Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech verrast met vrije trap; Mazraoui en Labyad zijn er niet bij

Laatste update:

Voor de tweede keer in vier dagen heeft Marokko gewonnen van de Centraal-Afrikaanse Republiek. Na een 4-1 zege in eigen land wonnen de Leeuwen van de Atlas met 0-2 in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup. Hakim Ziyech speelde een hoofdrol met een doelpunt en een assist. Marokko heeft tien punten verzameld in de groepsfase en is met nog twee duels te gaan vrijwel zeker van een plek in de top twee en daarmee kwalificatie voor het toernooi in 2021.

Marokko trad aan met twee voormalig Eredivisionisten: Ziyech en Sofyan Amrabat. Bovendien maakte aanvaller Zakaria Aboukhlal van AZ zijn opwachting in minuut 78. Noussair Mazraoui van Ajax deed vrijdag nog mee tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek, maar zat ditmaal niet bij de wedstrijdselectie. Ook Zakaria Labyad, die vrijdag op de bank bleef, zat er ditmaal niet bij. Het was niet direct duidelijk waarom Mazraoui en Labyad geen deel uitmaakten van de selectie.

Marokko kwam zes minuten voor rust op voorsprong. Aan de rechterflank, op grote afstand van het doel, mocht Ziyech aanleggen voor een vrije trap. Hij bracht de bal voor het doel, maar die werd door niemand aangeraakt in het strafschopgebied. Doelman Geoffrey Lembet van de Centraal-Afrikaanse Republiek was verrast: 0-1. In de blessuretijd counterde Marokko ook naar de 0-2: Ziyech nam een lange bal van Amrabat aan, stormde samen met Youssef En-Nesyri af op doel en stelde zijn ploeggenoot in staat om van dichtbij de eindstand te bepalen.

Check hoe Hakim Ziyech een vrije trap vanaf hier erin schiet. ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 17 november 2020

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Centraal Afrikaanse Republiek... gaat toch helemaal nergens meer over, dat is niveau Top Oss.

17 november 2020 om 19:10

Haha zoiets ja maar ja dat is net zo met landen als Andorra, Moldavie, Letland, Luxemburg, Liechtenstein, Malta en noem maat op lol.

17 november 2020 om 19:13

Dat vind ik lekker makkelijk, Nederland kan toch ook uit tegen Letland spelen en met 0-2 winnen..
Mexico speelt ook tegen Sint Vincent uit

18 november 2020 om 01:16

En zo heb je toch wel de mooi al die landen uit Europa al genoemd. Als je even alle Afrikaanse landen zou op noemen van dit niveau ben je nog wel even bezig. Deze vergelijking gaat niet helemaal op. Oranje spelt inderdaad wel eens tegen een Top Oss, maar als speler van Marokko spel je gewoon 50 van je wedstrijden tegen tegenstanders van het niveau Top Oss.

18 november 2020 om 02:23

Wat? Dacht jij dat dat alle 'top Ossjes' uit Europa waren? Wat te denken van een San Marino, Gibraltar, Faeröer, Litouwen, Estland, Azerbeidzjan, Cyprus, Kazachstan en Noord-Macedonië?

18 november 2020 om 05:50

Bareta niveau top oss? Al die afrikaanse landen beschiken over veel ligue 1 spelers. Landen als gabon zijn ff sterk als bosnie, slovenie etc. En landen als centraal afrika met kondogbia van atletiqo en ander ligue 1 spelers zijn zelfs veel sterker dan macedonie, letland.

17 november 2020 om 19:10

Wij spelen hier natuurlijk nooit potjes tegen Andorra en Liechtenstein etc..

17 november 2020 om 19:12

Makkelijk praten.. in Europa speel je tenminste op veel betere omstandigheden.

17 november 2020 om 19:18

Top Oss zou willen dat ze kondogbia hadden...

17 november 2020 om 19:20

@psverein, klopt kwa naam is het een voetbal dwerg maar het terrein waar je speelt en met de fysiek sterke Afrikanen die je tegenstanders zijn maakt het altijd een moeilijke pot. Zie WK geschiedenis, geloof me het blijft moeilijk om tegen Afrikaanse landen te spelen. Dus Marokko heeft het met 0:2 gewoon goed gedaan.

17 november 2020 om 19:24

Wat mensen niet weten in nl is dat Veel afrikaanse landen ligue 1 spelers hebben. Zelf kondogbia speelt bij centraal afrika. De speler van atletiqo. Die landen zijn sterker dan moldavie etc.

17 november 2020 om 20:07

Ik wil Centraal Afrika tegen Top Oss wel zien op Afrikaans grondgebied. Denk dat de spelers van Top Oss huilend van het veld lopen.

Ik heb de wedstrijd gezien, Ziyech weer belangrijk, Marokko mag in zijn handen knijpen dat ze hem hebben binnen gehaald.. s.amrabat speelde ook goed.. Afrikaanse landen uit spelen is echt moeilijk, moeilijk dan Bosnië Zelica uit.. waar Ghana Nigeria Algerije Ivoorkust niet de volle buit pakken midweeks, doet Marokko dat nu wel!!

17 november 2020 om 19:25

Klopt algerije 2-2 vs zimbabwe. Mensen begrijpen niet hoe moeilijk het spelen is daar.

17 november 2020 om 19:38

Laatst ook stond Nigeria 4-0 voor en na 86 minuten stond het 4-4.

17 november 2020 om 20:01

Gebeurde AZ ook uit bij Sparta.

17 november 2020 om 23:36

Ja als je kijkt naar wat voor spelers Nigeria heeft en wat voor spelers dat andere land heeft ga je wel schrikken

Lampard zal wel bij zijn met een Ziyech en Werner die in topvorm terugkeren naar de PL. Fifa mag trouwens wel ingrijpen over de staat van sommige velden in Afrika. De bal stuitert als een malle alle kanten op..

Lekker bezig deze gozer. Nog steeds mensen met twijfels?? Hoorde altijd op deze site dat maximaal een team als Sevilla of Roma aan zou kunnen. Draagt nu een pl team en een nationale elftal. Waar Marokko moeilijke tijden had kwam deze jongen en toen speelde een wk en we winnen potjes makkelijk die we voor hem niet wonnen of heel moeilijk wonnen. En toen hij naar ajax ging toen begon ajax een begrip te worden in eu.ajax speel finale eu cup in zn eerste jaar en 2 jaar later staat ajax halve finale champsl. Toevallig?..

Zyech heeft Ajax veel gebracht, waarvoor dank. Maar we moeten ook beseffen dat hij bij Ajax ongelooflijk veel heeft geleerd. En daarom is hij nu waar hij is

17 november 2020 om 19:36

Zag je hem bij Twente en Heerenveen hij was altijd al goed maar met betere spelers zoals bij ajax.dan kan die meer. 20 ballen op spits van ajax en 15 gaan erin 20 ballen op een spits van Heerenveen of Twente 10 of minder gaat erin. En dat zie je aan de cijfers want zijn cijfers zijn altijd heel hoog geweest voor waar hij speelde. Alleen met betere spelers kan je meer scoren en assist geven.

Marokko heeft echt veel concurentie op middenveld en aanval. Denk dat labyad niet naar afrika cup gaat. En ben benieuwd of belhanda, boufal nog een belletje gaan krijgen. Want idrissi zat ook nog niet bij de selectie. Word druk jaar voor de coach.

17 november 2020 om 19:30

Idrissi heeft gisteren of eergisteren volgens mij pas voor het eerst met Sevilla meegetraind. Vandaar dat hij er niet bij zat.

17 november 2020 om 19:51

Ik weet maar als hij erbij komt betekend dat nog meer concurentie. Dus meer spelers gaan moeten afvallen. Je heb ook nog boufal, tanane, belhanda waar je uit kan kiezen buiten die al opgeroepen waren zoals harit barkok amallah taarabt etc

@vz: Youssef el Arabi heeft geen minuut gespeeld vandaag. 0-2 was van Youssef En-Neseyri.

Prima speler hoor die Ziyech en Marokko is misschien wel een favoriet Afrika cup (hoewel het een raar schoptoernooi is geworden en niet meer wat het was).
Maar die reacties hier over Ziyech zijn toch wel het grappigst - kom op mensen nog 1 goaltje tegen Sheffield en hij is blijkbaar de beste ooit hahaha.
Nee jongens WK winnen zal Marokko en NL niet lukken zelfs halve finales niet dus schei uit met die nutteloze gesprekjes

17 november 2020 om 21:39

Ja maar wij Nederlanders leven toch in het nu en nu is hij ff de beste hahaha nee grapje maar hoe vaak komt het voor dat een marokaanse speler uit de eredivisie gelijk zo belangrijk is bij pl club en land mogen we ff trots zijn ðã¿ëœâ€°

Mazraoui was geschorst, had vrijdag geel kaart erbij

Zonder Ziyech stelt Marokko niks voor buiten Ziyech heb je alleen maar spelers die bij de subtop spelen of zelfs lager

18 november 2020 om 07:01

Je hebt gelijk, een Hakimi, Bounou en en En-Nesyseri zitten bij nietszeggende clubjes. Taarabt bij Benfica, ook een club van niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren