Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wout Weghorst hevig onder vuur na optreden op Duitse televisie

Zondag, 11 april 2021 om 18:44Mart van Mourik • Laatste update: 23:34

Wout Weghorst is hevig onder vuur komen te liggen in Duitsland. De spits van VfL Wolfsburg was zaterdag te gast in het programma aktuellen sportstudio van ZDF, waar hij geconfronteerd werd met zijn sceptische uitspraken uit december over de ernst van het coronavirus. Weghorst weigerde in het programma afstand te doen van zijn eerdere uitlatingen en dat kwam hem wederom op veel kritiek te staan.

Toen de Nederlander gevraagd werd naar de intenties van zijn eerdere mening, gaf hij diplomatiek antwoord. “Ik heb niemand willen beledigen. En nogmaals, ik bied mijn excuses aan vanwege de reacties die ik gekregen heb, zeker voor de mensen die het anders geïnterpreteerd hebben. Ik heb het zeker niet zo bedoeld. Het enige wat voor mij belangrijk is, is dat ieder persoon voor zichzelf moet beslissen. Het is van belang om er kritisch naar te kijken en daar gaat het om. Dat was ook belangrijk voor mij. Op basis daarvan moet je goede beslissingen nemen voor jezelf en je eigen toekomst”, aldus Weghorst.

Presentator Jochen Breyer vroeg vervolgens om een nadere verklaring, maar veel dieper wilde Weghorst niet op de kwestie ingaan. "Ik postte niet alleen die tekst, maar ook een link naar een documentaire, die dieper ingaat op corona en vaccins", gaf hij aan. "Ik heb voor mezelf een beslissing genomen. Voor mij en mijn familie, mijn vriendin en mijn kinderen. Het is voor mij belangrijk dat iedereen voor zichzelf een beslissing neemt hierover. Het is mijn optiek de beste beslissing."

ZDF vindt dat Weghorst de plank volledig misslaat door wederom geen afstand te doen van zijn uitspraken. “Hij heeft de kans gemist om, ondanks meerdere verzoeken, zich te distantiëren van zijn eerdere uitlatingen”, zo luidde de reactie van de Duitse zender. ZDF vroeg Weghorst naar een Instagram-post van medio december, waarin hij een tekst deelde waarin het virus werd gebagatelliseerd. Verder deelde hij een foto ter promotie van een documentaire waarin vaccinaties 'vergif' worden genoemd. De Instagram Stories van Weghorst werden vrij snel verwijderd.

“Stel je voor dat er een vaccin bestaat dat zó veilig is dat je gedwongen moet worden om het te nemen, voor een ziekte die zo dodelijk is dat je je eerst moet laten testen om erachter te komen of je het hebt”, zo luidde de tekst bij het Instagram-bericht van Weghorst in december. "DIT!!! Mensen, informeer je", schreef de aanvaller daarbij. Nadat hij een golf van kritiek over zich heen kreeg rectificeerde de Nederlander zijn woorden niet en bood hij alleen zijn verontschuldigingen aan 'voor de reacties die hij van mensen had gekregen', niet voor de inhoud zelf.

Technisch directeur Jörg Schmadtke liet dit weekend in een reactie aan Sportbuzzer weten in gesprek te zullen gaan met de 28-jarige goalgetter, die zaterdagmiddag nog trefzeker was in het verloren duel met Eintracht Frankfurt (4-3). “We zullen er volgende week met hem over praten en dan gaan we kijken wat hij te verklaren heeft." Hoewel Schmadtke geen probleem heeft met mensen die zich kritisch uitlaten over nieuwsberichten, vindt hij niet ‘dat de feiten verdraaid mogen worden’. Zelf is de 57-jarige Schmadtke net hersteld van een corona-infectie.Gerelateerd

Meer sportnieuws

101 reacties (laatste reactie door lierse1997)

Nu snap ik eindelijk waarom Weghorst niet opgenomen wordt voor oranje. Kritiek van een land die propaganda nodig heeft omtrent Corona zou ik sowieso erg lachen. Buiten dat vind ik het getuigen van weinig intelligentie als je dit soort dingen post maar dat moet Wout inderdaad lekker zelf weten als hij een beetje gekkie wil zijn.

11 april 2021 om 19:35

@JK-Ajax
Gelukkig bepaal jij niet wie wel of geen gekkie is. Jij mag posten wat je wil en Wouter mag dat ook, gek he?

11 april 2021 om 19:46

Nee hoor niets geks aan. Ik geef mijn mening, wat mag zoals jij net zegt Ik vind hem een gekkie en dat mag ik vinden. Niemand hoeft het daar mee eens te zijn en ik zeg dat hij het helemaal zelf mag weten. Dus wat is precies je probleem?

11 april 2021 om 20:29

Ik heb geen probleem, vind het vreemd dat jij een reactie op een forum een probleem vindt. Wat ik wel vreemd vind is dat er mensen zijn die een speler niet geselecteerd willen hebben over een mening die door de speler op een keurige manier wordt geuit.

11 april 2021 om 20:42

Jouw eerste zin slaat nergens op, dat is vooral een probleem. Als je denkt dat MIJN eerste zin serieus is dan denk ik dat zoiets ook een probleem is.

11 april 2021 om 20:54

Vervelend he, mensen met een andere mening.

11 april 2021 om 21:07

Volgens mij heb je wat moeite met lezen want ik heb steeds gezegd dat iedereen zijn mening mag geven. Waarop jij gepikeerd aangeeft dat ik gelukkig niet bepaal wie er een gekkie is; dat heb ik ook nimmer beweerd. Toch is dat je eerste reactie op mij, had je niet gelezen dat Wout het lekker zelf moet weten wat hij doet. Beetje gekkie dit wat je doet. Of ben je dan weer gepikeerd?

11 april 2021 om 21:12

Wat heb je toch veel woorden nodig om niks te zeggen. Maar je hebt helemaal gelijk jij bepaald inderdaad niet wat voor mening Wout moet hebben.

11 april 2021 om 22:43

@ramondiaz. Nee inderdaad, JK-Ajax bepaalt niet wie of wat een gekkie is. Wie dat wel bepaalt is de wetenschap. Als je vaccins een vergif noemt volgens de strekking van die documentaire ben je een gekkie. De wetenschap is duidelijk daarover. Social media posts van Weghorst, die zijn eerder een vergif. Een vergif voor de hersenen. Midden in een pandemie waarbij de enige duidelijke uitweg een vaccin is, helpt het niet wanneer influencers vaccineren vergiftigen gaan noemen. Dat is gewoon dom van Wout, dat is geen mening, maar een onderbouwd feit. We hoeven niet alles te relativeren. Wout blijft een mooie vent, goede voetballer, moet in oranje, etc etc. Maar dit is gewoon dom. Maak niet uit, wel dom.

11 april 2021 om 22:54

Als je denkt dat vaccins gevaarlijk zijn en covid wel meevalt en de druk op de zorg overdreven is, ben je een gekkie, ben je af en moet je lekker een boot bouwen en op zee gaan wonen. Dat bepaal ik.

11 april 2021 om 23:04

@leidsehood
Aan jouw post te lezen heb je niet gelezen wat Wout weghorst heeft gezegd over Corona, dan is het van jouw kant nogal dom om over Wout te oordelen, maakt niet uit, wel dom.

11 april 2021 om 23:35

Maak er toch niks beters van dan het is. Hij is niet gewoon kritisch. Hij is kritisch en gaat dan fake news-filmpjes delen op zijn social media. Je bent het duidelijk met Weghorst eens, maar probeer het niet goed te lullen.

11 april 2021 om 23:48

Wow wat een ferme taal, ik schrik hier een beetje van. Altikd heftig al die aannames en conclusies. Wel gewoon even netjes lezen wat Weghorst zegt, hij biedt netjes zijn excuses aan en hij wil niemand beledigen, altijd bijzonder hoe de mensen zo graag iemand aan de schandpaal willen hebben. Ben niet gelovig maar vind het een prachtige verwoording in de bijbel, degene zonder zonde zijt, werpe de eerste steen.

11 april 2021 om 23:53

Wat hij zegt valt mee en is gewoon oké. Maar als ik een mooi genuanceerd stukje post over de toeslagenaffaire en daaronder deel ik een filmpje dat beweerd dat Nederland geleid wordt door satanistische pedofielen, dan overschaduwt dat dat mooie genuanceerde stukje ook gewoon. En het gehele bericht van Weghorst, inclusief een filmpje vol met valse informatie, is gewoon schadelijk.

12 april 2021 om 00:48

@Lierse1997Wow het lijkt wel alsof door de Corona mensen ook niet meer kunnen lezen, dit stukje gaat over een verwijderde Instagram post van 4 maanden geleden waarvoor Weghorst ten overvloede nogmaals zijn excuses voor aanbied, die reporter vindt het nodig om dat weer op te rakelen en dan haal jij een absurd hypothetisch geval er bij over de toeslagen affaire en satanische pedofielen en noem je zijn post schadelijk, nogmaals wow. En als je dan de politiek er zo nodig als voorbeeld bij pakt, 1 filmpje van Weghorst valt 10000 keer in het niet wat onze overheid doet, eerst gaan we voor groepsimmuniteit dan weer niet, mondkapjes werken niet zijn de woorden van onze minister van Volksgezondheid daarna krijgen we een mondkapjesplicht, onze avondklok is de eerste maatregel die sneuvelt, we zijn inmiddels meer dan 2 maanden verder, in Nederland hebben we een demonstratierecht, wordt ieder weekend met harde hand neergeslagen, vaccinaties met middelen die in de testfase zitten dienen straks we toe aan mensen die qua leeftijd geen enkel.risico lopen om ouderen te beschermen die straks toch allemaal gevaccineerd zijn, en tegen die tijd dat dit allemaal geregeld is hebben we meer dan de helft van de horeca om zeep geholpen, de detailhandel in de schulden geholpen, ervoor gezorgd dat er een grote hoeveelheid thuismishandelingen hebben plaatsgevonden, jeugd hebben met sociaal psychische klachten, een tweedeling in de.samenleving gecreëerd waarbij je mensen hebt die een jaar lang gewoon hun salaris hebben ontvangen en.een grote groep mensen die hun spaargeld of hun pensioenpot hebben opgegeten, maar als Weghorst wat op Instagram post is dat schadelijk, misschien moeten we zijn paspoort afpakken en in de gevangenis gooien want iemand die vragen heeft en een eigen mening heeft dat moeten we natuurlijk niet willen.

12 april 2021 om 12:34

Een verwijderde post met daarin een filmpje vol met leugens over vaccins ja.

12 april 2021 om 18:33

Het is zijn IG en hij heeft het verwijderd, wat wil je nou van hem. Blijkbaar is vrije meningsuiting een probleem voor mensen. Misschien social media dan maar afschaffen zodat je geen meningen tegenkomt die jou niet welgevallig zijn.

Hij slaat de plank volledig mis met zijn teksten, zo iemand hoef ik ook niet in Oranje te zien ook. Wat een gekkie.

11 april 2021 om 19:04

Ach volgens mij zegt hij toch niks ernstigs? Het is niet dat hij oproept tot genocide, invoering van de doodstraf, enz... Hij heeft gewoon een bepaalde mening omtrent corona, mag dat tegenwoordig ook al niet meer? En om iemand, die een andere mening heeft dan de meerderheid van de mensen, niet meer op te roepen? Ik sta totaal niet achter zijn mening, maar ik kan dit wel los zien van de voetballer.

11 april 2021 om 19:08

Nah met zijn publieke rol brengt hij de gezondheid van mensen in gevaar door de veiligheid van het vaccineren in twijfel te trekken. Gevaarlijke uitspraken, uitsluiten die vent. Zou het zelfs begrijpen wanneer de rest van de spelers binnen Oranje hem hiervoor totaal niet terug willen zien in Oranje.

11 april 2021 om 19:12

Denk dat de voorstanders van vaccinatie een veel grotere rol hebben binnen de publieke opinie? Ik zie tegenstanders nagenoeg nooit voorbij komen op televisie. En mensen die vatbaar zijn voor de mening van Wout Weghorst omtrent corona, tja..... Denk dat dat soort mensen hoe dan ook deze mening hadden geformuleerd. Om Wout Weghorst nou in de schoenen te schuiven dat hij de volksgezondheid in gevaar brengt? Vind ik best wel overdreven. Daarnaast zijn er wel degelijk kanttekeningen die je aan de vaccins kan zetten, dus om nou allemaal in de vaccinatiepolonaise te gaan lopen? Dat bedoelt Wout. Je moet gewoon kritisch blijven kijken naar dingen. Blijf het gevaarlijk vinden om op basis van een (andere) mening mensen uit te gaan sluiten, omdat die persoon anders denkt. Creëer je alleen maar een sfeer dat mensen bang gaan zijn om uit te komen voor hun mening. Voorbeeld hebben wij hier net gezien. Heb jij de andere mening omtrent de vaccinatie, dan moet je direct niet meer worden opgeroepen? Moeten juist de dialoog aangaan ipv mensen uit sluiten van dingen. Anders kom je geen steek verder en blijft iedereen in zijn eigen wereldje leven.

11 april 2021 om 19:27

Dat is natuurlijk een moeilijke discussie. Wie bepaalt waar de grens van vrijheid van meningsuiting ligt? Persoonlijk vind ik dat iedereen zijn mening zou moeten kunnen uiten of dat nou mensen zijn die zeggen dat 'heilige' geschriften van A-Z waar zijn, of ze zich nou niet willen laten vaccineren, of ze nou hele partijen en hun stemmers als racisten afdoen. Het moeilijke is dat we, terecht of niet, al een grens getrokken hebben (denk aan oa nazisme of de pedo-partij). Als je zo'n grens eenmaal trekt, gaan mensen deze altijd willen verleggen. Begrijp me noet verkeerd, moraal gezien zou ik beide nooit van mijn leven in de politiek willen zien, maar moraal gezien mag van mij de SGP zich daar prima bij voegen. Realistisch gezien vind ik vrijheid van meningsuiting één van onze grootste rechten en mogen we geen van dit allen ooit verbieden. Dit sterk afkeuren en het debat/ de discussie aangaan is daar overigens wel voor nodig.Lang verhaal kort: naar mijn mening zegt hij zeker wel wat ernstigs! Het is enkel beter mensen correct te informeren dan om ze direct 'wappies' te noemen of ze te verbieden bij Oranje te komen.

11 april 2021 om 19:30

De vaccinaties zijn snel ontwikkeld en men weet niet wat voor impact ze hebben op de lange termijn. Onlangs werd er ook gestopt met Astrazeneca omdat heel veel mensen er bijwerkingen van kregen en daarom gingen ze verdere onderzoek doen. Verdere onderzoek dus, ik kan goed begrijpen dat mensen er op dit moment nee tegen zeggen.

11 april 2021 om 19:31

Consy, misschien moet je het stuk ook eerst een bekijken voor je je mening geeft. Weghorst zegt niks verkeert. Sterker hij neemt geen stelling en zegt enkel dat de mensen zichzelf moeten informeren en hij voor zichzelf en zijn famillie een beslissing heeft genomen.

Helemaal niks mis mee. Ik houd er ook niet zo van als er geen ruimte is voor afwijkende meningen. Dat heeft in de geschiedenis nooit echt goed gewerkt. Dialoog moet altijd mogelijk zijn.

11 april 2021 om 19:43

Wellicht breng jij ook wel mensen in gevaar, door dit nu te roepen. Dit doe je namelijk waarschijnlijk in je omgeving ook.

Ab Osterhaus heeft laatst vrijwel letterlijk gezegd, dat vaccineren niet helpt om de maatregelen te versoepelen, omdat ze simpelweg niet 100% zeker kunnen zijn dat deze vaccins inderdaad helpen, daar het normaal zo'n 5-10 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen.

11 april 2021 om 19:54

Definieer aub even “heel veel mensen”

11 april 2021 om 19:57

Michael, 90. Je hebt gelijk hoor maar als ik de naam Ab Osterhaus al weer hoor wordt ik al kotsmisselijk. Kan die vent niet meer zien sinds ik dat stuk over de mexicaanse griep over hem gezien heb waar ie stond te juichen dat er een uitbraak was in Nederland omdat ie zelf een vaccin hiervoor bezat en dus veel geld ging verdienen.... ander voorbeeld dus graag ðÿ˜‰

11 april 2021 om 20:13

Mensen die (gelukkig bestaat dat nog) kritisch kunnen kijken naar actuele thema's en bezorgd zijn wegzetten als complotwappies is de alom bekende tactiek van Hugo en consorten en wordt hier ook weer lekker toegepast. Bizar hoe een nuchter en kritisch volk opeens zo ongelofelijk volgzaam en goedgelovig is. Uiteindelijk weet niemand van ons hoe schadelijk die vaccins zijn. Ik kan me ergeren aan mensen die het vergif noemen, maar tegelijkertijd verbaas ik me ook enorm over die laconieke houding van 'spuit het maar in' en mensen met een andere mening wegzetten als gekkies.

11 april 2021 om 20:34

Een afwijkende mening is niet erg en hoewel ik dat zelf totaal niet heb begrijp ik wel dat sommige mensen een beetje huiverig zijn over vaccinatie. Wat echter niet okay is, is wappie propaganda verspreiden en op basis van vage theorieën mensen oproepen om niet te vaccineren zonder ook maar een fractie van kennis op het gebied.

Het klopt natuurlijk dat de lange termijn effecten van de vaccins niet bekend zijn, maar dat geldt ook voor de lange termijn effecten van een stevige Corona besmetting. En voor dat laatste lijken op dit moment meer aanwijzingen te zijn dan voor negatieve effecten van vaccins. Iedereen mag een eigen mening hebben en afweging maken, maar hou het wel bij de feiten en ga geen hele zware/stellige beweringen doen zonder dat je echt weet waar je het over hebt.

11 april 2021 om 22:11

@consy Onze zorgminister doet niet anders dan de gezondheid van mensen in gevaar te brengen door twijfel te zaaien over de veiligheid van Astrzenica. Een vaccinatiestrategie heeft hij ook niet. Die mag ook gewoon blijven aankloten en berokkend veel meer schade dan Weghorst.

11 april 2021 om 19:04

Ik ben zelf voorstander van vaccinatie, maar om personen met een andere mening uit te maken voor gekkies en wappies vind ik nergens op slaan. Voor het gros van de bevolking is het virus als een iets zwaarder griepvirus, al helemaal voor mensen in de leeftijdscategorie van Weghorst. Doet er verder niet aan af dat het verstandiger is om iedereen zo snel mogelijk te vaccineren. Des te eerder zijn de mensen geholpen waarvoor het virus wel een echt gevaar vormt.

11 april 2021 om 19:11

Gekkie is een beetje flauw inderdaad maar sta er wel achter, trekt de veiligheid van het vaccin in twijfel en neemt dit niet terug. Blijf dan indd wat mij betreft maar ver weg van Oranje.

11 april 2021 om 19:22

Ik vind je persoonlijk eerder een beetje een gekkie als je mensen hard ergens van wil uit sluiten omdat die toevallig een andere mening heeft dan jij. Ben zelf niet van de hoek waar weghorst zich in bevindt hoor, maar wat is dat toch dat mensen zo overdreven mensen met een andere mening rondom dit virus willen uitsluiten en neerzetten als gekkies/wappies

11 april 2021 om 20:40

Ik hoop dat je als je jouw berichten over dit onderwerp rustig en wellicht nuchter terugleest zelf ook een beetje beschamend vindt. Weghorst zegt niets verkeerd. Hij heeft aan dat iedereen zich zelf moet laten informeren en dan zelf een keuze moet maken. En volgens jou moet hij daarom uit oranje...wat je zegt ben je zelf is een gevleugelde uitspraak.

11 april 2021 om 20:55

@Dr. Duck
Tsja, wat moet je daarvan zeggen. Snap niet op grond waarvan je iemand voor Oranje moet uitsluiten omdat hij over iets dat totaal niets met voetbal te maken heeft een mening heeft die niet strookt met de jouwe. En dan Weghorst een gekkie noemen.....

11 april 2021 om 22:36

Consy, je weet dat we gestopt zijn met Astrazenica toch? Het gaat hier om hem. De kans dat Covid hem iets doet is vrij klein voor hem is het inderdaad het moeten testen om te weten dat die ziek is, terwijl het vaccin voor hem in potentie dus een groter gevaar is. Nog steeds nihil. Maar niemand, jij niet, Ab Osterhaus niet en Hugo de Jonge niet, niemand weet wat het lange termijn effect. Welke bijwerkingen er zijn, welk risico met mutanten zijn en of we daadwerkelijk covid ermee eronder krijgt. Je hoort nu steeds meer geluiden dat covid nooit gaat verdwijnen, Kuipers en Osterhaus zeiden het deze week bijv. nog. Daarna gaat men uit dat het vaccin circa half jaar effectief zal zijn, dat betekent elk half jaar/jaar een vaccin. Een vaccin dat gewoon nog in proeftijd zit komende 2 jaar he, het is een voorlopige goedkeuring. Daarnaast wijs ik op de laatste briefing met van dissel (kan je gewoon terug vinden op de site van de tweede kamer), waar gevraagd wordt wat gebeurt er als iedereen een vaccin heeft maar er een mutant komt waar het vaccin niet voor bestemd is. Je raad het al, het wordt erger. En dan is het de vraag hoe je dit vaccin moet lezen, als een griepprik dat het je deels beschermd, dan zou je het voor een doelgroep moeten doen, of is het een vaccin waarmee het virus verdwijnt zoals menigokok wat nu nog zeldzaam is in Nederland door het vaccin. En dit is een vraag waar gewoon niemand nog op kan antwoorden en dat komt omdat vaccinatie normaliter 10 jaar duren. Dus dit kan een heilige graal zijn, laten we het hopen, maar dit kan ons ook in de problemen brengen. Ik neem het prikkie en zou het prima vinden als dit AZ is, maar ik weiger mensen die ongerust zijn aan te vallen.

11 april 2021 om 19:10

Ook maar mensen gaan weigeren omdat ze een andere religie volgen? Ik ben het niet met hem eens, maar iedereen mag zijn standpunt hebben.

11 april 2021 om 19:15

Iedereen mag toch z'n eigen mening hebben? Niet alles wat in jou straatje valt is gelijk een gekkie.

11 april 2021 om 19:40

Met alle respect, maar we hebben het hier niet over k*nker. Corona kan onder bepaalde omstandigheden hevig zijn, maar de nuance is wel volledig zoek. Feiten en cijfers doen er niet meer toe en corona is ineens "het ergste wat een mens kan overkomen". Bovendien geeft hij ook duidelijk aan dat hij absoluut niet voor een ander wil spreken en dat mensen zich moeten laten informeren. Om dus te stellen dat hij de plank volledig misslaat, gaat wat ver. Corona is echt niet zomaar een griepje natuurlijk, maar laten we nou alsjeblieft eens ophouden om het de andere kant op te trekken. Dat is namelijk net zo triest. Dat neemt niet weg dat een vaccin nemen nogal verstandig is overigens, maar door recente ontwikkelingen rondom Astrazenica is het ook wel duidelijk dat ze alles nog lang niet in beeld hebben. Dat zorgt natuurlijk wel voor twijfel.

11 april 2021 om 19:43

Gelukkig hebben we geen verkrachters, drugdealers, messentrekkers en vechtersbazen in Oranje gehad, oh wacht. Verder is dit Weghorst zijn mening en gek genoeg zegt die weinig verkeerds.

12 april 2021 om 11:33

Woutje speelt in een land waar in de jaren dertig de Nsdap mensen met andere meningen in elkaar trapte en via een uitgekiend plan van manipulatie bijna een heel volk deed geloven dat Joden vervolgd moesten worden en via oorlog uit heel Europa moesten worden gedreven. Je kritisch opstellen en dingen afvragen lijkt me eerder een wijselijk karaktereigenschap en gezond verstand dan eenieder die maar gewoon gelooft wat er op het nieuwes gezegd wordt. Over een jaar of 5 weten we wel of Consy het gekkie is, of Wout. Ik houd het op Consy. De aanpak van alle regeringen zijn buitenproportioneel en gebaseerd op paniek, daar waar leiders kalmte moeten bewaken en de data juist beoordelen voordat er met rigoreuze maatregelen gekomen wordt. In deze laten ze een paar virologen (vraag een ecoloog eens wat ze van de milieuvervuiling denken en daarmee moet gebeuren, of een econoom de vrije hand geven tijden een epidemie) de toekomst bepalen zonder een breed. draagvlak te creëren voor de economie of ook maar enige vraag te stellen bij de langdurige effecten van het vaccin. En dat is niet anders uit te leggen dan kortzichtig en dom gedrag. Wout is een held dat hij zich durft uit te spreken want er is geen prominent die in deze haar of zijn mening durft te verkondigen, bang op publiekelijk geconfronteerd te worden met pesters zoals jij die graag een popoulair labeltje plakken op alles wat een andere mening heeft.

Wat je van zijn mening vindt even buiten beschouwing, maar vind het wel goed dat ie niet buigt voor de publieke opinie en gewoon zijn eigen mening houdt. Kan ik wel waarderen. Of je het er nou mee eens bent of niet.

11 april 2021 om 20:11

Prima. Wat hij wil. Geen ophef over maken. Hij doet wat hij denkt dat het beste is. Daar mogen anderen wat van vinden natuurlijk. Maar hij hoeft het niet uit te leggen. Net als dat Frank de Boer niet hem maar Luuk de Jong oproept voor Oranje. Zijn mening is dat dat beter is voor de selectie. Wat hij wil. Geen ophef over maken. Hij doet wat hij denkt dat het beste is. Daar mogen anderen wat van vinden.

11 april 2021 om 20:37

Een afwijkende mening is niet erg en hoewel ik dat zelf totaal niet heb begrijp ik wel dat sommige mensen een beetje huiverig zijn over vaccinatie. Wat echter niet okay is, is wappie propaganda verspreiden en op basis van vage theorieën mensen oproepen om niet te vaccineren zonder ook maar een fractie van kennis op dat gebied te bezitten. Ik vind het goed dat Weghorst daarop wordt aangesproken. Net als toen met die achterlijke #ikdoenoetmeermee campagne van een aantal zwakzinnige BN'ers.

11 april 2021 om 21:00

@Weef
Probleem is dat eigenlijk iedereen maar een fractie kennis over deze materie heeft. Ook de medische wetenschap staat nog voor veel raadsels. Het kritisch kijken naar een vaccinatie is daarom niet direct verkeerd, waarmee ik niet zeg dat ik in hetzelfde kamp zit.

11 april 2021 om 22:46

Dat klopt Nico. Maar de wetenschap zelf is al vrij kritisch over vaccins: er worden duizenden tests mee gedaan. Elke mogelijke bijwerking wordt genoemd. Daar zit meer onderzoek achter dan je zelf op internet op je vrije avond kan doen. Dit wat Weghorst heeft is het tegenovergestelde van een kritische houding. Kritisch betekent namelijk ook zelf-kritisch. Maar dat zijn deze zogenaamd heldere geesten nou weer net nooit. Is niet erg, hoort erbij, maar zoals Weef zegt, goed om ze erop aan te spreken zoals hier gebeurt.

12 april 2021 om 01:12

@nico50: Ik zeg toch nergens dat het niet goed is om kritisch te kijken? In tegendeel, ik zeg heel duidelijk dat eenieder een eigen afweging moet maken en dat ik bepaalde bedenkingen wel kan begrijpen (zonder het er mee eens te zijn). Ik heb er echter bezwaar tegen als mensen waarvan het niet het vakgebied is hun ideeën gaan opdringen aan anderen. Zeker als daarbij gebruik gemaakt wordt van hele dubieuze en gevaarlijke theorieën waar geen fatsoenlijke bewijslast voor is. Video's delen waarin vaccinaties vergif worden genoemd gaat vrij ver.

Eigenlijk 100% eens met deze uitspraak! Mensen denken vaak niet zelf na en volgend enkel de 'kudde', zeer hinderlijk! Zeker bij een ziekte zo ernstig als deze. Als mensen even goed en logisch nadenken kan je eigenlijk enkel tot de conclusie komen dat je, om jezelf en je omgeving te beschermen, de vaccinatie zal moeten nemen. Ja, ook dan zijn er risico's, maar deze zijn een stuk beperkter dan wanneer we de ziekte de vrije loop laten gaan. Kijk niet naar het anekdotisch bewijs (lees: je directe omgeving) of de bevestiging die enkele 'politici' daar over geven. Enkel om aan te geven hoe weinig dat daadwerkelijk zegt: tot een maand of 3/4 geleden kende ik slechts een enkeling met een positieve test. Zij hadden enkel last van flink hoesten en misschien wat snotterwerk. Sindsdien ken ik meerdere mensen (waaronder veel mensen van in en rond de 20) die nog altijd aan het revalideren zijn. Het kan zo omslaan en je kan dit dus, beide kanten op, niet als bewijs gebruiken.

11 april 2021 om 19:41

Ik heb zelf covid gehad vorig jaar na carnaval. Niks ernstigs gelukkig. De meeste van mijn vrienden idem dito. De gevallen van 20, 30 of 40 jarigen die zo ernstig ziek zijn zoals jij omschrijft zijn uitzonderingen. Covid is normaal niet zo ernstig. Probleem is dat het zo besmettelijk is dat als je niet oppast er een grote golf op kan treden en ook al is het percentage ernstige besmettiingen klein, dit aantal absoluut vrij groot kan zijn en onhandelbaar.
Vraag is dan of je daar de economie compleet mee om zeep moet helpen. Want reken maar dat dit het geval is. Vanaf Juni, Juli gaan de terugbetalingen van start en zullen de bedrijven met bosjes gaan omvallen. Iedereen mag daar een eigen mening over hebben. Weghorst zegt niks verkeert. Enkel dat hij voor zichzelf een beslissing heeft genomen. Ik vind de reactie van de ZDF verslaggever vrij onbeschoft eerlijk gezegd

Of je het nu eens bent met Weghorst of niet kan je moeilijk gaan ontkennen dat de manier waarop mensen met een 'afwijkende' mening worden weg gezet of behandeld echt achterlijke vormen aan heeft genomen.

Hij zegt toch niets verkeerd ? Hij zegt in feite dat mensen hun gezond verstand moeten gebruiken wat betreft Corona en de Vaccins ipv meelopen met het kuddevolk.
En zo raar is dat niet, er vallen wel degelijk de nodige vraagtekens te zetten bij de hele gang van zaken rondom Corona.

11 april 2021 om 19:47

Helemaal mee eens. Als je ziet hoe die verslaggever zich opwind omdat iemand een andere mening als hem heeft vind ik stuitend. De geschiedenis heeft bewezen dat er altijd ruimte moet zijn voor verschillende meningen en dialoog altijd mogelijk moet zijn. We worden meer en meer in een soort van dictatuur gezogen waarin dit niet meer mogelijk is en je wordt weggezet als 1 of andere idioot als je afwijkend denkt

11 april 2021 om 20:03

Er is een verschil tussen een andere mening en fake News verspreiden, wat die documentaire wel degelijk was.

11 april 2021 om 20:06

Heb je hem gezien? Hoe heet ie?

11 april 2021 om 20:08

Er waren meer dan genoeg artikels over de discutabele inhoud ervan. Of vind jij vaccins ook vergif?

11 april 2021 om 20:09

Niet gezien dus maar wel veroordeeld. Dacht ik al.

11 april 2021 om 20:10

En nee. Ik vind vaccins geen vergif maar vind wel dat mensen een eigen mening mogen hebben

11 april 2021 om 20:12

Kijk als er een documentaire over de holocaust komt waarin dat een leugen genoemd wordt dan ga ik die onzin ook niet bekijken. Heb jij hem trouwens wel gezien?

11 april 2021 om 20:16

Volgens mij mis je mijn punt. Ik vind dat Weghorst een eigen mening mag hebben. Ongeacht mijn mening daarover. Jij vind dat ie dat niet mag hebben omdat dit niet jou mening is. Dat vind ik helemaal fout.

11 april 2021 om 20:24

Lierse
Best eng he, die neo liberale gedachte dat je inderdaad álles zou moeten mogen zeggen en dat dus ook zelfs de meest bizarre en gevaarlijke theorieën en waanbeelden onder die vlag openbaar gemaakt mogen worden. Terwijl het evident schadelijke karakter dat wilde complottheorieën voor onze sociale cohesie en onze democratische zijn duidelijk is.
Er is nogal een verschil inderdaad tussen 'ja dat is een lelijk pak dat je aan hebt' en 'de aarde is plat'. Waarom is het eigenlijk precies goed dat er inmiddels wereldwijd miljoenen mensen daadwerkelijk geloven dat de aarde plat is, dat alles één groot complot is, geleid door Nasa, en dat er een pedofiele elite is die de wereld, via het 'verzinnen' van een pandemie, 'dom' probeert te houden? Is dat de winst van het recht om 'je eigen mening te hebben'? Ik vind dat er grenzen zitten aan die vrijheid. Net en misschien wel exact zoals er ook grenzen zitten aan onze individuele rechten om onze mening vrij te uiten.

11 april 2021 om 20:26

"jij vind dat ie dat niet mag hebben omdat dit niet jou mening is."

Lierse kan uitstekend voor zichzelf opkomen. Maar ik merk alvast op dat dit niet is wat Lierse zegt. Die zegt dat je onder het motto 'dit is nu eenmaal mijn mening', niet Fake News kunt verspreiden. Dat vind ik een goed en relevant punt.

11 april 2021 om 20:29

Een eigen mening betekent niet dat je dan niet op je donder mag krijgen als je gevaarlijke onzin uitspuwt. En de "documentaire" waar hij het over had was anti-vaxx onzin van Christiane Northrup. Iemand die pseudo-wetenschappelijke onzin uitkraamt en ondermeer in het Qanon kamp zit. Dat is het probleem met mensen die zeggen "hun gezond verstand te gebruiken". Zonder enige kennis van zaken nemen ze gewoon aan wat dat soort mensen zeggen en ze twijfelen er ook niet aan dat ze juist zijn ondanks dat ze geen kennis hebben. In psychologie heet dat het Dunning-Kruger effect

11 april 2021 om 20:34

Constante kante geeft het uitstekend aan. Hij mag dat perfect vinden, maar uiterst dubieuze filmpjes delen is al iets anders. Jij lijkt vooral dingen te willen suggereren dat ik een bepaalde mening heb, terwijl ik die niet heb. Dat vind ik dan weer helemaal fout.

11 april 2021 om 21:38

Natuurlijk mogen mensen een andere mening hebben. Van mij part mogen ze zelfs een vaccin weigeren. Dan is het gewoon heel simpel wat mij betreft, draaien zij op voor de (financiele) gevolgen wanneer ze iemand anders besmetten en hebben vergooien ze zelf hun recht op medische hulp. Zullen ze snel allemaal staan aan te schuiven hoor. Eens te meer het bewijs dat domme mensen gewoon gevaarlijk zijn

Als je vaccinaties als vergif bestempeld is dat geen afwijkende mening, maar ben je gewoon dom, en terecht dat mensen je als gekkie bestempelen.

Afwijkende mening is prima, maar zomaar wat roepen zonder het goed te onderbouwen en dan ook als publiek figuur is gewoon niet goed te praten.

11 april 2021 om 19:49

Volgens mij moet je het stuk eens bekijken voor je reacties post. Hij verwijst wel degelijk naar een documantaire. Verder zegt ie vandaag enkel dat ie voor zichzelf en zijn famillie een beslissing heeft genomen en iedereen goed moet nadenken. Daar is helemaal niks mis mee.

11 april 2021 om 20:24

Hij verwijst naar een propaganda film van anti-vaccinatie activisten, daar is niets onderbouwends aan. Als je dan oproept dat mensen moeten nadenken en onderzoek doen, doe het dan eerst zelf eens goed. Maar ja, kan begrijpen als je voor je werk telkens tegen ballen moet koppen dat je weinig hersencellen meer over hebt om goed na te denken

Ik ben ook nogal sceptisch over de hele gang van zaken omtrent Corona. Ik denk dat dat komt omdat ik, zeker in mijn omgeving, veel mensen ken die Corona hebben gehad. Deze mensen hebben enkele dagen hoofdpijn gehad, klein btje koorts of een snotneus. In de hele weide omgeving ken ik niemand die is overleden aan de ziekte. Collega’s, vrienden, familie... niemand kent iemand die aan Corona is overleden.
Zijn we dan niet een klein btje aan het overdrijven qua maatregelen? Mss wel, maargoed als je hoort hoe het in Brazilië kijkt hoe het er daar aan toe gaat moet je ook realistisch zijn en de bevolking beschermen.
Het is gewoon lastig om nu goed beleid te voeren. Over enkele jaren zullen we zeggen: zo hadden we het moeten doen...

11 april 2021 om 19:51

Zoals wij het doen en zoals ze het in Brazilie doen zijn 2 uitersten. Als we het anders doen hoeft dat niet per se excact te dien als in Brazilie. Daar doen ze helemaal niks. Je kunt er ook ergens tussenin gaan zitten. Zoals in Zweden bv

11 april 2021 om 19:53

Of bestaat de griep nog? Griep, die in 2018 voor 11 000 doden zorgde maar nu lijkt alles corona te zijn. Je moet eens een laatste afl. zien van blckbox op YT, een patholoog die zijn zorgen uit over de cijfers. Bizarre taferelen. Maar hey zoals Weghorst het zegt, iedereen zoekt het maar zelf uit. Maar dat onder druk zetten dat je alles maar goed moet vinden is wel zeer krom en daar spreekt niemand over. Goed dat Weghorst zich daar niet door laat leiden.

11 april 2021 om 19:58

Blijf anders steeds hetzelfde lullen, ook al is er al ettelijke keren verklaard waarom er veel minder tot geen griep is dit jaar.

11 april 2021 om 20:04

Wederzijds. Genoeg artsen, huisartsen, dokters die hun zorg uiten of zijn dat nietsnutten? Man man man, de angst regeert echt en de media is de voeder he. Agh. Als je het nog niet wist, er gaan dagelijks mensen dood helaas, de bezuinigingen hebben problemen veroorzaakt. In 2018 was er ook al enorme drukte in ziekenhuizen. En de doodsoorzaak bespreekt de patholoog bij blckbox, ga dat maar eens checken zou ik zeggen ipv zo inhoudloos een reactie plaatsen.

11 april 2021 om 20:10

Niet inhoudelijk reageren is altijd een teken van een sterk onderbouwde opinies. Zoals gezegd, het is eenvoudige biologie. Om dezelfde dat de Britse variant nu dominant is, is Corona zelf dominant over het griepvirus.

11 april 2021 om 23:09

Lierse, onze dokter die alles weet maar zich nergens in verdiept heeft en geen andere mening als de zijne duld. Toffe gozer!

11 april 2021 om 23:37

Ah nog iemand die niet inhoudelijk reageert!

Lekker man, Weghorst. Niet zwijgen voor de publieke opinie. Blijf bij je woorden staan. Vind het overigens stom dat de presentator hierover begint. Laat het over voetbal hebben. Kom op zeg. Weghorrst heeft al een preek van zijn werkgever gekregen omdat hij dit zei (buiten zijn werktijd). Moet die commentator van VVV-Venlo dan ook een preek krijgen omdat hij vind dat de kroegen open moeten? Door tegen het beleid van de overheid te gaan die zeggen dat ze het doen voor de gezondheid van de maatschappij.

11 april 2021 om 20:02

Die verslaggever wou even de moraalridder uithangen. Volgens mij is het echter een sportjournalist dus niet echt de juiste persoon om een ander over medische onderwerpen te veroordelen.

Ach ja, dus hij is een tikkeltje dom (want hij zegt iets dat ik een tikkeltje dom vind). Lekker boeien. ALs hij ze er in schiet en geen wetten tegen dierenbescherming schendt is alles in orde toch (want hij is een voetballer en daar moeten we hem op beoordelen, verder een grapje over Depay)?

Genoeg onderbouwing jongens? Jeetje dit neemt trieste vormen aan

Van mij mag Weghorst vinden wat hij wil. Ik ben het er niet perse mee eens, maar so what? Dan denkt Weghorst anders over zaken dan ik, lekker boeiend. Ik vind het echter bizar dat men in Duitsland, wat toch een vrij land zou moeten zijn, hem zo erg aanvalt op zijn mening... Het is geen China of zo, want je mag je mening nog vrij verkondigen, maar de berg kritiek die je daarover kan krijgen vind ik best angstaanjagend.. Hij mag het zeggen, maar van alle kanten wordt er veel druk op hem uitgeoefend om zijn mening aan te passen.. Men gaat ook niet in discussie over zijn opvattingen, maar uit gelijk kritiek omdat het niet het politiek gewenste antwoord is. Doe ff normaal. Laat Weghorst en anderen met een andere mening gewoon vrij om hun zegje te doen. Zoals die directeur van Wolfsburg terecht zegt; zolang er geen onwaarheden worden verkondigd, moet dit kunnen.

11 april 2021 om 23:07

Deze afwijkende mening heeft bij wijde verspreiding ernstige gevolgen voor de globale volksgezondheid. Hij mag het zeggen, maar hij mag er ook zeker op aangesproken worden.

Vaccinaties zijn vergif klopt maar corona is een nog groter gevaar. Jonge mensen kunnen een vaccin weigeren maar voor veertigplussers is het gewoon aan te raden je te laten vaccineren.

Ach wat Weghorst zegt is nog niets in vergelijking met Djokovic.

11 april 2021 om 23:08

Ja Djokovic is echt een mafklapper.

12 april 2021 om 00:12

Dat heb ik even gemist... wat zei die dan?

Dom of onwetend zijn is geen zonde, het probleem is dat domme onwetende mensen hun onwetendheid tegenwoordig koppelen aan een stuitende arrogantie die er voor zorgt dat ze denken dat hun mening waarde heeft en ze die moeten verspreiden. Ga gewoon voetballen en laat wetenschappers bij wie hun hele carriere in het teken staat van dat soort dingen zich bezighouden met een pandemie. Je ziet het overal, mensen die met zoveel zekerheid de meeste debiele dingen roepen. Krijg je toch de hik van?

11 april 2021 om 23:40

Het meest komische vind ik dan nog wel dat ze zogenaamd 'kritisch' zijn en 'de kudde' niet volgen, en dan zelf elke shady bron die iets anders zegt, random youtuber en vage theorieën als zoete koek slikken. Als die mensen echt kritisch zouden zijn dan zouden 95% van hun bronnen helaas voor hen wel wegvallen...

11 april 2021 om 23:44

Ja, het is zeer selectief kritisch zijn. Je kan er ook niet mee discussieren helaas. Iemand in mijn omgeving is de laatste maanden ook totaal van het pad geraakt en stuurt in een groepsapp een aanhoudende stroom complotnonsens door. Tis een pandemie opzich, dat gewappie.

11 april 2021 om 23:49

De moeder van een goede vriend van mij is er ook helemaal in verzeild geraakt. Ik moet zeggen dat ik er niet eens iets van zeg, want zoals je zegt is dat toch niet de moeite.

12 april 2021 om 07:37

Het grappige is, je hebt het over dingen als 'zoete koek slikken' maar is dat niet precies wat jullie doen met de (eenzijdige) berichtgeving vanuit de media? Weghorst die zegt helemaal nergens dat zijn 'waarheid' de waarheid is, hij zegt gewoon dat iedereen zelf moet nadenken en beslissen. Volgens mij 1 van de kernwaarden van een democratie. Maar goed, vredige demostranten in elkaar rossen en het censureren van kritische geluiden op youtube wordt ook allemaal wel prima gevonden onder het mom van 'volksgezondheid'

12 april 2021 om 11:33

Zelf beslissen is super leuk en inderdaad je goedrecht. Bij een infectieziekte heeft die eigen beslissing echter gevolgen voor de rest van de wereld. Daarom mag je bijvoorbeeld ook niet binnen roken. Leuk dat jij longkkr wil, maar degene aan het tafeltje ernaast hoeft dat niet per se. Dus ook leuk dat jij met Corona in een restaurant wil gaan eten, maar het bejaarde stel ernaast is de week erna dan dood door jou. Verder is de waarheid geen mening en is de gezondheidszorg niet zo ver gekomen door het volgen van een mening op facebook, maar op zorgvuldig onderzoek uitgevoerd door mensen die ervoor gestudeerd hebben. Dat Hugo de Jonge een Mongeaul is en Mark Rutte alles bij elkaar liegt doet niets af aan de ernst van Corona. En dat het Rivm of andere wetenschappelijk instituten er soms naast zitten, betekent niet dat ze liegen, maar dat zij onderzoek doen op basis van tot dan toe verzamelde data. Bevindingen en onderzoeksmethoden evolueren constant. Vredige demonstranten in elkaar rossen vind ik inderdaad helemaal prima onder het mom van volksgezondheid, logisch dat je dat uit m'n post haalt.

12 april 2021 om 11:37

Milieudeskundigen hebben gestudeerd voor het milieu, er gaan duizenden mensen per jaar dood aan luchtvervuiling en toch luistert de regering niet of nauwelijks naar ze. Je gaat je hele beleid toch niet ophangen aan een paar virologen omdat ze meer verstand van virussen hebben.beslissingen die zo ver rijken moeten toch gewoon een breder draagvlak hebben? Dit is paniekpolitiek eerste klas. Er zijn tig mogeljikheden om het anders aan te pakken, waarbij je de zwakkere medemens beschermd zonder je mensen hoeft te dwingen een vaccin in te nemen waar niemand het langdurige effect van weet.

12 april 2021 om 11:53

Weet je wat wetenschap inhoudt? Namelijk dat je mensen die gespecialiseerd zijn in een vakgebied dat niet het jouwe is, vertrouwt. Ik ken zelf niks van Demotische papyri die gevonden zijn nabij Memphis (egypte). Als ik daar een paper over lees (die peer reviewed is en uit een betrouwbaar wetenschappelijk blad komt) dan vertrouw ik in de wetenschappelijke autoriteit van de auteur(s) en ga ik niet het filmpje op youtube geloven dat gepubliceerd is door iemand die ook filmpjes gemaakt heeft waarin hij/zij beweerd dat Kleopatra een zwarte vrouw was. Want dat is het ding met die vele 'kritische' youtubefilmpjes, de kanalen waarop ze staan staan vol met onzin en gekke theorieën.

Maar dat vertrouwen in experts (en er is echt wel min of meer algemeen aanvaardde opinie omtrent Corona) is de basis van wetenschap. Veel mensen schijnen dat echter niet te (willen) snappen.

12 april 2021 om 11:54

@piranha, dus omdat er niemand naar milieudeskundigen luistert (en als dat wel gedaan wordt dan staat het malieveld vol met trekkers), moeten we dat ook maar niet met virologen doen? Er zijn legio voorbeelden dat je het niet gewoon wat rustiger aan kunt doen. De landen die dat doen die moeten namelijk een hoge prijs betalen.

Wout heeft helemaal gelijk
Als je als gezond mens je wil laten inenten ( de zwakke en de zieken ook ) dan hoeven de ingeënten zich geen zorgen te maken over de niet ingeënten. Want ze zijn ingeënt. Dood gaan we allemaal een keer.maar een vaccin voor mensen binnen een jaar op de plank is ongehoord normaal kost het voor dieren al 7 jaar.we hebben nog lang geen cijfers of het vaccin werkt voor hoelang en wat voor bijwerkingen het heeft. Het hele vaccin verhaal is gewoon een proef op mensen en we hebben na wereld oorlog 2 afgesproken dit Nooit meer te doen..!!

Ben het persoonlijk niet met hem eens, maar ieder ziknt mening toch? Respect dat hij bij zijn mening blijft en zich niet laat beïnvloeden door drammerige journalistjes. En nu snel Oranje in!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

VfL Wolfsburg

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
L. MajerMiddenvelder121
R. BakuMiddenvelder120
Tiago TomásAanvaller121
J. WindAanvaller129
M. SvanbergMiddenvelder110
K. CasteelsKeeper90
K. ParedesMiddenvelder91
Voor de complete selectie: Clubpagina VfL Wolfsburg.

22 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 TSG Hoffenheim 10 3 3 0
2022/2023 Manchester United 17 0 1 0
2022/2023 Besiktas 16 8 2 0
2021/2022 Burnley 20 2 3 0
2021/2022 VfL Wolfsburg 18 6 2 0
Laatste voetbalnieuws

Gertjan Verbeek voorziet einde oefening bij Oranje: ‘Hij kan echt niet meer’

De EK-kwalificatiecyclus is voorbij. Oranje mag zich opmaken voor het Europees kampioenschap, volgend jaar zomer in Duitsland. Door zeges op Ierland en Gibraltar werd het ticket afgelopen week veiliggesteld door de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren