Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze hadden Van Gaal en Mourinho daar nooit zo snel moeten ontslaan’

Laatste update:

Marouane Fellaini heeft zo zijn bedenkingen bij het trainersbeleid van Manchester United. De ex-middenvelder van the Red Devils, thans in dienst van het Chinese Shandong Luneng, vindt dat José Mourinho te snel is ontslagen. Fellaini zet tevens zijn vraagtekens bij het voortijdige vertrek van David Moyes en Louis van Gaal op Old Trafford.

"Moyes werd destijds (in 2013, red.) aangesteld door Manchester United, maar tijd werd hem niet gegund", vertelt Fellaini in gesprek met de Daily Mail. "Toen kwam Van Gaal, die na twee jaar begon te presteren, we wonnen toen de FA Cup (in 2016, red.). Maar ook Van Gaal werd ontslagen omdat de clubleiding geen geduld had. Mourinho is ook te snel weggestuurd. Een manager van dat kaliber heeft veel nieuwe spelers nodig om zijn stempel te drukken op de speelwijze."

Bryan Robson denkt dat Ole Gunnar Solskjaer nog steeds de juiste manager is voor Manchester United

"Mourinho wilde aan een elftal bouwen, maar na tweeënhalf moest ook hij het veld ruimen vanwege de slechte prestaties", gaat Fellaini verder met zijn relaas. "Daar ligt ook het probleem van Manchester United, ze zouden veel meer oplossingsgericht moeten werken. Iemand als Van Gaal is tactisch heel sterk en ook nog eens heel ervaren. Desondanks werd hij ontslagen. Mourinho is een van de beste trainers ter wereld en hem overkwam precies hetzelfde. Een team opbouwen gaat echter niet zomaar, daar is meer dan twee jaar voor nodig."

Mourinho werd in december vorig jaar ontslagen. Ole Gunnar Solskjaer nam het stokje over van de Portugees. Fellaini heeft de Noorse manager niet lang meegemaakt, want de middenvelder verliet Manchester United een maand na het tussentijdse vertrek van Mourinho. "Ik weet niet wat ze met Ole gaan doen", verwijst Fellaini naar de beroerde seizoensstart van the Mancunians. "Ze wilden verjongen, wat als consequentie heeft dat de prestaties erg grillig zijn. Zo gaat dat nu eenmaal in het voetbal." Manchester United, dat twee punten boven de degradatiestreep staat in de Premier League, hervat de competitite na de interlandperiode met een thuiswedstrijd tegen koploper Liverpool.

Ben jij het eens met Marouane Fellaini over Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Fellaini heeft zo zijn mening. Zo vindt hij dat Mourinho te snel is ontslagen. Van Moyes vind ik dat wel, maar Mourinho heeft bakken geld mogen spenderen en heeft gewoon onvoldoende gepresteerd met het door hem zelf samengestelde team. Niet vreemd dat de clubleiding het een keer genoeg vond en stopte met grote investeringen als daar geen prestaties tegenover stonden.

11 oktober 2019 om 19:24

Mourinho werd 2e, won de league cup en de EL. Hij heeft het na Ferguson nog het beste gedaan van allemaal vind ik. Er hing alleen een onwijs negatieve sfeer om Mourinho en in combinatie met het slechte spel werd de situatie eigenlijk onhoudbaar.

11 oktober 2019 om 19:49

Zowel Mourinho als Van Gaalwerden schandalig behandeld. Mutd overschatte zichzelf door te denken dat ze in de top 4 behoorde met zo’n materiaal.Daarom blijf ik de prestatie van Mourinho, 2e worden met Utd, een top prestatie! Maar ja, de meesten zijn blind om dit te zien door haat of pure afgunst.

12 oktober 2019 om 08:08

Nee hoor, de meesten vonden de tweede plek super gedaan. Maar als je daarna een gigantische stap terug doet dan ben je als trainer het haasje. Voor zowel van Gaal en Mourinho geldt dat ze het uiteindelijk weer slechter gingen doen na giga investeringen.

Van Gaal had moeten blijven zitten idd Kijk naar Ajax. daar speelde dit op bestuurlijk niveau, vD Sar en Overmars konden er niets van en moesten weg maar de RVB hield hun aan en kijk nu wat er gebeurd is. Maar in het begin was het veel minder natuurlijk met aanstelling Bosz ging het al beter maar nog beter onder Ten Hag en een ingewerkt duo in de vorm van VD Sar en Overmars.

11 oktober 2019 om 18:30

Het gaat hier niet over Ajax.

11 oktober 2019 om 18:36

Je komt toch al een poosje op deze site, het gaat altijd over Ajax 😜

11 oktober 2019 om 18:37

Blij dat je het aangeeft . Ik vond het eigenlijk al raar dat Ajax niet genoemd werd in dit nieuwsbericht 😅👍

zo snel werden ze niet ontslagen imo. ze hebben beiden aardig lang de tijd en het krediet gekregen en heel veel geld mogen uitgeven bij United maar uiteindelijk zwaar ondermaats gepresteerd

11 oktober 2019 om 18:44

Hebben Mourinho en Van Gaal zelf veel geld mogen uitgeven of gaf de club veel geld uit toen hun in dienst waren? Persoonlijk denk ik vooral het laatste. Van Gaal had het nooit zo op Zuid-Amerikaanse spelers, maar Di Maria en Falcao waren toen topaankopen. Mourinho wilde in zijn laatste periode perse een verdediger van topniveau, maar kreeg niemand.. Bij Liverpool en City lijken de trainers hun selectie meer naar eigen inzicht in te mogen richten en/of zit er wel iemand aan de knoppen met visie.

11 oktober 2019 om 18:47

@De Toekomst ik denk niet dat het bestuur van United met Daley Blind en Depay is komen aanzetten. je kan natuurlijk niet een coach letterlijk elke speler op eigen houtje alles laten kopen want een coach is slechts een passant en dat zou imo dom beleid zijn. er moet ook iemand binnen de club zijn die de lange termijn bewaakt die bepaald wat wel of niet bij de club past. of er bij United iemand is die die lange termijn bewaakt weet ik niet maar zowel mogen ze die nu ook wel een keer gaan vervangen. er moet daar gewoon een goede TD komen die de aankopen doet en een coach die bij die aankopen past en het maximale uit de selectie die er dan staat weet te halen

11 oktober 2019 om 18:48

Volgens mij gaat het zo iets van de coach verteld wat voor type speler hij nodig heeft en Woodward grabbelt daar dan maar wat in.

11 oktober 2019 om 18:58

Trainers zijn inderdaad passanten Japie maar toen van Gaal werd aangesteld heeft en had hij aangegeven dat het elftal grote veranderingen nodig had. Dan moet je de trainer zn gang laten gaan, vooral een 'bewezen' trainer. Die wint de FA cup en gaat eruit... Dan halen ze de volgende grote trainer. Die zei dat hij 8 spelers nodig had, hij heeft ze gehad maar niet de spelers die hij wou en ook enkele totaal onnodige. Wint een prijs, de EL. Gaat eruit... Beleid bij United is om te huilen, Edje, die moet eruit! Bedoel maar te zeggen dat als je een grote trainer aanstelt dat je zijn visie moet volgen, de veranderingen, de hand van ... worden meestal pas het 3e jaar zichtbaar.

11 oktober 2019 om 19:11

@fr_jc je weet dat je bij clubs van dat kaliber niet 3 jaar de tijd gaat krijgen als zowel de resultaten als het voetbal na 2 jaar nog steeds geen enkele hoop op mogelijke verbetering geven. als Guardiola in zijn eerste 2 seizoenen 5e of 6e was geworden had hij er ook uit gelegen bij City, al helemaal als het voetbal ook nog eens slecht was geweest zoals onder LvG en Mourinho. neemt idd niet weg dat Ed Woordward er ook niet veel van bakt daar

11 oktober 2019 om 19:23

Jij bent dus typisch die gast die zo denkt als het United bestuur. En kijk wat het ze allemaal voor moois geeft gebracht. Twee jaar is niks. Dan kun je net een basis leggen normaliter.

12 oktober 2019 om 11:38

@CommandPrompt Van Gaal heeft daar gewoon heel slecht gepresteerd. Hoe lang wil je zo iemand laten aanmodderen dan als topclub? Er moet wel een basis zijn waarop je iemand aanhoud als coach en die was er niet

12 oktober 2019 om 12:23

Nu blijkt dat iedere trainer daar slecht presteert. Lag het dan wel allemaal aan van gaal, of is er toch iets structureel mis in de gehele organisatie en vooral op bestuurlijk gebied qua langere terkijnsvisie? Ik neig inmiddels toch wel naar dat laatste hoor. Het zijn de bestuurders daar die waardeloos presteren. Ondertussen hebben ze al tig schijnverantwoordelijken ontslagen, maar komen ze er zelf elke keer weer mee weg.

Ik heb altijd gevonden dat Moyes te snel ontslaan werd en die heeft ook niet de budgetten gekregen die Van Gaal en Mourinho hadden. Zeg niet dat Moyes een succes zou geworden zijn maar hij had ook meer tijd verdiend vind ik.

Het voetbal onder Moyes, Van Gaal, Mourinho en nu OGS was gewoon niet goed.
Tsja dan ligt het niet alleen aan de trainer maar aan de hele club en daar is Ed Woodward verantwoordelijk voor, maar die verdient bakken met geld voor de Glazers.
Feit is dat Man Utd en Arsenal nu de aansluiting aan het verliezen zijn. Tottenham en Chelsea zullen ook moeite gaan hebben om Liverpool en Man City te kunnen gaan bijbenen.
Daaronder heb je Leicester, Wolves, Everton, West Ham, Bournemouth, Palace die per jaar beter en sterker worden.
Dus ik ben bang dat het voor Man Utd het er allemaal niet zo rooskleurig uitziet. Daarnaast verlengt Chevron ook niet omdat ze ook inzien dat MAN Utd op het veld al jaren niets meer presteerd en nu zelfs de CL heeft gemist.

Door de achterlijke aankopen van vangaal gaat het nu zo slecht met Manude beste man kocht 3 licksbacks in 1 transferperiode die alle 3 niets exrta toevoegde

12 oktober 2019 om 02:42

Van Gaal heeft het daar natuurlijk niet super gedaan, maar hij is er inmiddels 3 en een half jaar weg. Dan ligt het zeker niet alleen aan van Gaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren