Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özcan Yasar beslist Jong Ajax - Jong Utrecht met beauty achter standbeen

Laatste update:

Op weg naar het nieuwe seizoen stonden Jong Ajax en Jong FC Utrecht woensdagavond tegenover elkaar op De Toekomst. De bezoekers trokken aan het langste eind en wonnen de wedstrijd met 1-2 door een fantastisch doelpunt van aanvoerder Özcan Yasar. De middenvelder schoot de bal vanuit een hoekschop achter zijn standbeen langs in het doel van Kjell Scherpen.

De thuisploeg kwam in de tweede helft op voorsprong via het Deense talent Christian Rasmussen. Na een hoekschop van Utrecht pikte Alex Méndez de bal op en stuurde hij Rasmussen de diepte in, die op zijn beurt de score opende. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Nederlands jeugdinternational Mohamed Mallahi prikte de 1-1 achter Scherpen. Het hoogtepunt van de avond werd verzorgd door Yasar. De Utrecht-captain werkte een voorzet achter zijn standbeen in het doel. Het bleek de winnende treffer, want in het restant wist Jong Ajax niets meer terug te doen.

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag moest het woensdagavond zonder een aantal talenten doen. Onder meer Kenneth Taylor en Sontje Hansen waren afwezig. “Een aantal jongens zal donderdag bij de selectie van Ajax 1 zitten”, aldus de trainer tegenover FOX Sports. “Maar er zijn ook jongens met blessures. Giovanni is geblesseerd en heeft wat klachten. Anass Salah-Eddine is tegen Almere City geblesseerd geraakt. Verder zijn er wat jongens met lichte klachten.”

Naci Ünuvar speelde een helft mee bij Jong Ajax. Hij deed volgens Van der Gaag mee omdat hij meer inhoud moet kweken en terugkomt van een liesblessure. “De voorbereiding is voor Naci altijd vrij moeilijk. Inhoud, dus het volhouden van trainingen en wedstrijden, is voor hem nog een probleem. Naci is nog een jonge speler. Hij heeft een kleine blessure gehad en heeft zaterdag pas zijn eerste 45 minuten gespeeld. Vandaar dat hij vandaag ook weer minuten moet maken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb de wedstrijd niet gezien, maar Utrecht is goed bezig met een goede jeugdopleiding. Heb er wel vertrouwen in dat ze op deze manier bij Az aan kunnen haken. Verwacht veel van Utrecht komend seizoen.

12 augustus 2020 om 21:17

Ook de wedstrijd niet gezien, vindt sowieso dat sinds Ten Hag weg is veelste weinig jeugd is doorgestroomd naar het 1e van Utrecht. Toen Ten Hag erwas stroomde spelers als Ramselaar, Amrabat, Troupee snel door.

Utrecht speelde goed. Leken fysiek fitter en waren beter op elkaar ingespeeld. Toch knap in zo'n totaal nieuw team al spelen de meeste jongens natuurlijk al wel langer met elkaar in de jeugd. Commentator van Fox moet voor de grap eens natellen hoe vaak hij iets over Ajax zei en hoe vaak over Utrecht, genant. Nou ja, na de afstraffing vorig seizoen in Utrecht is dit voor Ajax prima. Op naar morgen ...

Ik blijf het altijd bijzonder vinden dat Jong Ajax tegen de overige jong elftallen altijd waardeloos voor de dag komt. Tegen Nec, de Graafschap, Almere City, etc. gaat het altijd wel aardig en wordt er met enige regelmaat gewonnen. Tegen de jong ploegen praktisch altijd puntverlies. Die patroon zetten ze ook dit seizoen duidelijk door met nederlagen tegen Jong AZ en nu Jong FC Utrecht.

12 augustus 2020 om 21:16

Heb de wedstrijd zelf niet gezien maar Jong Ajax miste wel heel veel beoogde basisspelers (o.a. Taylor, Hansen, J. Timber, Rensch, Salah-Edine, Giovanni, Brobbey) moet ik zeggen ook, door blessures en omdat ze morgen bij de selectie van 1 zitten. Was dat bij Utrecht ook het geval? Die hebben wellicht morgen ook wat jonkies bij tegen Ajax? Overigens een opvallend trend die je aankaart inderdaad, echt zeer veelpuntverlies tegen andere Jong ploegen, met name de laatste 2 seizoenen!

12 augustus 2020 om 21:19

Weet niet of Jong Utrecht op volle sterkte was, maar bij Jong Ajax deden een hoop vaste spelers niet mee: o.a. Regeer, Rensch, Van Gelderen, Taylor, Jensen, Brobbey, Giovanni, Hansen en een van de Timbers. Verwacht dan ook dat er een hoop van die gasten morgen bij Ajax 1 minuten gaan maken. Je hebt overigens wel gelijk over het verspelen van punten tegen andere Jong elftallen.

12 augustus 2020 om 22:03

Jong FC Utrecht miste ook heel veel spelers die morgen bij de A-selectie zitten. Het verschil werd vandaag waarschijnlijk gemaakt door het feit dat Jong Utrecht al zes weken bezig is en Jong Ajax pas twee weken.

13 augustus 2020 om 09:43

@ Master D, dat was ook het eerste wat mij te binnen schoot. Jong Utrecht blijkt voor onze Jong-ploeg ook een aardige angstgegner, terwijl die volgens mij toch echt niet veel beter spelersmateriaal ter beschikking hebben.

Misschien ligt het niet aan Jong Ajax maar aan de andere ploegen. Kunnen zij meer brengen tegen Ajax.

Ik heb alleen de 2e helft gekeken, Yasar is een talentvolle middenvelder, die gaat dit seizoen minuten maken in Utrecht 1. Ajax had weinig in te brengen, vond het middenveld vrij matig alleen Timber creëerde wat kansen.

13 augustus 2020 om 00:58

Is die ozcan goed genoeg voor turks elftal? later denk je?

Utrecht verdiend gewonnen. Bij Ajax veel afwezigen, samen met de korte voorbereiding misschien reden voor het (te) lage niveau.overigens was Scherpen erg goed aan het keepen. Ook zijn voetballende vermogen was zeer goed. Ik denk dat Ajax erg blij is met zijn ontwikkeling tot nu toe.

Als de voorbereiding voor Naci altijd zo moeilijk is, waarom hebben ze dit dan nog niet kunnen verbeteren bij de o zo goede opleiding van Ajax? Nogal een slap excuus voor één van je parels uit de opleiding.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren