Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziggo SuperSportWeekend: Harry Kane jaagt op Messi en Cavani

Laatste update:

Tottenham Hotspur en Liverpool kwamen woensdagavond in actie in de Champions League en zullen dit weekeinde opnieuw aan de bak moeten. The Reds zijn zaterdagmiddag gastheer voor Burnley en het Tottenham van manager Mauricio Pochettino neemt het in de avond op tegen Swansea City. Heel Nederland kijkt komend weekend gratis live naar Ziggo Sport Totaal én dus naar de topwedstrijden in Engeland. Daarom blikken wij vandaag vooruit op twee duels.

Tottenham Hotspur - Swansea City
Tottenham won vorige week zaterdag met 0-3 van Everton en zal die overwinning een passend vervolg willen geven op Wembley. De Londenaren verloren in de Premier League nog nooit van de bezoekers uit Wales en hun enige nederlaag tegen the Swans dateert van september 1978, toen het in de beker 3-1 werd. Tottenham scoorde in januari 2016 (Leicester City, 0-1) voor het laatst níet in een thuiswedstrijd in de Premier League, maar toch heeft Swansea iets om zich aan vast te houden voor het treffen in Londen.

Tottenham heeft dit seizoen op Wembley namelijk al meer punten laten liggen dan vorig seizoen op White Hart Lane: vijf om vier. Swansea zal er ongetwijfeld alles aan doen om Tottenham nog meer punten af te snoepen, maar zal dan wel moeten letten op onder anderen Harry Kane. De spits verkeert namelijk in topvorm: hij maakte in dit kalenderjaar al 23 doelpunten in 21 wedstrijden en enkel Lionel Messi en Edinson Cavani deden het beter voor respectievelijk Barcelona en Paris Saint-Germain.

Liverpool - Burnley
Het team van Jürgen Klopp kan terugkijken op een redelijke start van de competitie. De Merseyside-club staat na vier speelronden met zeven punten op een achtste plaats, met drie punten minder dan de koplopers uit Manchester. Op basis van de statistieken is de kans groot dat Liverpool zaterdag wint, daar Burnley slechts één van de laatste 23 uitduels op Anfield won en de laatste negen visites aan Anfield allen verloren gingen. The Reds wonnen vijf van de zes Premier League-duels met Burnley, dat na vier speeldagen overigens evenveel punten als het team van Klopp heeft.

Burnley verloor sinds 1958, destijds tegen Aston Villa, niet tien opeenvolgende uitduels tegen eenzelfde opponent en hoopt dan ook op een bevredigend resultaat. Grote troef van the Clarets is zonder meer Jonathan Walters, die in de loop der jaren zeven Premier League-goals tegen Liverpool maakte. Liverpool zal het moeten doen zonder de geschorste Sadio Mané en dat is een gemis: men won maar vijf van de twaalf competitieduels zónder Mané (42%) en negentien van de dertig competitieduels mét Mané (63%).

Bekijk hier het Ziggo Sport-aanbod voor deze topwedstrijden!

Advertisement

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijken we niet vooruit naar de topper Chelsea - Arsenal?

Belachelijk dat je wel naar Liverpool-Burnley kunt kijken en niet naar Watford - City. Wat sowieso al een spannender wedstrijd is gezien City uit moet. Daarbij heeft City tegen Liverpool en Feyenoord laten zien hoe mooi ze voetballen. Dus de keuze voor Liverpool vind ik zeer opmerkelijk.

16 september 2017 om 00:12

Liverpool kent veel meer fans in Nederland. Ze zullen dus voor Liverpool hebben gekozen voor de kijkcijfers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren