Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane blijft Real Madrid trouw: ‘Al blijft zelf voetballen het leukst’

Laatste update:

Zinédine Zidane blijft bij Real Madrid. Dat heeft de technisch directeur en assistent-trainer van Carlo Ancelotti aan televisiestation La Sexta laten weten. De 41-jarige Fransman was eerder nog kandidaat om de nieuwe trainer te worden van Girondins Bordeaux, maar hij wees de club uit het zuidwesten van zijn vaderland af.

/

“Op het moment ben ik hier, ik blijf ook bij Real Madrid”, zei Zidane zondagavond na een benefietwedstrijd tussen legendes van De Koninklijke en Internazionale. “We zien wel wat er gebeurt. Ik heb het nu naar mijn zin in de dug-out, al blijft zelf voetballen het leukste wat er is. Daarom is het soms niet makkelijk om trainer te zijn.” Bordeaux hoopte Zizou aan te kunnen stellen als de opvolger van Francis Gillot: “We hebben een paar keer contact gehad”, bevestigde voorzitter Jean-Louis Triaud onlangs.

“We konden hem helaas niet strikken. Hij is verknocht aan Real en je moet niet vergeten dat zijn familie daar al elf jaar woont”, sprak Triaud in gesprek met het Franse RTL. Hij legde het lot van Bordeaux uiteindelijk in handen van oud-verdediger Willy Sagnol. Zidane, die driemaal werd verkozen tot wereldvoetballer van het jaar, speelde in zijn carrière vijf jaar voor Real.


Denk jij dat Zinédine Zidane ooit hoofdtrainer van Real Madrid wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk t wel, maar dan zal ie zeker de Sterspelers meer rust geven.

10 juni 2014 om 06:19

Zidane is écht goed!

Hoop dat hij na Ancelotti zelf trainer wors van Real gun het hem hele erg wat een voetballer en kan goed opschieten met Ancelotti

Geweldig, hij kan nog veel leren van Carlo Ancelotti. Hij is een hele belangrijke schakel in de staf van Ancelotti. Goede zaak dat hij nog even blijft. Hij is nog jong, tijd zat om zelf een team te coachen in de toekomst.

8 juni 2014 om 21:22

Hierh eb je wel een punt in, hoop dat ie wel een beetje op Ancelotti zal lijken, en bij kleine wedstrijden de reserve spelers gebruiken.

9 juni 2014 om 02:29

Helemaal met jou eens. Hoop zelfs dat Zidane het takenpakket van Ancelotti overneemt wanneer die weg wil.

9 juni 2014 om 12:59

Wie weet, maar voor de komende jaren wil ik echt nog Ancelotti aan het roer zien. Op termijn is Zidane een optie.

11 juni 2014 om 14:30

Ik wil zeker Ancelotti nog 2/3 seizoenen bij Real zien hij is goed bezig en hoop dat we volgende seizoen alle prijsen pakken met hem.

Blij dat hij blijft. Ik vind Ancelotti en Zidane een uitermate geschikt trainersduo voor Real Madrid. Rust, uitstraling, klasse en twee prijzen afgelopen seizoen. Veel beter dan Mourinho en zijn Portugese kliek.

8 juni 2014 om 22:12

Ook de spelers zijn beter bij Ancelotti dan bij Mourinho..

Groot gelijk, gewoon in Madrid blijven.

Zijn famillie woont er al 11 zomers lang en zijn er gelukkig en hij zelf ziet het ook wel zitten in deze top stad met een heerlijk klimaat lekker in madrid blijven zou ik zeggen

Ik zie liever zidane op het middenveld dan illaramendi 😅

9 juni 2014 om 12:26

Haha, 100% procent mee eens. In die legende wedstrijden denk ik soms wrm ben je zo vroeg gestopt zizou, natuurlijk loopvermogen is minder, maar dat hebben Xabi Alonso,pirlo,xavi ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren