Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Fenerbahçe al half jaar ongeslagen; Van Persie stelt teleur

Laatste update:

Fenerbahçe is terug aan kop in de Süper Lig. De Gele Kanaries hadden zondagavond aan één doelpunt van Josef de Souza genoeg om stadsgenoot Kasimpasa het zwijgen op te leggen en staan nu na vier speelronden op tien punten. Besiktas en Antalyaspor hebben er negen en delen dus de tweede plaats.

Robin van Persie kon het verschil niet maken in het Recep Tayyip Erdogan Stadion en werd al na een uur naar de kant gehaald door trainer Vítor Pereira. De Oranje-international kreeg in de eerste én in de tweede helft een goede kans om te scoren, maar voor rust stuitte hij na een mooie pass van Ozan Tufan op Andreas Isaksson en later kwam hij dus evenmin tot scoren. Het verschil werd gemaakt door Josef, die de bal na een hoekschop van Nani binnen werkte.

Van Persie werd vervangen door Lazar Markovic, die zijn debuut maakte voor Fenerbahçe. In de slotfase moest Kasimpasa, waarbij Ryan Donk in de basis stond, met tien man verder doordat Veysel Sari zijn tweede gele kaart pakte nadat hij commentaar had gegeven op de wedstrijdleiding. Gescoord werd er echter niet meer. Fenerbahçe is al sinds 15 maart ongeslagen in de Süper Lig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veysel kreeg rood omdat hij ging schelden.

13 september 2015 om 22:10

En niet zo zuinig ook

14 september 2015 om 08:27

hij werd een half uur voor het einde eruit gehaald.

Heel de wedstrijd resultaatvoetbal gespeeld en de drie punten meegenomen naar huis. Snel deze lelijke pot vergeten en verder kijken. We worden kampioen. Niemand kan fener stoppen. GS al helemaal niet. Mark my words.

13 september 2015 om 23:15

Jonge wat zeur je nou. Vrees je GS zo erg dat je GS moet noemen in je eeactie terwijl GS er niets mee te maken heeft. Je weet natuurlijk zelf dat GS de recordkampioen is vandaar zkr

14 september 2015 om 09:16

Hahahahahaha ik zie jou altijd zeggen Mark My words , toch is altijd omgekeerd . Je lijkt wel sergen yalcin , alles wat hij zegt gebeurt de omgekeerde. Geniet maar ff van de koppositie nu je de kans hebt. Gala gaat z'n draai vinden Mark My words)))

Vitor, vitor, vitor toch... Je opstelling met 3 defensieve middenvelders beginnen was al een teken van een beetje angst omdat je verdediging niet de oude vertrouwde is. Meiralles voegt gewoon 0,0 wat toe en ook josef was ondanks zijn doelpunt gewoon slecht. Het veldspel moet gewoon veel beter, je merkte dat nadat meiralles eruit ging en toen alper naar het middenvel verschoof dat het meteen veel beter en vlotter ging. Ook volkan sen viel heel sterk in. Ik heb gemengde gevoelens over deze wedstrijd. We gaven nauwelijks kansen weg, maar we hebben ook niks gecreerd, waar we echt wat aan moeten gaan doen.

13 september 2015 om 22:15

Komop joh, zo veel geblesseerden wat verwacht jij dan. Alper die niet zoals 2 jaar terug speelt laten spelen. Hij moest wel met drie defensieve middenvelders beginnen.

13 september 2015 om 22:23

Onzin. Je kon in plaats van Meireles een extra flankspeler opstellen. Volkan Sen of Markovic. Dan had je gerust 442 kunnen spelen. Desnoods 433 maar dan moest een Rvp of Fernandao op de bank beginnen. Meireles was nergens vandaag.

13 september 2015 om 22:25

Het klopt we hebben veel blessures, maar ons selectie is breed genoeg om dat op te vangen. Met deze middenveld ga je nauwelijks kansen creeeren. Je merkte dat toen alper op het middenveld verschoof dat het team meteen beter speelde en dat we eindelijk rond het strafschopgebied van de tegenstander kwamen. Ik zou of met alper spelen of een 442 met ozan-josef duo op het middenveld. Ook vind ik het niet fijn dat er na 3 blessures van onze centrale verdediger onze eigen jeugdproduct geen kans krijgt zich te bewijzen. Wat moet cinemre en zijn mede-jeugdspelers doen om een kans te krijgen. 3 centrale verdedigers geblesseerd en alsnog krijgt hij geen kans. Zullen we dan beter gewoon stoppen met onze jeugdopleiding?

Zelden zo een slecht Fener gezien. Dramatisch. Er stond een opstelling waarvan je niet eens kon zeggen wat het was. Laf van Vitor om niet met Hakan Cinemre te beginnen. Hebben we eindelijk een echte verdediger tot onze beschikking, gaat ie vrolijk met Topal schuiven. Als Topal op de plek van Meireles en Hakan in de verdediging waren gestart, hadden we veel vaker balbezit op het middenveld. Dit leek nergens op. Markovic viel me positief op. Deed onopvallend een paar mooie dingen. Volkan Sen viel heerlijk in. Ik had Rvp niet gewisseld eerlijk gezegd. Laat hem lekker ritme opdoen. Was ook duidelijk niet tevreden over zijn wissel. Nani viel tegen, Ferdi viel tegen. Bij Fener was Caner Erkin absoluut de man van de wedstrijd. De enige met drive en strijd vandaag. Op naar donderdag. Ik ga zo nog even lekker van River-Boca genieten.

13 september 2015 om 22:35

Helemaal mee eens met je. Ik erger me ook aan dat onze jeugd nooit de kans krijgt. 3 centrale verdedigers zijn geblesseerd, maar alsnog krijgt die arme jongen geen kans. Nu heeft hij nog kadlec en topal voor zich, waardoor die eigenlijk onze 6de centrale verdediger van het team is. Ondanks dat vond ik topal erg sterk spelen en stiekem hoop ik dat hij dit seizoen vaker op die positie speelt. Ik vind onze centrale verdedigers kwalitatief wat zwakjes.

13 september 2015 om 22:42

Topal speelde ook sterk. Verdediging maakte weinig fouten. Het probleem lag op het middenveld. Ik had Topal en Souza laten starten met Lazar/Volkan en Nani langs de flanken. Rvp en Ferdi in de spits en Hakan lekker laten beesten achterin. Desnoods met 1 spits en dan Ozan erbij op het middenveld, maar absoluut geen Meireles. Ik heb het al vaker gezegd: Vitor gaat ons nog veel koppijn bezorgen.

Ondanks de overwinning speelde FB slecht en saai voetbal ik vind dat V.Sen volgende wedstrijd bassis moet staan veel meer dreiging kwam er met hem in de wedstrijd er bij

Kijk zo word je kampioen; door ook de slechte wedstijden te winnen

gefeliciteerd met deze wedstrijd en wss ook het kampioenschap

13 september 2015 om 22:24

Marlos, nergens feliciteren we een club nu al met de titel. Misschien Bayern en Celtic, maar dit is Turkije. Je weet nooit hoe dingen hier uitpakken.

13 september 2015 om 22:30

Nee, eigenlijk onder Prandelli zouden jullie ook kampioen worden, maar wij hadden alle geluk van de wereld met Hamza (die later een tijdelijke oplossing bleek te zijn).

Er moet systematisch iets veranderen met ons, zoals in 2011. Niet in de winter incidenteel weer hele staf veranderen en hopen op een wonder, de concurrenten hebben zich versterkt behalve wij

Hadi, volgende week kan ik lekker Jem Paul Karacan aanschouwen na Selcuk's rode kaart, leuk toch?

13 september 2015 om 22:39

Hamza? Bedank Ismail Kartal maar liever. Of beter gezegd, Aziz Yildirim. Iemand moest de zondebok worden en dat werd Kartal. Al die mooie jaren als tweede trainer in een keer laten verpesten door als eerste trainer aan de slag te gaan. En niet te vergeten het ongeluk met de bus, dat heeft ook zijn sporen achtergelaten op vooral de buitenlandse spelers.

14 september 2015 om 00:45

Mee eens. Alleen zou ik ongeluk wijzigen naar aanslag. En nog steeds niet opgelost. Hmmmm

13 september 2015 om 22:25

Idd, het interesseert me dit jaar geen moer hoe we spelen en met wie we spelen. Zolang die 4e ster maar gaat komen.

Na dit seizoen eis ik wel weer mooi aanvallend voetbal met technische spelers.

13 september 2015 om 22:33

Eigenlijk eerlijk, kampioen worden terwijl je rivaal er niets van bakt is toch ook niet spanned he

Volgend jaar een sterke Gs en Fener zal toch inshallah veel leuker zijn hehe

14 september 2015 om 11:26

Is hun eigen schuld. Zo zijn hun ook 3 x kampioen geworden. Wij lagen helemaal overhoop door leugens en smaad en laster. We moesten ster spelers perse verkopen en 3 jaar niet mee doen in Europa. Dat koste ons heel veel sponsoren en prijzengeld. En hierdoor konden we ons minimaal versterken. Vorig jaar die moord aanslag op de hele spelersbus waardoor we niet kampioen werden ondanks dat we 3 punten los waren. Nee ik heb met niemand medelijden of "jammer vinden". Wij hebben teveel meegemaakt. En nu is alles achter de rug. Dit is pas het begin!

14 september 2015 om 11:34

Als je meer dan 40 miljoen euro investeert en onder andere Nani en RVP haalt, mag je toch wel meer verwachten dan dit. Fener heeft een ploeg die ook met goed voetbal kampioen kan worden.

14 september 2015 om 15:24

De afgelopen 3 jaar (los van dit jaar) heeft GS het meeste geïnvesteerd. Dit jaar hebben we ook de transferperiode van vorig jaar gecompenseerd. 20m gemiddeld per jaar. Een schijntje. Vroeger investeerde FB jaarlijks 30m.

FB heeft bijna een geheel nieuw basis elftal. Dat moet je tijd gunnen. Net als VP. Pas vanaf het volgende seizoen mogen we kritischer zijn. Dit jaar is enkel kampioen worden een must.

Volgend jaar met nog een paar versterkingen moeten ze én kampioen worden én attractief aanvallend voetbal laten zien zodat we wedstrijden eerder zullen beslissen. Meer goals!

Fener moet de volgende keer met Volkan Sen beginnen. Toen hij erin kwam begon Fener beter te draaien en verder mag Fernandao naar de bank.

Wat is mereiles toch slecht dit jaar, snap niet waarom Perreira hem opstelt. (portugezen).
Ik zou toch liever Hakan Cinemre zien spelen, maar met Topal hebben we Kasimpasa geen kans gegeven. vpersie en Fernandao waren niet scherp vandaag. Alper viel me positief of, Vokan Sen viel me zeer positief op. Zonder diego zou ik toch 4-3-3 spelen. Echter is dit met 1 spits, en 2 vleugelspelers. En niet zoals vandaag 1 van de spitsen half op de flank..

Maar uiteindelijk toch de 3 punten binnen, de volgende weken zijn belangrijk. Eerst tegen Molde, daarna Bursa thuis en Besiktas uit.

Volkan Sen moet sws een bassisplaatst krijgen O.Tufan nog niet klaar voor en A.Potuk vond ik ook niet goed spelen enige plus punten waren v.Sen josef en caner

13 september 2015 om 23:11

Ozan Tufan vond ik juist positief hoor. Beter dan Meirelles en Souza. Van Persie moest niet eruit maar Fernandao. Onze kooivechter had er geen zin in vandaag blijkbaar.

Het is dat ze goede namen hebben aangetrokken, maar wat speelt FB toch slecht.
Maar dat vond ik vanaf de voorbereiding al, Fener speelt echt zonder grap letterlijk de helft wat Besiktas speelt. Geen combinaties geen acties geen tempo stelt helemaal niets voor.

14 september 2015 om 01:59

Het lijkt er inderdaad op dat FB zijn draai nog moet vinden. Waar ligt dat nu aan? De trainer? De spelers? Of toch de concurrentie?

14 september 2015 om 08:40

Ik denk echt dat er niet nagedacht is over een duidelijke strategie, tactiek, speelstijl, rollen van de spelers etc.

Waarom haal je de topscoorder van Super Lig en van Persie? beide spelers verdienen basisplaats en met 2 spitsen voorin gaat het niet worden. Ik kan echt nog veel voorbeelden gaan opnoemen maar dat geen zin.

Als Fener toch een goed seizoen draait dan is dat te danken aan de angst van de tegenstanders door de grote namen die bij FB rondlopen.

Alper is dramatisch geworden. Geen schim meer van vorige jaar. Zo zie je maar weer, lange tijd banken betekent vorm kwijtraken, maar wat er met hem is gebeurd? die man is 10 klassen minder geworden.

Van mij mag Ozan Tufan altijd in de basis beginnen. Heerlijk om zo'n jonge Turk jarenlang op je middenrif te hebben. Is een prima gozer en kan aardig ballen, die elke dag beter zal worden. Naast hem lekker Jozef laten spelen en Topal als CV gebruiken, aangezien we buiten Kjaer geen fatsoenlijke CV hebben.

V. Demirel
Sener
M. Topal
S. Kjaer
C. Erkin
L. Nani
J. Souza
O. Tufan
V. Sen
L. Markovic
v. Persie
14 september 2015 om 00:23

Die ozan dat wordt een hele goede. Daar ben ik zwaar van overtuigd. Tegen Nederland vond ik hem heel sterk, en vorig jaar bij bursaspor viel die al erg op.

Over paar jaar gaat die sowieso naar een grote club in Europa en ik overdrijf niet.

14 september 2015 om 00:52

Dan moet Ozan snel beter gaan spelen, want vandaag vond ik hem niet slecht, maar wel onder zijn kunnen. Ä°k vergelijk hem dan niet met een Meireles ofzo, maar dan kijk ik naar zijn niveau bij Bursaspor en het nationale elftal. Maar goed, je moet hem nog tijd gunnen en dat verdient hij ook.

Ik heb liever Ba dan Kjear die man pakt elke wedsrijdt dat die speelt of geel of rood Ba komt rustiger over dan Kjaer of Alves

14 september 2015 om 05:11

Ben ik totaal niet mee eens. Kjear is een beest!

Een beest ja maar pakt veel kaarten Ba presteert de laatste weken goed en heeft ook geen kaart gepakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren