Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zieke' aanvaller bezoekt concert Chris Brown en ontvangt recordboete

Laatste update:

Carlos Vela is deze week niet helemaal eerlijk geweest. De aanvaller van Real Sociedad meldde zich ziek voor de training, maar hij bleek helemaal nergens last van te hebben: op Twitter verscheen in de avond een foto van Vela, die samen met Antoine Griezmann van Atlético Madrid aanwezig was bij een concert van Chris Brown. De clubleiding van Sociedad is woedend op de spits.

/

Manager Eusebio Sacristan heeft aangegeven dat Vela voorlopig voor zichzelf moet trainen en volgens AS heeft de Mexicaan ook een flinke boete gekregen, de hoogste die in de clubgeschiedenis van Sociedad is uitgedeeld. Onduidelijk is hoeveel Vela precies moet betalen. De aanvaller heeft inmiddels een telefonisch gesprek gehad met Jokin Aperribay, de voorzitter van Sociedad.

De 27-jarige Vela is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Sociedad, maar is dit seizoen nog niet echt op schot: na 27 competitiewedstrijden staat de teller pas op 4 doelpunten. In zijn eerdere seizoenen maakte hij 12, 14, 16 en 9 competitietreffers. Aankomende zaterdag speelt Sociedad uit bij Celta de Vigo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wil niet zeggen dat voetballers dom zijn want er zitten zat slimme gasten tussen, maar je hebt ze er ook bij zoals Vela man man, je weet dat mensen je gaan herkennen daar.

10 maart 2016 om 13:52

Erger dan Chris Brown, nou dat betwijfel ik hoor, de muziek van Adele is zeker mijn smaak niet, maar damn wat een stem, als die toch eens iemand had die goede muziek kon schrijven

Niet al te slim van Vela, je kunt er natuurlijk vanuitgaan dat je herkent gaat worden, maar ach misschien had hij het er voor over,

10 maart 2016 om 19:35

Nou adele kan je luisteren op momnenten , geen een voetballer luisterd adele voor een westrijd en liedjes van chris brown is meer motiverend dan adele

Het is bij deze Vela ook maar net hoe de wind waait. Als het hem uitkomt laat hij zien over bakken talent te beschikken om vervolgens weer tot een middelmatig niveau terug te zakken.
On: Discipline is nooit zijn sterkste kant geweest. Reeds bij Arsenal moest hij op zijn vingers getikt worden omdat hij te dik was.

Hij kan toch ziek zijn geworden na het concert? En als hij zich ziek had gemeld in de ochtend, kan hij toch later weer beter zijn geworden?

10 maart 2016 om 13:32

als hij 's ochtends niet kan trainen omdat ie ziek is, dan ga je 's avonds op tijd naar bed en je doet rustig....alles om de volgende dag weer 100% te zijn.
Het is je werk en je krijgt er extreem veel voor betaald. Dat brengt nou eenmaal bepaalde verantwoordelijkheden met zich mee

Ik mag toch aannemen dat de boete mede zo hoog uitvalt vanwege de muzikale wansmaak van Vela, Chris Brown, wat een bagger is dat zeg.

10 maart 2016 om 13:11

Misschien was Vela er ziek van geworden als hij het concert had moeten missen. Psychosomatisch dus.

Ben wel benieuwd hoe hoog die boete was, misschien doet hij er niet zo moeilijk over. En anders schiet Griezmann wel even wat voor

dus als je prof voetballer bent mag je geen sociale leven meer hebben.

eenzaam in huis zitten wachten op de volgende training/wedstrijd.

hmmmm

10 maart 2016 om 13:08

Als je dit als niet-voetballer flikt dan kan je ook op een reprimande van je baas rekenen hoor, de voorbeelden van mensen die zich ziek meldden en daarna op basis van hun sociale media activiteiten zijn ontslagen zijn legio.

10 maart 2016 om 15:21

klopt maar mijn punt is enige wat hieraan fout is is de "ziekmeld" gebeure.

10 maart 2016 om 18:17

Ja, dus als je al zo dom bent je ziek te melden bij de club terwijl je niet ziek bent, ga je niet met je bekende kop naar een concert. Jij lijkt me ook niet de slimste..

Haha bij Adele kon ik het nog begrijpen, maar Chris Brown?
Ach iedereen zijn eigen smaak maar denk niet dat een club er een al te grote probleem van moet maken. Artiesten treden op zonder rekening te houden met voetbal, als voetbal jouw bron van inkomen is moet je kiezen wat je belangrijker vind lijkt me.

Echt hilarisch hoe dom sommige van die jongens zijn.

Tja gebeurd overal, waarom niet in het voetbal? Enige gekke eraan vind ik een concert van Chris Brown bezocht is hahaha

Man man man wat lopen er domme mensen rond op deze aardkloot

Volgens wat ik lees op de FB-pagina was hij ziek NA het concert. En ging hij dus niet naar het concert, terwijl hij zich al ziek had gemeld.

Nou, dan vind ik het nog niet zo raar. Wie is er nu nog nooit werkonbekwaam geweest na een avondje stappen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren