Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Benfica leeft op na indrukwekkende invalbeurt John

Laatste update:

Ola John laat zich steeds nadrukkelijker gelden bij Benfica. De aanvaller begon de laatste vier wedstrijden in de basis en kwam zondag tegen Marítimo al na een kwartier als invaller binnen de lijnen. Met een doelpunt en een assist had hij uiteindelijk een groot aandeel in de 0-4 overwinning. De koploper van de Primeira Liga heeft nu weer zes punten meer dan FC Porto, dat zaterdagavond met 1-3 won van Penafiel.

/

De ploeg van Jorge Jesus speelde geen geweldige eerste helft, maar leefde na de invalbeurt van John helemaal op in Estádio dos Barreiros. De ex-speler van onder meer FC Twente verving de geblesseerd geraakte Nicolás Gaitán en zette drie minuten later Eduardo Salvio met een mooie lange pass voor de keeper. De Argentijn controleerde de bal fraai en prikte raak: 0-1. Acht minuten na rust kwam John zelf op het scorebord terecht, door na een pass van Talisca de bal over doelman José Sá te chippen.

Salvio maakte even later zijn tweede van de avond en het slotakkoord was aan Jónas, die na een aanval over vele schijven de 0-4 aantekende. Talisca pakte in de voorlaatste minuut overigens zijn tweede gele kaart en kon de douche voortijdig opzoeken. Benfica heeft nu al acht competitiewedstrijden achter elkaar gewonnen en moet zich nu richten op de bekerwedstrijd van komende woensdag tegen Moreirense.

'Het Nederlands elftal kan Ola John goed gebruiken'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog niet klaar voor het Nederlands elftal, maar mocht hij deze lijn doortrekken dan zie ik hem wel weer in het Nederlands elftal.

Leuk dat John het zo goed daar. Wordt het Portugees avontuur dan misschien toch nog een sprookje. Als John deze lijn doortrekt dan verwacht ik wel dat hij weer een kans zal krijgen bij het Nederlands elftal. Ik gun het hem wel na al die miserie van de afgelopen 2 seizoenen.

Onder meer fc Twente. Waar heeft hij nog meer gespeeld dan?? Dom vz

18 januari 2015 om 21:07

HSV.

18 januari 2015 om 21:07

@ Chris81,

Vorig seizoen, de tweede seizoenshelft, op huurbasis bij Hamburger SV. Dus in dit geval is het wel terecht dat er staat 'onder meer FC Twente'.

Hoop dat dit zijn 'doorbraak' wordt bij Benfica. Hij heeft het zeker in zich om bij Benfica te slagen. Goede ouderwetse buitenspelen die in de toekomst belangrijke waarde kan zijn voor Nederlands elftal.

Ola naar Southampton ;p Elia rechts Ola links, Nederlands tintje. Niet dat dit realistisch is hoor. Maar vet wel

20 januari 2015 om 08:53

Wordt wel een hele twentse bedoening daar dan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren