Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan Ibrahimovic moet een streep door het EK zetten

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic moet een streep door het EK zetten. De aanvaller van AC Milan kan door een knieblessure definitief niet in actie komen voor Zweden tijdens het Europese eindtoernooi, daar nader onderzoek heeft uitgewezen dat hij zes weken nodig heeft voor het herstel. Italiaanse media maakten eerder nog melding van een revalidatieperiode van drie weken.

"Het is jammer, maar Zlatan gaat het EK missen door zijn blessure", vertelt bondscoach Jannes Andersson in gesprek met Expressen. Ibrahimovic, 39 jaar, liep de kwetsuur zondagavond op in de met 0-3 gewonnen topper op het veld van Juventus. Sindsdien kwam hij niet meer in actie voor de Noord-Italianen, die het seizoen op 23 mei afsluiten tegen Atalanta.

Ibrahimovic keerde in de vorige interlandperiode juist terug bij de Zweedse nationale ploeg, na een afwezigheid van bijna vijf jaar. Het EK moest het grote afscheid van Ibrahimovic worden als A-international. De ploeg van Andersson is ingedeeld in Groep E, bij Spanje, Polen en Slowakije. Op 14 juni spelen de Zweden in Sevilla hun openingswedstrijd tegen Spanje.

Ibrahimovic is met 62 goals de topscorer aller tijden in het Zweedse elftal. Hij droeg 117 keer het shirt van de nationale ploeg en was met Zweden van de partij op de WK’s van 2002 en 2006 en de EK’s van 2004, 2008, 2012 en 2016.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shit sneu zeg voor hem

15 mei 2021 om 16:08

Sportief super jammer dat Zlatan er niet bij is. Aan de andere kant: als ik dan deze - ooit grappig begonnen, nu sneu, uitgemolken en irritant geworden - Zlatan leuzen lees ben ik wel weer blij dat dat er straks niet bij is.

Zonde, maar geen paniek. Zlatan gaat toch altijd door dus over 1,5 jaar het wk zou makkelijk kunnen haha

Dat is wel echt zonde zeg! Voor mij direct een reden om de wedstrijden van Zweden gewoon te skippen.. Voor Zlatan ga je toch wel even zitten, de rest van het elftal is 13 in een dozijn.

15 mei 2021 om 15:41

Slaat nergens op. 1 iemand die niet zou spelen en opeens is het niet meer de moeite en 13 in een dozijn. Wat een logica.

Dus wel kijken met Zlatan voorop die de hele tijd op ballen zit te wachten en hoopt op aanvoer want dat is oh zo spannend.

15 mei 2021 om 15:47

@Medellin, waarom is dat onzin? Iedereen heeft toch zijn eigen redenen. Of is alleen jouw denkwijze de juiste?

15 mei 2021 om 15:49

Huh? Dus jij vind Zlatan geen klasse apart? Zijn ZatanZtyle zie je eigenlijk bij niemand zo vaak voorkomen. Hakjes, omhalen, onmogelijke intikkers.. voor de rest van het elftal ga je niet zitten, voor Zlatan wel.

15 mei 2021 om 16:52

Isak is best een leuke speler om naar te kijken. En er lopen er meer rond. Juist met Zlatan zou het geforceerd zijn. Zweden is zonder hem opgebloeid en was beter gaan spelen. Met hem moeten alle ballen naar Zlatan, en dat zorgt voor een verkramping binnen het elftal.

16 mei 2021 om 10:02

Dat doet er niet toe, het boeit me geen reet hoe ze het als elftal doen. Ik kijk Zweden enkel en alleen voor Zlatan. Één enkele bovengemiddeld goede balaanname, magnefieke pass of what so ever telt voor mij meer dan een goede teamprestatie van ren elftal waar ik verder niks mee heb.

16 mei 2021 om 20:29

Kun je beter naar Isak kijken, zul je meer hoogtepunten beleven dan bij Zlatan.

Het EK zal Zlatan missen.

Ik vind het jammer voor Zlatan, maar aan de andere kant zou het niet eerlijk zijn richting de aanvallers van Zweden. Zij hebben ervoor gezorgd dat Zweden gekwalificeerd is en dan komt Zlatan een plekje innemen. Een beetje het zelfde als iemand die niks doet in een groepsproject, maar toch een voldoende krijgt.

Jammer, ik blijf dit zo'n fantastische spelen vinden, misschien dat niet iedereen hem mag maar ik kan wel van hem genieten zowel van zijn voetbal kwaliteiten als zijn soms arrogante gedrag

Het EK moet een streep door Zlatan Ibrahimovic zetten. Het EK gaat Zlatan heel erg missen. Nee maar het is wel sneu voor hem. Hij kwam terug als een baas op zijn leeftijd en dan helaas niet mee kunnen naar het EK. Zal zuur zijn voor hem.

Daar gaan we niets aan missen, by far over the top,had sowieso geen betekenis gespeeld voor Zweden, hooguit een irritatie factor voor vele

15 mei 2021 om 15:53

Als je hem dit seizoen niet hebt zien spelen, reageer dan gewoon niet .

15 mei 2021 om 21:01

Wat heeft hij behaald dan dit jaar ?

15 mei 2021 om 15:54

Ik vind zijn act inderdaad over the top, maar als voetballiefhebber, vind ik hem nog steeds van toegevoegde waarde.

Sinds ik weet dat hij een tijger afgeschoten heeft kan mij die hele vent niet meer boeien

15 mei 2021 om 15:56

Was het niet een leeuw ?

15 mei 2021 om 16:03

Ja, was inderdaad een leeuw.

Heel eerlijk vind ik dat niet meer als terecht. ( niet de blessure tho )Maar vind het echt een beetje nep dat de andere spitsen de volledige kwalificatie spelen, en op het moment dat Zweden zich plaatst moet vindt meneer Zlatan zichzelf zo belangrijk dat hij toch maar even mee wilt gaan.

15 mei 2021 om 19:50

Vind ik ook wel een beetje onzin. Omdat je veel meer spelers hebt dan de basisspelers en die hebben letterlijk niks gespresteerd. Daarbij is vorm belangrijker en zlatan heeft gewoon ac milan geholpen aan een cl ticket, wat voor de competitie begon een heel moeilijk karwei leek.

15 mei 2021 om 19:51

Dat kan allemaal zo zijn, en geloof me ik geef je 100% gelijk.
Maar ikzelf betrap me erop dat het meer om het principe gaat.

Jammer. Aangezien het WK 'al' over anderhalf jaar is, zit er misschien nog een kansje in dat 'ie z'n laatste eindtoernooi nog niet gespeeld heeft. Je weet het tenslotte nooit.

Dus zijn interlandcariere is ook weer voorbij. Het waren paar gezellige weken/maanden dus voor hun😉.
Verwacht ook eerlijk gezegt dat hij volgend seizoen vaker geblesseerd zal zijn ivm zijn leeftijd.

Jammer voor hem, maar voor het Zweedse team beter. Zlatan leidt de rest alleen maar af, zowel in als buiten het veld. Persoonlijk zal ik hem niet missen.

Wel zonde en hopelijk vallen er niet nog meer sterren af. Ik zie dit naast zijn leeftijd ook wel als gevolg van het zware seizoen. Ik hoop ook dat t geen invloed heeft op het niveau van de wedstrijden op het ek.

Het EK zal niet hetzelfde zijn zonder Zlatan. Zlatan is het EK en het EK is Zlatan. De UEFA zal 3 dagen van Europese rouw afroepen want het EK mist Zlatan.

Lag hij niet al onder een vergrootglas door zijn aandeel in een wedkantoor op Malta? Wat is hier uitgekomen?

15 mei 2021 om 20:32

Zover ik weet is die onderzoek nog gaande.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren