Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II doet zaken met Wolfsburg: ‘Ik wil iedere training sterker worden’

Laatste update:

Ismail Azzaoui wordt door Willem II voor één seizoen gehuurd van VfL Wolfsburg, zo melden de Tilburgers dinsdagmiddag via de officiële kanalen. De aanvaller traint al anderhalve week mee en liet tijdens trainingen en oefenwedstrijden een goede indruk achter.

De Belgische Marokkaan werd opgeleid door Anderlecht. In 2014 verruilde hij die club voor Tottenham Hotspur, waar hij zijn wedstrijden afwerkte bij de beloften. Na anderhalf seizoen in Londen, besloot Azzaoui zijn carrière voort te zetten bij de club van Andries Jonker, waar hij in november 2015 zijn Bundesliga-debuut maakte.

Doordat de negentienjarige Azzaoui in Duitsland zijn kruisbanden scheurde, kwam hij daar weinig aan spelen toe. "Maar dat is alweer even geleden. Ik train nu zo’n twee weken bij Willem II mee en dat gaat iedere dag beter", aldus de buitenspeler op de clubsite van de Eredivisionist. "Ik wil iedere training sterker worden en kijk er ontzettend naar uit om aan de competitie te beginnen."

Over de intensiteit van de trainingen is Azzaoui aangenaam verrast. "Voordat ik naar Nederland kwam heb ik mensen wel eens horen zeggen dat in Nederland niet zo hard getraind wordt, maar daar is hier absoluut niets van te merken. Met deze trainers en spelers werken we erg hard aan onze speelstijl en fitheid. Dat bevalt me erg goed."

Azzaoui, die met rugnummer 38 gaat spelen, werd tot op heden door trainer Erwin van de Looi op links geposteerd. "Maar als het moet kan ik ook op rechts uit de voeten. Bij de jeugdteams van België stond ik meestal op rechts. Ik kan zowel binnendoor als buitenom iemand passeren en schieten of voorzetten geven."

Een goede aanwinst voor Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een jonge die gehuurd wordt van de clubs uit de topcompetities. Begin er moedeloos van te worden. Zo kan je als clubs toch nooit bouwen. Begrijp me niet verkeerd vast een aardige speler maar je loopt op de langere termijn tegen de feiten aan.

1 augustus 2017 om 17:34

Ik ken de huidige selectie van Willem II niet zo goed naar je zal inderdaad een goede basis met eigen spelers moeten hebben met het oog op de continuïteit. Dat je daarnaast een aantal spelers huurt om kwalitatief op een hoger niveau te komen en in de breedte sterker te zijn is geen groot bezwaar maar zou niet iets structureels moeten worden

1 augustus 2017 om 17:58

Dat is hun derde huurspeler, normaal huurt een Willem II ook van Feyenoord, PSV en Ajax spelers en dan wordt er nooit geklaagd maar is het vooral goed voor de verhurende club en nu is het opeens het einde van de wereld.

1 augustus 2017 om 20:22

3 huurspelers vind ik anders niet heel veel. Willem II heeft ook nog helemaal niet de middelen om zomaar spelers te kopen. Zijn dan misschien wel uit de schulden maar zijn nog steeds bezig om kapitaal op te bouwen en het stadion terug te kopen.

2 augustus 2017 om 13:12

Ik vind dat sommige huurspelers sommige clubs wel in een goed daglicht zetten kijk maar naar enes unal ik vind dat hij er een klein beetje voor heeft gezorgd dat twente wat bekender werd

Lijkt me een goede speler voor Willem II. Deze speler was nooit haalbaar geweest als hij zijn blessure niet had opgelopen, het is dan natuurlijk ook wel de vraag in hoeverre hij daar komend seizoen last van gaat hebben.

Prima om hem te huren, anders was hij nooit naar Willem II gekomen.

leuk dat ze deze jongen kunnen huren
benieuwd wat hij kan brengen na zijn blessure
maar alleen jammer dat je nooit iemand echt kan kopen op deze manier
is fijn om ze erbij te hebben
maar je bent ze ook weer zo kwijt
helaas

Volgend jaar transfervrij. Kunnen ze hem zo oppikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren