Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Lazio voor het eerst in tien jaar alleen aan kop in Serie A

Laatste update:

Lazio gaat voor het eerst in tien jaar alleen aan kop in de Serie A. De ploeg van trainer Simone Inzaghi zegevierde zaterdag over Bologna en sluit het weekend ook af als lijstaanvoerder van de Italiaanse competitie, daar de kraker van zondagavond tussen Juventus en Internazionale vanwege het coronavirus uiteindelijk toch niet doorgaat: 2-0. Lazio heeft 62 punten uit 26 duels; Juventus (60 punten uit 25 duels) en Inter (54 punten uit 24 duels) volgen op nauwe afstand.

Het team van Inzaghi, die wegens blessureleed niet over Francesco Acerbi, Adam Marusic en Senad Lulic kon beschikken, legde in de eerste 45 minuten de basis voor de zege. Lazio zette Bologna vanaf de eerste minuut vast op de eigen helft en had meteen al kansen via Joaquin Correa en Luis Alberto. Een inzet van Ciro Immobile schampte niet veel later de verste paal en de aanvaller stuitte niet veel later van dichtbij op Lukasz Skorupski. In een tijdsbestek van drie minuten, tussen minuut 18 en 21, sloeg de thuisploeg tweemaal toe.

Na goed voorbereidend werk van Correa en Immobile schoot Luis Alberto de bal vanaf de rand van het strafschopgebied laag in de korte hoek: 1-0. Vlak na een goede redding van Thomas Strakosha op Roberto Soriano sloeg Lazio voor een tweede keer toe: na een pass van Luis Alberto eindigde een door Danilo flink van richting veranderde inzet van Correa achter Skorupski. Bologa, waar Stefano Denswil en Jerdy Schouten hun rentree maakten na een schorsing, was in de rest van de eerste helft gevaarlijk via met name Riccardo Orsolini.

Bologna liet zich in de tweede helft niet onbetuigd. Een vroeg doelpunt van Denswil werd door de VAR ongeldig verklaard vanwege hands en de VAR zette wegens buitenspel van Rodrigo Palacio ook een streep door een treffer van Takehiro Tomiyasu. Lazio kwam zelf evenmin tot scoren, ondanks een goede kans voor Immobile. Lazio wacht zaterdag een lastig uitduel met Atalanta. Bologna, dat voorlopig tiende blijft, speelt een dag later in eigen huis tegen regerend landskampioen Juventus.

Denk jij dat Lazio landskampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop echt dat Lazio kampioen word. Geweldige club.

29 februari 2020 om 21:13

Zeker een geweldige club ja. Achterban is extreem rechts en zelfs enkele oud-spelers deden de groet van Mussolini tijdens de wedstrijd. Als er een club is die geschorst zou moeten worden wegens racisme en neo-nazisme is het Lazio wel

29 februari 2020 om 17:23

Lewandowski speelt deze hele maand niet meer in ieder geval, die heeft een breukje in zijn scheenbeen. Wordt nog een spannende strijd tussen hem en Immobile!

29 februari 2020 om 17:35

Makkelijk zeggen he? Met je ik ze geen kampioen worden, ze hebben je team niet 1 maar 2x opgerold. Ze hebben een middenveld waar juve niet eens over mag dromen.

29 februari 2020 om 18:06

Je noemt het gewoon niet realistisch dat Lazio kampioen wordt? Wat een grap ben jij! Ze hebben gewonnen van Inter en ze kunnen ook winnen van Juve. Ik zie Lazio als favoriet nummer 1 want ze spelen veel beter dan dit zwakke Juve.

Alles zat ook wel weer mee vandaag. Twee doelpunten van Bologna (wel terecht) afgekeurd. Dit Lazio gaat denk ik kampioen worden, ondanks dat de selectie niet op iedere positie super is.

20 jaar geleden, 2000, het jaar dat ze kampioenschap binnenhaalde, en ook Europa cup 2(voorloper EL) binnenhaalde. Dat team was echt een absolute topteam met Véron,Nesta,Mihaljovic,Mancini en Nedved.

Ik geloof in het kampioenschap. Beetje jammer dat ze al uitgeschakeld zijn in EL. Zou mooi zijn alles ze na excact 20 jaar, excact net zelfde flikken

29 februari 2020 om 18:03

Onze huidige trainer Simone Inzaghi was destijds ook een onderdeel van dat 'dream-team'. Weliswaar geen echte topper á la Crespo of Salas maar dan nog! Ik hoop echt dat hij nu als trainer de Scudetto mag omarmen!

Net zoals Napoli en As Roma er enkele jaren geleden heel dicht bij waren, denk ik dat Lazio het dit jaar ook niet zal halen.
Juventus is nu toch al 2 jaar merkelijk minder, maar ik vrees dat ze al bij al het wel nog zullen halen. Ik heb alleszins liever zo een kampioenschap dan dat ze los kampioen spelen.
Net zoals in Duitsland, als geen probleem als Bayern het weer haalt, maar het moet tenminste spannend zijn. 1 keer los kampioen spelen is ook tof om te zien en voor de statistieken, maar niet jaar na jaar.

Yes! Eindelijk aan de leiding. Nu komt er meer druk op de wedstrijd tussen Juve en Inter. Laat ze lekker onderling uitvechten, wij gaan vrolijk verder met waar we gebleven waren; winnen! De Scudetto komt steeds dichterbij en ik denk echt dat Lazio dit jaar kampioen wordt! :D :D :D

Ze gaan het doen dit jaar! Wie denkt dat Juve het zal halen moet even onze wedstrijden bekijken. Zonder verandering wordt dit afgestraft. En dan is er ook nog Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren