Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wolves plakken prijskaartje op Adama Traoré en gaan over tot verkoop’

Laatste update:

Adama Traoré staat mogelijk voor een vertrek bij Wolverhampton Wanderers. The Telegraph schrijft dat Bruno Lage, manager van the Wolves, graag drie spelers aan zijn selectie wil toevoegen tijdens de winterse transferwindow. Fosun International, de Chinese eigenaar van Wolverhampton, is echter niet bereid om de portemonnee te trekken, waardoor een uitgaande transfer voor Traoré een reële optie is.

De 25-jarige rechtsbuiten behoort tot de spelers van Wolverhampton die de hoogste transferwaarde vertegenwoordigen. Traoré is met zijn fysieke kracht en extreme sprintsnelheid al jaren een plaag voor menig linksback in de Premier League, maar staat dit seizoen opvallend genoeg nog op nul doelpunten én nul assists. Toch staat de achtvoudig Spaans international nog altijd in de belangstelling van Tottenham Hotspur en West Ham United.

Tottenham haalde Nuno Espírito Santo afgelopen zomer weg bij the Wolves en wilde in het kielzog van de manager ook Traoré overhevelen. Ondanks twee aanbiedingen hield Wolverhampton dat echter tegen. Nu lijkt de situatie veranderd en zou de huidige nummer negen van de Premier League voor 24 miljoen euro bereid zijn om Traoré te laten vertrekken. Dat is een bedrag waarvoor ook West Ham-manager David Moyes bereid is om toe te slaan, zo klinkt het.

Voorlopig is het nog niet zo ver en the Wolves kijken dan ook naar goedkope opties om de selectie te versterken. Romain Saiss vertrekt binnenkort om met Marokko de Afrika Cup te spelen en het is de bedoeling dat Wolverhampton Dion Sanderson terughaalt als vervanger. Laatstgenoemde wordt dit seizoen verhuurd aan Birmingham City. Verder wordt Pedro Neto, de beste speler van Wolverhampton afgelopen seizoen, snel terugverwacht van een zware knieblessure, die hem sinds april aan de kant houdt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hem graag zien in een 5-mans verdediging. Denk dat hij de rechterkant aan flarden kan spelen, zowel verdedigend als aanvallend.

2 januari 2022 om 16:26

Perfecte optie voor Conte en Spurs dus! Ik zie Traore daar echt excelleren bij Spurs onder Conte als rechterwingback. Net als Lichtsteiner bij Juve en Moses bij Chelsea

2 januari 2022 om 18:30

Heeft daar helemaal niet de inhoud voor. Daarnaast vind ik hem verdedigend echt belabberd. Voelt ie zich te goed voor.

2 januari 2022 om 19:35

Eerder in een 3 mans verdediging als flankspeler, want verdedigen kan hij niet echt.

Terug naar Barcelona zou ik zeggen.

Heb je een sneller versie van Dembele in huis.

2 januari 2022 om 17:22

“Snellere versie van dembele”

Dan ken jij dembele niet…Heeft je club kapot gemaakt toen ie nog bij Dortmund speelde en dan wil je hem vergelijken met een sprinter..

Kerk 2.0 sterk en snel maar met oogkleppen op. Ziet er leuk uit maar je hebt er heel weinig aan

Traoré is goed, maar niet goed genoeg voor de top als vaste waarde. Hij kan alleen presteren in een counterploeg. Ik vraag me af of er veel interesse is. Misschien wat voor Tottenham, Atletico of Liverpool als bankzitter (alleen moet die dan niet veel kosten).

Wil het wel nog eens zien van Adama Traore, zo overhyped door zijn snelheid en kracht. Misschien iets voor Newcastle?

2 januari 2022 om 16:45

Dus je noemt twee sterken punten van hem en dan is die toch overhyped? Als die lof ontvangt voor die sterke punten dan is die toch niet over hyped?

2 januari 2022 om 17:26

Hoezo kan je niet overhyped zijn met twee duidelijke sterke punten? Ik zou zelfs stellen dat als je op een beperkt aantal punten uitblinkt je juist eerder overhyped wordt. Neem Usain Bolt als voetballer.

2 januari 2022 om 17:43

Dus omdat je snel en sterk bent ben je een goeie voetballer? Wat is dit nou weer. Natuurlijk heeft ie zijn kwaliteiten, wil toch niet zeggen dat je niet overhyped kan zijn.

Hij is sterk en snel. Echter heeft hij nul rendement.

Zo voor 24 miljoen, moet Aja.... bedoel Liverpool hem halen. Goede back-up, kent de competitie en geeft keuzes. Lijkt echt speler voor Klopp.

Ik zie Spurs met Conte als perfecte optie voor Traore. Ik zie hem daar echt excelleren als rechterwingback in vijfmansdefensie.

Een typische Newcastle speler dit! Niet verkeerd bedoeld

2 januari 2022 om 17:05

Wolves en Newcastle spelen toch ongeveer het zelfde voetbal achterin dichthouden en dan in de omschakeling eruit komen

Zie hem onder Conte nog wel tot bloei komen, beschikt natuurlijk over een belachelijke snelheid en power. Perfecte wingback voor Conte.

Mensen hypen hem puur door z’n snelheid. Deze jongen kan totaal niet voetballen en scoort nooit een goal..

Sterk en snel maar zo weinig rendement dat het bijna geen voetballer is.
Het rent en vliegt maar levert weinig op. Bij een grotere club ga je dan alleen maar meer buiten de boot vallen vermoed ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren