Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen voor Arsenal: moeder van toptalent verbannen na ruzies bij de club

Laatste update:

Ainsley Maitland-Niles lijkt een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan en mocht dit seizoen al zijn debuut maken in het eerste elftal van Arsenal. Arsène Wenger en co zien het absoluut zitten in de zeventienjarige middenvelder, maar maken zich ernstig zorgen over de moeder van het toptalent, die inmiddels niet meer welkom is bij de club. Dat meldt de BBC; Arsenal wenst niet te reageren.

/

Jule Niles sprak vorige maand met Dick Law, een directeur van Arsenal die over de contracten gaat, en de zaakwaarnemer van haar zoon. De moeder van Maitland-Niles wilde weten hoe de toekomst van de middenvelder eruit zag en dit gesprek zou behoorlijk uit de hand gelopen zijn. Law en de zaakwaarnemer werden aangevallen en liepen lichte verwondingen op. De politie werd gebeld en Niles kreeg te horen dat zij haar gezicht niet meer bij de club mocht laten zien.

De moeder van de middenvelder trok zich daar niet veel van aan en was vorige week aanwezig bij de wedstrijd van de Arsenal-beloften tegen Aston Villa. Niles maakte opnieuw ruzie: zij schreeuwde naar de technische staf van the Gunners en dreigde om haar zoon van het veld te halen. De politie werd opnieuw ingeschakeld; Niles werd niet gearresteerd, maar heeft wel weer te horen gekregen dat zij niet meer naar de club mag komen. Er is een officiële waarschuwing uitgedeeld.

Maitland-Niles speelt al sinds zijn negende in de jeugdopleiding van Arsenal en deed op 9 december een helft mee in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray. De middenvelder mocht vervolgens ook al een keer invallen in de Premier League (tegen Newcastle United) en FA Cup (tegen Hull City). Maitland-Niles woont nog thuis en bij Arsenal zou men zich behoorlijk zorgen maken over de omgeving waarin de jongeling wordt opgevoed.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die moeder heeft zeker $$$$ tekens in haar ogen. Laat die jongen lekker voetballen. En als die het goed kan komt het geld vanzelf. Die jeugdspelers in Engeland boeren toch al goed. Zie Guidetti reserve bij man city heeft een contract sinds zijn 18e van 50.000 euro per week.

Dat is meer dan wat Siem de Jong of Eriksen in het 1e van ajax verdienden.

1 mei 2015 om 13:27

Guidetti is aangekocht en dan verdien je in de regel een stuk meer.

1 mei 2015 om 13:41

Dat was een voorbeeld. Er zijn kinderen in de onger 19 elftallen van Engelse komaf die gewoon rustig 15.000 pond per week verdienen,

En voordizzhead. Het was geen conclusie maar een mening.

1 mei 2015 om 23:51

Mening of niet je strooit met heel wat feiten rond.

1 mei 2015 om 13:31

Tuurlijk is het aannemelijk, maar er zijn genoeg moeders die net zo gek / niet te controleren zijn en die dat bij een amateurclub doen. Dat heeft niks met geld te maken, dus je conclusie is een beetje voorbarig.

1 mei 2015 om 14:04

Ongemakkelijk voor die jongen vooral :-( miss verkloot ze wel zijn carriere hiermee of op zn minst zal het invloed hebben op zijn concentratie tenzij hij nu al mentaal sterk is.

Je zou die jongen maar zijn en je moeder zo tekeer zien gaan, dan schaam je je diep denk ik.

1 mei 2015 om 13:25

En dat dan 2 keer...

1 mei 2015 om 15:48

Ja precies je ouders mogen fanatiek zijn maar dit slaat echt alles.

Zoek die foto van de moeder maar eens op.. wat een pitje.

Lijkt wel tegen het krankzinnige aan, deze mevrouw. Hopelijk gaat het goed komen.

1 mei 2015 om 14:09

Haha die vrouw is inderdaad geen grappen. Natuurlijk is het hartstikke fout om mensen op hun uiterlijk te judgen, maar zij lijkt echt op zo een hysterische vrouw die graag in het openbaar in een winkelcentrum schreeuwt en met tassen gooit.

1 mei 2015 om 14:30

Ze heeft een foto op het parkeerterrein van het trainingscomplex gemaakt met een krant van gisteren, om te bewijzen dat ze gewoon daar kan komen als ze dat wil.
Terwijl de club gewoon toestemming heeft gegeven dat ze haar zoon af mag zetten en op mag halen bij het trainingscomplex .

Dan ben je niet helemaal goed volgens mij hahaha
www.independent.co.uk staat dat verhaal met foto (link is te lang om hier te zetten)

Kijk eens bij een wedstrijd van jeugdelftallen , als je ziet hoe sommige ouders langs de lijn tekeer gaan , niet te geloven. Het is eigenlijk best wel uitzonderlijk dat je dit nu pas leest dat dit blijkbaar ook bij jeugdspelers gebeurt van bekende clubs. Van de zijlijn verplaats zich dus nu naar de onderhandelingstafel.

On: Die moeder mag blij zijn dat haar zoon zoveel talent heeft en mee mag doen met Arsenal en dan ook nog de technische staf uit gaan schelden, niet goed bij haar hoofd..

Off: Dat ouders langs de lijn gewoon normaal doen erger me er altijd aan en vind het ook niet normaal het is maar een spelletje.

1 mei 2015 om 14:12

weet jij way er precies is gebeutd misschien werd ze wel uitgescholden

1 mei 2015 om 14:25

Ja joh, een directeur van Arsenal en een zaakwaarnemer die een vrouw gaan uitschelden. Of een technische staf tijdens een wedstrijd.

Logisch...

1 mei 2015 om 14:30

je bevooroordeelt iemand zonde diegene te kennen zoek eerst uit wat er aan de hand is om dan gelijk te oordelen

1 mei 2015 om 23:12

Komop zeg, als je Engels bent en je naam Dick Law is moet je je wel gewoon gedragen, ze nemen je al moeilijk serieus, en al helemaal niet als je je niet gedraagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren