Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zuid-Afrikaanse voetballer Luke Fleurs (24) op gewelddadige wijze vermoord

Laatste update:

De Zuid-Afrikaanse voetballer Luke Fleurs is woensdagavond op brute wijze om het leven gekomen. De 24-jarige centrumverdediger van de profclub Kaizer Chiefs werd doodgeschoten bij een autokaping.

De schietpartij vond plaats bij een benzinepomp in een buitenwijk van Johannesburg. Terwijl Fleurs in zijn Volkswagen Golf 8 GTI wachtte om te worden bediend door de pompbediende, sprongen twee gewapende mannen uit een witte BMW.

De overvallers dwongen Fleurs onder bedreiging van een wapen uit te stappen om met zijn auto weg te kunnen rijden en schoten hem toen hij dat had gedaan één keer in zijn bovenlichaam.

Fleurs werd afgevoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, maar bleek bij aankomst al overleden. De politie is nog altijd op zoek naar de daders.

“Met veel verdriet maken we bekend dat Kaizer Chiefs-speler Luke Fleurs op tragische wijze om het leven is gekomen bij een poging tot kidnapping in Johannesburg”, schrijft Kaizer Chiefs op X.

“Onze gedachten en gebeden gaan in deze moeilijke tijd naar zijn familie en vrienden. De SAPS (Zuid-Afrikaanse politie, red.) behandelt de zaak en verdere details zullen te gepasten tijde worden gecommuniceerd.”

Fleurs vertegenwoordigde Zuid-Afrika op de Olympische Spelen in Tokio in 2021. In alle drie de groepswedstrijden, tegen Frankrijk, Japen en Mexico, kwam hij negentig minuten in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man wat een zieke wereld zeg. Zelfs bij het meewerken in koele bloeden afgerekend worden. Op sommige plekken in de wereld is het letterlijk je lot te sterven als je op de verkeerde tijd op de verkeerde plek bent..

4 april 2024 om 12:04

Ja echt triest.. zoals je zegt, je weet dat je leven op het spel staat dan heeft geen enkel materiaal waarde!Die staat ‘m af & nog wordt hij gepopt!De wereld is ook naar de klote joh. & ik zie het eerlijk gezegd niet beter worden man..R.I.P Luke

4 april 2024 om 15:32

Absoluut! Helaas nemen de plekken wel steeds meer toe.... Ook in Nederland neemt geweld meer en meer toe....

4 april 2024 om 17:31

In NL zijn de moordcijfers juist historisch laag gast, dus ik weet m'n God niet waar je deze opmerkelijke claim op baseert...

4 april 2024 om 18:21

Geweld wel inderdaad. Echter hoef je bij een beroving/inbraak niet zozeer direct voor je leven te vrezen, uitzonderingen daargelaten.

R.i.p. Luke Doodschieten nadat hij gewoon mee heeft gewerkt aan hun eisen. Gaat lekker daar in Zuid-Afrika zeg. Nog nooit zo een land in zo een korte tijd naar de klote zien gaan.

4 april 2024 om 12:44

Ooit zo mooi. Vreselijk hoe het nu gaat!
Heb er een deel van mijn familie wonen, later werden zij veracht om de geschiedenis, denk dat velen nu met weemoed aan die tijd zullen terugdenken

Dagelijkse kost in Zuid-Afrika. Je bent je leven daar niet zeker. Wat een compleet onleefbaar shithole is dat geworden.

5 april 2024 om 00:41

En hoevaak ben je er precies geweest? Mijn ervaring is namelijk totaal anders. Nooit onveilig gevoeld wanneer ik er was.

Jaar of 6/7 geleden ook een doelman van Orlando Pirates (meen ik) doodgeschoten daar. Triest.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren