook nog wel een keer de Amazone in. Het liefst met een paar leuke Shakira's natuurlijk! Wellicht eerst maar een paar jaartjes als dokter werken en m'n status opkrikken, anders loop ik mogelijk alleen maar blauwtjes.

Kobe is inderdaad een fenomeen en ik ben met name fan van hem vanwege zijn onoverwinnelijkeheid. Als de wedstrijd gelijk staat met nog 2 seconden op de klok, dan is er maar 1 man die elk team aan de bal zou willen hebben: Kobe Bryant. Het aantal clutchshots dat hij heeft gemaakt in zijn carriere en op welke wijze, dat is gewoon bizar. Buiten alle titels en persoonlijke titels plus records die hij op zijn naam heeft staan. Wist je dat Kobe Bryant in Italie geboren is en zelf een AC Milan fan is? Hij komt er volgens mij nog regelmatig, in Italie dan. Mogelijk gaat ie hier dan wel eens een exhibition match spelen, dan hoef ik niet zo ver :) Is natuurlijk toch anders dan wanneer het om het echie gaat, maar goed er zijn genoeg andere NBA-sterren waar ik ook van zou kunnen genieten. Naar de NBA kijk ik ook heel anders, ik ben wel fan van de Lakers, maar voornamelijk vanwege Kobe Bryant. Dat houdt in dat ik elke wedstrijd eigenlijk wel vrij objectief kan kijken en vooral geinteresseerd ben in welke spelers nou echt goed zijn en welk team goede tactieken hanteert. Ook wel eens leuk om een sport waarvan je houdt op die manier te bekijken, zonder al te veel sentimenten. Ik heb afgelopen nacht nog naar Golden State Warriors tegen de Houston Rockets gekeken in de Western Conference finale. Golden State is echt een geweldig team, kan ik echt heel erg van genieten. Probleem is wel dat je dan om half 6 in bed ligt, omdat de wedstrijd om 3 uur begint.

28 mei 2015 om 18:28
#112

Oh trouwens natuurlijk ken ik Varane! Hij had inderdaad ook al gelijk een bepaalde volwassenheid in zijn spel bij zijn debuut. Misschien bij hem nog wel indrukwekkender omdat Real toch wel een niveautje hoger is en de algemene opvatting is dat verdediging een ervaringsvak is.

28 mei 2015 om 18:34
#113

Verdomme nu heb ik nog niet op alles gereageerd haha, jij wilde Sinkgraven als 10? Ja op zich zou dat ook een prima optie zijn, het maakt me verder niet uit vanwaar Klaassen moet komen, als ie maar richting de spitspositie blijft gaan. De rollen die wij voor beide spelers hebben zijn denk ik hetzelfde, alleen op papier staat het iets anders. Sinkgraven als facilitator, met Klaassen of aanvallers als afmakers.

28 mei 2015 om 20:16
#114

Ik heb geen idee waarom Iedereen komt geband is. Ik weet wel dat sommige mods maar al te graag bannen. Ze hoeven maar een vermoeden van iets te hebben en je hebt een defban.
Wel grappig dat ze denken dat een defban helpt. Als je voor de grap eens kijkt naar de top 25 van leden met de meeste reacties. De nummer 1 is denk ik al helemaal uit het systeem verwijderd en daarnaast hebben drie leden een defban en 5 mensen een waarschuwing.
Mocht Blatter onverwacht niet herkozen worden, dan kan hij altijd nog hoofdmoderator worden hier. Van de corruptie zal hij niet schrikken.

3 juli 2015 om 15:08
#115

Ach ja, zoveel mensen die ook riepen dat we al blij mochten zijn als hij gratis zou vertrekken. Als een speler niet in het systeem past bij Ajax, wordt hij vaak gebombardeerd tot een amateur-voetballer terwijl er zat voorbeelden zijn van voetballers die het na Ajax nog wel gered hebben.

Ik ben zeker een reggae fanaat! Jij ook?!

23 augustus 2015 om 23:26
#116

Wow sorry man ik zie dat ik al heel lang een reactie van je open heb staan om op te reageren, maar het is er op een of andere manier niet van gekomen. Ben ook een tijdje helemaal klaar geweest met alle kleuters hier op voetbalzone, waardoor ik een tijd lang alleen maar artikelen heb gelezen zonder nog door de reacties te scrollen of op mn persoonlijke pagina te komen.

In de voorbereiding dacht ik wel meer aanvallende intenties te zien dan vorig seizoen, maar langzaamaan vallen we weer terug in oude patronen. Hopelijk zijn ze bij Ajax nu wel scherp genoeg om vroeg in te grijpen en voor verbetering te zorgen! De Boer moet zo langzamerhand wel eens een keer gaan laten zien waarom we dachten dat hij zo'n goede trainer is, want afgelopen seizoen en nu tot dusver is het gewoon slappe hap wat ie ons voorschotelt. Vandaag ook weer allerlei excuses en dan heel flauw zeggen 'we hebben geen Messi'. Nee juist als je geen Messi hebt moet je als team beter spelen en het baltempo omhoog gooien, maar niks van dat alles zien we terug.

Haha dat van status opbouwen was maar een grapje hoor, ik geef echt niks om status. Kan me juist dood irriteren aan medestudenten die doen alsof status alles is en dat zijn er bij geneeskunde helaas een hoop.

Een clutchshot is een score die bijvoorbeeld in de laatste seconde wordt gemaakt, waardoor ze de wedstrijd winnen of een wonderschot tussen meerdere verdedigers. Kobe Bryant is bij uitstek de man die wedstrijden in de dying seconds kan beslissen, zo ontzettend koel en zo'n ongelooflijke technische bagage. Ik denk dat ie redelijk vloeiend is in het Italiaans, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Weet eigenlijk ook niet precies meer hoe lang ie in Italie gewoond heeft, maar duidelijk is wel dat ie er een speciale band mee heeft. Met voetbal word je in vele landen gewoon mee doodgegooid en het is daardoor heel makkelijk om enthousiast te raken en het te volgen. Basketbal is mede door de tijden waarop ze spelen, en het gebrek aan aandacht van zenders als de Nos, veel lastiger om te volgen. Ik ken ook amper niet-basketballers die basketbal volgen. Maar dat geldt voor heel veel sporten, het is maar net waar de nadruk op komt te liggen in de media van het betreffende land. Gelukkig wordt de sport in Nederland steeds breder naar mijn idee, zo heb ik deze zomer kunnen genieten van waterpolo succes, medailles bij paardrijden, hockeysuccessen, atletiek etc. In principe vind ik haast elke sport wel leuk om te kijken en het is al helemaal aantrekkelijk als er personen uit je eigen land succesvol meedoen.

Sinkgraven moet inderdaad naar het middenveld, daar missen we echt de nodige creativiteit. Klaassen lijkt helaas een beetje in een dip te zitten, al moet ik zeggen dat zijn ondergrens wat dat betreft ook nog aardig hoog ligt. Doet niet veel verkeerd, maar voegt momenteel ook iets te weinig toe. Gudelj valt tot dusver gewoon erg tegen en zoals ik vanmiddag al opmerkte ben ik erg verbaasd door Dijks. Is momenteel een van de meest constante en beste Ajacieden. Samen met Riedewald, Tete en Bazoer geeft hij voor mij nog het meeste kleur aan dit team. Zegt ook zat dat daar 3 verdedigers tussen zitten.. Ajax scoort in ieder geval wel weer wat makkelijker, ook al is het soms niet al te mooi. Ik hoop dat we snel verbetering zien in het spel en dat we een leuk seizoen tegemoet kunnen zien!

Ik zal proberen de leuke contacten op VZ wat beter te onderhouden haha, maar ik heb gewoon geen zin in dat gezeik elke keer en dat iedereen elkaar het bloed onder de nagels vandaan probeert te halen. Ajax is daar niet alleen het slachtoffer van, ook bij topics van Psv, Feyenoord, Chelsea, City, Real en Barca staat het iedere keer bol van de kinderachtige ventjes die lopen te provoceren.

1 oktober 2015 om 23:20
#117

thanx voor je compliment. Er word heel veel gezeken op de arbitrage (binnen en buitenland) ,maar het is natuurlijk geen makkelijk beroep. De mensen moeten vaak (altijd) een beslissing nemem in luttele seconden. En als ze het goed doen (zoals vanavond) dan maf dat imo best gezegd worden.

4 maart 2016 om 15:09
#118

Hi Sulejmanni! Leuk je gegeven compliment. Thanks! Ik kan me net als jij de bekrompen kortzichtigheid van sommigen maar moeilijk hebben. Mensen hebben vaak zonder inzage van de problematiek bij sporters al heel snel hun oordeel klaar liggen om degene in kwestie hard onderuit te halen. Dat blijft jammer. Groet buitenspelval

23 maart 2016 om 16:32
#119

Bedankt, het was leuk zolang het duurde =, blijkbaar mocht een grapje niet

19 april 2016 om 23:16
#120

Hi Sulejmanii,

Ik kom niet veel post meer van je tegen en dacht ik kijk eens op je profielpagina. Tot mijn verbazing zag ik dat je op een waarschuwing staat... Hoe is dat zo gekomen? Ik vind je in je reacties altijd erg beschaafd en begripvol naar anderen toe...

Groet buitenspelval

21 april 2016 om 07:03
#121

Moguh man ,

Tuurlijk scheelt het wel. Alleen word er erg veel de nadruk opgelegd en is de soep nit zo heet als hij gegeten word zeg maar.
Nee hij mag niemand beetpakken alleen de reacties zijn of hij iemand vermoord heeft.

Hij zal zich echt moeten leren beheersen en zeker in zulke sitiuaties. Het lijkt wel een instinct in hem te zijn om zich zelf te verdedigen. Misscihien komt dat door den haag en jeugd en straat maar ja dat weet ik natuurlijk niet.

Kramer missen moet wel lukken hij is wel op te vangen gelukkig.

En ik wil jou alvast feliciteren met het kampioenschap die ajax nu niet meer kan ontgaan

23 april 2016 om 10:29
#122

Hi Sulejmanii,

Sorry voor mijn late reactie! Goed om te lezen dat you're still alive and kicking bent, ook hier op de site! Lullig die reden van je waarschuwing, zeker omdat jij je altijd zo positief opstelt in je posts, het valt me idd ook steeds meer op dat ludieke of humoristische uitingen op VZ minder getolereerd worden de laatste tijd.

Het lijkt het op de site een tendens te worden bij leden onderling om elkaar het leven zuur te maken, te kleineren en belachelijk te maken. De tolerantiegrens en respectvolle omgangsvormen verminderen tot een soms bedenkelijk niveau. Moet haast wel een afspiegeling van de huidige maatschappij vrees ik.

Dat maakt het hier actief aanwezig zijn de laatste tijd ook voor mij minder aantrekkelijk. Een inhoudelijk discussie aangaan, wordt als snel gezien als betweterigheid en zelfkick. Jammer.

Wat onze Belgische vriend 'iedereen komt' betreft: daar lag ik zelf geregeld mee in de clinch. Zijn inbreng was inhoudelijk prima, welbespraakt, zeer frequent: zo'n 6000 posts in één jaar , en behoorlijk uitgesproken. Hij had overal een mening over en was zelden te overtuigen van andermans gelijk. Daarnaast was Google was zijn beste vriend om je mee om de oren te slaan :)

Ik had tamelijk veel verhitte discussies met hem, had wat 'problemen' met de vaak onderhuidse en provocerende steekjes die hij liet vallen. Aan de ene kant voelde ik een tamelijk sterke afkeer, aan de ander kan kon ik ook een bepaalde mate van bewondering opbrengen voor zijn inhoudelijke inbreng. Een soort haat/liefde zeg maar.

Doordat hij soms over het randje ging, kon ik ergens wel begrip opbrengen voor zijn ban, hij ging soms (verhuld) te ver, was vrij uitgesproken over de minder intelligenten en laaggeschoolden onder ons en viel daardoor in zijn eigen valkuil. Maar tegelijkertijd merkte ik ook dat ik zijn posts ook al snel missen. Er zijn er hier niet zoveel die een inhoudelijk discussie kunnen aangaan, jouw rijtje leden die daartoe behoren zitten overwegend ook in de mijne. En uiteraard behoor jij daar ook toe.

Ach, we laten ons niet uit het veld slaan en gaan vrolijk verder. 't Is weer een veel te lang verhaal geworden... Nogmaals goed om te horen dat alles goed met je gaat en hier nog volop aanwezig bent!

De kampioen-spanning loopt inderdaad flink op, met nog twee wedstrijden moet het lukken, hopelijk laat PSV nog wat puntjes liggen, dan is dat gepiep uit Eindhoven om de penalty's gelijk verstomd. Op vierde ster!

Greetz buitenspelval

11 mei 2016 om 09:22
#123

Vreselijk inderdaad om op de slotdag het kampioenschap uit handen te geven. Je leeft er een week naartoe, je bent in de feeststemming en gaat gezellig met vrienden naar het stadion of het marktplein op... en dan zo'n klap zoals jullie dit jaar of 2007, of wij tegen jullie in 2011...
Het hoort er helaas bij, en jullie hebben er weer een rivaal voor het leven bij want De Graafschap zal nu waarschijnlijk altijd in het geheugen gegrift staan.

Of het bij ons goed komt: we zullen zien. De bond mag en kan niet een oordeel geven op basis van emoties of een gun-factor (die gunfactor heeft het vorige bestuur sowieso verpest). Er zijn duidelijke voorwaarden gesteld. Kunnen we ons eraan houden, dan zien we jullie volgend jaar weer. Houden we ons er niet aan, dan is het einde verhaal.
Ik heb zeer goede hoop. Ik was ontzettend sceptisch over Jacobs als interim na zijn slechte prestaties bij Feyenoord, maar hij heeft (zover wij als supporter kunnen zien) de koe ontzettend goed bij de horen gevat.

12 mei 2016 om 10:33
#124

Hi Sulejmanni! Zo, dat was even een flinke kater, die ik de afgelopen week met me meedroeg na het missen van de 34ste titel... Die deed even pijn, de manier waarop we het uit handen gaven. Ik had ook even een paar dagen nodig om het een plaatsje te geven en had en passant even geen zin om het laatste voetbaniwuws te volgen of op tv iets mee te krijgen van het kampioensfeestje van Psv. Waarscijnlijk zal het jou niet veel anders zijn vergaan toch?

Ik zag het al snel in de wedstrijd aankomen dat het een zware dobber zou worden, zeker toe het te lang 0-1 bleef voelde ik de bui al hangen. De spanning bij de spelers nam zienderogen toe. Dat is toch een nadeel met al die relatief jonge en onervaren jongens op het veld. Wat we miste was op dat moment en type Rijkaard, iemand die het klappen van de zweep kent en het elftal rust had kunnen geven. Toch jammer dat tegenwoordig ex-Ajacieden als Sneijder liever voor t geld gaan in plaats voor hun jeugdliefde.

Ik kijk toch alweer uit naar het komende seizoen; deze selectie zal hopelijk redelijk intact blijven met weer een jaartje ervaring en revanchegevoelens om de afgelopen deceptie. Met een frisse coach voor de groep en een waarschijnlijk verzwakte concurrent PSV heb ik alle vertrouwen in een mooi komend seizoen. Gelukkig is er elk jaar ook weer een nieuwe schaal om voor te strijden al blijf deze zondag j.l. waarschijnlijk altijd hangen en zal ik het 't liefst willen wissen uit mijn gedachten.

Hopelijk heb jij alles ook een beetje van je af kunnen zetten en kijk jij eveneens met vertrouwen uit naar het seizoen 2016/2017 en de jacht op wederom de 34ste titel die er ongetwijfeld ooit gaat komen. Is het niet komend seizoen, dan wel één der seizoenen erna!

Greezz

19 mei 2016 om 13:25
#125

Helaas mocht het harde werken toch niet baten en voorzie ik geen nieuwe editie meer van Ajax - Twente. Met deze beslissing verwacht ik niet dat de garantstellingen nog doorgaan omdat feitelijk de bestaande licentie wordt ingetrokken (voorwaarde was dat deze aanbleef). Financieel moeten we nu Houdini, Klok én een wonder (dik Wessels?) erbij hebben om niet failliet te gaan.

26 juni 2016 om 15:21
#126

Hi Suljemanii

Weer een hele late reactie op je pb van 1 juni, sorry man, het blijft een domme valkuil bij mij om het een dagje vooruit te schuiven en dan steeds weer te vergeten terug te schrijven...alles goed met je?

De wedstrijd tegen de Graafschap lijkt alweer ver weg, al komt dat bij mij dat ik het resultaat en de deceptie zo snel mogelijk uit m'n gedachte probeer te skippen. Maar natuurlijk lukt dat niet en is het inderdaad net zo als de wedstrijd tegen Willem II destijds. Als deze twee wedstrijden spontaan in me opborrelen, dan lijken ze zo vers als de dag van gisteren, helaas...

Dat Bosz komend seizoen de nieuwe trainer wordt lijkt me oké. Tijd voor een frisse wind. Dat geklaag van sommige supporters dat hij bij Feyenoord heeft gewerkt en daarom niks te zoeken heeft in A'dam snap ik niet zo. Hij is door Vitesse opgeleid, heeft ook jaren bij RKC en NAC gespeeld, en daarnaast nog bij clubs in Frankrijk, Duitsland en Japan. Feyenoord was slechts één van de clubs. Ik vindt hem daarom geen typische Feyenoorder. Ik ben wel bang dat het zich wel tegen hem gaat keren als de resultaten tegen gaan vallen.

Wat ik wel opwindend vindt is dat Ajax op de Latijns-Amerikaanse toer gaat met Cassierra en Sánchez en dat er door de RVC eindelijk wat eerder een risico kan worden genomen zonder eerst te verkopen. Als ze anders beslist hadden had Sánchez nu wellicht bij Basel gespeeld en restte er niets anders op om door te gaan met Van der Hoorn. Nog wat ervaren breedteversterkingen erbij en ik zie het helemaal zitten voor komend seizoen. Hopelijk blijven de sterkhouder ook nog.

Ik zie er sowieso naar uit om weet naar de Arena te gaan. Die wedstrijden op t EK zijn leuk, maar meer als opvulling van de lege uurtjes. Echt spectaculair is het allemaal die wedstrijden, al is het wel lekker ontspannen zonder de stress dat Oranje door afwezigheid er uit kan vliegen. Elk nadeel heb z'n voordeel om met Cruijff te spreken.

We spreken (of schrijven) elkaar nog!

Groet buitenspelval

26 augustus 2016 om 10:15
#127

Heey Sulejmani,
Met mij gaat het goed man, druk met werk etc. Maar het gaat zijn gangetje. Hoe is met jou?
Als ik eerlijk mag zijn ben ik eigenlijk helemaal klaar met Ajax bro. Ik steun Ajax al jaren door dik en dun en zal ergens in mijn hart altijd een Ajacied blijven maar ik zie bepaalde patronen en processen binnen het bedrijf Ajax die me totaal niet bevallen. Heb het idee dat Ajax laatste paar jaar alleen maar een commerciële club geworden is inplaats van sportief wat voor te stellen, hierdoor laten ze toch de supporters in steek die kwaliteit op het veld willen zien staan en niet 150 miljoen op de bank.
Tuurlijk moeten we het financiële gedeelte goed in de gaten houden om niet in een zelfde situatie als Feyenoord, Fc Twente etc. te komen maar dit is wel erg extreem waar ze nu mee bezig zijn. Kan me herinneren dat Overmars aantal jaren geleden riep dat Ajax zich zelf wilt/zal aansluiten bij subtop van Europa maar als we niet uitkijken worden we straks zelfs in de EL weggespeeld man. Heb het idee dat Feyenoord met minder financiële mogelijkheden er beter voorstaan dit seizoen dan wij, hoe is dit mogelijk?
Allemaal toeval kan je zeggen en we kunnen ook blijven roepen dat het goed komt maar ik wil kwaliteit op het veld zien, ons middenveld is te statisch en iedereen ziet dat behalve Marc Overmars, Van der Sar etc.? Common, dan vraag ik me af zijn waar we mee bezig zijn bij onze voetbal club. Zijn we nou bezig om sportief te presteren of is het bedoeling dat een club als Ajax alleen winst gaat maken? Je zal toch ergens een evenwicht daarin zien te moeten vinden. Als je spelers als Traore en Krul gaat huren dan heb ik het idee dat het alleen om winst maken gaat, Milik weg voor 35 miljoen en Cillessen voor 14 miljoen is toch weer bijna 50 miljoen waar je over praat. Dan lijkt me dat er niks mis mee is om een speler te halen waar je 15 a 20 miljoen aan kwijt bent en die Ajax naar een volgend niveau kan brengen. Maar want doen? We gaan lekker huren, dat is een korte termijn visie op het sportief gebied. Ik wou gewoon een doelman en een spits hebben waar wij komende 3 jaar profijt van kunnen hebben en die ons daadwerkelijk gaat laten presteren in CL. Ik snap dat het makkelijker praten dan gedaan is maar Ajax is werkelijk waar al jaren aan klote met aankopen.
Vorige jaar was ik zeer sceptisch over spelers als El Ghazi, Bazoer, Riedewaald noem maar op, maar nu zie je dat als die jongens een terugslag krijgen er niet kwalitatief goede spelers klaarstaan om hun te vervangen. Ik kijk met zienderogen naar Psv, daar is gewoon een goede mix van kwaliteit, mentaliteit, fysiek en techniek. Tactisch staat het daar ook goed.
Er gaat gewoon te veel mis binnen ons cluppie, van Technisch directeur tot scouting en van scouting tot jeugdtrainers. Ajax moet zich misschien gaan richten op het fysiek en mentaal sterker maken van jeugd spelers inplaats van hele tijd dat geneuzel met positie spelletje.
Ik vind overigens dat Peter Bosz wel de tijd moet krijgen maar op een of andere manier lijkt hij die spelers niet te kunnen motiveren. Als je bijvoorbeeld ons middenveld zag tegen Rostov dan moet je Klaassen, Gudelj en Bazoer kunnen motiveren om hele tijd in beweging te zijn in verband met afspeel mogelijkheden maar dit was gewoon tragisch wat we voorgeschoteld kregen afgelopen woensdag. Geloof me dat het nog niet over is, je zal ook zien dat we moeite zullen hebben met Go Ahead komende zondag en die wedstrijden die daarop volgen. Met deze selectie ben ik bang dat we om de 4 a 5de plaats gaan strijden dit seizoen. Als iemand nu in actie moet komen is het Overmars wel maarja ik kan hem niet de schuld geven als de scouting niet van goede niveau is.
Als Ajax überhaupt dit seizoen nog wilt gaan redden dan moet ze een goede CV halen, hoe is het mogelijk dat PSV een Schwaab haalt die 27/28 die zich nog kan ontwikkelen en Ajax komt aankakken met Westermann? dat moeten wij als supporter accepteren? Tevens zou ik daarnaast nog een Rechtsbuiten halen en een Linksbuiten want als Younes geblesseerd raakt moeten we naar middelmaat gaan zitten kijken. Tenslotte moet er op het middenveld ook gewoon creatieve speler komen misschien Ziyech? Ik zou daarnaast Riedewaald naar middenveld schuiven en wellicht Bazoer, Klaassen of Gudelj laten banken. By the way moet Tete gewoon altijd spelen en ben een beetje klaar met die Viergever en Veltman. Heb Veltman nooit wat gevonden, onbegrijpelijk dat die man steeds geselecteerd wordt voor NL elftal. Ik kraakte Van der Hoorn altijd af maar die is kwalitatief en in potentie gewoon beter dan Veltman.
Ik heb een hoop getypt bro, maar er is gewoon een hoop frustratie en tegenwoordig ga ik zelf PSV voluit steunen in de CL. Bij PSV loopt gewoon aantal spelers waarvan ik kan smullen. Jammer dat dit niet bij mijn Eigen club het geval is.

Krul
Tete
Sanchez
Aankoop/Velt
Dijks
Ziyech
Riedewaald
Klaas/Gudlj
Aankoop/Trao
Traore/Dolbe
Younes
26 september 2016 om 09:26
#128

Hi Sulejmanii,

Leuk om weer een pb van je te ontvangen. Is toch alweer een tijdje geleden dat we elkaar via deze weg spraken en sindsdien is er nogal het éénen ander veranderde bij ons cluppie.

Wat de.onterechte beschuldigende vinger aan jouw adres door die PSV-er gisteren over die Vermeer-pop tot betrekking met de spreekkoren gericht op Makkelie, sloeg diegene de plak volledig mis en was die persoonlijke aanval dat je de Vermeer-pop zou hebben gedoogd totaal misplaatst. Ik weet dat het zeker jou, en vele andere Ajacieden met je, die actie toen volledig afkeurde. Jammer dat er hier op VZ steeds vaker ongenuanceerd wordt gestrooid met opmerkingen over club-brillen en afgunst. Zeker in dit geval had diegene zelf wat last van zijn clubvoorkeur.

Afgelopen zaterdag heb ik inderdaad ook erg genoten van het mooiere voetbal dat Ajax weer speelt. Er begint eindelijk weer 'voetbal' in te zitten, de swing laat zich weer zien. Het lojkt erop dat de poppetjes op de goed plek vallen, Bosz krijgt ook eindelijk vat op zijn selectie. Eigenlijk zou ik zaterdag verhinderd zijn, maar ik ik heb er alles aan gedaan om toch te kunnen gaan en heb daar geen spijt van gekregen. Ajax begint weer op Ajax te lijken; de lef en bluf i.c.m. mooi spel lijkt er weer in te zitten. In ieder geval gaat het rap de goede kant op.

Maar waar ik nog meer van genoten heb, is de doordeweekse wedstrijd tegen Willem ll.... Dat swingde als vanouds. Het elftal vol spelers, die de laatste tijd buiten de boot vielen, liet zien niet onder te doen voor de eerste keus van de seizoenstart. Daar zat spelplezier in, goed voetbal zoals je Ajax graag ziet spelen, bewijsdrang en passie. Dat doet goed, een brede selectie met gelijkwaardige spelers is de bottleneck voor een stabiel en goed seizoen. Daarmee doet deze groep voor niemand onder. Dat jongens als Bazoer, El Ghazi, Schöne besloten te blijven de afgelopen zomer, zegt ook iets over de bereidheid om ervoor te knokken.

Ik heb de laatste twee wedstrijden eindelijk weer de volle negentig minuten met plezier in dr Arena vertoeft, waar ik de laatste drie seizoenen vaak op mijn klokje keek, hoelang in de wedstrijd nog moest aanschouwen. Die Sánchez is een fijne verdediger, Sinkgraven speelt vol passie en vuur, Ziyech is een goede schakel, Schöne werpt zich op als nestor, Klaassen hervindt stap voor stap zijn vorm, Dolberg is onverstoorbaar, Younes een leuke speler die initiatief toont, Veltman (ik weet dat je het niet zo in hem ziet zitten) voert zijn taak prima uit; zo valt alles op zijn plaats en staat het daarachter een groep die staat te polpelen.

Waar ik ook erg van kan genieten is Jong Ajax op dit moment. Hoe ze speelde tegen Achilles was prachtig om te zien, het plezier bij die jongens was ouderwets. Ze tikten de tegenstander helemaal dronken, zoals Ajax onder Van Gaal dat ook kon. Het was wel tegen een laagvlieger, maar het toonde voluit de potentie van talenten als Nouri, De Jong, Cerny, Eiting, De Ligt, Cassierra. Echte voetballers. echte Ajax-voetballers

Al met al zie ik de nabije toekomst rooskleurig in en komt de zon langzaam, maar zeker weer op aan de Amsterdamse hemel boven de Arena. Er schijnt weer licht na wat donker tijden in de afgelopen seizoenen. Hopelijk leidt het ook tot mooie prijzen, dat kunnen we wel weer gebruiken na de decepties in Doetinchem, Rostov en zo meer..

Groet!
Buitenspelval

26 september 2016 om 09:50
#129

Ps: sxcuses voor de spellingsfoutjes door mijn dyslexie. Normaal gesproken haal ik die foutjes er nog even uit, maar edits worden hier niet opgeslagen.

26 september 2016 om 09:53
#130

*excuses dus...

28 september 2016 om 09:54
#131

Goedemorgen Sulejmanii, bedankt nog voor het compliment! Heel mooi hoe je beschreef dat een mens soms inzichtelijk veranderen kan en je zelf zo openlijk blootgeeft en door het stof gaat met je veranderde kijk op het functioneren van Overmars als directeur voetbalzaken. Dat siert je als mens en oprechte Ajacied! Mijn complimenten daarvoor zijn wederzijds! Groet buitenspelval

13 november 2016 om 14:36
#132

Hey man, gaat prima! Met jou ook? Lekker om vijf uur 's ochtends (rechtstreeks uit de kroeg?) al in de weer op voetbalzone?

Ikzelf heb me ook teveel laten meeslepen in die discussie, omdat ik vond dat Guidetti en voornamelijk Kramer onrecht werden aangedaan. Afijn, zand er over. Ik waardeer het zeer dat je je excuses aanbiedt, dat onderscheidt je van het gros van de leden op deze site. Excuses zijn overigens niet nodig, omdat de discussie met jou misschien fel is, maar wel altijd op de inhoud. En ja, dan kunnen we het oneens zijn, maar in het desbetreffende beruchte topic over Kramer had jij nog wel een van de meest gefundeerde en genuanceerde reacties. Let's agree to disagree

19 december 2016 om 09:36
#133

Graag gedaan voor de opmerking. Ere wie ere toekomt.

Jouw reacties vallen mij vaak op. Ze zijn goed onderbouwd en vaak ook genuanceerd. Je lijkt weg te willen blijven bij de waan van de dag en hebt ook een redelijk zelfkritische houding. Hierin kan ik mij erg in vinden en heb ik ook erg veel respect voor.

Ik geloof in dat achter iets een idee moet zitten. Ook bij voetballers. Younes is een mooi voorbeeld. Die jongen kan heerlijk dribbelen. Hij kan geweldig een man voorbij spelen. Echter dit wordt vaak opgevolgd door balverlies. Er moet wel rendement zijn. Dus als je een man voorbij komt moet je wel bedacht hebben wat je daarna gaat doen en niet nog meer de drukte in lopen. Oog hebben voor ruimte. Soms is een éã©n twee minder spannend maar wel veel effectiever dan zelf een man voorbij spelen. En een buitenspeler mag van mij acties maken. Deze acties mogen ook mislukken. Als er maar wel een idee achter zit.

Cassierra vind ik een echte schaduwspits trouwens. Kan goed meevoetballen. Oog voor medespelers. Maar is geen echte killer. Als Bosz het lukt om hem iets koelbloediger voor de goal te maken hebben wij een prima spits volgens mij. Ik staar qua spitsen mij niet alleen blind op goals. Als hij er voor zorgt dat zijn medespelers goals gaat maken vind ik het ook prima.

Qua Riedewald wil ik meer noodzaak zien. Het is mij allemaal te lief en te vrijblijvend. Als ik hem zijn man zie laten lopen, of buitenspel zie opheffen en soms ook duels zie aangaan. Dan hoop en smeek ik bijna dat er wat meer vuur in komt. Aan de andere kant herken ik hier Verthongen ook wel in. Die had dit in het begin ook heel erg. Was ook geen echte verdediger maar ook niet een echte middenvelder. Jan is echter op een gegeven moment opgestaan en is een leider geworden. Er kwam meer agressie in zijn spel en er kwam meer noodzaak in. En dat zie ik nog niet bij Riedewald gebeuren.

10 januari 2017 om 19:46
#134

Hesulejmani,

Sorry voor de late reactie, allereerst een fijn nieuwjaar gewenst.

Ja Onana en Sanchez zijn wel twee verassingen die erg goed uitpakken dit jaar en zeker de potentie hebben om de top te bereiken. Benieuwd of beide spelers deze ontwikkeling kunnen doorzetten, maar het zal mij niet verbazen als Sanchez binnen een jaar of twee een volgende stap zet, naar het niveau net onder Barca/real/arsenal. Zelden zo'n pure killer gezien.

17 februari 2017 om 11:46
#135

Yo Sulejmanii, alles ok daar?

Ik lees eigenlijk elke dag wel wat op Voetbalzone, al ben ik niet meer zo actief als dat ik altijd geweest ben. Door verscheidene redenen. Ik zie altijd wel een reactie van jou voorbij komen en ben het ook vaak met jou eens. Dus is het niet gek om te lezen, dat je het ook vaak met mij eens bent haha.

Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe jij tegen het huidige Ajax aankijkt. De club is gezond, we kunnen eindelijk slagvaardiger op de transfermarkt zijn door directe versterkingen te halen en we hebben een goede vervanger teruggekregen nadat de Boer vertrokken is. Sterker nog, een trainer die Ajax weer goed laat voetballen (al is het nog niet wat het zijn moet imo). Ik zag dat je reageerde op mijn reactie. Ik wilde niet direct erop reageren, omdat het nogal off-topic is. Dus bij deze zet ik het hier maar even neer.

Tete is zeker een goede back, maar ik denk niet dat hij Veltman uit de basis gaat spelen. Sterker nog, mocht Veltman vertrekken denk ik dat Bosz een vervanger zal aantrekken. Het is beter voor Tete om te vertrekken naar een club waar hij wel kans heeft op speelminuten. Ik heb zelf ook een zwak voor hem, maar bij dit spelprincipe die Bosz hanteert komt hij niet echt tot zijn recht. Toch wel jammer als je bekijkt dat Riedewald (waar ik overigens ook altijd een zwak voor gehad heb) en Tete onder Bosz niet zullen gaan floreren. Ik hoop voor hun beiden dat dit pas het begin is van een mooie carriã¨re en dat ze niet hun beste spel al laten zien hebben.

Younes vind ik een leuke dribbelaar, maar er zit simpelweg geen idee achter. Zijn rendement is gewoonweg veel te laag. Hij mag wel eens aan zijn schot gaan werken en zijn passing is ook niet altijd even zuiver.

Eerlijk gezegd zie ik liever twee andere buitenspelers op het veld staan dan Traorã© en Younes. Ik denk dat we hiervoor nog tot volgend seizoen moeten gaan wachten. Neres wordt deze middag gepresenteerd. Hopelijk kan hij Traorã© uit de basis spelen. Ik ben eerlijk gezegd nooit een groot liefhebber geweest van Traorã© en was ook zwaar tegen zijn komst. Het was immers overbodig. Dat blijkt ook wel nu hij op links geposteerd wordt, door gebrek aan beter. Hopelijk brengt Kluivert inderdaad wat vele Ajacieden van hem verwachten. Cerny heeft zijn hoge verwachtingen ook nog niet ingelost, mede dankzij zijn rugblessure. Ook in de jeugd hebben we op links- en rechtsbuiten posities niet echt meer iemand lopen waar ik echt van gecharmeerd ben. Noah Lang heeft weliswaar potentie, maar ik denk dat hij mentaal nog lang niet klaar is voor de stap naar het eerste. Dekker heeft zijn vorm van vorig jaar ook nooit meer gehaald en Muric verwacht ik geeneens meer terug bij Ajax. Die zal hoogstwaarschijnlijk gelijk weer doorverkocht worden na zijn verhuurperiode. Menig verdiend naar mijn inziens wel een eerlijke kans. Hij doet het zeer aardig bij Zwolle en is vaak van doorslaggevende waarde voor de club. Nunnely (die nu vaker zijn kansjes krijgt in Jong Ajax) is vergelijkbaar met Lukoki en De Sa. Veel snelheid, maar komt tekort voor het eerste. Maar goed, ik kijk nu misschien alweer een beetje te ver vooruit.

De linksback positie blijft wat mij betreft nog het grootste zorgenkindje. Achter Sinkgraven hebben we gewoon niemand lopen die met hem kan concurreren. Dijks komt gewoon tekort in dit spelsysteem en dan heb je niks meer. Bakker is de eerste die dan in aanmerking zou kunnen komen, maar ook die jongen is nog niet klaar voor de stap naar het eerste. Het wordt dus hoog tijd dat er een nieuwe linksback aangetrokken gaat worden voor volgend seizoen. Wat ik overigens begin dit seizoen al aan het roepen was.

Wat vind jij eigenlijk van het huidige Ajax? Ben je tevreden over hoe het nu staat? Welke spelers verdienen hun kans volgend seizoen?

Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar jouw mening. Let me know

23 februari 2017 om 23:41
#136

Hey man! Bedankt voor je leuke reactie. Ik moet zeggen dat je nog erg makkelijk typte, zeker als je nagaat dat je net uit de kroeg kwam haha

Het is met jou altijd prima discussiã«ren. Ik kom hier ook juist om met supporters van andere clubs te ouwehoeren. Ik ben zelf ook actief op een Feyenoord-forum, maar daar blijf je toch altijd een beetje in je eigen Feyenoord-coconnetje, terwijl ik het soms juist interessant vind om ook te lezen hoe er door anderen tegen de club wordt aangekeken. Daarnaast wil ik ook over andere voetbalgerelateerde zaken graag mijn mening uiten. En hoewel het soms lastig is om toe te geven, voor een Feyenoorder is Ajax nu eenmaal een van de meest relevante onderwerpen voor discussie Ik neem aan dat dat andersom ook zo is, dat hoort bij onze rivaliteit lijkt me. Als ik alleen maar kritiekloos over Feyenoord zou willen babbelen zou ik mij lekker beperken tot de Feyenoord-fora. Ik vind voetbalzone juist zo'n fijne site omdat je over alle onderwerpen mee kan praten. Ik schuw het dan ook niet om lekker mijn mening te spuien over Ajax, en ik heb er ook geen moeite mee als dat een scherp, provocerend randje heeft. Echter hou ik me de laatste tijd wel steeds meer afwezig van dergelijke discussies, omdat ik merk dat de toon verhardt en dat het steeds meer in de richting van discussies over Barcelona-Real of Messi-Ronaldo gaat: geen enkel respect meer voor andere meningen en alles wat negatief is over een bepaalde club wordt meteen onder de noemer 'hater' geschaard... Erg jammer, want ik kom hier juist vooral voor de inhoudelijke discussies over iets anders dan Feyenoord. Wat dat betreft ben ik bij jou altijd wel aan het juiste adres

Fijne avond, en gefeliciteerd met het bereiken van de volgende ronde! Ik hoop dat het jullie in het verloop van de competitie op gaat breken

6 maart 2017 om 10:47
#137

Het actief zijn op de telefoon herken ik helemaal. Dus ik mis ook nog wel eens reacties. Dus geen probleem

Riedewald. Vind ik aardig spelen. Een speler met goed inzicht. Alleen mis ik altijd iets bij hem. En ik heb er vaak over nagedacht en ik denk dat ik weet wat ik mis. Agressie. Riedewald vind ik vaak te lief en te vrijblijvend spelen. In het aangaan van duels zie ik geen noodzaak en niet genoeg wil. Ik herken wat Verthongen in hem. die had dit ook. Op een gegeven moment ging de knop om en was het lieve wat weg en werd hij wat agressiever.

Ik moet trouwens zeggen dat ik altijd erg kritisch op Younes ben geweest. Maar de laatste wedstrijden zie ik wel enige vooruitgang. Hij gaat iets vaker buitenom en hij gaat vaker de combinatie aan. Hierdoor wordt hij ook wat onvoorspelbaarder. Het is en blijft te grillig. De andere kant is dat Traore een grotere irritatiebron voor mij is dat Younes.

Casseira is gewoon een schaduwspits. Goed meevoetballen. Heeft wat ruimte voor zich nodig. Niet een echte killer. Toen Ajax hem heeft gescout hadden ze dit kunnen zien. Deze jongen moet dus echt nog omgeturnd worden tot centrumspits. Daar gaat tijd overheen. Toch mag hij wat mij betreft net wel iets vaker invallen. Ik zie wel potentie in die jongen.

18 april 2017 om 23:47
#138

Bedankt voor het compliment en de fijne toevoeging beste Sulejmanii ! nog een goede nacht gewenst. Grten A.

19 april 2017 om 17:44
#139

Hè Sulejmani,

Haha nee zo Ajax gezind ben ik nooit geweest inderdaad! Ben gewoon erg onder de indruk van en trots op Ajax z'n Europese prestaties en vind het leuk om te zien dat er zoveel jonge spelers aan het doorbreken zijn en dat zelfs de volgende lichting alweer klaar staat. Denk dat Ajax een zeer gezonde toekomst tegemoet gaat en dat Europese prestaties wel weer eens structureel kunnen worden. Misschien zelfs wel in de Champions League!

Denk alleen dat het kampioenschap er niet meer in zit voor Ajax. Ga zelf zondag naar PSV-Ajax en als ik ga dan wint PSV meestal Hoop wel dat Cocu de jeugd gaat opstellen omdat we moeten denken aan volgend seizoen en aan het kapitaal. Heb het dan vooral over Hendrix (nog wel twijfelgeval), Bergwijn en Ramselaar.

Bedankt man leuk om te horen dat je ze graag leest! Ik zal jou ook is wat beter volgen vanaf nu

Groeten Pieterpost!

20 april 2017 om 22:31
#140

Onzin wat je zegt! Ik ben al jaren Schalke fan!
Maarja is altijd wat ben ik voor bayern als ze tegen real spelen wordt ik gezien als een kansloze barca fan lol.... Achja

23 april 2017 om 15:32
#141

Hey bedankt voor je invite.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 23 april
De toekomst van Andrea Belotti ligt in Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren