Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wolfsburg wil in januari grof geld voor 'Schweizer Super-Talent' betalen'

Laatste update:
/

Breel Embolo speelt vanaf januari mogelijk in de Bundesliga. BILD schrijft vrijdag dat de aanvallende middenvelder annex aanvaller van FC Basel al bijna een jaar concrete interesse van VfL Wolfsburg geniet. De Bundesliga-club zou van plan zijn om het achttienjarige 'Schweizer Super-Talent' in de winterstop aan te trekken.

Volgens de Duitse boulevardkrant had Wolfsburg-directeur Klaus Allofs afgelopen zaterdag, nog voor het einde van de transfermarkt, nog contact met Embolo. De tiener had FC Basel echter al zijn woord gegeven, hij was niet van plan om de werkgever van Jean-Paul Boëtius te verlaten. "Wat ik van Embolo gehoord, is louter positief", erkent de Zwitserse Wolfsburg-doelman Diego Benaglio, die een jaar geleden zijn interlandloopbaan beëindigde.

"Hij is zeer jong maar ook reeds zeer sterk." Embolo, die het levenslicht in Kameroen zag, speelde voor diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen van Zwitserland en heeft sinds dit jaar drie A-interlands achter zijn naam staan. In 38 officiële duels voor FC Basel was de tiener al goed voor 13 treffers. De koploper van Zwitserland neemt met minder dan vijftien miljoen euro geen genoegen, daar de overeenkomst van Embolo pas in de zomer van 2019 afloopt. Borussia Mönchengladbach heeft eveneens interesse, maar die Fohlen ontvingen eerder al nul op het rekest.

Een mooie club voor Breel Embolo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een zeer mooie club voor Embolo. Het verbaast me dat hij nog bij Basel zit. Ik hoop dat hij de stap naar Wölfe gaat zetten, ik zie hem namelijk daar uitgroeien tot een sterke spits.

4 september 2015 om 10:09

Hij is nog maar 18 jaar en om dan al gelijk de stap naar Wolfsburg te zetten is vrij vroeg. Volgend jaar zou misschien beter zijn.

4 september 2015 om 10:14

Nee, ik ben van mening dat hij het gaat halen. Wölfe heeft een aardige team, met veel talenten. Die nemen hem ook desnoods op sleeptouw.

Ik ken Embolo niet, en zal me er dus ook niet over uitspreken. Maar wat mij altijd opvalt bij de hype die ontstaat wanneer een zeer jonge speler boven verwachting presteert is dat men ervan uit gaat dat zijn groeicurve tot zijn 26 a 27ste minimaal lineair is. Wanneer een speler van 18 veel beter is dan zijn leeftijdsgenoten wordt er meteen verwacht dat hij dat na tien jaar nog steeds is. Er zijn voldoende voorbeelden geweest van spelers die op basis van een fysieke voorsprong heel vroeg piekte, maar later gewoon zijn voorbij gestreefd. Freddy Adu is misschien wel het mooiste voorbeeld.

4 september 2015 om 12:14

Adu is niet het beste voorbeeld, maar het bekendste. Hij heeft nooit echt goed gepresteerd, hij debuteerde alleen extreem vroeg in Amerika. Nooi veel goals gemaakt of erbovenuit gesprongen. Bojan Krkic vind ik zelf het beste voorbeeld.

Samen met Martial de grootste talenten op de spits positie. Doet Wolfsburg enorm goed.
15 miljoen is dan ook helemaal geen vreemd bedrag imo.

Als hij echt zo goed is, waarom zouden alleen Wolfsburg of Gladbach interesse hebben?

4 september 2015 om 09:57

Engste clubs hadden ook interesse hoor, maar een bod kwam niet tot orde. Plus Wölfe en BMG behoren tot de top 5 in Duitsland. Ik vind de Bundesliga veel aantrekkelijker, maar dat is mijn mening.

4 september 2015 om 10:00

Omdat het de Zwitserse competitie is en die wordt nogal als inferieur gezien. Maar hij is ook al international (3 wedstrijden) en heeft Europees ook leuke dingen laten zien.

Hij is vooral erg snel en sterk. Zeker voor zijn leeftijd. Eigenlijk goed vergelijkbaar met Martial. Daarom apart dat Anthony 60-80 miljoen kost, en Breel slechts 15 miljoen.

Ik heb Breel Embolo 'n paar keer zien spelen met FC Basel in Europees verband. Hij is zeker een goede aanvaller voor de toekomst en dertien doelpunten in 38 wedstrijden, voor iemand die pas achttien jaar is, is zeker niet slecht.

Van wat ik heb gezien is hij ook een fysiek sterke speler. VFL Wolfsburg lijkt mij een zeer goede club om zichzelf door te ontwikkelen, net als Borussia Mönchengladbach overigens, maar ik denk dat Wolfsburg toch een lichte voorkeur voor Embolo zal hebben.

Casteels
Vieirinha
Dante
Naldo
Rodriguez
Guilavogui
Luiz Gustavo
Embolo
Draxler
Schürrle
Dost

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren