Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zoiets als dit heb ik in 28 jaar ook echt nog nooit meegemaakt’

Laatste update:

Mathieu Valbuena speelde acht seizoenen voor Olympique Marseille en ging vervolgens naar Rusland, waar hij relatief kort voor Dynamo Moskou voetbalde. Olympique Lyon haalde de kleine middenvelder terug naar de Franse velden en zondag stond Valbuena oog in oog met zijn oude club. De ontmoeting in het Stade Vélodrome was zeer verhit en Lyon-baas Jean-Michel Aulas spreekt er schande van dat er zondag zo veel misging.

/

De wedstrijd in Marseille werd na een uur spelen ruim twintig minuten stilgelegd, omdat er vuur- en glaswerk op het veld werd gegooid. Aulas had er werkelijk geen woorden voor en beticht Marseille van het organiseren van een vendetta tegen ex-speler Valbuena. “Valbuena heeft zich goed gedragen, toonde karakter. Wie dat niet deden zijn de bazen bij Marseille, die een vendetta tegen Mathieu toestonden of misschien wel organiseerden.”

Aulas werkt al sinds 1987 voor Olympique Lyon, maar zo’n vijandige sfeer als zondag maakte ook hij nog niet eerder mee. “Nee, niet dat het ooit zo ver ging. En ik loop al 28 jaar mee en ben ook bij buitenlandse wedstrijden geweest, waar zogenaamd sprake is van activisme op de tribunes. Maar zoiets als dit… nee, dat heb ik niet eerder zo gemaakt”, verzucht Aulas.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk natuuijk dat deze 'supporters' zich zo gedragen. Ik heb vernomen dat de spelers van marseille ook niet heel vriendelijk waren tegen Valbuena. Klopt dit?

21 september 2015 om 13:05

Dit klopte inderdaad, Allesandrini kreeg rood voor een harde charge op Valbuena.

Franse bond moet maar eens hard ingrijpen bij Marseille. Europees maken de supporters er n puinzooi van, en nu weer. Ik zou ze gewoon puntaftrek geven voor dit wangedrag

21 september 2015 om 13:16

Zou ze goed doen inderdaad om dit gedrag af te leren. Heb 't sws niet echt met Marseille maar zo gaan ze te ver, in 1 week 2 incidenten.

21 september 2015 om 14:12

T is daar bijna elke week raak. Altijd veel politie nodig. Triest

21 september 2015 om 14:58

Vind je het gek, Marseille is gewoon een gewelddadige stad en dat heeft invloed op de inwoners ervan. De achterban komt van de ghetto's en zetten de boel op stelten

Wat een stemmingmakerij weer zeg. Natuurlijk keur ik dit gedrag af, zowel rondom de wedstrijd in Groningen als voor en tijdens de wedstrijd gister.
Het gaat hier om een tientallen, hooguit een hondertal klootzakken die niet weten waar de grens is en veels te ver gaan.
De overage 60.000 supporters hebben zich gister prima en vol passie gedragen en achter het team gestaan.
Meneer Aulas is verliefd op Marseille, heb ik zo nu en dan het gevoel. Wil elke zomer spelers hebben en praat in de media vaker over Marseille dan over zijn Eigen clubje...

21 september 2015 om 16:58

Je geeft toe dat het fout is maar vind het toch stemmingmakerij? Dit is natuurlijk een wanvertoning en als supporter van de club zou je het niet minder erg moeten maken dam het is

21 september 2015 om 17:20

Mijn argumenten zijn duidelijk, stemmingmakerij in de zin dat alle supporters over één kam worden geschoren.
Natuurlijk keur ik het af wat die mensen hebben gedaan, maar het is nog niet 1 van het total aantal supporters.

Aulas maakt het erger door te insinueren dat deze hetze tegen Valbuena georganiseerd is door de directie van l'om. Dat gaat veels te ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren