Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeventienjarige imponeert in Rotterdam: ‘Hij draait nu al zeer goed mee’

Laatste update:

Het centrum van de defensie van Sparta Rotterdam wordt gevormd door twee spelers die qua leeftijd veel schelen. De 35-jarige Michel Breuer wordt geflankeerd door Rick van Drongelen, die pas 17 jaar oud is. De ervaren Breuer probeert de jongeling zo veel mogelijk informatie over te brengen.

/

“Als deze jongen zo doorgaat, wordt hij een heel goede speler. Rick is linksbenig, groot, snel en op fysiek vlak heel ver. En, niet onbelangrijk: hij draait nu al zeer goed mee bij Sparta”, laat Breuer optekenen in De Telegraaf. Van Drongelen wordt in verband gebracht met tal van Europese topclubs: zo zou meesterscout Piet de Visser namens Chelsea diep onder de indruk zijn.

Breuer is van mening dat Van Drongelen zich voorlopig het beste kan blijven focussen op Sparta. “Voor Rick is het namelijk de beste leerschool om voorlopig wedstrijden in het eerste elftal van deze club te spelen”, klinkt het.

Rick van Drongelen is in de toekomst goed genoeg voor de Nederlandse top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van wie kan je beter leren dan van Breuer!

Deze jongen word nu al de hemel ingeprezen

25 januari 2016 om 14:42

Niks mis met het herkennen en erkennen van talent.

25 januari 2016 om 16:03

Ben ik het met je eens maar een jonge speler word altijd veel te snel gezien als een toekomstig talent. Gun het hem van harte als ie er komt en dat bij iedereen die word gezien als de toekomst! Maar er komt te snel een druk op te staan wat ze soms nog niet aan kunnen.
Dus ik ben ervoor om lekker door te knallen bij sparta en langzaam via de eredivisie omhoog te kruipen! Jong genoeg en tijd zat om zichzelf te laten zien

26 januari 2016 om 07:26

Als je op je 17e moeiteloos in het eerste meekomt van een profclub is het toch logisch dat mensen lovend zijn en je beschouwen als een groot talent? Als je die druk al niet aan kunt zit je mentaal niet goed in elkaar en zul je de top niet halen.

26 januari 2016 om 00:06

Ja echt! 17 jaar speelt sinds kort wedstrijden bij sparta in de jupiler league. Komt Voetbalzone met een poll of hij de top aankan! Schandalig! Hier begint het hypen en afkraken dus al! Ik word er gewoon zo zat van, elke keer weer hetzelde!

Vroeger vroeg ik me altijd af wie Breuer ooit gescout heeft hahaha

Heb hem wel eens zien spelen, maar volgens mij niet echt een topspeler.
Wel goed als je nu reeds in het eerste van Sparta staat met 17 jaar.
Denk echter wel dat dit te maken heeft, omdat hij fysiek al vrij ver is.

25 januari 2016 om 13:53

Wat verwacht je dan van iemand van 17.. Dat hij ff de CL met Sparta binnenhaalt? Natuurlijk is hij nog geen topspeler

Daar heb je natuurlijk gelijk in en dat zal ook moeilijk zijn met Sparta....
Hij heeft een gebrekkige techniek ook voor een 17 jarige.

25 januari 2016 om 16:46

Sparta heeft grotere 17-jarige talenten dan hem, namelijk Mannes en Silva.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren