Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bogarde houdt het na 66 dagen al voor gezien als assistent Kluivert

Laatste update:

Winston Bogarde heeft zijn contract bij Adana Demirspor in gezamenlijk overleg laten ontbinden. Dat laat de club in een verklaring, die in handen is van De Telegraaf, weten. Voor Bogarde 'was het niet wat hij gehoopt had', dus keert de assistent van Patrick Kluivert binnenkort terug naar Nederland. Bogarde hield het iets langer dan twee maanden vol.

"Adana Demirspor en Winston Bogarde hebben in gezamenlijk overleg besloten het contract van de assistent-trainer te ontbinden", zo schrijft Adana in de verklaring. "De samenwerking werd voor beide partijen niet wat ze ervan hadden gehoopt en de ex-international keert daarom terug naar huis. Bogarde kijkt uit naar een nieuwe uitdaging." De uitdaging in Turkije was in ieder geval van korte duur: begin juli werd de oud-verdediger pas gepresenteerd.

Bogarde was onderdeel van een vijfkoppig groepje bekenden uit Nederland. Naast hoofdtrainer Kluivert behoorden assistent Zeljko Petrovic, performance analist Quentin Jakoba en video-analist Jordy Kluitenberg tot de technische staf van Adana. Het resterende viertal lijkt vooralsnog wel in Turkije te blijven. Onder Kluivert behaalde Adana tot dusver een huidige tiende plaats in de Süper Lig en werd er net naast kwalificatie voor de Conference League gegrepen.

Voordat Bogarde in Adana neerstreek, was hij een jaar lang werkloos. In juni 2022 werd hij de dupe van de komst van Alfred Schreuder naar Ajax. Schreuder wilde zijn staf inkrimpen en had daarom geen ruimte meer voor Bogarde. De oud-international was daar achteraf zeer verbolgen over. "Om dan opeens, na zeven jaar, een mededeling te krijgen dat het stopt, terwijl ik een contract had, dan ga je dat verwerken. Wat gebeurt hier? Je bent tevreden, maar er is geen plek meer voor me. Ze gingen niet eens kijken naar een andere positie voor me, ik moest gelijk helemaal weg bij de club. Dat was wel een aardige klap voor mij", sprak Bogarde in april bij Rondo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax zou er verstandig aan doen om de beste man gewoon terug te halen en weer toe te voegen aan de technische staf.

10 september 2023 om 14:55

Mogelijk is dat een reden? Met Ajax al gesproken.

10 september 2023 om 15:43

Een reden waarom het niet werkt tussen Bogarde en Adana is omdat hij terug wil naar Ajax? Wat bedoel je eigenlijk? De (voetbal)wereld draait niet om Ajax

10 september 2023 om 16:00

Kan toch zo zijn dat hij met Ajax gesproken heeft en daarom zijn dienstverband graag op wil zeggen bij Adana? Of heb jij nooit een gesprek met een (mogelijk) andere werkgever, waarna je je baas inlicht dat je een nieuwe uitdaging wil?

10 september 2023 om 16:12

Ik vraag mij af waarom mensen zoals jij zo overtuigd ervan zijn dat Bogarde een goede trainer is. Ik ben dat iig niet. Van alles wat ik van hem heb gezien, en dat is heel weinig(en ik vermoed bijna iedereen hier), krijg ik namelijk het idee dat hij hier en daar aanvulling geeft aan hoe te verdedigen en dat hij houdt van een harde aanpak. Echter in de praktijk werkt de harde aanpak vaak alleen als je heel veel draagvlak creëert. En dat gaat voor het grootste deelte gepaard met kundigheid. Laat dat nou weer net het gedeelte zijn waarin ik denk dat Bogarde heel erg matig is.

10 september 2023 om 18:01

Iedereen die met hem gewerkt heeft is enorm positief over hem, maar FrankRami weet het beter en twijfelt aan zijn kundigheid.

10 september 2023 om 18:07

Misschien heeft hij wel een geweldige persoonlijkheid en heeft hij daardoor een bepaalde gunfactor. Als IEDEREEN positief was zou hij niet zijn ontslagen bij ajax...

10 september 2023 om 18:56

Vergeet niet dat die achterhoede van toen ongeveer 10x zoveel talent had als de huidige. De Ligt-Medic bv of Wijndal-Blind of Nico. Zo kan ik nog wel ff doorgaan toch

10 september 2023 om 19:13

Wat een niveau, en deze man moet Ajax redden?

10 september 2023 om 21:49

Wat een onzin Frank, als je iets wist van Ajax. Had je geweten dat hij door die komst van die waardeloze Schreuder zijn baan was kwijtgeraakt.

Ajax, grijp je kans, haal hem terug!

Van der Sar is weg, dat was de keiharde voorwaarde van Bogarde om terug te willen keren. Maurice kan wel zo iemand gebruiken. Alles dicht timmeren achterin en Ajax naar de top brengen.

10 september 2023 om 14:56

Denk niet dat Steijn Bakkati in wil ruilen voor Bogarde, denk je wel?

10 september 2023 om 15:08

Nou het gaat momenteel niet goed, dus als Maurice slim is moet hij iets toevoegen aan zijn selectie, anders kan hij volgende maand UWV aanvragen

10 september 2023 om 15:12

Zo werkt het niet, een trainer kan niet zelf naar eigen inzicht extra assistenten aanstellen.

Elke Ajax trainer mag een assistent zelf kiezen. En Steijn heeft voor Bakkati gekozen.

10 september 2023 om 15:22

Het gaat momenteel niet goed? Zijn we al begonnen? Mag het wat tijd krijgen? Man man

10 september 2023 om 15:33

Erg he net 4 wedstrijden bezig met een heel nieuw elftal, denkt hij soms dat Ajax de pannen vh dak speelt en elke pot met 5-0 wint pffff

10 september 2023 om 18:50

Ha ha ha, geen kans dit jaar en volgend jaar ook niet. Eerst de rotzooi lozen.

Ik hoop dat Ajax inziet dat deze man ontzettend veel waarde had voor de spelers. Terughalen die man!

Ach ja, wat moet je ervan zeggen. Denk dat niet erg onverwacht komt voor velen.

Benieuwd of er nog een derde club is die zich aan Bogarde gaat wagen.

Haal hem terug, hij kan pit erin slijpen bij de spelers in de verdediging

10 september 2023 om 15:17

Waar baseert iedereen dat op? Op een aantal positieve geluiden vanuit oude selectie? Krijg sterk het idee dat Bogarde op een voetstuk wordt gezet, niet omdat iemand weet of hij goed werk levert, maar omdat zijn vertrek toonbeeld is van alles wat eerder fout ging bij Ajax.

10 september 2023 om 15:35

Hij was gewoon goed in zijn werk, was keihard tegenover de spelers die hij trainde en sleep er hardheid en over mijn lijk mentaliteit in, dat wordt er gemist.

10 september 2023 om 16:07

Ten tijde van Bogaarde was de verdediging top en de rest verdediging goed verzorgd. Ik denk dus wel dat hij goed werk verrichtte.

10 september 2023 om 19:14

Kwaliteit is er gewoon niet er valt niets te slijpen.

10 september 2023 om 19:22

@tj drijver Wat is dit nou voor negatief antwoord.
Als je met Gaaei - Sutalo/hato of Avila - Sosa achterin begint heb je een aardige verdediging en kan Bogarde er nog meer felheid in krijgen.

Ajax zou hem moeten aanstellen voor het trainen van de verdiedgers van Jong en 1. Er is vast wel plaats. Bakkati en Maduro doen de veldtrainingen en Steijn het managementdeel.

Ik kan niet zo goed beoordelen of dit wel/niet een gemis zal zijn voor ADS. Wel hoop ik enorm dat zijn vertrek te maken had met persoonlijke redenen en/of heimwee, of beter gezegd: redenen waar ADS niet zo veel aan kan veranderen.

Bogarde mag de verdediging van AS Roma wel eens onder handen nemen.

Zijn reclame voor krasloten zal ik nooit vergeten; Ton Winst, WinstTon

Zou hem oprecht heel graag terug willen bij Ajax. Zoals in de tekst staat, gaf Bogarde een paar maanden terug bij Rondo aan niet terug te willen zolang van der Sar er zou zitten. Die is nu weg en Ajax kan zeker iemand als Bogarde gebruiken. Niet dat ik hem als 'de verlosser' of wat dan ook zie, maar heeft gewoon prima werk bij Jong Ajax en Ajax 1 geleverd als assistent, kent de club en was van grote waarde zonder dat hij al teveel opviel.

In de afgelopen jaren een hoop spelers die bij Ajax samen met Bogarde hebben gewerkt en heel positief over hem waren. Botman, Timber, Schuurs, de Ligt, Martinez, Tagliafico en niet alleen verdedigende spelers. Heb ook weleens van de Beek, Frenkie en Ziyech heel positief over Bogarde gehoord, dat hij er echt bovenop zat en hij je scherp hield. Ging dan niet altijd even vriendelijk zeiden ze, maar ze hadden er extreem veel aan.

Van Halst is de aankomende maanden de interim algemeen directeur en gaf een paar maanden terug bij Ziggo zelf ook aan dat hij het onbegrijpelijk vond dat Ajax Bogarde had laten gaan. Ik heb zelf mijn twijfels bij het tijdelijk aanstellen van van Halst als algemene directeur, maar als hij in ieder geval iets goeds wilt doen en punten wilt scoren dan moet hij Bogarde benaderen en proberen terug te halen.

Jammer dat er geen duidelijke verklaring wordt gegeven voor zijn vertrek. Ik vraag me af of alle lofzang over hem wel terecht is.

Deze vent is een van de meest narcistische mensen die ik ooit ben tegengekomen. Snap heel goed dat hij het daar niet heeft vol gehouden. Er was Overmars bij Ajax die het steeds voor hem opnam als hij weer in de problemen zat.
Geen wonder dat zodra Overmars weg was dat hij ook weg moest

Waarom zou je hem terug halen? Maakt hij het verschil? Laat na 2 maanden zijn nieuwe club barsten?

Adana Demirspor-jasje aan of jasje uit?

Voordat Ajax op de stoep staat moet je eerst openheid van zaken geven waarom ie weg moest
Nu heel tijd geruchten van integriteit problemen???
Denk niet dat ze problemen willen en dat B dus niet terug keert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren