Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zien om te geloven: curieuze terugspeelbal leidt tot enorme keepersblunder

Laatste update:

Doelman Andre Blake en Jakob Glasnes zullen niet met veel trots terugkijken op het duel tussen het Costa Ricaanse Deportivo Saprissa en Philadelphia Union (2-3) van dinsdagnacht. In de knock-outfase van de CONCACAF Champions League ging het duo flink de fout in.

Na 28 minuten spelen werd de Noor Glesnes op de huid gezeten door een van de aanvallers van Saprissa op zo’n 35 meter van het doel van Blake. De verdediger bracht zijn doelman in een benauwde situatie door de stuiterende bal met een flinke snelheid richting zijn eigen doel te volleren.

Doelman Blake mocht de terugspeelbal niet in de handen pakken en leek bij zijn aanloop richting de bal te twijfelen tussen een controle of kopbal. Vervolgens tastte de doelman mis. Hij sprong op, maar zijn coördinatie en timing waren dusdanig slecht dat de bal de eigen goal in stuiterde, waardoor Saprissa op voorsprong kwam. ESPN deelt de beschamende beelden van het tweetal op X, het voormalige Twitter.

Blake en Glesnes konden wel door de grond zakken en hadden gehoopt dat ze pakweg vijftig jaar geleden voetbalden, zonder social media. Gelukkig voor het tweetal wist Philadelphia zich wel te herpakken.

De 23-jarige spits Julian Carranza draaide de wedstrijd in de tweede helft middels een hattrick eigenhandig om, voordat Gerard Taylor namens de Costa Ricanen in de slotminuut weer wat terug deed en de eindstand op 2-3 bepaalde. Op woensdag 28 februari staat de return ingepland om 02:15 uur.

Philadelphia Union wist vorig seizoen tot de halve finale van het toernooi te reiken, daarin was Los Angeles FC over twee wedstrijden echter te sterk. Het Mexicaanse Club León wist zich in de finale te verzekeren van de eindzege.

Deze week staat de seizoensouverture van de Major League Soccer op het programma. The Union trapt het seizoen zaterdagnacht af met een thuiswedstrijd tegen Chicago Fire. Vorig seizoen eindigden Blake en Glesnes met hun club op de vierde plaats in de Eastern Conference, de oostelijke competitie van de Verenigde Staten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat maar zien dan?
"The media can not be played" krijg je te zien.

21 februari 2024 om 17:54

Oooh dat heb ik al weken op de app: “Bad request - Request too long.”

21 februari 2024 om 19:46

Dan maak je waarschijnlijk gebruik van een “prive” browser die geen cookies opslaat

Wat een klote bal van die verediger zeg jezus. De ergste nachtmerrie van elke keeper, schiet die bal dan gewoon uit

Hoe je op het idee komt om een bal zo terug te spelen is me echt een raadsel. Wat die keeper doet vraag ik me ook af. Zet 3 stappen achteruit en je neemt hem gewoon rustig op je borst aan.

Zo, tikkie terug Jaap!

Gewoon met je handen tegenhouden. Dat is een beter antwoord dan door laten gaan.

21 februari 2024 om 19:44

Dan krijg je rood en indirecte vrije trap tegen waarschijnlijk! Ook niet echt een goede optie.. Gewoon een ongelofelijk domme bal van die verdediger en slecht ingeschat door de keeper!

22 februari 2024 om 07:34

Rood? een keeper die een terugspeel bal in het strafschopgebied in zijn handen pakt is toch nooit een rode kaart waard
het is in het strafschopgebied dan is het toch gewoon een terugspeelbal en komt er een vrije trap vanaf daar, maar dat is altijd nog beter dan een tegendoelpunt lijkt mij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren