Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolfsburg lijkt af te haken voor ‘der Kämpfer’: ‘Achttien miljoen is veel’

Laatste update:

Het lijkt erop dat VfL Wolfsburg niet van plan is om Antonio Rüdiger aan de selectie van Dieter Hecking toe te voegen. De 22-jarige verdediger van VfB Stuttgart wordt de laatste weken met een zomerse overgang naar die Wölfe in verband gebracht, maar de Champions League-deelnemer is niet van plan om de hoofdprijs voor de Duits international te betalen.

/

“De transfersom die voor Rüdiger gevraagd wordt, is naar onze mening veel te hoog”, zo erkent Wolfsburg-directeur Klaus Allofs. “Achttien miljoen euro is erg veel.” Duitse media schreven vorige week dat de nummer twee van afgelopen seizoen bereid is om twaalf miljoen euro te betalen. Stuttgart wil Rüdiger, een van de lichtpuntjes in het teleurstellende seizoen, echter niet voor minder dan de hoofdprijs kwijt. Het contract van Rüdiger loopt medio 2017 af.

Rüdiger, die der Kämpfer wordt genoemd, maakte in januari 2012 zijn debuut in de hoofdmacht van Stuttgart. De zesvoudig A-international speelde tot dusver zestig officiële duels voor die Schwaben. Hij wordt ook al enige tijd met Chelsea in verband gebracht.

Denk jij dat Antonio Rüdiger deze zomer naar VfL Wolfsburg gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chill dan kan hij naar ons komen en later de beste verdedigings duo worden met zouma.

6 juli 2015 om 01:18

18 miljoen is niks voor zo'n talentvolle verdediger.

Wolfsburg heeft toch best veel geld en dit is een erg groot talent, dan moet het voor wolfsburg toch niet veel uitmaken als er een paar miljoen meer gevraagd wordt.

6 juli 2015 om 01:19

Denk jij dan dat wolfsburg een kans zou maken tegen chelsea. Rudiger flirt openlijk met chelsea. Dus het is duidelijk voor wie hij zou hebben gekozen.

6 juli 2015 om 02:15

Als wolfsburg een redelijk salaris kan bieden en rudiger wil nog liever een paar jaar in zijn thuisland blijven heeft wofsburg nog wel een kans.

6 juli 2015 om 09:17

Als hij verstandig wel, bij Wolfsburg krijgt hij namelijk een kans, bij Chelsea niet en speelt hij volgend jaar weer in Duitsland.

6 juli 2015 om 01:19

Waarom 18m gokken? Ze kunnen voor 18m ook wel een goeie CB kopen die er gelijk staat. Deze jongen heeftr enkel afgelopen seizoen een goeie seizoen gedraaid.. nja zo goed heeft Stuttgart ook niet verdedigd...

6 juli 2015 om 01:24

Zoals welke CB? Ik kan alleen maar aan subotic of de vrij denken?

6 juli 2015 om 01:28

Nou, aan 1 heb je toch genoeg...

6 juli 2015 om 01:51

Wolfsburg heeft geld maar niet genoeg om voor elke speler die ze willen +-18 miljoen te betalen

Zou wel de ideale club voor hem zijn maar ik snap zijn club wel. Die kunnen cashen en de gevraagde prijs van Arsenal of Chelsea zomaar krijgen maar de speler wil zelf speelminuten maken, basisspeler dus... Nja ik zie het hem bij Arsenal nog wel redden naast Kosc, als hij zo goed speelt als nu. Per is toch niks en die Gabriel heeft niets laten zien. Was bij Villareal 3e keuze CB, ik verwacht daar ook niet veel van.

6 juli 2015 om 01:23

Gabriel was geen derde keus hoor. Hij had alle wedstrijden gespeelt tot de winter. Hij deed het ook gewoon goed als hij speelde. Arsenal heeft ook chambers. Rudiger moet gewoon naar chelsea gaan. Zouma speelt cahill makkelijk uit de basis en terry stopt na volgend seizoen en dan kan rudiger in de basis spelen met zouma bij de beste club in engeland.

6 juli 2015 om 01:42

Ummm.. Gabriel begon pas te spelen toen de 1e en beste CB van Villareal geblesseerd raakte. Hij was gewoon een backup die een kans kreeg want de CB lag er maanden uit.. weet niet eens of hij terug gekomen is afgelopen seizoen.

6 juli 2015 om 06:34

De Argentijn Munchachos ofs bedoel je. Zijn seizoen was over. Verschrikkelijke blessure heeft hij opgelopen, was echt een aderlating voor de Gele Onderzeeers. Spelen ze volgend seizoen nou wel of geen EL want het is zo knap van hun. 3-4 jaar geleden gedegradeerd, dan direct weer terug en ze waren direct weer een moeilijke tegenstander fantastische club met echte voetballers zoals de broeders Santos, Cani, keeper Asjenso en de vertrokken Vietto. Gun ze echt het beste na de Koninklijke mijn favoriete club in Spanje.

Hij kan sowieso beter voor Wolfsburg kiezen. Het is zeker dat hij daar sowieso veel meer speeltijd zal gaan krijgen dan bij Chelsea waar hij gewoon extra vulling van de selectie is en de bank lekker warm kan gaan houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren