Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özyakup schittert in uitstekende start van Besiktas aan nieuw seizoen

Laatste update:

Besiktas heeft zondagavond op de eerste speeldag van de Süper Lig een ruime zege geboekt. De ploeg van Senol Gunes zegevierde bij Mersin Idmanyurdu met 2-5. Cenk Tosun nam drie doelpunten voor zijn rekening, maar ook het optreden van Oguzhan Özyakup mocht er zijn. De spelmaker had met drie assists en een slimme voorassist een aandeel in vier doelpunten in de Mersin Arena.

De openingsfase van de zeer onderhoudende eerste helft mocht er zijn. Nikolay Mihaylov werd in de eerste minuten aan het werk gezet door Cenk en Oguzhan en daarna kopte Atiba Hutchinson, uit een voorzet van Ricardo Quaresma, het leer tegen de lat. Na negen minuten volgde de verdiende voorsprong. Cenk kreeg de bal van Oguzhan, zette zijn tegenstander op het verkeerde been en schoot diagonaal raak: 0-1.

Mersin kwam tien minuten later op gelijke hoogte: na een heerlijke steekpass van Abdul Khalili ontsnapte Prejuce Nakoulma aan de buitenspelval en verschalkte hij doelman Tolga Zengin. Onder leiding van Oguzhan en Quaresma zocht Besiktas naar een tweede treffer en die viel op slag van rust. Na een slimme bal van Oguzhan behield Olcay Sahan het overzicht en stelde hij Cenk in staat om opnieuw te scoren: 1-2.

Besiktas probeerde de wedstrijd na de onderbreking in het slot te gooien. Myihaylov had echter een antwoord op pogingen van Cenk en Oguzhan. Mersin speelde de laatste 25 minuten echter met tien man, na een tweede gele kaart voor Mehmet Tas, en Besiktas profiteerde van de overtalsituatie. Cenk liet op aangeven Oguzhan de eerste hattrick van het Süper Lig-seizoen aantekenen en ook Olcay profiteerde van voorbereidend werk van de ex-jeugdspeler van AZ.

Mersin profiteerde in de slotminuten van een fout van Dusko Tosic. Tolga, die enkele minuten eerder slechts geel had gekregen voor een handsbal buiten het strafschopgebied, kon vervolgens een inzet van Welliton maar half keren, waarna Nakoulma de rebound bij de tweede paal voor zijn rekening nam: 2-4. Invaller Kerim Frei bepaalde daarna de eindstand, op aangeven van Olcay. Mario Gómez was een kwartier voor tijd de vervanger van Oguzhan.

Wordt Besiktas kampioen van Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes! Wij krijgen het nog heel lastig dit seizoen. Gefeliciteerd Besiktas, prima gespeeld!

Naar mijn mening zal Galatasaray mits goede aankopen samen met Fener strijden voor de landstitel. Bjk is net niet en zal wss eindigen op een derde plek. Van alledrie clubs heeft Bjk het beste beleid, maar jammer genoeg zal het op korte termijn niet de nodige successen leveren. De twee andere rivalen hebben een streepje voor momenteel en alhoewel mijn cluppie al punten heeft verloren, zie ik nog niks somber in. Een paar gerichte aankopen en we gaan voor de volgende titel! Cimbom!

16 augustus 2015 om 23:09

Ik zie juist fener en bjk als favorieten, als gs geen aankopen doen.

Tore gomez q7

Fernandao sow rvp nani etc.

Fener heeft wel ver uit de meest brede selectie dat kan beslissend zijn, en hebben een goeie trainer.

Gs word nog afwachten of ze aankopen doen anders zie ik het sombere in.

Cenk een hattrick gomez mag opassen haha

16 augustus 2015 om 23:10

Volgens mij kun je dan lang wachten, want er was iemand van het GS bestuur vanmiddag op tv en zei dat GS geen spelers meer zouden kopen.

16 augustus 2015 om 23:11

Ik denk dat ze dit jaar met senol gunes en binnekort hun nieuwe stadion toch echt voor de titel gaan spelen, in tegenstelling tot voorgaande jaren. Ze hebben gerichte aankopen gedaan en senol gunes kent de competitie en speelt altijd mooi en verzorgd voetbal. Voorgaande jaren was ik eerlijk gezegd niet bang voor ze, maar dit jaar zie ik ze als een serieuze concurrent.

16 augustus 2015 om 23:32

Fener is naar mijn mening kampioenskandidaat nummer 1. Galatasaray en Besiktas zullen de achtervolgers zijn. Maar volgens mij zal Besiktas tekort komen. Vorig jaar moesten ze juist kampioen spelen, maar jammer genoeg voor de bjk-fans (gelukkig voor mij en de andere gs-fans) hebben ze dat niet kunnen realiseren. Nu heeft Bjk wel ervaring binnen hun selectie met Quaresma en Gomez, maar ik betwijfel of dat wel goed genoeg zal zijn voor de titel. Fener daarentegen heeft echt een goede selectie en op papier gewoon de kampioen. Maar de bal is rond en vorig jaar was Galatasaray lucky. Ze kunnen dat kunstje geen twee keer flikken. Dat ik dan nu zie dat een speler als Sabri een contractverlenging krijg en Melo een nieuw contract, weet ik al ongeveer hoe laat het is... Ik blijf echter de hoop houden dat we paar goede aankopen zullen doen, want als je met deze elftal de competitie en vooral Europa ingaat, gaan we ergere taferelen zien als vorig jaar.

16 augustus 2015 om 23:40

Ik ben het eens over je mening over zowel fener al galatasaray, maar ik denk dat besiktas beter zal presteren dan de voorgaande jaren. Dit jaar hebben ze een betere mix van talent en ervaring, een topcoach als senol gunes en als ik de geruchten mag geloven na de winterstop een eigen stadion. Vanaf nu zal besiktas elk jaar sterker worden als ze met hun huidige visie, beleid en coach doorgaan.

17 augustus 2015 om 00:13

Fener gala en Besiktas zij allen titelkandidaat. Om nu al een voorspelling te doen wie er eerder uit de race gaat vallen is niet reel, ook al lijkt het zo als je kijkt naar de voorgaande jaren. Besiktas heeft een ingespeelde jonge ploeg die is versterkt mer gerichte en ervaren spelers.
Het beleid wat gevoerd word is een proces wat een aantal jaar zou gaan duren en nu is het moment aangebroken om goeie resultaten te boeken. Nieuwe stadion komt eraan de nieuwe transfers zullen zich naarmate het seizoen vordert beter presteren.
Ik ben positief gestemd op een heerlijke titelrace dit seizoen!

17 augustus 2015 om 01:33

Dan moeten die aankopen wel opschieten anders word het heel moeilijk dit seizoen .

Wat speelt besiktas heerlijk zeg. Senol gunes staat bekend om zijn aanvallend voetbal en bij besiktas laat hij ze niet anders spelen. Op dit moment speelt besiktas beste tussen fener, trabzon en gala.

17 augustus 2015 om 03:23

Haha op dit moment? Dit kun je pas zeggen na een aantal weken. Er is pas 1 wedstrijd gespeeld.

17 augustus 2015 om 11:55

Ja dus dat kan ne dan toch zeggen?

Aardige wedstrijd met mooie goals. Maar Tolga, Tosic en Necip kan niet. Een nieuwe keeper is echt broodnodig ik vertrouw die Tolga voor geen meter. Tosic komt gewoon kwaliteit tekort om bij een topploeg te kunnen voetballen ik snap niet waarom ze hem ooit hebben gehaald. En Necip... Tja Necip... Wat moeten wij nog zeggen over Necip? CM is broodnodig. Het liefst een ervaren middenvelder die ze ergens een jaartje kunnen huren, maar dat zie ik helaas niet meer gebeuren. Daarnaast ergerde ik mij vandaag ook aan Tore, die veel vaker de bal (eerder) had moeten afgeven.

Pluspunten: Oguzhan, Rhodolfo, Oguzhan, Cenk Tosun en oh ja ook nog Oguzhan.

16 augustus 2015 om 23:25

Wat vind je van Olcay dan? Vond hem niet zo goed spelen vandaag.. vind hem ook geen goeie speler eerlijk gezegd.

16 augustus 2015 om 23:31

Spelers als Olcay Sahan en Necip kunnen zeer nuttig zijn. Zeuren bijna nooit em blijven meters maken voor anderen. En als ze op de bank belanden, accepteren ze dat. Vind ze daarom zeer handig. Daarnaast is Tosic ook een gewoon een sterke aanwinst. Heeft niet verkeerd gespeeld, maakt veel meters over de flank en is verdedigend sterk. En als Motta weer fit id beland hij wss gewoon op de bank.

17 augustus 2015 om 01:25

Olcay is niet de beste speler, maar hij staat ieder seizoen garant voor doelpunten en assists. Vandaag weer een doelpunt en twee assists. Daarnaast is hij een perfecte speler voor de korte combinaties, het spel dat Senol wilt spelen, en duikt hij veelvuldig de zestien in. Iets wat je van Töre en Quaresma niet kunt zeggen.

17 augustus 2015 om 01:24

Je vergeet Oguzhan.

Tosic vond ik niet zo slecht, buiten zijn blunder aan het eind natuurlijk. Kwam een paar keer gevaarlijk op maar de eindpass was minder. Maar verdedigend staat hij gewoon zijn mannetje, Mersin kwam alleen op via de flank van Nakoulma.

Besiktas de Feyenoord van Turkije...

begint altijd goed aan het seizoen, maar eindigt ook altijd 3de

Wat mij betreft is Fenerbahce de gedoodverfde kampioen dit jaar in Turkije met zo'n sterke selectie en een onzettend sterke bank.

onze wisselspelers afgelopen wedstrijd: Kjaer-Alper-Topal-Fabiano-Uugar-Van Persie en nog Stoch die wss toch blijft.

ik heb Volkan Sen en Ozan Tufan nog niet eens opgenoemd.

En basis spelers Nani,Souza,Fernandao,Sener,Sow,Diego.

Feghouli is ook onderweg naar Fenerbahce.

Fenerbahce begint ook steeds beter als team te spelen.

Besiktas speelde lekker, dat doen ze altijd de eerste weken, maar daarna komen de blessueres en de onervarenheid tevoorschijn.

Gala zn selectie is te zwak met spelers als Bilal,Sabri,Selcuk als basis spelers..

Fenerbahce favoriet dit jaar...

17 augustus 2015 om 01:27

Vorig seizoen hadden we 3 problemen: blessures, onervarenheid en het benutten van standaardsituaties. Met Gomez, Quaresma, Beck, Rhodolfo en Tosic hebben we genoeg ervaring binnengehaald, allemaal spelers van 28 of ouder, dus dat moet geen probleem meer vormen.

Gomez kwam rond de 75ste minuut erin. Over de wedstrijd, ons aanval op dit moment is een van de beste van de Europa League, maar de verdediging keeper is een van de slechste.

Gomez speelde gewoon hoor, hij viel de laatste 15 minuten in.

Btw: wat is Oguzhan een fantastische speler amk

Oguzhan was echt heel goed vandaag laten we hopen op meer. Bjk heeft een sterk middenveld en aanval maar een zwak verdediging en keeper , zeker nog een centrale verdediger en een goede keeper.

Als die gast noh een nederlander was dan hadden we een hele goede middenvelder erbij gekregen!

Deze jongen zie ik wel bij een Atletico, Sevilla, Valencia Bayer Leverkusen, Dortmund of Schalke slagen.. Denk dat de La Liga het beste voor hem is maar die 3 clubs hebben al aardige spelertjes rondlopen... Het zou goed zijn voor het Turkse voetbal als er meer Turken in het buitenland slagen want op dit moment hebben ze maar 2 goeie spelers en dat zijn Turan en Calhanoglu. Hoop voor die Turan dat ie wordt uitgeleend want een half seizoen stilzitten bereik je niks mee en die Calhanoglu zijn niveau van afgelopen seizoen haalt en nog meer ontwikkelt dan zie ik hem wel die stap maken naar de top.

Ozyakup wat een speler he ! ,

Oguzhan heeft getoond dat als je hard werkt je ongelofelijk kunt spelen. Oguzhan is technisch heel erg begaafd maar vorig seizoen was hij niet zo sterk op fysieke vlak dit seizoen heeft hij op de kampen heel erg hard gewerkt. Ook Een goede wedstrijd van cenk en olcay. Quaresma en tore waren gevaarlijk toen ze aan de bal kwamen. Verdedigend hebben we nog steeds een probleem maar beck was geweldig. We hebben nog een middenvelder nodig iemand die het vuile werk kan doen zoals atiba en de spel snel kan verdelen. Ik hoop dat dit jaar ons jaar zal zijn maar met een versterkte fenerbache die ook heel goeie spelers heeft aangetrokken vrees ik dat zij gaan winnen. Als galatasaray geen goeie verdediger en een spits aankopen zal hamza zijn job zeer snel verliezen want voor mij zullen ze weer uit de champions league uitgaan en als ze 3de eindigen dan zullen ze ook in de europa league spelen wat zal zorgen voor te veel wedstrijden

18 augustus 2015 om 13:27

Ik denk toch echt dat atiba de man van de wedstrijd was.. 98% van zijn Pasen kwamen aan.. Dat is niet menselijk meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren