Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II voegt mogelijk nog ervaren doelman aan de selectie toe

Laatste update:

Willem II hoopt met Roy Kortsmit nog een doelman aan de selectie toe te voegen. De 27-jarige doelman zit zonder club, sinds hij Sparta Rotterdam na het afgelopen seizoen verliet. In gesprek met RTV Rijnmond benadrukt Kortsmit dat een overstap naar de Tilburgers voorlopig nog niet in kannen en kruiken is.

“Ik weet nog niet zeker of het rond komt”, laat Kortsmit weten aan de regionale omroep. De doelman heeft de afgelopen tijd verschillende opties gehad om weer aan de slag te gaan, voornamelijk in het buitenland. De juiste club zat daar echter nog niet tussen, waardoor hij momenteel nog altijd op zoek is. “Ik wilde ook wel naar het buitenland, maar de dingen die voorbij kwamen, zag ik niet zitten of het kwam niet rond.”

Kortsmit traint sinds zijn vertrek bij Sparta individueel om zijn conditie op peil te houden. De sluitpost was in het bezit van een aflopend contract bij de Rotterdammers, waar hij zijn debuut maakte in het betaald voetbal en in 169 wedstrijden onder de lat stond. Willem II heeft momenteel met Timon Wellenreuther, Michael Woud en Connor van den Berg de beschikking over drie doelmannen.

Zou Roy Kortsmit een aanwinst voor Willem II zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drama keeper. Lekker naar de amateurs

Ervaren knoeier geen keeper waar je op kan bouwen. Kkd niveau maximaal

Zal 3e keeper worden hier dus die gaan we niet zien. Alhoewel vorig jaar was Wellenreuter geblesseerd en maakte woud de ene na de andere blunder. Maar om dan met Kortsmit aan te komen? Kan je beter woud laten staan die heeft nog heel veel potentie.Al is het wel zo dat er zoveel namen gelinkt worden aan Willem II die niet kloppen. Dus eerst maar eens zien of dit klopt.

Voor clubs is het altijd te hopen dat de derde keeper niet in actie hoeft te komen, want die is eigenlijk altijd ondermaats en niet van het gewenste niveau. Maar ja, elke keeper met ook maar een beetje ambitie en kwaliteiten is natuurlijk niet van plan om ergens derde keeper te worden, dus dan kom je al snel bij dit soort jongens uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren