Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wim Kieft houdt lofzang en wijst één absolute ‘openbaring’ aan bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord heeft dit seizoen veel te danken aan het goede spel van de twee backs. Dat stelt Wim Kieft, die ziet dat vooral Quilindschy Hartman een hoofdrol opeist. De linksback begon dit seizoen niet als eerste keuze, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de Rotterdamse basis. Kieft noemt hem dan ook een 'openbaring'.

Tijdens de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma, waarin de Stadionclub een 1-0 overwinning uit de heenwedstrijd verdedigt, krijgt Kieft de vraag hoe hij de twee backs van de Rotterdammers beoordeelt. De analist is zeer positief. "Geertruida is natuurlijk een alleskunner, want die kan ook centraal spelen, maar die Hartman is wat mij betreft echt een openbaring. Ik vind het zo leuk, in de eerste wedstrijd die hij speelde gaf hij meteen een geweldige bal. Hij durft dat gewoon echt en is heel sterk aan de bal."

Hartman staat ook weer aan de aftrap bij Feyenoord tijdens de return in de kwartfinale van de Europa League tegen Roma. Het jeugdproduct vormt samen met Geertruida, Gernot Trauner en Dávid Hancko de achterhoede. Justin Bijlow verdedigt het doel, terwijl Mats Wieffer en Sebastian Szymanski voor het loopvermogen op het middenveld moeten zorgen. Orkun Kökçü is de spelmaker van dienst en voorin zijn er basisplaatsen voor Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez en Oussama Idrissi. Igor Paixão zit op de bank.

De defensie van de Rotterdammers, waar Hartman dus ook deel van uitmaakt, krijgt niet te maken met Paulo Dybala. De Argentijn raakte vorige week in De Kuip geblesseerd en is niet fit genoeg bevonden om mee te doen in de return in Stadio Olimpico. Andrea Belotti is op papier de enige spits die trainer José Mourinho de wei in stuurt, maar er zullen ook aanvallende impulsen gaan komen van spelers als Lorenzo Pellegrini, Georginio Wijnaldum en Bryan Cristante. Daarnaast start Roma met twee hoge wingbacks.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymanski; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi

Opstelling AS Roma: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Diego Llorente; Zalewski, Cristante, Matic, Wijnaldum, Spinazzola; Pellegrini; Belotti

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken de speler Hartman niet goed genoeg, maar van Kieft word je ook niet wijzer: 'Ik vind het zo leuk, in de eerste wedstrijd die hij speelde gaf hij meteen een geweldige bal. Hij durft dat gewoon echt en is heel sterk aan de bal.'

Had Wim niet gewoon een kleine analyse erop los kunnen laten? Wat kan Hartman heel goed behalve een bal inspelen? Zo moeilijk moet dat toch niet zijn als je daarvoor op TV zit? Wat een hoop vragen. Al weet ik nog steeds niet waar Hartman heel goed in is dat Kieft er een openbaring in ziet. Lekker gewerkt Wim.

20 april 2023 om 20:57

Lijkt Blind wel zo te horen. Die kan ook alleen goed een bal inspelen

20 april 2023 om 21:00

Ik weet niet of je die tackle zag 5 min voor tijd, Japie .... Dan weet je ... Dit is geen Blind.

20 april 2023 om 22:08

Japie heb jij iets van een obsessie met Blind?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren