Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II’er wil transfer en zet management van Vilhena aan het werk

Laatste update:

Frank van der Struijk loopt al sinds 2003 op de Nederlandse velden rond en heeft van Willem II te horen gekregen dat hij ook volgend seizoen in Tilburg kan blijven voetballen. De 29-jarige verdediger weet echter nog niet wat de toekomst brengt.

/

Hij heeft het naar zijn zin bij Willem II, maar aast ook op een transfer naar een buitenlandse competitie. Hij wordt niet langer vertegenwoordigd door Louis Laros, omdat hij in zee is gegaan met het Engelse makelaarskantoor Stellar Group. De Feyenoorders Jean-Paul Boëtius en Tonny Trindade de Vilhena laten hun belangen ook reeds door Stellar behartigen.

Van der Struijk heeft het bureau gevraagd een afspraak te maken met Willem II, zo vertelt hij aan het Brabants Dagblad. “Ik wil best bij de club blijven. Maar aan de andere kant trekt nog steeds het buitenland. Ik zou best eens zo’n avontuur mee willen maken.” Van der Struijk begon zijn carrière bij Willem II en speelde al 142 competitiewedstrijden voor De Tricolores

Tussen 2008 en 2014 stond de in Boxtel geboren back op de loonlijst bij Vitesse, maar afgelopen zomer mocht hij daar vertrekken en keerde hij terug op vertrouwde bodem. Van der Struijk deed in 2005 overigens ook nog mee aan het WK Onder-20 in Nederland. Hij stond in de basis in de wedstrijden tegen Japan, Australië, Chili en Nigeria, maar in de halve finale werd Nederland na een lange strafschoppenreeks uitgeschakeld door Nigeria.

Kan Frank van der Struijk een hoger niveau dan Willem II aan, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou hem eerlijk gezegd laten gaan. Ik vind Frank een van de minste schakels dit seizoen bij Willem II en hoewel hij al zo lang voor de club speelt moet dat geen reden zijn om hem te houden. Wilt Willem II doorgroeien naar een stabiele eredivisieclub lijkt mij het beste om afacheid van hem te nemen!

21 maart 2015 om 10:35

In mijn ogen toch wel een stabiele speler altijd, prima materiaal voor Willem II.

21 maart 2015 om 11:27

Niet 1 van de uitblinkers dit seizoen maar doet zijn werk goed. Af en toe wat gevaarlijke foutjes dat wel. Mag blijven van mij maar het zou geen ramp zijn als die gaat.

In mijn ogen een speler die Willem II er prima bij kan hebben, al moet ik zeggen dat ik niet veel wedstrijden van Willem II kijk om er echt een goed beeld van te krijgen. Iemand die mij daar meer over kan vertellen?

Laat maar lekker gaan hoor. Kind van de club maar zeker niet beter dan jongere jongens als Peters, Wuytens en Heerkens.

Daarnaast zal hij daarmee ruimte maken voor andere, toekomstige, aanwinsten.

Waar zou hij dan heen moeten?
Australië, India of een andere obscure competitie awaar uitgerangeerde spelers nog lekker geld verdienen.

21 maart 2015 om 10:55

Tweede of derde niveau in Engeland bijvoorbeeld? Of Duitsland?

Daar zijn de salarissen nog altijd beter dan bij de wat minder bedeelde clubs in de Eredivisie.

Is een goede speler voor Willem 2. Kan op verschillende posities ingezet worden. Als back of op middenveld . Altijd inzet. Maar betwijfel of hij kan slagen in het buitenland

Nu gaan we merken dat Engeland veel meer geld heeft. Deze jongen is niet goed genoeg voor de PL, maar wel voor de lagen eronder. Daar verdient hij dan meer dan bij Willemii.

Frank bedoelt denk ik dat die pils wilt gaan halen in Poppel...

On: Nou Frank, ik denk dat je even goed in de spiegel moet kijken en inzien dat je bijna elke week 1 van de zwakste schakels bent. Het is fijn dat je bent teruggekomen, maar ik weet niet welk land je in je hoofd hebt, want een hover niveau dan de eredivisie kun je niet hebben hoor.

Laat a.u.b gaan .De zwakste schakel bij Willem ll . Bij het grote gedeelte aan tegen goals daar heeft hij een aandeel bij. Die jongen heeft het vaak ook te hoog in zijn bol. Ik snap nog steeds niet dat Vitesse hem ooit heeft gehaald.

Creatief verzonnen die titel, wel waardeloos. Wat heeft Vilhena hier in vredesnaam mee te maken? Het is ook gewoon het management van Van der Struijk hoor VZ

21 maart 2015 om 18:49

Dacht ik ook. En jij bent de eerste die het aangeeft. Blijkbaar is de rest gewend geraakt aan de zinloze titels van VZ. Mij lukt het in ieder geval niet, sta telkens stomverbaasd van te kijken maar ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren