Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wout Weghorst toont vorm en sluit 2020 af met 22 doelpunten

Laatste update:

VfL Wolfsburg heeft zich woensdag op simpele wijze voor de achtste finales van het toernooi om de DFB Pokal geplaatst. Het team van trainer Oliver Glasner was in de tweede ronde van het bekertoernooi met 4-0 te sterk voor SV Sandhausen, de nummer zestien van de 2.Bundesliga. Wout Weghorst nam twee goals voor zijn rekening en sluit het kalenderjaar af met 22 goals: 9 goals in de tweede seizoenshelft van 2019/20 en 13 goals in de eerste seizoenshelft van 2020/21.

Het team van Glasner maakte zijn favorietenrol voor het bekerduel meteen waar. Na het rustsignaal stond er reeds een tussenstand van 3-0 op het scorebord, al bood Sandhausen dik 25 minuten goed tegenstand. Wolfsburg sloeg in het restant van de eerste helft echter drie keer toe. Een schot van Yannick Gerhardt werd door twee spelers van de bezoekers van richting veranderd en belandde achter de kansloze doelman Rick Wulle: 1-0.

Weghorst zette enkele minuten later de 2-0 op het scorebord. Na een heerlijke indraaiende voorzet van Renato Steffen vanaf de linkerkant kopte de aanvaller de bal van dichtbij binnen. Vier minuten voor de onderbreking nam Joao Victor de 3-0 voor zijn rekening toen hij zijn tegenstander in het strafschopgebied uitkapte en de bal in de verre hoek mikte.

Een echte monsteroverwinning van Wolfsburg zat er niet in. De echte wil ontbrak bij de spelers van Glasner, terwijl Sandhausen erop gebrand was om de tweede helft zonder een tegengoal af te sluiten. Vlak voor tijd kwam toch de 4-0 op het scorebord. Yunus Malli stuitte op Wulle, de rebound van Joao Victor ging op de paal en uiteindelijk werkte Weghorst de bal binnen. Wolfsburg komt na een korte winterstop weer op 3 januari in actie. De nummer vier van de Bundesliga gaat dan in competitieverband op bezoek bij Borussia Dortmund, dat met twee punten minder een vijfde plaats bezet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weghorst haalt een enorm rendement uit zijn kwaliteiten. Hij is niet super snel, niet super technisch, maar hij is groot en sterk en slim en heeft een functionele basistechniek.
Hij heeft zich uitstekend opgewerkt en de critici verbaasd doen staan.

Lekkere spits man die Weghorst, een rasechte spits. Jammer dat hij geen kansen krijgt in Oranje want ik ben zeker fan. De Jong is zeker niet slecht maar ik denk dat Weghorst als aanspeelpunt meer toevoegd maar die meningen verschillen bij iedereen nogal. Ben wel benieuwd of Weghorst een stapje hogerop aan zou kunnen, bij een club in de PL bijvoorbeeld of gewoon lekker in Duitsland bij een Leverkusen of Leipzig. Hij heeft zich bij Wolfsburg wel bewezen.

23 december 2020 om 21:35

Ik kan er ook echt van genieten, hij sleurt en jaagt en werkt. Ik kon wel begrijpen dat de Jong de laatste paar keer de kans kreeg omdat hij daarvoor even een goede periode had, nu het wat minder gaat met de Jong verdient Woutje gewoon een kans wat mij betreft. Gewoon kijken naar de vorm van het moment wanneer oranje speelt. Het is misschien een mindere kopper als de Jong maar wel iemand die oorlog kan maken in de laatste fase van een wedstrijd, het is niet gepolijst maar nooit fijn voor een tegenstander. Wil wel benadrukken dat je de Jong ook nooit kan verwijten dat ie niet hard werkt overigens.

Hoe land zal Wolfsburg Weghorst kunnen houden als hij zo blijft spelen.

Heel knap. Niet de meest getalenteerde speler maar laat zien met wilskracht en mentaliteit ver te kunnen komen. Wat dat betreft een soort Dirk Kuijt

Knappe prestatie 13 goals. Ook een nette vierde plaats op de ranglijst. Als Weghorst dit seizoen 25+ goals eindigt gaat er zeker een stap hogerop komen. Atletico?

Ik vind Weghorst echt goed. Ben echt benieuwd of hij nog een stapje hogerop zou kunnen in Duitsland.. Of dat hij in de PL bij een Newcastle Utd, Aston Villa of Everton ook goed tot zijn recht komt.. Maar ik zou hem ook graag bij Ajax willen zien.. Wat een beest is die kerel joh!! Groot, sterk, scoort veel.. Echt iemand die Huntelaar volgend seizoen zou kunnen vervangen als de nummer 9..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren