Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zonder Simeone had ik niet bij de beste spelers van de wereld gehoord’

Laatste update:

Antoine Griezmann wordt de laatste tijd geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid. Ondanks dat Manchester United bereid is een recordbedrag op tafel te leggen, hoeft de aanvaller niet per se weg uit Madrid. De Fransman geeft aan dat hij zich op zijn plek voelt bij los Colchoneros.

“Mijn privéleven in Madrid is goed, ik ben gelukkig. Met de club verhuizen we naar een nieuw stadion, wat erg belangrijk is. We moeten kijken wat de toekomst brengt, maar ik ben gelukkig bij Atlético en hoop nog veel prijzen hier te kunnen winnen”, zegt Griezmann op de website van de FIFA. Eerder liet de aanvaller al weten dat hij het liefste in Spanje wil blijven.

Griezmann laat daarnaast weten dat trainer Diego Simeone belangrijk is voor hem. “Hij heeft mij veranderd. Er zijn door hem zoveel dingen aan mijn spel veranderd, die kan ik amper allemaal opnoemen. Ik had nu niet bij de beste spelers ter wereld gehoord als ik hem niet als trainer had gehad. Hij heeft me geholpen effectief voor het doel te zijn, iedere kans te pakken die ik krijg en geleerd te werken voor het team. Dat is belangrijk, anders kan je niet bij Atlético spelen.”

Denk jij dat Antoine Griezmann aankomende zomer gaat vertrekken bij Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem wel voor een andere avontuurtje gaan. Zo praten de spelers meestal wanneer ze willen vertrekken. Maar wel netjes dat hij respect toont aan zowel de club als de manager.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren