Voetbalzone

Sulejmanii
Algemeen
Activiteiten
Vrienden (26)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 4 december 2008
 • Sulejmanii
 • 190 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 2242
 • 25 jaar (23-6-1989)
 • Amsterdam
 • ICT
 • Student
 • 26
Persoonlijke berichten
7 februari 2011 om 22:05
#1

Haha ik lees het nu aps, maar dankjewel. Ik vind ook dat mensen veel te negatief zijn over Sulejmani, ik hoop zo van harte dat hij slaagt bij Ajax. Als iemand moet slagen in mijn ogen, is het hij het wel, al worden we dan derde, dan vind ik het seizoen toch geslaagd!

15 juni 2011 om 23:45
#2

Hee!

Niks te danken. Je had hem verdiend vond ik. Ik hoop ook dat het Co wordt. Die man houdt tenminste van aanvallend voetbal. Misschien wel goed voor akkefietjes maar als je naar de top wilt als club dan moet je stappen maken en bij de top clubs in NL rommelt het ook weleens achter de schermen. Dat is alleen maar goed om iedereen scherp te houden.

27 november 2011 om 21:49
#3

Graag gedaan. Voor alle Ajax-vragen weet je waar het antwoord is te vinden ;

27 november 2011 om 21:54
#4

Haal die Davids is weg, Ajacied!

11 april 2012 om 22:47
#5

Haha bedankt! Heel mooi, hij was gewoon over zichzelf aan het praten

19 april 2012 om 21:41
#6

Dankje, ik probeer altijd objectief te zijn, ook al gaat het over Ajax of een andere club

29 april 2012 om 18:29
#7

Hahaha, ja schuldig ^^

29 april 2012 om 19:56
#8

Ik zit elke keer weert e genieten van Vi maar erger me steeds dood als Derksen maar niet zn ongelijk wil toegeven als een speler die hij afzeikt wel bewijst dat ie wel belangrijk is. Bij Pantelic bleef hij maar roepen dat ie niet toevoegde terwijl hij ontzettend belangrijk was. Bij Anita zeuren ze steeds over zn lengte. Alsof zn lengte hem dwars zit. Heeft er helemaal niks mee te maken. Als je goed kan voetballen maakt lengte niet uit. Ze verzinnen elke keer weer wat anders. Anita is zelfs belangrijker dan Eriksen nu. Speelt ook 10 keer beter (maardas mijn mening ) En Janssen speelt beter dankzij Anita. Maar ze zullen toch altijd blijven zeuren. Anita is een toppertje. Dat zag ik een paar jaar geleden al. Steeds meer mensen zien het en op een dag zal ook Derksen hem goed vinden.

29 april 2012 om 22:19
#9

Precies. De Jong was fantastisch dat seizoen. Beter dan dat Eriksen nu is. Die 2 lieten elkaar en het team beter spelen. Was een geweldige eindspurt toen die dus jammer genoeg niet de titel opleverde.
Dit seizoen is het Anita die anderen beter laat spelen.

En ach...het kan me eigenlijk ook niet zoveel schelen wat de media roept. Hij laat het gewoon zien en das het belangrijkste.

8 mei 2012 om 15:34
#10

Ik vind vd Gijp de laatste tijd veel dingen naar beneden halen. Maar ja wat ik wel weer goed vind is dat hij niet zit te slijmen als een de Boer naast hem zit bijv. Hij zegt wel gewoon wat ie vind maar hij is te negatief de laatste tijd.

19 september 2012 om 09:47
#11

Thanks man! Ja ik had dit niet verwacht, dus ben wel zo sportief genoeg om te zeggen dat ik er compleet naast zat. Jammer dat jullie niet hebben gewonnen, was een close call. Maar 1-0 wil niks zeggen, want thuis moet het zeker haalbaar zijn om Dortmund te verslaan met een 3-1 ofzo. Dus ik zie het nog positief in, en van City hoef je helemaal niks te vrezen hebben zolang Mancini daar coach is.

Tactisch is Mancini waardeloos, dus de boer moet het daar gaan zoeken. Komt wel goed!

20 november 2012 om 18:05
#12

Wat gaat Sulejmani doen nadat zijn contract bij Ajax afloopt? Zo te zien ben jij een Sulejmani-kenner, ik hoor graag van je wat de laatste ontwikkelingen zijn.

21 november 2012 om 16:20
#13

Zou het niet verstandig zijn van Ajax om Sulejmani een tweejarig contract aan te bieden? Dan kunnen ze hem volgend jaar misschien nog voor een paar miljoen verkopen als hij een opleving krijgt. Hoe weet je dat hij naar Valencia gaat?

24 november 2012 om 01:20
#14

Klopt, dat is ook mijn plaatje met die beer in mijn profiel te zien he.

27 februari 2013 om 21:15
#15

Achterlijke reactie op Lazio topic

voor je reageert wil je je dan eerst verdiepen in:
1) de club
2) competitie

AS Roma, Inter, Juve, Torino, Napoli etc. zijn allemaal rechts georienteerd.
In Italie ben je of rechts of links en kennen ze geen midden.
AS Roma, Lazio etc. hebben dus ook extreem rechtse groeperingen (die ik zelf afkeur), maar dan hebben we het over een klein deel van de fans.

Wat betreft de steekpartijen:

Paar maanden geleden hebben AS Roma fans Spurs fans neergestoken, en nu hebben Lazio fans zich inderdaad misdragen, helaas zijn ze in Zuid-europa nog niet zover als in bijv. Nederland qua politie controle na een wedstrijd.
Maar voordat je zo'n domme reactie plaatst wil ik je wel even mededelen dat jouw favoriete clubje vaker in het nieuws was dan Lazio nu is met misdragingen van supporters.
Hadden ze Ajax ook moeten opdoeken?

1 maart 2013 om 02:06
#16

Maar toch allebei bedankt, slaap zacht hetzelfde.

9 maart 2013 om 19:11
#17

Heerenveen speelt heerlijk. Hoop eigenlijk nog liever dat ze het uitbouwen

9 maart 2013 om 23:04
#18

Gelukkig hebben ze het volgehouden. Dit is echt heerlijk. Echt genieten. Dit is echt een hele mooie overwinning en ik heb nu al zin in morgen.

10 maart 2013 om 00:10
#19

Zwolle moet te doen zijn, maar zekerheid hebben we nooit.. Ik durf niks meer te voorspellen wat de Eredivisie betreft, maar ik mag toch hopen dat Ajax thuis minimaal wint. Wat denk jij ervan?

13 maart 2013 om 15:16
#20

Hey Sulejmanii

Het is inderdaad zo dat Zeefuik echt een pispaaltje is, vooral hier op voetbalzone. Het is echt frustrerend dat mensen een oordeel over spelers hebben wat eigenlijk nergens op gebaseerd is. Ik deel met iedereen de mening dat hij te weinig scoort, maar als de mensen die telkens zo kritisch zijn een hele wedstrijd kijken en dan alleen focussen op Zeefuik, kunnen ze ook zien dat hij een uitstekende kracht is voor Groningen. Het is mooi te zien dat er in ieder geval nog een medestander hier is op voetbalzone. Van al die Zeefuik-bashers word ik helemaal gek. Onder de Groningen supporters wordt hij trouwens ook zwaar ondergewaardeerd. Onbegrijpelijk, maar goed. Ik snap wel dat mensen spitsen afrekenen op de kansen die ze missen, en niet naar het voetbal zelf kijken.

30 april 2013 om 18:46
#21

Bedankt voor je compliment. Kiest hij ervoor om zijn contact te verlengen, dan hoop ik dat hij er alsnog wat van gaat maken. Want ik ben ervan overtuigd dat hij er had kunnen komen als hij het allemaal serieuzer had opgevat. Het is dus ook niet logisch dat er mensen zijn die fan van hem waren.

21 mei 2013 om 03:01
#22

Ben je onderhand nog steeds fan van Sulejmani of is de liefde wat bekoeld? :P

25 oktober 2013 om 16:50
#24

Doe eens even rustig man. Ik heb je niet opzettelijk beledigd, ik heb gevraagd of je een van de betere voetballers ooit niet een seniele man wil noemen omdat hij een andere mening is toegedaan dan jij. Man wat heb jij een lange tenen voor een gozer van mijn leeftijd. Kalm aan.

25 oktober 2013 om 17:27
#25

Okee, no harm intended. Fijn weekend!

31 oktober 2013 om 12:19
#26

Sorry man, je zit er dik naast. Wat Nederlandse clubs betreft ben ik voor Ado.
Misschien had je het opgemerkt door mijn pagina die gedeeltelijk in het groen en geel is.

Wel heb ik momenteel een beetje sympathie voor PSV omdat ze spelers hebben waar ik graag naar kijk (mits die in vorm zijn) : Depay, Wijnaldum, Bakkali en Maher. Rasvoetballertjes. Misschien dat je daarom dacht dat ik voor PSV was?

7 november 2013 om 01:08
#27

Leuk om te horen dat je nog iets herinnerd van een gesprek een tijd geleden. Klasse dat je aangeeft dat je begrijpt wat ik destijds bedoelde over Veltman. Dat siert je. Ik ben echter bang dat De Boer helaas Moisander er weer in gaat zetten. Ik vrees dat Denswil of Veltman het veld moet ruimen voor de matige Fin. We zullen zien. Ik hoop dat De Boer het laat staan zoals het is. Dan heb je in de tweede helft van het seizoen en volgend seizoen een dijk van een centrumverdediging. Moisander in de winter verkopen aan Hsv, zou mijn voorkeur hebben.

7 november 2013 om 14:51
#28

Er schijnt een gerucht te zijn dat Bertje Moisander in januari weg wil kapen bij Ajax voor maximaal € 5 miljoen. Van mij mag ie. Bevrijd ons van Moisander. Begrijp me niet verkeerd. Ondanks dat ik nooit een voorstander van Moisander ben geweest heeft hij het vorig seizoen uitstekend gedaan. Alleen ben ik van mening dat hij het niveau van Ajax niet aankan. Vooral het leiden van een verdediging lijkt hem niet goed af te gaan. Daarnaast heeft hij nog een contract voor anderhalf jaar, dus een mooi moment om hem te verkopen. Voor hem mooi om nog in een topcompetitie terecht te komen.

We zullen het wel zien, maar ik ben behoorlijk content met Denswil en Veltman. nu de voorhoede nog.

Aangepast op Donderdag, 7 november om 14:52 door Klopper1900.

15 november 2013 om 09:21
#29

Dat verklaart een hoop! Zul je ook wel vaker reactie op krijgen?! Ik was echt helemaal klaar met die gast op het laatst. Liep vaker bij de Burger King dan op het trainingsveld. Blij dat we er van verlost zijn!

27 november 2013 om 15:19
#31

Pen(n)ywise is een clown uit de film it (aanrader) van Stephen King en die deelt ballonnen aan kinderen uit. Dat doen clown´s nu eenmaal
Ik mag het v/d moderators niet meer plaatsen anders riskeer ik een ban maar in sommige gevallen kan ik het niet laten als iemand weer eens als een klein kind reageert, o.a in het geval van Bondskoots dus.

4 december 2013 om 23:08
#32

Volgensmij(ik weet het niet zeker) reageerde jij op mijn reactie in een Bouma topic een paar weken geleden dat ik over mijn CE vertelde. Ik weet niet of je hem ondertussen al hebt gelezen, mocht je dat nog willen doen, is het de tweede van onderen, niet bedankt voor bewezen diensten. Uiteraard mag je de andere ook lezen.

5 december 2013 om 18:48
#33

Lekker duidelijk ben ik weer . Ik bedoelde dat je mijn andere Ce's ook mag lezen, ik heb er in totaal 7 online gezet, en maar 1 over Bouma.

Veel leesplezier, ik zie je reactie wel verschijnen .

9 december 2013 om 09:56
#34

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=193478

Dat moet hem zijn, heb je trouwens deel 2 over Enke ook gelezen, of nog niet?

Tot laters!

10 december 2013 om 12:29
#35

Veel leesplezier

29 januari 2014 om 16:27
#36

Hahaha ja kon het ff niet laten, maar die gast was volgens mij ook een beetje de weg kwijt hahaha.

16 februari 2014 om 21:58
#37

Goedenavond mede Ajacied!

16 februari 2014 om 23:00
#38

Ik ben zeker bekend met Amsterdam, nee kom er niet vandaan.
Ben geboren in Zaandam, heb gewoond in Beverwijk en Haarlem.
Ik huur nu tijdelijk een appartementje in Amsterdam, ben even aan het kijken voor een huisje in Haarlem
Dat voelt toch lekkerder bij mij, niet de mega drukte uit Amsterdam, maar wel gewoon alles binnen handbereik/loopafstand, Amsterdam 10 minuutjes rijden etc.
Ik ken zo'n beetje dat hele gedeelte uit mijn kop, zowel Haarlem/beverwijk als Zaandam & Amsterdam.

Ja dat was genieten, ik ging direct naar het Museumplein na de huldiging in de Arena, vond het alleen jammer dat er van die figuren in de torens klommen waar de speakers in zaten, maar die hebben dat gevoeld ze werden bekogeld met glas en blikjes bier.
Aan de ene kant vond ik het jammer dat het niet op het leidse kon, maar achteraf... die 90-100.000 man had daar nooit gepast.

Ik weet ook nog dat ik 5 jaar geleden mezelf afvroeg of Ajax ooit nog kampioen zou worden, ik zag het echt niet meer gebeuren, en toen dat ene jaar waarbij het op de laatste wedstrijd aan kwam... man man, krijg nog steeds kippenvel als ik er aan terugdenk.

21 februari 2014 om 19:32
#39

He vriend, heb een 2-weken ban gekregen omdat de mods niet eens de moeite nemen om provocaties weg te halen.
Dus bij deze, dit is mijn Back-up account.
Over 2 weken ben ik weer terug op m'n oude!

2 maart 2014 om 19:24
#40

Ik had 20 euro ingezet, op wedstrijden ik had raar gevoel bij Ajax, dus zetten die op winst van Feyenoord.
Had alle wedstrijden goed, tot Feyenoord - Ajax. Als Feyenoord won, had ik 535 euro gewonnen. Maar gelukkig won Ajax, en dat vind ik op dit moment belangrijker dan die geld.

Ik gebruik zelf Toto, Unibet snap ik niet echt goed. Maar bij Toto moet je account aan maken en juist banknummer invoeren anders mocht je winnen krijg je geld op een verkeerde nummer en dat moet je natuurlijk niet hebben. Je moet zeg maar geld storten op je account, wijst zich echt allemaal zelf uit zeer makkelijk. Als je geld hebt opgestord zeg maar, 20 euro. Dan kan je wedstrijden aanklikken die je denkt dat die winnen rechts van je staat een vakje waar je bedrag in kan voeren, 1 euro min - 22 euro max. Je moet gewoon geluk hebben hoor, is niet dat je makkelijk wint.

Een tip voor, weet niet hoe lang het nog geldig is, maar als je ook bij Actiecode, FOX intypt krijg je 50% korting, dus je zet 10 euro in, je speelt voor 5 euro mee.

3 maart 2014 om 14:38
#41

Ik zie de reclame al voor me met Suarez Denk dat hij dan aardig wat kan vangen, maar helaas zal het er nooit van komen.

7 mei 2014 om 15:50
#42

Haha, geeft niks hoor. Overkomt iedereen weleens. Ik ben trouwens wel gewoon voor Psv, maar heb dat nergens in mijn profiel staan, maar veel mensen verwarren het roodwitte tenue van mijn avatar met Psvs jubileumshirt.

14 juni 2014 om 06:01
#43

Hey, bedankt voor je reactie en compliment.

Ik probeer altijd me mening objectief te brengen mensen die meer afgunst naar een rivaliserende club hebben dan binding met hun eigen club kan ik altijd maar moeilijk serieus nemen. Begrijp me niet verkeerd een beetje rivaliteit is leuk maar altijd maar dat provoceren van sommige mensen is inderdaad jammer. Aan je reactie te zien denk jij er ook zo over.

Groeten,

18 september 2014 om 14:52
#44

Bedankt voor het compliment!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 23 september
Barcelona mag in de aankomende twee transferperiodes geen transfers doen, maar blijft wel spelers scouten. Lees verder

Interview David Silva

"De Premier League win je niet zomaar. Het is heel, heel lastig. Mijns inziens heeft Engeland de sterkste competitie ter wereld. Er zijn veel titelkandidaten." Lees het hele interview

Voetbalzone is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. De cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen. Klik op accepteren als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies. Meer weten over cookies en hoe je deze uit kunt schakelen?