Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zaakwaarnemer Onana benaderd door grootmacht

Laatste update:
/
Aston Villa heeft de komst van Kalvin Phillips uit het hoofd gezet. De promovendus heeft van Leeds United te horen gekregen dat de middenvelder ruim 33 miljoen euro moet kosten. (The Sun)
/
Liverpool en Tottenham Hotspur krijgen buitenlandse concurrentie in de strijd om Rekeem Harper. Juventus aast namelijk eveneens op de komst van het talent van West Bromwich Albion. (Daily Mirror)
/
Directeur Leonardo van Paris Saint-Germain heeft zich gemeld bij de zaakwaarnemer van André Onana. De keeper van Ajax is in beeld omdat de komst van Gianluigi Donnarumma van AC Milan een dure operatie is. (Soccerlink)
/
Arsenal gaat mogelijk toch in gesprek met Laurent Koscielny. De verdediger ligt nog een jaar vast bij the Gunners en de Londenaren denken erover na om hem een nieuw contract aan te bieden. (Daily Express)
/
Sami Khedira heeft geen interesse in een overstap naar Besiktas. Het contract van de middenvelder bij Juventus wordt deze zomer mogelijk wel ontbonden, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. (Goal)
/
Juventus zit niet te wachten op de komst van Danilo. Manchester City wil de verdediger graag betrekken in een deal rond João Cancelo, maar La Vecchia Signora wenst 'gewoon' 55 miljoen euro te ontvangen voor de Portugees. (Sky Italia)
Zie je André Onana naar Paris Saint-Germain gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

onana is niet goed genoeg voor psg ze kunnen beter voor een andere keeper gaan

24 juni 2019 om 00:37

Verklaar je nader? Niet dat je veel te doen hebt als keeper bij PSG..

24 juni 2019 om 00:49

hij is een optie maar als psg zijnde kun je gewoon betere keepers kopen bijvoorbeeld 100 miljoen voor oblak of navas van real halen
en in de competitie heeft de keeper niet veel te doen maar je hebt ook nog de cl

24 juni 2019 om 02:06

Maar Onana kost geen 100 miljoen...

24 juni 2019 om 03:12

die zal waarschijnlijk rond de 35 a 45 miljoen kosten ik zeg alleen dat je dan voor honderd miljoen een keeper hebt oblak die 3 klasses beter is of voor ongeveer 25 miljoen navas hebt die 2 klasses beter is

24 juni 2019 om 09:27

Inderdaad. Wat is 70 miljoen nou?

Sinds wanneer laat psg zich tegenhouden door dure operaties?

Ik vind dat ze gewoon op zoek moeten naar een keeper die een reserverol wil spelen. Areola heeft naar mijn mening de potentie om de komende 6 jaar het doel van PSG te verdedigen.

Onana moet gewoon blijven. Hij is een hele goede keeper, maar niet beter dan Areola. Je wilt niet weer een gevalletje Cillessen krijgen die nu al drie seizoenen op de bank zit en een afkoopsom van 60 miljoen euro aan zijn broek heeft hangen. Vanuit sportief oogpunt kan je dus beter nog even bij Ajax onder de lat blijven staan, en hopelijk doet hij dat dan ook.

Off-topic, maar hoezo worden de wedstrijden van de Afrika cup genegeerd? Zie amper topics meer na afloop van de wedstrijden etc. Bij Senegal - Tanzania was er niet eens een live meepraten topic..

24 juni 2019 om 04:38

Heb je die wedstrijden gezien? Er zitten maar 50 man op de tribune joh. Dus vind het totaal niet waard om Live meepraten aan te besteden. Tenzij het Marokko is ofzo met als die ‘Nederlanders’.

Whaha toch wel de grap van het jaar. Donnarumma is wel 3x beter ongeveer. Dus als je hem niet kan halen dan ga je zeker geen Onana overwegen. Oblak, De Gea, Navas, Lloris zijn natuurlijk veel beter dan deze clown.

24 juni 2019 om 06:35

Clown? Eens dat die genoemde keepers beter zijn op dit moment maar Onana heeft net zo goed laten zien dat het verre van een clown is.

Nog even, bij De Jong en de Ligt een blauwtje en nu opeens weer Onana in beeld nou dat word fan weer een blauwtje voor PSG want Ajax zegt nee tegen elk voorstel van deze club dus jammer PSG

Aangezien Onana heeft bijgetekend, ga ik ervan uit dat hij niet per se weg wil deze zomer. Dan denk ik dat de kans heel klein is dat Ajax hem, voor welk bedrag dan ook, laat gaan aangezien ze die leegloop zo graag willen voorkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren