Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi: ‘Of hij in de toekomst voor Barcelona kan spelen? Waarom niet?’

Laatste update:

Leicester City is in Engeland bezig aan een sensationeel seizoen en de club die vooraf gezien werd als een van de degradatiekandidaten, is nu de titelfavoriet. Er wordt van alle kanten getrokken aan sterspelers Jamie Vardy en Riyad Mahrez. Laatstgenoemde is volgens Barcelona-icoon Xavi goed genoeg om in Camp Nou te spelen.

/

Met zeventien doelpunten en elf assists is Mahrez een van de meest waardevolle spelers van de Premier League. “Hij is een uitstekende speler”, begint Xavi in gesprek met Al Araby Al Jadeed. “Hij verscheen dit seizoen plots op mijn radar, daarvoor wist ik niets van hem. Dit seizoen is hij ontploft.”

“Hij heeft naam voor zichzelf gemaakt in de Engelse competitie en hij speelt fantastisch. Nu kan hij voor alle grote clubs in Europa spelen. Of hij voor Barcelona kan spelen? Waarom niet, dat is in de toekomst zeker mogelijk. Hij is getalenteerd, maar ik heb er niets over te zeggen”, besluit Xavi.

Riyad Mahrez is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Mahrez natuurlijk maar dit is eigenlijk ook wel een beetje treurig Er zijn al een paar scouts weggekocht, stel nu dat Leicester hun sprookje goed af kan laten lopen en daadwerkelijk de BPL kan winnen, zul je zien dat ze volgend seizoen totaal leeggekocht aan de startlijn staan en geen deuk meer in een pakje boter kunnen slaan.

Misschien ook maar beter zo

Journalist vraagt: Xavi, Zou Mahrez voor Barcelona kunnen spelen?

Xavi: Ja, waarom niet?

Wat een nieuwswaarde.

25 maart 2016 om 22:48

Hahaha dat dacht ik ook toen ik de titel las en nadacht

Mahrez beschikt over zo verschrikkelijk veel techniek, ik denk dat hij het niveau van Barcelona wel aankan. Het enige probleem is dat er al iemand op zijn positie staat die naar de naam Lionel Messi luistert.

25 maart 2016 om 20:10

veel spelers kunnen met barcalona meegaan. spelers als wilshere, wanayama etc. Barcelona is gewoon zo goed dat al hun minpunten bijna niet te zien zijn.

Mocht Barca zowel Özil als Mahrez weten te halen, dan hebben ze echt een sterk elftal staan voor volgend jaar, en dan doel ik met name op de aanval. Je hebt MSN al, met daarachter een Ozil, Iniesta en Mahrez... pfoeh dan heb je zoveel opties voorin dan worden ze denk ik met gemak weer kampioen.

25 maart 2016 om 20:12

Dacht op basis van de titel ook dat hij het over Özil had.

25 maart 2016 om 20:20

Jij wilt dus met 3 aanvallende middenvelders spelen haha je snapt er niet veel van

25 maart 2016 om 20:25


Mahrez speelt een leuk seizoen. 1 zwaluw......
Denk dat niemand echt in aanmerking komt voor de basis op dit moment

25 maart 2016 om 23:23

Ozil past gewoon niet in het systeem van barca. Ze spelen met Busquets als conroleur dus dan heb je weinig aan een nummer 10. Mahrez is zeker een goede speler, maar zeer zeker niet beter dan wat ze bij Barcelona hebben. Ik vind Mahrez wel wat voor Arsenal.

26 maart 2016 om 07:31

Van wie jij dit na praat geen idee, maar je weet zelf ook wel dat je maar wat lult en geen idee hebt waarom je wat zegt. Een voetballer als Ozil kan altijd en overal spelen in een team als Barcelona, zo'n controleur maakt daar echt geen verschil in.

26 maart 2016 om 10:57

Napraat? Barcelona speelt al jaren zonder nummer 10. Die past simpelweg niet in de opstelling. We hebben allemaal gezien hoe Ozil rendeerde toen hij bij Arsenal niet op zijn positie speelde. Wie moet ik napraten dan, ik geef gewoon mijn mening. Als die afwijkt van die van jou, kan je toch gewoon de discussie aangaan? Waarom zou Barca een nummer 10 halen als ze die niet kunnen inpassen. Rakitic en Iniesta doen het prima, Busquets kan nog jaren mee. Turan gaat komend seizoen ook een volledig jaar meedraaien. Waarom zou je voor 60-100 miljoen dan een speler halen die je niet of nauwelijks gebruikt? En ik lul maar wat? We lullen allemaal maar wat, echter onderbouw ik mijn mening en jij roept zelf maar wat. Jij wilt de 6 spelers voor de verdediging laten bestaan uit allemaal aanvallend ingestelde spelers, dan is het toch niet zo raar dat ik je erop wijs dat dat gewoon onzin is?

Een droom die uitkomt voor Mahrez, wat echt een topspeler aan worden is. Ik vind het wel jammer voor zo'n begaafde speler die moet dan als stand-in voor Messi of Neymar.

The Foxes kunnen dan Ziyech halen als vervanger, je loopt geen kwaliteit mis ik schat zelf Ziyech in potentie beter dan Mahrez en ze hebben dezelfde speelstijl.

25 maart 2016 om 20:10

Wat een onzin . Mahrez is een klasse beter dan Ziyech man!

25 maart 2016 om 20:17

Ik zei ook 'in potentie' dus niet op dit moment maar moet nog uitkomen.

25 maart 2016 om 20:39

Ik kan me wel in googlebal z'n uitspraak vinden. Ziyech is nu misschien nog niet zo goed als Mahrez maar in potentie denk jk dat Ziyech net zo hoog of hoger niveau kan halen als hij eenmaal in een goed draaiend elftal speelt.

25 maart 2016 om 20:22

Mahrez is zoveel beter dan Ziyech op dit moment. Ziyech is ook een hele goeie, maar de Premier League is toch wel van een ander niveau en Mahrez laat het daar gewoon zien, is in mijn ogen afwachten hoe Ziyech het daar gaat doen. Het is wel bekend dat Marokkanen die hier goed presteren in Nederland in het buitenland de stijgende lijn niet kunnen doorzetten, denk aan een Aisatti, Afellay, El Hamdaoui om maar een paar voorbeelden te noemen.

Mahrez moet goed nadenken over wat hij wilt. Of banken bij Barca en dan heel weinig aan spelen toekomt (ervan uitgaan dat Suarez, Neymar en Messi altijd spelen) of toch een jaartje blijven bij Leicester waar je gegarandeerde basisplaats hebt en champions league speelt.

25 maart 2016 om 20:17

Hij heeft bewezen dat hij het aankan in de Premier League, toch wel door velen beschouwd als beste competitie van de wereld. Wat hij in 1 seizoen heeft laten zien bij een degradatiekandidaat waardoor ze nu bovenaan staan in de PL, is gewoon ongekend.
Hij zal zeker goed moeten nadenken, Barca zal, indien ze interesse hebben, hem een beter salaris aanbieden. Het feit dat de concurrentie daar veel groter is, maakt in mijn ogen niet veel uit, goeie spelers kunnen altijd wel samen spelen. Daarnaast speelt Barcelona ook Champions League en veel duels per jaar, de kans dat hij daar dus prijzen gaat winnen is veel groter dan volgend seizoen met Leceister.

25 maart 2016 om 21:05

Juist de La Liga wordt door velen beschouwd als de beste competitie, alleen is de onderlinge strijd in Engeland competitiever. De Spaanse competitie is in de CL + Europa League significant beter. Dat Engelse clubs er in de EL met de pet naar gooien kunnen de Spanjaarden verder ook niks aandoen. Maar ook in de CL zijn Real, Barca en Atletico echt veruit beter dan Arsenal, City en Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren