Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II faalt ook tegen FC Emmen en zet koppositie op het spel

Laatste update:

Willem II heeft vrijdag andermaal verloren in de Keuken Kampioen Divisie. De koploper ging met 2-0 onderuit tegen FC Emmen. Een week geleden ging de topper tegen nummer twee Roda JC Kerkrade met 2-3 verloren. De Limburgers speelden met 1-1 gelijk op bezoek bij Telstar en staan nu nog maar drie punten achter Willem II.

De eerste echte kans was voor Willem II. Matthias Verreth schoot net naast na een kwartier spelen in Emmen. De 400 meegereisde fans uit Tilburg moesten na ruim 20 minuten een domper incasseren: een voorzet bleef hangen in de zestien en het was Vicente Besuijen die optimaal gebruik maakte van de geboden ruimte: 1-0.

Vanwege vuurwerk op het veld werd de wedstrijd even stilgelegd, maar de strijd in Emmen werd al snel weer hervat. Willem II had op gelijke hoogte moeten komen, ware het niet dat Eric Oelschlägel geweldig redde op een inzet van Jeredy Hilterman van dichtbij. De doelman van Emmen had later nog twee indrukwekkende reddingen in petto, waardoor de thuisclub met een minieme voorsprong ging rusten.

Hilterman leek Willem II halverwege de tweede helft dan toch op 1-1 te brengen. Het Tilburgse doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. De koploper bleef drukken en het was aan de uitblinkende Oelschlägel te danken dat de voorsprong bleef behouden. Hij maakte een kopbal van Hilterman namelijk onschadelijk. Kort daarna schoot Raffael Behounek net naast.

Het publiek van Emmen ging erachter staan in de slotfase en dat leek het elftal van trainer Fred Grim te inspireren. De ingevallen Bradly van Hoeven nam een lange bal van achteruit wat gelukkig mee en rondde vervolgens beheerst af in de korte hoek: 2-0. Het was zijn eerste doelpunt als speler van Emmen.

Er werden vijf minuten aan blessuretijd bijgetrokken, maar Willem II was na de mokerslag van Van Hoeven niet meer in staat om een comeback te bewerkstelligen. De lijstaanvoerder verliest dus voor de tweede keer op rij, waardoor het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie op de tocht staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu zitten ze even in een dipje maar Willem II komt wel.terug. Roda laat het ook weer liggen. Volgende week winnen van Eindhoven en dan maar afwachten wat er bij Roda Den Haag gebeurd.

Hoppa!
Ijzersterk pot van ons!
Willem ll zeker wel wat kansjes, maar wat waren wij weer ouderwets baas in eigen huis!

Trots op mien clubie

Terechte overwinning van Emmen.
Word het toch wel weer spannend bovenin.
Waarschijnlijk zit straks tussen de eerste 6 teams maar 8 punten.

Nou ik zie Willem II niet terug komen. Ze verspelen teveel punten om te promoveren. Ik denk dat ADO kampioen wordt.

2 maart 2024 om 01:28

Zie eerder jullie kampioen worden. Het is overal een beetje pieken en dalen. Ze verliezen allemaal regelmatig punten, zowel Willem ll, Roda en Ado. Blijft spannend tot de laatste wedstrijd.

Volgende week wordt zo qel héél erg belangrijk. Zou toch te gek voor woorden zijn als Willem II geen eerste wordt dit seizoen. Ze hebben echt de beste selectie, maar laten het de laatste potjes toch liggen.

2 maart 2024 om 11:50

Ik denk dat je straks echt dikke pech kunt hebben al je een Jong ploeg gaat treffen die spelers heeft die in het 1e horen en dat je concurrent een Jong ploeg treft dat 17 jaar is..

Dat kan straks enorm bepalend zijn

3 maart 2024 om 09:22

Dat gaat voor Willem II niet zo bepalend zijn. Die treffen enkel nog Jong Utrecht en AZ. Utrecht stelt niet veel voor en jong AZ treffen ze thuis. Met dit materiaal moet Willem II ook gewoon eenvoudig bij een Emmen winnen, maar om de een of andere manier zit er wat zand in de motor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren