Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wijffels tipt PSV liefst tien spelers: ‘Kan doorstart in hun carrière zijn’

Laatste update:

Maarten Wijffels raadt PSV aan om komende zomer te kijken naar Nederlandse voetballers die in het buitenland actief zijn. Volgens de journalist van het Algemeen Dagblad zijn er genoeg potentiële versterkingen voor de Eindhovenaren die in de Eredivisie weer een doorstart in hun carrière kunnen maken.

Wijffels somt als eerst enkele namen op van spelers die eerder voor een terugkeer in Nederland bij PSV kozen. “Jeffrey Bruma, Luuk de Jong en Marco van Ginkel. Maar ook Davy Pröpper, Donyell Malen, Siem de Jong en Karim Rekik. En natuurlijk momenteel Xavi Simons, als het schoolvoorbeeld van hoe je als club en speler hoopt dat het werkt. Ze deden het op verschillende leeftijden en vanuit verschillende competities. Maar met één ding gemeen: ze stonden allemaal op een kruispunt in hun carrière en kozen voor een (r)entree in eigen land, terwijl dat financieel vaak niet hun lucratiefste optie was op de transfermarkt.”

Wijffels ziet opnieuw veel potentiële Nederlandse transfertargets in het buitenland rondlopen. “Neem Arnaut Danjuma, toevallig ex-PSV. Nu 26 jaar en vaste bankzitter bij Tottenham Hotspur, nadat hij eerder al zijn basisplaats was kwijtgeraakt bij Villarreal. Of Justin Kluivert, 24 jaar en al jaren zwervend door Europa. Hij is dit seizoen aardig bezig bij Valencia, maar met die club wel in degradatiegevaar in LaLiga.”

Donny van de Beek is in de ogen van Wijffels de meest interessante naam. “26 is hij nu. Bijna weer fit na een zware blessure en verloren jaren bij Manchester United. Over een kruispunt in een carrière gesproken...” Tot slot ziet de journalist in Sepp van den Berg, Noa Lang, Joshua Zirkzee, Crycensio Summerville, Immanuel Pherai, Ludovit Reis en Jan Paul van Hecke ook goede opties voor PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit voelt als gewoon wat namen roepen, zonder te weten of er enige interesse is of dat ze het niveau hebben. Danjuma moet bijvoorbeeld al meer kosten dan wat psv aan 1 speler kan en wil uitgeven. Kluivert bedankte onlangs (naar verluidt) al voor een eventuele terugkeer naar Ajax, die komt dan zeker niet naar PSV. En zo kan je doorgaan.
Mee eens dat er hits tussen zitten en dat die er momenteel ook zijn. Ook enkele Nederlandse spelers in je basisselectie is zeer welkom. Maar kopen omdat ze NL zijn, gaat te ver. Laat Stewart maar eens gaan.

20 mei 2023 om 14:53

Geen idee wat de plannen zijn van Danjuma en Villarreal (ervan uitgaande dat-ie niet bij de Spurs blijft), maar anders geen gekke optie voor PSV. Gegarandeerde basisplaats en CL-voetbal.

20 mei 2023 om 15:01

Alleen Danjuma heeft nog een 3 jarig contract. Misschien kan PSV hem huren met een optie tot koop van 10-15 maar vraag mij af of Villareal dit wilt

20 mei 2023 om 15:03

Danjuma is gewoon een optie want PSV heeft gewoon geld en er moet echt kwaliteit bij op de vleugels. Het zou ook wel een mooi verhaal zijn want hij ging weg bij PSV omdat hij Bergwijn en Gakpo als de grotere talenten werden gezien. Hoe mooi zou het zijn om ze nu op te volgen, wekelijks belangrijk te zijn en een selectie voor het EK pakken. Kluivert ben ik iets minder een fan van, maar zou me niks verbazen dat hij net zoals zijn vader naar Eindhoven wilt komen. Want dat betreft is PSV ook geen onbekende club voor de fam Kluivert.

20 mei 2023 om 20:11

Danjuma is geen optie voor PSV, die zal rond de 30m kosten. Een dergelijk bedrag gaat PSV nooit uitgeven aan een speler. Kluivert kunnen ze wel betalen, maar die heeft net gezegd dat die bij Valencia wilt blijven.

Misschien is Karlsson een optie voor PSV?

20 mei 2023 om 21:57

The -Jump

Haha dit is zeker willekeurig. Had andere namen verwacht dan een v Beek

Dacht eerder aan namen zoals Hateboer (PSV moet echt weer eens een goede rechtsback halen), de Roon als opvolger Sangare.

De 2 transfervrije spelers uit Frankrijk.

Of desnoods Struijk als LCV

Summerville kan wel leuke optie zijn

Als Feyenoorder hoop ik van harte dat PSV dit advies omarmt. Wat een armoede zeg.

20 mei 2023 om 15:00

Danjuma is wel andere koek

20 mei 2023 om 15:04

Echt niet allemaal armoede hoor. Danjuma, Kluivert en Lang zouden denk ik bij PSV echt wel toppers kunnen zijn, maar zullen niet weinig kosten verwacht ik. Zirkzee was bij Anderlecht ook goed en volgens mij doet Summerville het ook niet heel slecht bij Leeds. Donny van den Beek zou ook goed genoeg voor PSV moeten zijn, maar twijfel of je daar de miljoenen neer voor moet gaan leggen.

Over van den Berg, van Hecke, Pherai en Reis heb ik wel mijn twijfels.

20 mei 2023 om 15:53

Kluivert is ook voor elke Nederlandse club een aanwinst.

Van de beek een soort Luuk de Jong maar dan zonder scorend vermogen nou dat zegt genoeg

20 mei 2023 om 15:22

Dit vind ik een hele knappe vergelijking. Werkelijk waar totaal andere spelers.

20 mei 2023 om 16:40

Eerder andersom ,Een soort Van De Beek maar dan zonder voetballende kwaliteiten. Donny heeft meer techniek in zijn zwakke been dan Luuk in zijn hele lichaam.

20 mei 2023 om 16:56

Haha, Van de Beek is mijns inziens erg overschat. Kon mee in het beste team wat de Eredivisie in 15 jaar heeft gezien, maar bij United was het alles op safe en heeft hij nooit kunnen overtuigen. De Jong heeft kwaliteiten waardoor hij op ieder niveau belangrijk kan zijn, maar niet zoveel techniek. Alleen is dat niet alles in het leven hè

20 mei 2023 om 17:05

@baxman,

Is een vergelijking van niks. Dat je bij United niet kan overtuigen is niet gek, dat kom bijvoorbeeld Depay ook niet. Daarna ook nog een aardige carrière gehad en zo zijn er wel meer voorbeelden.

Van de Beek heeft een betere techniek natuurlijk maar hij heeft ook een betere techniek dan Lukaku bijvoorbeeld, kortom zegt niets. Voor een middenvelder technisch niet de beste maar voor PSV in ieder geval genoeg kwaliteiten als hij zijn Ajax vorm terug zou kunnen krijgen.

20 mei 2023 om 17:05

Donny van de Beek, dat moet je als PSV zijnde toch helemaal niet willen?! Meer interessant voor de middenmoot van Nederland, op dit moment. Qua niveau dan, want hij is natuurlijk veel te duur.

20 mei 2023 om 17:33

Middenmoot Nederland nog wel? NEC, RKC, Heerenveen? Prima Brubbey.

20 mei 2023 om 21:59

Ajax

Hahah wilde ook bijna happen toen ik las v Beek middenmoot Nederland.

Maar dacht laat gaan laat gaan.

Echt om te huilen deze journalistiek. Hij is gewoon FM23 in gegaan als PSV en even Nederland als criteria gezet.

Deze prutsers kijkende wordt ik met de dag trotser over hoe ik wel een functie goed kan uitvoeren hahahah

20 mei 2023 om 15:24

De meeste van deze prutsers zijn anders beter dan een aantal spelers die er nu rondlopen. Noa Lang, Danjuma en Van de Beek zouden topspelers kunnen zijn voor PSV. Zirkzee en Summerville ook goede talenten, van de anderen ben ik minder op de hoogte. Kluivert ook een goede speler.

20 mei 2023 om 15:45

Dat is niet mijn punt of wel? Het gaat er mij meer om dat jij en ik zo'n stuk ook kunnen schrijven maar wij er niet betaald voor krijgen. Ik kan ook wel zeggen dat messi een goede mogelijkheid is maat de kans dat die komt is net zo groot als danjuma. P.s. ik bedoelde wijffels als prutser. Niet de spelers om even te verduidelijken

20 mei 2023 om 17:34

Ik vind de meeste van deze spelers niet totaal onrealistisch en nog best serieuze opties.

21 mei 2023 om 01:32

Van de Beek is echt geen serieuze optie hoor. Meer dan een half jaar niet gespeeld, Man U en hijzelf vragen een sloot geld en blessures bij de vleet. Als ie geluk heeft dan is Ajax weer niet creatief en haalt hem terug voor teveel geld.

Psv moet proberen Kluivert en gift Orban aan te trekken voor de aanval dan heb je gelijk een topaanval voor Nederlandse begrippen met heel veel snelheid

20 mei 2023 om 16:02

Nu denk ik dat orban psv wel kan overslaan als volgende stap.

20 mei 2023 om 16:16

Gift Orban zou hij nog haalbaar zijn? Denk niet dat Gent dit toptalent voor een mager bedragje laat gaan, zal toch wel minstens 20 miljoen zijn en dat lijkt me nog een lage inschatting.

PSV kan Kluivert halen maar ook hij zal misschien weer duur zijn. Buiten dat moet er eens wat creativiteit in het aankoopbeleid toegevoegd worden. De laatste jaren nauwelijks spelers van 18-21 gezien die een volgende stap kunnen maken. Simons is een erg goede speler maar wel een Nederlander, dat is zeker niet erg hoor. Maar er moeten meer van dat soort spelers komen in die leeftijdsgroep, dat is de enige manier hoe je het gat met Ajax kleiner kan maken.

20 mei 2023 om 19:28

Na die 40+ die is binnen gekomen voor Madueke zou ik voor 20 zeker het risico durven nemen met gift orban.wat een beest.als hij fit blijft is hij binnen een/twee seizoenen weg voor een topprijs

Ik heb een vraag, hoe kan het dat Nederlandse spelers het bijna niet meer halen in het buitenland? En vooral in Engeland? Dit is wel schrikbarend hoor…

20 mei 2023 om 20:07

Gakpo doet het wel lekker bij Liverpool. Verder is de stap gewoon groter geworden tussen de PML en andere competities. Kijk naar zo'n West Ham tegen AZ bijvoorbeeld. Die bungelen ergens onderaan maar hebben op elke positie en op de bank gewoon erg goede spelers, waaronder eentje die basisspeler is van Brazilië. Daarbovenop komt ook nog eens het feit dat jonge spelers nóg vroeger vertrekken terwijl vroeger spelers eerst nog echt een PSV/Ajax/Feyenoord moesten dragen. Nu zie je vaker dat een paar goede wedstrijden en acties genoeg zijn om een transfer te verdienen naar de PML.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren