Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II juichend naar huis na winst op ondermaats Vitesse

Laatste update:
/

De strijd onderin de Eredivisie belooft nog spannend te worden. Excelsior won vrijdag, SC Cambuur pakte zaterdag drie punten en ook Willem II haalde de winst binnen. Het team van Jurgen Streppel struikelde de voorbije weken steeds, maar de eerste zege van 2016 kwam er toch dankzij Terell Ondaan. Hij kopte zijn club in de tweede helft naar drie zeer kostbare punten in de kelder van de competitie (0-1). Het was pas de derde keer dat Willem II in de Eredivisie won bij Vitesse.

Willem II toonde zich in de eerste fase in Arnhem gretig, in de wetenschap dat concurrent Excelsior vrijdagavond al won en daarmee in punten op gelijke hoogte was gekomen. Die gretigheid vertaalde zich echter niet in ook maar één uitgespeelde kans in de eerste helft. De Tricolores boften dat ook Vitesse er weinig van bakte en het feitelijk liet bij een schot van afstand van Sheran Yeini, die te hoog mikte. Rob Maas had weer enkele wijzigingen doorgevoerd, maar het kwam het veldspel niet ten goede.

/

Na rust stond het iets beter bij de thuisclub. Marvelous Nakamba, die in de Gelderse derby nog fraai scoorde, nam het doel van Kostas Lamprou na tien minuten onder vuur. Lamprou duwde de bal tegen de lat en schoot zijn team daarmee te hulp. Het was evenwel geen voorbode voor meer vuurwerk, want Willem II schrok wakker en sloeg toe via Ondaan. Uit een hoekschop van Lucas Andersen ging de bal via het hoofd van Ondaan binnen en dat deed het uitvak in juichen uitbarsten.

De treffer gaf Willem II de moed om naar meer op zoek te gaan en Ondaan was dicht bij de 0-2, terwijl Vitesse zich juist niet goed raad wist. Maas bracht Isaiah Brown erbij ten faveure van Valeri Qazaishvili, hetgeen niet kon rekenen op de goedkeuring van het chagrijnige publiek in Arnhem. Los van de eerste tien minuten na rust, met het schot van Nakamba op de lat, konden de fans simpelweg niet tevreden zijn met wat ze zagen. Op het veld werd er in de slotfase nog geappelleerd voor hands bij Willem II, maar Richard Liesveld besloot anders. Vitesse leed zo de eerste nederlaag van dit seizoen tegen een club uit het ‘rechterrijtje’.

Denk je dat Rob Maas het snel recht weet te trekken bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, het experiment Rob Maas is mislukt...

27 februari 2016 om 22:38

wegwezen drama

27 februari 2016 om 22:50

Was als voetballer al niet van topniveau maar krijgt het voor elkaar om ala trainer nog slechter te presteren. Na vd brom, rutten en bosz is dit gewoon 3 stappen achteruit. Ik hoop dat de directie een keer lef toont en terugkomt op hun beslissing om deze koekwaus het seizoen af te laten maken. Bij het publiek ligt hij al totaal niet goed en de resultaten helpen hem ook niet. Juist de trainer die 10 meter naast hem stond had ik graag wel gezien bij vitesse, die heeft tenminste persoonlijkheid. manmanman hoe gooi je een seizoen weg in een paar weken.

Wat vreselijk om hier in het Gelredome te zitten. Constant eigen team uitfluiten, met zakdoekjes zwaaien. Ga weg man, dat is niet je team supporten. Het team is vreselijk onzeker, mede door Maas, maar de supporters helpen lekker mee. Beschamend.

27 februari 2016 om 22:40

Hoge woorden eisen hoge daden. De vasthoudendheid van Maas met zijn instelling 'het komt wel goed' werkt totaal niet en hij kan zijn spelers gewoon niet motiveren ook maar iets te presteren. Als je hoge ticketprijzen betaalt, en tegen wedstrijden als Excelsior en Willem 2 niet eens in de zestien kan komen, dan moet je je als spelers gewoon schamen. Klantenbinding? Volgend jaar zitten er nog minder als dit zo door gaat, jij ook al zo te zien.

27 februari 2016 om 22:48

Jij hoeft niet voor mij te denken. Ik blijf komen, al spelen ze zo vreselijk. Dan mag ik me nog wel kapotschamen voor deze supporters. Het voetbal is slecht, ja. Maas mag, moet, zelfs zeker weg. Uitfluiten bij elk foutje, beschamend. Je moet je ploeg steunen. Je moet je ploeg absoluut niet uit gaan fluiten bij alles. Die gasten zijn vreselijk onzeker door Maas, totaal geen zekerheid. Maar je kan mij niet vertellen dat uitfluiten helpt.

27 februari 2016 om 22:55

Jij zit zeker op west of oost? na deze wanprestatie van de afgelopen weken was het publiek nog mild. We missen de passie en strijd op het veld, iets wat je op de triibunes nog meer hebt.

27 februari 2016 om 23:03

Nee jongen, ik zit op Zuid, gezellig met jou. Niet iedereen op Zuid fluit. Wees er vooral trots op dat je je spelers de grond in boort, vooral zo doorgaan.

27 februari 2016 om 23:22

Vanwege omstandigheden vanuit Oostenrijk gekeken dit keer. Ik volg je mening hoor, ik kom uit regio Utrecht en kan een weekend balen van zo'n wedstrijd, maar de week er op zit ik er toch weer. Wat ik bedoelde zijn de mensen die los 25 euro een kaartje kopen (peperduur voor dit voetbal) en dat echt geen 2x gaan uitgeven op deze manier.

Het is makkelijk om te zeggen dat je altijd je ploeg blijft steunen, maar het lijkt me niet dat jij hier ook nog echt met een glimlach naar gaat zitten kijken. Steunen doen we als supporters altijd, waar we ook zijn, maar onvrede uiten mag ook. De supporters worden nu niet bepaald op 'iets moois' getrakteerd de laatste +- 5 thuiswedstrijden, en dan mag je dat als publiek best aangeven.
Ik heb trouwens wel degelijk positieve geluiden gehoord vanaf de tribune, ook in de 85e minuut zong Zuid ze nog naar voren.
Maar goed Koen, zou er nog een andere oplossing kunnen zijn i.p.v. alleen zingen en op die manier steunen? Want ook al was het positief, die spelers zijn niet vooruit te branden. Kan je als publiek veel aan gaan doen, maar het moet echt vanuit de spelers zelf komen. Door wie moeten die aangedreven worden? Juist, Maas.

Het verschil tussen Maas en Bosz is dat Bosz veel strakker op de selectie zat. Ik zie Maas amper langs de lijnen staan. Bosz stond zowat voortdurend te coachen. Maas moet gaan inzien dat dit niet pakweg Kozakken Boys 8 is, maar Vitesse.

27 februari 2016 om 23:23

Ik fluit nooit, ik roep wel mijn mening als ik overbetaalde ongemotiveerde spelers zie en een trainer die geen idee heeft wat hij aan het doen is.

27 februari 2016 om 23:24

Nou Vitesse Koen gvd de hele week met voetbal bezig zijn en dan wedstrijd na wedstrijd zo slecht presteren? Uhm ja dan mag er zeker gefloten worden. En ja dat is ook de rede dat niet eens Zuid meer vol zit. Totaal geen beleving en passie meer sinds Maas er zit.

27 februari 2016 om 23:39

Daar heb je ook helemaal gelijk in. Ook over mijn glimlach. Het zegt genoeg dat ik hier chagrijnig reageer, het is vreselijk om daar op de tribune te zitten. Die gasten spelen vreselijk, totaal geen motivatie (behalve Nakamba). Het is dramatisch. En het ergste is, ik baal vreselijk dat ik er de rest van het seizoen niet bij kan zijn vanwege een half jaar in het buitenland. Denk jij dat de directie ballen heeft en Maas vervangt? Ik vrees het ergste..

28 februari 2016 om 01:04

@Vitessekoen, ik reis elke thuiswedstrijd vanuit Alkmaar naar Arnhem en als ze dan zonder inzet zo'n t***wedstrijd op de mat leggen dan lijkt het me niet meer dan terecht dat ze terecht worden gewezen.

Als het nou een incident is oké, maar na de wedstrijden tegen Excelsior, pec en de graafschap.....

27 februari 2016 om 22:42

Ga weg man....het voetbal is beschamend!!!!

Wat is dit inmiddels beschamend en schandalig te noemen zeg. Helemaal niks creëren tegen Willem 2 en Excelsior-thuis. Geen enkele speler die ook maar iets presteert de afgelopen wedstrijden. Vitesse-leiding moet nu echt eens gaan nadenken over de positie van Maas, want dit wordt niks meer dit seizoen. Motivatie bij de spelers is op 0 en wissel je Vako voor een Brown die 2 meter is en niet eens een kopduel aan wilt gaan... Slaap kindje slaap...

Willem 2, slim gespeeld, gefeliciteerd met de eerste uitoverwinning bij ons sinds 2001.

27 februari 2016 om 22:59

Brown 2 meter haha?

27 februari 2016 om 23:12

Beetje overdrijven mag hé hij is wel lang, maar wint nooit een kopduel

27 februari 2016 om 23:34

Is dit inclusief of exclusief afrokapsel. Speelde als invaller iets dreigender maar het was inderdaad een kansloze wedstrijd van Vitesse. Al waren er 45 minuten bij gekomen hadden we deze pot nog geen goal gemaakt.

28 februari 2016 om 00:08

Niet alleen de kopduels wint 'ie niet... de rest ook niet.

Heel netjes van Willem II om hier te winnen. Ze zullen volgende week met vertrouwen tegen Ajax spelen. Had verwacht dat ze geen punten meer zouden halen.

Het wordt echt met de week slechter, wat een zielige vertoning. Net als vorige week opnieuw geen enkele kans gecreëerd, alleen wat afstandsschoten en na de 0-1 heeft Vitesse niet eens meer de 16-meter van Willem 2 bereikt. Volledig terechte nederlaag tegen een ook niet al te best Willem 2. Maas exit.

Zojaaaaa! Heerlijk tricolores!! Ps vitesse ga is wat meer achter je ploeg staan. Paar jaar geleden degradeerde jullie nog bijna dus gedraag je niet zo triest tegen over je trainer en team

27 februari 2016 om 22:50

Eens. Ik zat op Zuid en ik schaamde me kapot. Ik ben het er mee eens dat je niet je eigen ploeg zo moet uitfluiten. Ik ben het er overigens mee eens dat Maas echt weg moet. Maar laat dat niet zo zien.

27 februari 2016 om 23:01

Vitesse van een paar jaar geleden had spelers als stijn vreven, janssen, hofs, dingsdag, schaars, cornelissen, frankel, sommigen konden er misschien geen reet van maar elke week met passie en 100 inzet de duels in en daar hadden we respect voor. Als dat nu ook het geval was hoorde je niemand klagen maar dat is helaas niet zo.

27 februari 2016 om 23:23

Sts dan 90 kin achter je ploeg en na fe wedstrijd kan je altijd nog fluiten

27 februari 2016 om 23:57

Eens, een deel van de supporters deed dit ook een deel niet. Gezien het voetbal wat de supporters de afgelopen weken te zien krijgen, de onbegrijpelijke opstelling en de inzet van het elftal kan ik sommigen geen ongelijk geven. Maar hoe dan ook altijd achter je cluppie blijven staan!

28 februari 2016 om 00:23

Houtenklaas...

28 februari 2016 om 22:22

Ja?

Ik fluit zelf geen spelers uit en schreeuw mijn keel schor. Maar ik snap best dat een deel begint te fluiten. Het is ook vooral op Maas gericht. Vooral bij zijn wissels werd er gefloten en bij laffe terugspeelballen terwijl je achterstaat

27 februari 2016 om 23:34

Wij bepalen zelf wel hoe wij tegen onze trainer doen, jij weet als buitenstaander niet hoe het in elkaar zit. Er is geen chemie tussen de spelers en maas, daar ben ik heilig van overtuigd. Er zit maar 1 ding op, maas moet het veld ruimen. Zijn wissels zijn werkelijk waar triest en wisselt pas al het te laat is. Het voetbal is na de winterstop hard achteruit gegaan. Vorige week tegen de graafschap 2 zondagsschoten en vandaag 1 schot op de lat, verder is er helemaal niets gecreëerd. Hij wisselt als een malle, maar de slechtse van allemaal zet ie iedere week in de basis en dat olynik. Dat is toch niet te begrijpen.

28 februari 2016 om 13:41

Lekker doen dan! Word je het nieuwe fc twente, zou er echt trots op zijn zo help je je team ook echt!

28 februari 2016 om 14:48

Bij Willem 2 heb je natuurlijk totaal geen verwachtingspatroon. Dat is makkelijk praten. Wij moeten gewoon bij de eerste 5 eindigen en dat brengt druk met zich mee en dan zijn er mensen die een keer fluiten, zo zijn arnhemmers van oudsher, namelijk zeer kritisch. Als je daar niet tegen kan moet je niet bij vitesse gaan werken en vooral niet gaan roepen dat je goed voetbal wilt gaan spelen en er vervolgens een potje van maakt. En niet 1 wedstrijd, nee al een stuk of 7. Dan krijg je kritiek, simpel!

Let maar op AZ word de lachende 3e van het weekend :-p

27 februari 2016 om 23:23

AZ is volkomen terecht op de 3e plek op dit moment

27 februari 2016 om 23:59

Dat denk ik niet.
Heracles en de winnaar van Utrecht - Feyenoord worden de lachende derden van dit weekend.

Ongelooflijk, Willem ll wint een wedstrijd!!
Super belangrijke punten dit, goed voor het vertrouwen.
Ook een super awayday gehad!!

27 februari 2016 om 23:59

Gefeliciteerd met de overwinning en complimenten voor de away fans, sfeertje zat er goed in.. klasse.

28 februari 2016 om 00:29

Thanks!!

Tragische wedstrijd. Vitesse miste strijd, Willem II kwaliteit. Zonde van je tijd zo'n pot, Vitesse doet de laatste weken zeker niet aan klantenbinding. Ook weer vreemde experimenten van Maas gezien in de opstelling. Tijd voor een trainer met passie, want voetballen kunnen ze wel.

Stillaan kun je Rob Maas wel te licht beginnen te noemen! Vitesse glijdt straks nog af naar de grijze middenmoot

Heerlijke overwinning! Drie broodnodige punten aangezien de concurrentie ook punten pakt. Ook mooi dat uitgerekend Ondaan de matchwinner maakt! Vitesse publiek moet zich schamen, ga achter je ploeg staan als het niet loopt. Hebt niks aan dat gefluit en gemauw

27 februari 2016 om 23:54

Idd toen ik het zag dat hij gescoord had was ik ook blij voor hem.

Die Rob Maas moet heel snel zijn spullen pakken en oprotten. Die wissels slaan echt nergens op. Alles kapot helpen in 5 wedstrijden en dan hebben we het nog niet eens over de onrust tussen de spelers.

Schandalige vertoning, kan je de 3e plek pakken, grijp je de kans niet. Typisch Vitesse.

Schrijnend om naar dit Vitesse te kijken. Sinds het vertrek van Bosz, is er iets in deze ploeg geslopen wat er niet uitgaat. Ook helpt een onervaren trainer, met al zijn roulaties hier niet bij. We zien het bij Feyenoord en ook bij Vitesse dat dit niks uitmaakt, en het juist averechts werkt.

Wat een waardeloze wedstrijd van Vitesse, geen passie geen strijd een rare opstelling en onbegrijpbare wissels. Kind van de club Kevin Diks 40 minuten laten warmlopen en vervolgens op de bank zetten en 5 minuten voor tijd een spits inbrengen..

Geef de jeugd maar een keer de kans die doen het een stuk beter dan het 1e elftal en het is een stuk aantrekkelijker om naar te kijken. Want de chelsea huurlingen voegen echt niks toe. Bouw maar een keer een elftal op vanuit de jeugd dan zit je volgend seizoen niet weer te kloten met een deel van je selectie dat wegmoet.

28 februari 2016 om 00:26

Waarom de jeugd een kans geven? Die Chelsea gasten zijn een stuk beter want ze voetballen wel bij Chelsea...

Maas heeft de boot al besteld hij wil met Vitesse de Maas afvaren naar Dordtrecht om in de Jupiler Leaque te spelen, is meer zijn niveau.

De Maas en de Rijn gaan misschien gewoon niet samen. Ik voel het aan m'n water!

Spelers werden helemaal niet uitgefloten na elk foutje. Alleen tijdens de rust en na de wedstrijd. Maas is een vreselijk slechte trainer, dat blijkt uit alles. Je kunt 2 dingen doen, dit seizoen als een nachtkaars laten uitgaan of direct Maas ontslaan en hopen dat een nieuwe trainer wel de poppetjes op de juiste plek zet en iedereen weer nieuw vertrouwen geeft. Je kunt ook niks doen, maar Maas krijgt dit niet meer aan de praat. zoveel is duidelijk.

terrel terrel terrel terrel!!!dit geeft de burger moed naar zondag ps wat komt toch duidelijk boven dat bosz toch wel een baas is!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren