Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wild gerucht: ‘Scouts Ajax zitten op de tribune voor Ecuadoraans international’

Laatste update:

Scouts van Ajax hebben Alan Minda bekeken, zo meldt het Ecuadoraanse El Futbolero dinsdag. De aanvaller van Cercle Brugge maakt een uitstekende indruk in België en wordt door meerdere clubs in de gaten gehouden, zo klinkt het.

In een video-item van de voetbalnieuwssite vertelt presentator Christian Martín over de toegenomen buitenlandse interesse in Minda, die momenteel nog over een contract tot medio 2028 beschikt.

Martín maakt duidelijk dat scouts van verschillende clubs op de tribune hebben gezeten voor de behendige aanvaller van Cercle Brugge. Naast Ajax houden ook AC Milan, Fulham en VfB Stuttgart de ontwikkelingen rond Minda eveneens nauwlettend in de gaten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Het zou me niets verbazen als hij ook een sleutelfiguur wordt tijdens de komende Copa América”, voegt Martín eraan toe. “In weinig tijd heeft hij veel respect gekregen in België. Zijn vraagprijs ligt rond de vier en vijf miljoen euro. Er staat hem ongetwijfeld een grote toekomst te wachten.”

De rechtsbenige aanvaller kwam in het huidige seizoen zowel op de flanken als in de spits in actie. In de reguliere fase van de Jupiler Pro League kwam Minda in 28 optredens tot 7 goals en 6 assists. In de play-offs om de landstitel was hij in 3 duels 1 keer trefzeker.

Minda kwam in de zomer van 2023 over van het Ecuadoraanse Independiente voor een bedrag van circa twee miljoen euro. Hij werd direct een vaste waarde in de ploeg van trainer Miron Muslic.

In maart werd zijn topseizoen in België bekroond met een plek in de nationale ploeg van Ecuador. Verwacht wordt dat hij komende zomer ook een belangrijke rol gaat spelen tijdens de Copa América, die op 20 juni van start gaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stuttgart, Ajax en.. als Dortmund ook geïnteresseerd wordt zie ik een blond patroon

16 april 2024 om 22:46

😂

16 april 2024 om 22:51

Je mist alleen nog Arsenal

17 april 2024 om 06:55

Ik mis een nieuwe trainer nieuwe td enzovoort

Ze kijken naar de verkeerde, Kevin Denkey moeten ze halen.

17 april 2024 om 00:00

Ik ken die jongen uit Ecuador niet dus zat al te wachten op de tekst; beter bekend als Kevin Denkey haha

Minda als wat er afgelopen jaar is gehaald zal het niet zijn toch? 😜

Dus ze hebben hem afgelopen zomer gekocht voor 2 miljoen, hij draait een goed seizoen en wordt international voor Ecuador, en dan zou de vraagprijs nu slechts 4 a 5 miljoen zijn? 😅 Dat lijkt me toch wel erg sterk. Dan maken ze er netto dus niet tot nauwelijks winst op.

ik zit even alle beelden op te zoeken van hem. meestal lijkt iedereen in een filmpje goed, maar hier bij deze man zie je wel uitzonderlijke dingen. een extreme snelheid waarmee hij zijn mannetje passeert. hij lijkt een beetje op vinicius jr van real madrid qua spel. ik zeg doen !!! haal hem zsm binnen ajax. een rechtsbuiten zou sowieso welkom zijn, en doe dan maar deze jongen !!

17 april 2024 om 11:04

Iemand die met uitzonderlijke snelheid alles en iedereen passeert heb je al in huis. Je moet alleen het hek op tijd open zetten.

17 april 2024 om 11:41

het lijkt mij dat als je met 2 wingers speelt. dat je graag wilt dat ze het beide kunnen. en om maar 1 specialist in je selectie te hebben, klinkt een beetje als de logica van mislintat. deze jongen is echt heel goed !

dus verdiep je ergens meer in, voordat je op iemand comment zal ik zeggen.

voor de rest hebben we idd ook meer spelers nodig die het hek openzetten.

17 april 2024 om 13:57

Hoe bedoel je verdiepen? Jij oordeelt ook alleen op basis van een filmpje zoals je zegt. Carlos Forbs zag er precies hetzelfde uit op een filmpje, extreem snel, mannetje passeren en goals/assists. Je krijgt pas een goed beeld als je een paar wedstrijden gaat bekijken, dan krijg je pas een idee van wat hij nou de overige 89 minuten in een wedstrijd doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren