Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Younes kan Napoli in januari alweer verlaten voor nieuw avontuur’

Laatste update:

Amin Younes staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Napoli, maar de van Ajax overgekomen buitenspeler speelde nog geen enkele wedstrijd voor i Partenopei. De vijfvoudig Duits international wordt in december terugverwacht van zijn achillespeeskwetsuur en zou nu volgens de laatste berichten uit Italië een maand later weleens de deur van het Stadio San Paolo achter zich dicht kunnen trekken.

La Gazzetta dello Sport brengt zondagochtend namelijk het nieuws naar buiten dat Genoa bij Napoli heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden wat betreft een huurperiode van de linksbuiten. Il Grifone is volgens de roze sportkrant op zoek naar winterse versterkingen en heeft naast Achraf Lazaar van Newcastle United, Jordan Lukaku van Lazio en AC Milan-middenvelder Andrea Bertolacci zijn oog laten vallen op Younes.

Het is nog niet duidelijk of Napoli inderdaad in januari van plan is om afscheid te nemen van Younes, al heeft Genoa wel een sterke positie aan de onderhandelingstafel. De club van trainer Carlo Ancelotti zou Krzysztof Piatek graag over willen nemen van de competitiegenoot en eerdere berichten uit Italië wezen erop dat Younes mogelijk in die deal betrokken kan worden.

Als Napoli er mee instemt om de aanvaller in januari voor een halfjaar te verhuren, kan Genoa vast kijken wat het in huis krijgt als de dribbelaar inderdaad betrokken wordt in een deal rond de 23-jarige Pool. De 25-jarige Younes ligt nog tot medio 2023 vast bij Napoli, dat hem eerder dit jaar na lang getouwtrek uiteindelijk transfervrij overnam van Ajax.

Denk jij dat een tijdelijk vertrek bij Napoli goed zou zijn voor Amin Younes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jezelf onmogelijk maken bij Ajax om naar Napoli te kunnen gaan om daar vervolgens na een half jaar naar Genoa gestuurd te worden.
Als dit een glimp van de toekomst van Younes is, heeft hij het toch wel echt mega verpest voor zichzelf gezien de Champions leauge van dit seizoen en het opgeschroefde salarisplafond.

18 november 2018 om 09:11

Je kan het ook anders bekijken: denk je dat Younes in aanmerking was gekomen voor salarisverhoging en veel speelminuten bij Ajax, gezien de concurrentie? Lijkt mij geen uitgemaakte zaak eerlijk gezegd.

18 november 2018 om 22:26

Van de concurrentie in deze hoedanigheid was op dat moment nog helemaal geen sprake. Je kan mij niet vertellen dat hij een lullig contract had en daarbij is hij nog niet eens zo heel oud. Die stap daarna kon altijd nog. Het gaat hier om het punt dat hij alles op alles heeft gezet om naar Napoli te kunnen gaan en nu vervolgens geen 1 duel heeft gespeeld om wat voor reden dan ook en nu al aan een Genoa word gelinkt. Was over 1 a 2 jaar zeker wel een leuke club voor hem gekomen plus hij had bij Ajax echt nog wat meer geleerd als volwaardig selectiespelers al dan niet wissel.

Handelshuis Napoli. Transfervrij een naïeve speler binnen halen en vervolgens na een halfjaar weer doorverkopen of als ruilobject gebruiken. Zonde voor Armin dat hij niet beter terecht is gekomen.

18 november 2018 om 10:36

Daar heeft hij ook aan zich zelf te danken. Maar ik zou het contract lekker uit dienen en ook weer transfer vrij weggaan.

18 november 2018 om 14:11

Ik weet niet of je het verhaal van de Guzman hebt gelezen over Napoli, maar ik kan mij voorstellen als je liever niet je contract uitdient in die situatie. Ik vond het sowieso wel interessant om te lezen met in het achterhoofd dat Younes op een gegeven moment, ogenschijnlijk uit het niets, absoluut niet meer naar Napoli wou gaan en er alles aan deed om onder de transfer uit te komen. Alsof Amin even een belletje had gehad van Jonnathan die vertelde hoe er werd omgegaan met spelers die mogelijk niet al te welkom meer waren.

19 november 2018 om 12:44

Ja dat heb ik, het is een heel triest beleid van deze club en ben blij dat de Guzman zijn verhaal heeft verteld. Maar vond wel dat hij veel karakter heeft getoond en hoop dat de jeugd zo gewaarschuwd voor deze club. En wat betreft Younes misschien heeft hij met de Guzman gepraat en wilde hij daarna niet meer. Maar hoop echt wel dat hij snel een andere club krijgt. Maar ik gun deze club niet eens 10 cent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren