Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zlatan Ibrahimovic onderhandelt over rentree in Engeland

Laatste update:
/
Paris Saint-Germain heeft bij Kylian Mbappé kenbaar gemaakt dat men zijn contract graag wil verlengen. Desondanks ligt er nog geen formeel aanbod op tafel voor de jonge aanvaller. (L’Équipe)
/
Maarten Stekelenburg mag Everton in januari verlaten. The Toffees willen nog een transfersom overhouden aan de reservedoelman, die in het bezit is van een aflopend contract. (Football Insider)
/
Zlatan Ibrahimovic verkiest Engeland mogelijk boven Italië. Manchester United is in gesprek met de bijna transfervrije spits van Los Angeles Galaxy om te zien of een hereniging mogelijk is. (Daily Mail)
/
Manuel Pellegrini hoeft nog niet te vrezen voor zijn baan bij West Ham United. De leiding van de huidige nummer zestien van de Premier League behoudt voorlopig het vertrouwen in de manager. (Daily Mirror)
/
Sheffield United wil het contract van John Lundstram verlengen en gaat binnenkort om de tafel met de Engelsman. De middenvelder, die dit seizoen indruk maakt bij de Premier League-club, ligt nog tot volgend jaar zomer vast. (The Star)
/
De leiding van Arsenal staat honderd procent achter manager Unai Emery. De Londenaren willen hoe dan ook tot de zomer wachten om een beslissing te nemen over de toekomst van de Spanjaard. (The Athletic)
Vind jij dat Manchester United Zlatan Ibrahimovic terug moet halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ManU... voor marketingdoeleinden is Zlatan de juiste aankoop maar niet meer coor sportieve doeleinden. Veel topclubs als Bayern, Real en Barca hebben periodes waarin ze het moeilijk hebben. Ga nu eens een aan de slag met een jonge getalenteerde trainer die jong potentieel weet te implemeteren en ontwikkelen, aangevuld met ervaren gemotiveerde routiniers. Zorg er bovendien voor dat de Engelse cultuur geborgd wordt.
Ik zou echt aan de slag gaan met jongens als Chong, Ake, Tonali, Havertz, Klostermann, Cuvamenga.

11 november 2019 om 12:30

Engels cultuur waarborgen, maar alle door jou genoemde spelers zijn buitenlanders? Edit: Wie is Cuvamenga?

11 november 2019 om 13:03

Denk dat hij bedoelt Camavinga van Stade Rennes, 16 jarige middenvelder die dit seizoen al in de basis speelt. Heel groot talent maar die zou nu al minimaal 40 miljoen kosten.

11 november 2019 om 13:25

Wat zijn Williams, Garner, Greenwood, James, McTominay dan? Ontwikkelen ontwikkelen ontwikkken.

11 november 2019 om 12:51

Jij moet volgens mij gewoon even Football Manager aanzetten...hoe dan ook, Zlatan terug halen is een zwaktebod. Moeten ze niet doen. Maar trainers en spelers hebben ze inmiddels genoeg versleten, zonder succes. Er moet daarboven eerst iets veranderen.

11 november 2019 om 13:05

Dus, gisteren heeft United gevoetbald met het jongste elftal van de Premier League dit seizoen onder leiding van een jonge getalenteerde trainer. Tevens hebben ze in de zomer een 3-tal jonge getalenteerde Britse voetballers aangetrokken. Het feit dat men aan de slag is gegaan met jongens als Wan-Bissaka, Brandon Williams, Mctominay, Rashford, Martial, Greenwood, etc is niet goed genoeg? Gezien de breedte van de selectie (of beter gezegd, het gebrek aan) zou een tijdelijke komst van Zlatan nog niet verkeerd zijn, zo lang hij maar niet standaard in de basis moet komen te staan.

11 november 2019 om 13:12

Juist dat!

11 november 2019 om 15:39

Laat dat na jaren van dolen nou precies zijn waar de club mee bezig is! Kijk even de samenvatting van de wedstrijd gisteren zou ik zeggen.

Zou geweldig zijn als hij een half jaar komt.

Moet je als man united zijnde toch niet meer willen.. zlatan zal niet naar united willen komen om 30 minuten in een half seizoen te spelen lijkt mij, verder moet united dit soort spelers niet meer terug halen als je echt de absolute top weer wilt bereiken.

Het bestuur van Arsenal staat 100 % achter Emery (the Athletic).meestal zijn je dagen bij die mededeling geteld.

Persoonlijk dacht ik dat Stekelenburg al gestopt was.. wel erg btw dat je een speler hebt die je nooit gebruikt en toch geld wil zien

Rgiggs11 Ik betwijfel ten zeerste of Zlatan nog van toegevoegde waarde kan zijn voor United. Ik ben bang dat het geweldig veel exposure oplevert maar tegelijk Rashford en anderen gaat remmen in hun ontwikkeling. Het liefst zie ik volgend jaar jou alter ego het voor het zeggen hebben bij United en dat er dan eens wat gerichter gaat worden ingekocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren